38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Denizin üstünde ala bulut
yüzünde gümüş gemi
içinde sarı balık
dibinde mavi yosun
kıyıda bir çıplak adam
durmuş düşünür.

Bulut mu olsam,
gemi mi yoksa?
Balık mı olsam,
yosun mu yoksa? ..
Ne o, ne o, ne o.
Deniz olunmalı, oğlum,
bulutuyla, gemisiyle, balığıyla, yosunuyla.

KIZLARRR sevgililer gününüz kutlu olsun,,,,,,,,benden size'' nazım hikmet ten ''ufak bir hediye,,,,,,,,,,,,

kaydirigubbakcemile2ay alemsın monetacım yaaaaaaaaa..bak beklersen gelmez zaten bılesın:)bebek aspırını al hem hamıleleık ıcınde faydalı:)ee ozaman adetın 2. gunu baslıyorsun hayırlısı ıle hadı bakalım:)bakalım kac unıte ılac ve nasıl bır protokol kullanacak?ben ılkıne resmen hıcbırsey ıncelemeden gırıstım bu sefer herseyı onceden arastıracagım:)

canım ınan cok uzuldum...ama daha once anlattgıım gıbı gecen yaz bunun benzerını yasadım ve saglıksız oldugunu bıldıgım bır hamılelıgı bıle bıle 2 ay yasadım dusmesı bu cılenın bıtmesı ıcın dua ettım..artık bız daha kotu durumları dusunup kendımızı teslelı edecegız..bana hergun caresız hastalıgı olan okadar cok ınsan gelıyorkı hergun sukredıyorum..ne yapalım ..elımızden gelenı yapacagız sonuna kadar ..bugun dıscıdeyken anestezık ıgne yaparken ne cok ılac aldıgımı dusundum ve ıkıncı denemeyı bır ay daha erteleyıp 2 adet sonrası yapmayı daha uygun buldum kısmet artık

canim ya tiroidi nasıl atladılar??ilk yapılması gereken testlerden bırı ama bir yandan sevindim bak sebebei belli olmus bu bile buyuk bir ilerleme:)ilacı arastırdım gunde 2 tane( 25mgx2 )alınıyor tam etkısını 2 ayda gosterıyormus..ben basladım belkı psıkolojık ama kasıklarımda muthıs bır hareket hıssedıyorum:)eh artık bakalım bu ay dogal deneyecegız ya belkı bır seyler bır mucıze olur:)

Yuh senin imlana,bir de edebiyatcıyım haaakafamçokkarıştı
ya kızlar bu tup bebek ılacları sınırlerı cok fazla bozuyormus yanı yan etkılerı arasında bu en fazlasıymıs..sımdı ben kendımı motıve edıp duruyorumya bu aksam ıcın arkadaslarla yemek planı yaptık hanı sevgılıler gunu dıye ay benımkınde bır naz bır nıyaz kırgınlık varmıs uzerınde grıp oluyormusklava:yanı dıyecegım benımkını bogmak uzereyım dayanamıyorummmmmmmmm kötükedihüso

defnecim sakın bogma yoksa nasıl çocuk yaparsın :)))))))))))))) nazına katlanacaksın.

Defnecim sagol ya. Dun butun gece internetten DHEA i arastirdim mucizeler yaratiyormus. Bakalim ben de doktoruma yazdirip baslayayim.
Menopoza girmek uzere olan ve defalarca ivf siklusu yumurtasizliktan iptal edilen iki kadin dhea kullanirken spontan hamile kalmislar.
Insallah biz de oyle oluruz.
2 ay sonra deneyeceksen yaklasik ayni zamanlarda yapacagiz ivf i. hadi bakalim simdiden iyi sanslar.

Kizlar hepinizin sevgililer gunu kutlu olsun.Bir dahaki sevgililier gununde hepimizin anne olmasi dilegiyle...

hahhh !....işte böyle benim arkadaşımada bu yakışır,,,,maşallah çabuk toparladın kız kendini,,,, bir sonraki tedaviye hazırlanıyorsun ne güzel,,,,,,
e be kızım hafif sıyrık davrancamki hayata güzel bakabileyim,,,,,demi amayerimseniben

Monetam tembel bir kadın olarak yazmadan sıyırdım.Senin ve bütün kızlarımızın sevgililer günü kutlu olsun.hihoyyyt

canım sana telefon açtığımda o zaman dışardaydın sen?????neyse,,,,zilloş um nasıl?????moni teyzesi onun resimlerine ne muziplikler yapıyor neler neler-tatlicadiarzu-

merhaba arkadaslar,
bende sizin kervandanim:)
yasim 39 a dogru gidiyor bugune kadar dogru adam bulamadigim icin cocuk yapamadim simdi dogru adami buldum yine cocuk yapamiyorum...su andan isvicrenin basel sehrinde yasiyorum.yaklasik 1 yildir calisma yaptik bebek icin..6 ay istanbulda ilac tedavisi ile denedik.sonrasinda basele tasindim.burada bir universite hastanesinde tedaviye basladik ilk tup denememizi yaptik.1 hafta sonra sonucu alacagiz..sizinle paylasmak istedim.maalesef yabanci bir ulkede cok iyi bilmedigim bir dilde tup bebek denemesi yapmak cok daha yipratici ama olsun hersey yolunda gitti simdiye kadar.3 embriyo transfer edildi.birinin kalitesi oldukca iyi diger ikisi orta ve altinda..istanbulda yasayan arkadaslara Bahceci tüp bebek merkezini tavsiye ediyorum.cok basarili birkac sonucu cevremden duydum.eger orada yasasaydim direk basvuracagim tek adres olurdu..

benim sorunum yasin ilerlemesi sebebi ile yumurta rezervinin azalmasi imis.boyle bir durumda en kestirme yol tup bebek.asilam,ilac v.s. sadece zaman kaybettiriyor.dr.lar kendiliginden de hamile kalabilirsin yada kalmayabilirsin diyorlardi ama isi sansa birakmak istemedim.aileden kaynakli erken menopoz hikayesi beni korkuttu.

Defnecim cooook haklısın,tedavi dönemimde en ufak seyden hırslanıp esime patlıyordum.Bir de bizi daha cok kurcalamaları da gücümüze gidiyor galiba.Zavallı esim epey bi psikolojimle ugrasmıstı.:bbo:

Hosgeldin serpilinha,sana katılıyorum.Bahceci klinikte ilk denememde basarılı olduk.Umut tüp bebek de Bahceci mentalitesine sahip.Umarım bebislerin seninle kalır ve ömür boyu ayrılmazsınız.:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…