tesekkur ederım canım ınsallah:)sen nasılsın?sıhhatın nasıl?nasıl gıdıyor?:)DEFNECİM hayırlı uğurlu olsun inş.herşey yolunda gider ve sende mutlu sona kavuşursun
:Saruboceq:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tesekkur ederım canım ınsallah:)sen nasılsın?sıhhatın nasıl?nasıl gıdıyor?:)DEFNECİM hayırlı uğurlu olsun inş.herşey yolunda gider ve sende mutlu sona kavuşursun
:Saruboceq:
cytotec mı kullanacaksın?ben ıkısındede onu ıcmek zorunda kaldım ama ıkıncıde hıcbır kanama bıle olusturmadı kı8vrandım durudm haklısın cok zorBen hala dusuremedim maalesef. Bugun ilac kullanacagim onunla dusurmeye calisicam. Cok agrili olacak gecen defaki gibi. Ama kurtaj olmak istemiyorum. Bir umud belki yine denersem uterusumda skar problem yaratmasin diye.
Ne garip degilmi once tutsun diye dualar edip adaklar adiyoruz, sonra da dusurmeyi bekliyoruz. Ikidir bunu yasiyorum umarim allah bunu bana bir daha yasatmaz. Tabii sizlere de, hic kimseye. Cok kotu bir duygu. O yuzden eger sonuc negatif olucaksa en basindan beri hic tutmasin daha iyi.
Ben hala dusuremedim maalesef. Bugun ilac kullanacagim onunla dusurmeye calisicam. Cok agrili olacak gecen defaki gibi. Ama kurtaj olmak istemiyorum. Bir umud belki yine denersem uterusumda skar problem yaratmasin diye.
Ne garip degilmi once tutsun diye dualar edip adaklar adiyoruz, sonra da dusurmeyi bekliyoruz. Ikidir bunu yasiyorum umarim allah bunu bana bir daha yasatmaz. Tabii sizlere de, hic kimseye. Cok kotu bir duygu. O yuzden eger sonuc negatif olucaksa en basindan beri hic tutmasin daha iyi.
defnecim sağol canım ben iyiyim,,hala hiçbir belirtim yok,,aslında bu yazılanları okudukça korkularım artıyoo,,salı gününü iple çekiyorum,,
savest canım,,dr.tekrar sor olmazsa,,Rabbim yardımcın olsun,,
roniayam ,,seninde Allah yardımcın olsun,,böylesi daha zordur herhalde,,uff benim kafam iyice karıştı,,
kızlar merhaba sizleri hep okuyordum ve üye oldum
rayinam senin suan yasadiign durum benim yazin yasadigimla cok ortusuyor ...ben ilkinde saglikli gebelikte cytotec aldigimda hemen yanit vermisti ve cogu kurtajdan once dusmustu ne garipki son yasadigim birgun boyunca yuksek dozda ictigimhalde parcaparca geldi ama tam anlamiyla sonlanmadi bhcg de dusmedi 2 ayi buldu sagliksiz gebeliklerde cytotec ise yaramiyormus biliyormuydun?insallah carcabuk atlatirsin..bakilkinde bebegin kalbinin durdugunu ogrendigim an krtj karar verdim cunku tekrar tekrar bunu yasamak zamani uzatmak beni cok yipratacakti ve bak sen 1 gun sonra hala bu aciyi canli yasiyorsun(allah guc versin cok kotu gercektenBenim ilk gebeligimde bhcg degerim 12. gun 35 idi. Sonra gunasiri bakildi ve 66 ile 166 cikti. Doktor tamam sen hamilesin diyip 15 gun sonrasia ultrason randevusu verdi. 7. haftaya denk geliyordu ama bebegi goremedik bos gebelik dendi. o gunku bhcg degerim 2500 idi. MUhtemelen 5,5 haftalikken gelisimi durmus dedi. progesteronu kestim ve 5 gun sonra kendiligimden dusurdum.
ikinci gebeligimde 13.gun bhcg degerim 45 cikti. sonra gun asiri bakilanlar da 102, 166, 282 cikti. Ama bu defa daha tedbirli davrandilar ve devam ettiler bakmaya. Maalesef gun ai=siri yuzde yuz artmasi gerekirken benim ki ancak 50 ya da 60 gibi artti. Doktor bundan bir sey olmaz kese de cok kucuk progesteronu keselim dedi. Ama ben devam ettim. Sonra 7. hafta da kalp atislarini gorduk o zamanki degerim de 6500 idi. Ama 10 gun sonraki kontrolde maalesef bebegin kalbi durmustu ve bhcg degerim 8000 idi. Progesteronu kestik ama 12 gun gecmesine ragmen dusmeyince cytotec verdi. Dun aldim kucuk bir sey dustu ama galiba hepsi degil. hala kanamam ve agrim var. Galiba bir doz daha almam gerekecek.Ama seninki anladigim kadariyla kimyasal gebelik bebek olmadigi icin hormonun da dusuk oldugu icin bir sey yapmaya gerek kalmayacaktir. Ilaclara neden hala devam ettirdiklerini anlayamadim acikcasi ama bir bildikleri vardir herhalde.
canim gecmisolsun ama sagliksizca biran once sonuclanmasi inanki en iyisi..bende senin gibi dusundum hep bhcg bulmaya calisirken dusurmeye calismak adetolmayi istemek cok garip geliyor ..ama bak doktorum bana kimyasalgebelik yada bir sekilde sagliksiz bhcg yasamakbile bir olumlu harekettir demistihernedemekse:))o yuzden gonlunu ferah tut...bebitocum merhaba bugün aradılar. dün en son 16 ya inmişti değerim . bugün artık ilaç kullanma dediler. 1 hafta sonra tekrar test yapıcam umarım 0 adüşer değerim. önce çıksın diye uğraştık şimdide düşsün diye kaderin önüne geçilmiyo ne yazıkki.
senin durumun nasıl umarım sağlıklı ilerliyordur. senin kaçıncı denemendi bu
herkese sevgiler
canim gecmisolsun ama sagliksizca biran once sonuclanmasi inanki en iyisi..bende senin gibi dusundum hep bhcg bulmaya calisirken dusurmeye calismak adetolmayi istemek cok garip geliyor ..ama bak doktorum bana kimyasalgebelik yada bir sekilde sagliksiz bhcg yasamakbile bir olumlu harekettir demistihernedemekse:))o yuzden gonlunu ferah tut...