:)))ben zaten ıkı erken gebelık kaybı arada bır suru hormon ılacı ıle o yola coktan gırdım:)))
yaaa bu kadar umutsuz olma:mymeka:,,,millet 12-13kez yaptırıyor,,,,işin güzel tarafı sen hamilede kalıyorsun,,,bence hamilelik neden devam etmiyor bunun araştırılması lazım,,,sen aşılamaları geçççç,,,onları işlem bile sayma hayatım,,,isabetli bir merkez işinin ehli bir doktor senin olayın tamamdır!....sen bu kadar soğuk ve umutsuz bakarsan vücudunda çocuk durmazzzz sen umutlu ol azimle iste mücadeleni ver bak o sana nasıl geliyor:teselli:Kizlar cesaretlendirdiginiz icin sagolun. Ama bir sey gozden kacmis galiba. Ben 3 asilama 2 de ivf yaptirdim. Yani ivf sonuclari hamile kaldim ama ikisi de kotu sonuclandi. Kuretaj meselesine gelince az da olsa kuretaj da skar olusma riski var. Ilkini de kendim dusurdum. Beklemenin bir zarari olmaz ama bu gun tam 9 gun oldu progesteronu keseli. P.tesine kadar olmazsa herhalde ilacla indukleyecegiz. Bakalim onunla da dusmezse tabiiki kuretaj olucam.
Ben de sizlerle ayni yastayim asagi yukari. Ustune usluk bu islerden biraz anladigim icin her gecen gun sansimin azaldignin farkindayim. Bir daha denermiyim onu da bilmiyorum cunku cok yiprandim, hayatim bloke oldu. Ama moralleriniz icin cok tesekkur ederim. Umarim hepinizin hamilelik haberlerini burdan alirim.
kızlar merhaba:)))guzel bır haftasonu dılıyorum hepınıze..bızım bu hafta meslekı sorunlarımız var ve cok krıtık(yarın adetın 2. gunu ve us kontrolune gıdıyorum ınsallah gecen seferkı gıbı hayalkırıklıgı yasamam..dımsıye kadar gun asırı ostrojen bantı kullandım benı cok kotu etkıledı ınanın dayanacak gucum kalmadı adet olunca muthıs rahatlamıs hıssettım bır sekılde..sızlerde durum nedır?gelısmeler nasıl?sevgıyle kalın:)
kızlar merhaba:)))guzel bır haftasonu dılıyorum hepınıze..bızım bu hafta meslekı sorunlarımız var ve cok krıtık(yarın adetın 2. gunu ve us kontrolune gıdıyorum ınsallah gecen seferkı gıbı hayalkırıklıgı yasamam..dımsıye kadar gun asırı ostrojen bantı kullandım benı cok kotu etkıledı ınanın dayanacak gucum kalmadı adet olunca muthıs rahatlamıs hıssettım bır sekılde..sızlerde durum nedır?gelısmeler nasıl?sevgıyle kalın:)
amin insallah kızlar:)))insallah emeklerimiz bosa cıkmaz ...maddı manevı cok buyuk bır sınav ve cok zor allah yardımcımız olsun...DEFNECİM Rabbim herşeyi gönlüne göre versin inş.
:Saruboceq:
biliyorsunuz gecen ay tek yumurta onden gelıstı ama bebıtocumun doktoru gıbı benımkı beklemedı dırek ıptal ettıhadi bakalım hayırlısı olsun,,,,,start veriyorsun artık yüzün gülsün inş
tabiki hepimiz hassasız,,,ama kimse kimsenin moralini bozmaya hakkı yok,,saveist hanımın biraz uslup sorunu var inanamadım üstüne üstlük eğitimci arkadaşımız msj ını okuduğumda NOLUYORUZ YA dedim çünkü birkaç msj önceden msj attım ona şaşırdım,kızgınlığın varsa isme söyle,herkesi niye katıyosun,,,,üüffff neyse,,,,,canım sevgiler sana,,,,,haaaa bu arada sana kızıyorum:mymeka:sen kendini neden suçlu hissediyorsun anlamadım ,,,,canım birçok insan var pozitif enerjiyle KANSERi yeniyor,,,sende hemen şimdi şu saatten itibaren İYİ OLACAĞIM,YUMURTALARIM FAZLALAŞICAK VE KALİTESİ ARTACAK kalben buna inanarak avazının çıktığı kadar bağırmaya başlasan iyi olur,,,,,,,hisset
Bebitocum senin adina cok seviniyorum. Umarim saglikli ve cok guzel bir bebegi kucagina alirsin.
Defne 5 sana da iyi sanslar
Sevgiler
monetaaaaa geldim(
kusura bakma neden öyle yazdım o gün bende bilmiyorum. belkide başka şeye kızdım veya istediğim sonuçları alamayınca adüşünmeden yazdım kimseye hitaben söylemedim o gün. özür dilerim.yinede bazen okuyorum burda yazılanları ve sıcak dostluklar kurduğunuzu görüyorum burda.
maalesef üzülerek sölüyorum ki galiba kaybediyorum bende bebişimisenağlama
değerlerim 21 den 53 eçıkıştı sonra 67 ye bir şey olacağını hissettim bugünde baktım ki 20 ye indi galiba biyokimyasal gebelik yaşıyorum son bir çarşamba test yaptırıcam bişmiş gibi görünüyo gerçi ama yinede bir umut diyorum.
yine de destekleriniz için sağolun.
umarım bu yolda ilerleyen herkesin istediği gibi olur her şeya.s.
Bebitocum senin adina cok seviniyorum. Umarim saglikli ve cok guzel bir bebegi kucagina alirsin.
Defne 5 sana da iyi sanslar çok tesekkur ederım:)ınsallah hersey guzel olur ıyı dıleklerde bulunalım pozıtıf dusunelım buna gucumuz nereye kadar yeterse artık:)sen nasılsın?bır farklılık varmı?hala beklıyormusun?temmuzda saglıksız bır gebelık gecırdım ama bende kalp atısı falan olusmadan bhcg dusmeye basladı ama 2 ay surdu bende krtj olmak ıstemedım cunku 4 ay once olmustum ama ınan sadece bhcg takıb etmek bıle ıskence gıbıydı
kızlar ben bugun 2. gun us randevusundaydım..cok sukur hersey ıyı gorunuyordu doktorum rahatsızmıs dıger doktor baktı bu arada fsh ve e2 tahlılı ıstedı onlarda ıyı cıkmıs :)ınsallah bu aksam ıgnelerıme baslıyorum bu sefer cok yumurtam olsun ya:)))gıdıp gelmesı muaynesı herseyı zor mukafatı elbet cok guzel ama ınsallah hepımızın yuzu gulsun kızlar:)cumartesı 2. randevuya gıdıyorum
Ben hala dusuremedim maalesef. Bugun ilac kullanacagim onunla dusurmeye calisicam. Cok agrili olacak gecen defaki gibi. Ama kurtaj olmak istemiyorum. Bir umud belki yine denersem uterusumda skar problem yaratmasin diye.
Ne garip degilmi once tutsun diye dualar edip adaklar adiyoruz, sonra da dusurmeyi bekliyoruz. Ikidir bunu yasiyorum umarim allah bunu bana bir daha yasatmaz. Tabii sizlere de, hic kimseye. Cok kotu bir duygu. O yuzden eger sonuc negatif olucaksa en basindan beri hic tutmasin daha iyi.