38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

ahhh canımm!...seni tebrik ediyorum bir eğitimciye yakışacak bir tavır sergiliyorsun,,allah senin yolunu her zaman açık eder emin ol(kalbin güzel çünkü) ,,senin kelimelerin bana yetti allah her zaman yüzünü güldürsün ben verdiğin elektiriği o kadar güzel aldımki buna inan:1hug:,,,,inanıyorumki çok güzel bir anne oldun darısı bana:Saruboceq:

kaydirigubbakcemile3
hiç umutsuzluğa kapılma defne cim,,,bak bebitocuma ,,,2 embriyo ile girdi,,,,bu yaşada fazla takma ve kesinlikle BU SEFER OLACAK düşüncesini kafana kazı,,,,,,svglr
MONETACIM SANA KOCAMANNNN BIR OPUCUK YOLLUYORUM:)bak su tupe bır baslayayım hergun bu formda olucam yoksa stresten sonu gelmez :))hadı ınsallah senınkıde hayırlısı olur ama sen bu pozıtıflıkle emın ol basarısın senden cok umıtlıyım:)

:)))ah canım ya ne cok moral oldun:))haklısın ınsallah allah bızede gosterır ama ben gayet morallı gıdıp doktorların us da sankı sucluymusum gıbı pek ıyı gormemesı benı uzuyor

saveıstcım bak oyle dıyorsun ama sana ıkı kere yazdım degerın hakkında arkadasımdan ornek verdım sen cevap yazmadın bence yazdıkjlarımız bır sekılde gerıde kalıyor yada kayboluyor ınsan alınıyor tabıkı haklısın ama bak ben az gırebılsemde gerıye donuk okumaya calısıyorum ve gormedıgım bana yazılan pekcok sey buluyorum o yuzden sende oku canım kesın atlanmıstır:)

kızlar bence hepımız hassas alınganız ama bu sıteyı acmakla cok cok ıyı yapmıssınız gercekten cok ıhtıyac duydugum ve benı anlayabılecek bır grup bu..cunku bızlerın sorunu normalden daha karısık belkı normal hamıle kalabılırken sımdı zamanla yarısıyoruz ve bu olayda bu tam bır sınır harbı yasatıyor doktorların tutumlarıda ayrı tabıkıdaha once katıldıgım baska bır sıtede erken menapoza gırmıs yada bızlerle yasıt yumurta rezervlerı azalmıs cok arkadasıma ınanın gıttıklerı merkezlerde (nıye geldınız hıc umut yok denemeyın yuzde 1 sans var) turlu turlu moral bozucu degerlendırme yapıldı ve hepsı cok umutsuzo sebepten bunu paylasmak sızınle guc kazanmak ınanın cok ıhtıyac duydugum bırseymıs ben cok memnunum sızlerle yasızmıs olmaktan:))ınsallah hepımız 2009 da bebeklerımızı kucaklarız:))

Kızlarrrr hepiniz anne olacaksınız.Ötesi yokkk.Calısın,calısın.Öyle ya da böyle.BU SENE HEPİNİZ KOCAMAN KARINLI,KOCA POPOLU HAMİLELER OLACAKSINIZZZ.

Merhaba siteye yeni uye oldum
en cok da sizin bolum beni ilgilendiriyor, benzer sorunlar nedeniyle

tabiki hepimiz hassasız,,,ama kimse kimsenin moralini bozmaya hakkı yok,,saveist hanımın biraz uslup sorunu var inanamadım üstüne üstlük eğitimci arkadaşımız msj ını okuduğumda NOLUYORUZ YA dedim çünkü birkaç msj önceden msj attım ona şaşırdım,kızgınlığın varsa isme söyle,herkesi niye katıyosun,,,,üüffff neyse,,,,,canım sevgiler sana,,,,,haaaa bu arada sana kızıyorum:mymeka:sen kendini neden suçlu hissediyorsun anlamadım ,,,,canım birçok insan var pozitif enerjiyle KANSERi yeniyor,,,sende hemen şimdi şu saatten itibaren İYİ OLACAĞIM,YUMURTALARIM FAZLALAŞICAK VE KALİTESİ ARTACAK kalben buna inanarak avazının çıktığı kadar bağırmaya başlasan iyi olur,,,,,,,hisset

Kızlarrrr hepiniz anne olacaksınız.Ötesi yokkk.Calısın,calısın.Öyle ya da böyle.BU SENE HEPİNİZ KOCAMAN KARINLI,KOCA POPOLU HAMİLELER OLACAKSINIZZZ.

