38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

cytotec mı kullanacaksın?ben ıkısındede onu ıcmek zorunda kaldım ama ıkıncıde hıcbır kanama bıle olusturmadı kı8vrandım durudm haklısın cok zor

meraba canım. ne zormuş bu düşük yapmak merak ettim arkadaşlar sizin değerleriniz nasıl düşüş değerlerlerinizde nasıl bide kendiliğinden düşmeyip ilaçlamı düşüyor. allahım ne zormuş bu işler . allah hepimize sabır ve kolaylık versin.benim değerler enson 67 den 28 e sonrada 16 ya düştü ama bana hala ilaca devam ettiriyorlar düşük olmasın diye. merak ettim sizede kullandırıyorlar mı transferden sonra verilen ilaçlardan ve iğneden:uhm:

Benim ilk gebeligimde bhcg degerim 12. gun 35 idi. Sonra gunasiri bakildi ve 66 ile 166 cikti. Doktor tamam sen hamilesin diyip 15 gun sonrasia ultrason randevusu verdi. 7. haftaya denk geliyordu ama bebegi goremedik bos gebelik dendi. o gunku bhcg degerim 2500 idi. MUhtemelen 5,5 haftalikken gelisimi durmus dedi. progesteronu kestim ve 5 gun sonra kendiligimden dusurdum.
ikinci gebeligimde 13.gun bhcg degerim 45 cikti. sonra gun asiri bakilanlar da 102, 166, 282 cikti. Ama bu defa daha tedbirli davrandilar ve devam ettiler bakmaya. Maalesef gun ai=siri yuzde yuz artmasi gerekirken benim ki ancak 50 ya da 60 gibi artti. Doktor bundan bir sey olmaz kese de cok kucuk progesteronu keselim dedi. Ama ben devam ettim. Sonra 7. hafta da kalp atislarini gorduk o zamanki degerim de 6500 idi. Ama 10 gun sonraki kontrolde maalesef bebegin kalbi durmustu ve bhcg degerim 8000 idi. Progesteronu kestik ama 12 gun gecmesine ragmen dusmeyince cytotec verdi. Dun aldim kucuk bir sey dustu ama galiba hepsi degil. hala kanamam ve agrim var. Galiba bir doz daha almam gerekecek.Ama seninki anladigim kadariyla kimyasal gebelik bebek olmadigi icin hormonun da dusuk oldugu icin bir sey yapmaya gerek kalmayacaktir. Ilaclara neden hala devam ettirdiklerini anlayamadim acikcasi ama bir bildikleri vardir herhalde.

defnecim sağol canım ben iyiyim,,hala hiçbir belirtim yok,,aslında bu yazılanları okudukça korkularım artıyoo,,salı gününü iple çekiyorum,,

savest canım,,dr.tekrar sor olmazsa,,Rabbim yardımcın olsun,,

roniayam ,,seninde Allah yardımcın olsun,,böylesi daha zordur herhalde,,uff benim kafam iyice karıştı,,

canım hoşgeldın ....ben de herzaman gıremıyorum arkadaşların guzel haberlerını almak için gırıyorum sen kendını tanıtmadın ..burda herkes çok gıremıyo sanırım kendıne iyi bak dua ile...

Kizlar doktordan geldim maalesef tam olarak dusmemis. Tekrar hormonuma bakti ona gore bir doz daha ilac alicam. Eger onunla da dusmezse o zaman kuretaj olmam gerekecek. Doktorda kotu oldum 15 gun once sevinc icinde gitmistim oraya ama bebegimin kalbinin durdugunu ogrenmistim. Eve gelince cok agladim neden hersey ters gidiyor diye.
Bebitocum hic korkma. Yapilan calismalar gostermis ki; eger ilk baslangic bhcg degeri 100`un ustu ise o hamilelik saglikli ilerleyip dogumla sonuclaniyor. Ama 100`un alti ise genelde bebek kayiplari ile sonuclaniyor. Yani senin hersey yolunda gidecek hic merak etme. Bu arada senin kacinci denemen ve kac yasindaydin merak ettim.
Elifsu 75 sen de hosgeldin bu arada. Nedir senin hikayen merak ettim.

ne yaptıysam olmadı .insallah zamanı bu aydır bebitonun yazdıklarını okuyup moral buldum ve siteye ye oldum .insallah rahat bir hamilelik geçirirsin bebitocum.darısı bizim başımıza

Elif insallah bu defa basarirsin ve yuzun guler. Allah isteyen herkese anneligi nasip eder insallah

bebitocum merhaba bugün aradılar. dün en son 16 ya inmişti değerim . bugün artık ilaç kullanma dediler. 1 hafta sonra tekrar test yapıcam umarım 0 adüşer değerim. önce çıksın diye uğraştık şimdide düşsün diye kaderin önüne geçilmiyo ne yazıkki.
senin durumun nasıl umarım sağlıklı ilerliyordur. senin kaçıncı denemendi bu
herkese sevgiler

kızlar merhaba sizleri hep okuyordum ve üye oldum

elisu hosgeldin:))burada herkes aralikli girebiliyor yani karsilasipta yazdiigmiz cok az....calisiyoruz genelde ...senin hikayen nedir?(ilk zamanlar bana boyle sorduklarinda cok tuhafima gitmisti sanki hapishaneye dusupte hikayen nedir diye soruyorlar gibi ama en kolay sorma yolu bu galiba)hepimizuzucu seyler yasadikyasiyoruz ve paylasarak bunlari hafifletmeye calisiyoruz..

rayinam senin suan yasadiign durum benim yazin yasadigimla cok ortusuyor ...ben ilkinde saglikli gebelikte cytotec aldigimda hemen yanit vermisti ve cogu kurtajdan once dusmustu ne garipki son yasadigim birgun boyunca yuksek dozda ictigimhalde parcaparca geldi ama tam anlamiyla sonlanmadi bhcg de dusmedi 2 ayi buldu sagliksiz gebeliklerde cytotec ise yaramiyormus biliyormuydun?insallah carcabuk atlatirsin..bakilkinde bebegin kalbinin durdugunu ogrendigim an krtj karar verdim cunku tekrar tekrar bunu yasamak zamani uzatmak beni cok yipratacakti ve bak sen 1 gun sonra hala bu aciyi canli yasiyorsun(allah guc versin cok kotu gercekten

canim gecmisolsun ama sagliksizca biran once sonuclanmasi inanki en iyisi..bende senin gibi dusundum hep bhcg bulmaya calisirken dusurmeye calismak adetolmayi istemek cok garip geliyor ..ama bak doktorum bana kimyasalgebelik yada bir sekilde sagliksiz bhcg yasamakbile bir olumlu harekettir demistihernedemekse:))o yuzden gonlunu ferah tut...

kızlar günaydıınn
elifsu canım hoşgeldin aramıza inş.bu son olur ve bebişin gelir

roniyam su serptin yüreğime sağol,,
benim 2.denemem ve 38 yaşımı doldurmım,,,
kızlar Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun

sağol canım. doktorun öyle demesi sevindirdi beni. demekki şunu anlıyorum. iyice tutunması için biraz daha dikkatli olunması gerekiyor. şimdi 1. de maddi manevi zorlansakta tecrübe edniyoruz. ikincisinde herkes için hayırlı olur umarım.
kendimi tesselli edeyim yerimseniben

slm kızlar tüp bebekte 2. deneme için ne kadar ücret ödeniyor. bilen birileri aydınlatırsa sevinirim.
devlet indirimiyle birlikte
sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…