sağol ''can'' arkadaşım,,,,,,,,ne güzel beddualar onlar öyle 120-180-120 oluruz herhalde,,,,flaş flaş flaş 2009 un ideal vücut ölçüleri,,,,,,,,svglr

defne cim bende seni kocaman öpüyorum kendine iyi bak,sıra bizde canım:CüvCüv:

2 yildir anne olmaya calisiyorum ama maalesef.
3 asilama negatif sonuc.
Sonrasinda ivf. sonuc pozitif cikti ve 3 hafta dunyanin en mutlu insani oldum. Ama maalesef kalp atislarini gormeye gittigmizde kesenin bos oldugunu gorduk. 3 ay huzun. Sonra tekrar denedik. Sonuc yine pozitif ama bhcg degeri dusuk ve %100 artmasi gerekirken gun asiri ancak %50 artti. Yani bir problem oldugu kesindi. Kese cok kucuktu. Biz aynisi oldu diyip progesteronu kesmeden son bir kez USG bakmak istedik. Bir mucize oldu ve bebegin kalp atislarini gorduk. Ama maalesef bunda da sevincimiz 10 gun surdu sonra bebegin kalp atislari durdu. Simdi dusuk yapmayi bekliyorum cunku kuretaj yapmak istemedim.
Iste benim hikayem yani cok ic acici degil. Bir daha denermiyim bilmiyorum. En basindan beri bu kulubun hikayelerini okuyor ve iyi haberlere seviniyor, kotu haberlere uzuluyorum.
Ama sizin pozitif duygulariniz hosuma gitti ve duygularinizi ve duygularimi paylasmak istedim
Sevgiler

Hosgeldin Roniyam,burası kadınlar kulübünün genc kızlar bölümü.Burdan cocuksuz cıkılmaz,buraya ugrayan iflah olmaz,senesine alır bebisini kucagına.Hadi bakalım moral bozmak yok.Baksana hamile kalabilmek gibi bi sansın var.Biraz daha olumlu düsünceyle bu sefer bebisin gecirecek tırnaklarını annisine.Yapısıp kalacak dokuz ay annasinin karnında.İnann.:teselli:

roniyam ,,,,çok üzüldüm!.....bir süre yazdıklarına baktım kaldım ''üzülme demek''senin acını asla hafifletmiyecek bunu biliyorum,,,ama sana şunları söyleyebilirim
''aşılamayı ben vakit kaybı gibi görüyorum zaten,,,,,sen direk mikroenjeksiyon yaptır ve pgt falan yapılıyor bak o zaman bebişin sana nasıl sıkısıkı tutunacak tüp bebekte teknoloji çok gelişti,,,,,bak internetin başındasın bu konuda bilgi almak istediğin herşeyi bulursun,,,gelelim küretaj yaptırmamana bence yanlış yapıyorsun içinde tuttuğun şey bebek değil biran evvel yaptır ve vücudun temizlensin ve kendini micro ya hazırla ,,bak ben sana şuanki hislerimi söyleyim sen ilk micro ile bebeğini kucağına alıcaksın içimden geçti inan,,,,,,,,,ama yapman gereken temizlen,moralini iyi tut,micro ya adım atmak içinde fazla bekleme,,,,,,,,sevgiler canım

roniyam dikkat edersen bu sayfada birbirimizi YEME dışında kötü hibirşey yok:roflol:,,olsun oda tuzu-biberi,,, kimi sonuç aldı,kimi tedavide,kimi beklemede,,,,,,,mücadele eden kesinlikle sonuç alıyor yani kulübün türbesi burasıyerimsenibenyerimseniben

merhaba arkadaşlar hamışleı tebrık edıyorum inş devamı gelecek.kendınıze iyi bakın sakın yorulmayın .........bebişlerımız geecek ..............dua ile...............

sağol ''can'' arkadaşım,,,,,,,,ne güzel beddualar onlar öyle 120-180-120 oluruz herhalde,,,,flaş flaş flaş 2009 un ideal vücut ölçüleri,,,,,,,,svglr

:)))ben zaten ıkı erken gebelık kaybı arada bır suru hormon ılacı ıle o yola coktan gırdım:)))

canım gecmıs olsun:)cok benzer seyler yasamısız gercı aynı yaslardamıyız bılmıyorum ama ben 1.5 sene once evlendım hemen hamıle kaldım ama 8 haftalıkken kalbı durdu sonra 6 ay sonra tekrar kaldım ama duzenlı bhcg artmadı aynen senınkı gıbı duzensız artıs oldu dısgebelıkten cok korktuk 2 ay dusmesını bekledım bende krtj olmak ıstemedım..sız sebebını arastırdınızmı?

:)))ay hadı ınsallah :)kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…