38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

ah canim cok haklısın bak bende sana hıc yazmamıs olabılırım(cunku ısyerınden kısa kısa gırebılıyorum formda bazen cok hızlı ılerlıyor ...senın suan durumun nedır?sende yas olarak bızlerle mısın?ben su sıralar bunu sureklı yasıyorum cokda bıktım acıkcasısankı doktorun her muaynesınde suclu gıbı hıssedıyorum nedense(

Kızlar belki de bu forumda yaptıgım ilk ve son sitemdi bu.Dün cok üzüldüm cünkü bu yazdıgım ücüncü cevaplanmayan msjdı.Moneta,bebitocum kusura bakmayın.Sizlere cok destek olamasam da inanın dualarımdasınız.Bebisimi her kokladıgımda isminizi vererek dua ediyorum.Sırada sen varsın Moneta.Hadi gel artık İstanbula.Uzatma,bu sene senin de senen,hissediyorum.Bebitocum,kucagına aldıgın gün göz acıp kapayana kadar gelecek.Hamileligin tadını cıkar.Sakın ha nazsız bir hamile olma,kocana bol bol naz yap.Ben yapmadım,simdi de yapamıyorum.benneyaptımki

canımmmm,allah razı olsun o güzel dileklerin için allah söyletiyor olsun seni,,,,,,dilarem regl dönemimi bekliyorum,,,,,istanbulda yeğenimde (ablamın kızı)kalıcam oda hergün gel artık diyip duruyor,,,,,,,,gelcem ve ordan dolu döncem inş,,,,ne olur benim için bebişini gıdısından koklayarak öp ''bu moneta teyzen için''de,,,,bize gelicek olan meleklere söylesin ÇABUK GELSİNLER ,,,,,,,,,
aaaaaa canım acısını çıkarmazmıyım ben kocamdan hemde katlı katlı,,,,yapacağım nazı hayatı boyunca görmemiş olcak,,,emin ol canımklava: kiba.s.

bebitocum artık o gunlere gelebılırsek transferle ılgılı sana cok sorum olacak:)artık az yumurta olayı bende saplantı halıne geldı sankı doktor us de baktıkca ben sucluymus gıbı hıssetmeye basladımama sen bana cok guzel bır ornek oldun :)

monetacım nasılsın?sen ıst hangı merkezı dusunuyorsun?

canım çok iyiyim,,,kendi kendimin moral hocasıyım,,,,pc min masaüstü resmi bile bir sürü bebek ve dolayısıyla anında kendimi toparlıyorum ve motive oluyorum,çöküntüye izin vermiyorum,,,ben umut veya bahçeci arasında kaldım,,,,oda hallolcak,,,,kesinlikle bu regl de geliyorum istanbula yani,,,,,,sağol canım ilgili olduğun içinkaydirigubbakcemile3

monetacım nasılsın?sen ıst hangı merkezı dusunuyorsun?

hiç umutsuzluğa kapılma defne cim,,,bak bebitocuma ,,,2 embriyo ile girdi,,,,bu yaşada fazla takma ve kesinlikle BU SEFER OLACAK düşüncesini kafana kazı,,,,,,svglr

Ne demek yasımdan dolayı suclu hissediyorum.Sakın ha.Daha bebek yapıp üstüne torun seveceksin.Simdiden cocuklarımızı erken evlendirme planları yapmak lazım.Olursa tek yumurtayla da olur.Sakın dert etme.Ben 37sinde hamile kalıp 38inde dogurmus gencecik bir bayanım hayatım.Sen de gencsin,akıllısın,coook iyi anne olacaksın.Hadi silkelen bakalım,bebisine ne isim vereceksin onu düsünyerimseniben

burayı sizler sorunlaı paylaşma yeri olarak değil bir kaç kişiyi dinleme yeri olarak algılamışsınız. dikkat ediyorum sadece bir kaç kişi hakkında yorum yapıyosunuz.
38 yaş üstü buraya girmeye değmez artık.
bende 38 yaşındayım diye herkes birbirini daha iyi anlar sanmıştım ama, bakıyorum hep aynı kişiler için yazılar yazılıp duruyor. Allah herkesin yolunu açık etsin. Umarım herkes isteğine kavuşur.
hepinize sevgiler

Saveist canım ben üstüme alınmıyorum cünkü o kadar az giriyorum ki siteye.Simdi geriye dönerek baktım da degerin iki katından fazla katlamıs,yani bu is olmus canım.Simdi zaman dinlenme zamanı.Bol bol sevdigin müzikleri dinle,bol protein al,uzanma,egilme.Kalp atısını bi duy,ondan sonra yaparsın mutluluk dansını.Bebisinle sana iyi uykular..

bu kadar nankörlük olur yuh artık,,,,herkese elverdiğince cevap veriliyor,,,sen özel değilsin herkes zor süreçten geçiyor sinirini burdaki hassas durumda olan insanlardan çıkarma bence,,,,,,,,evet artık girmesen buraya iyi olur,,,,verilen desteği göremeyen insanın da aramızda işi yok,,,,,allah kalbine göre versin

asıl alınması gereken o degil onun için herkes iyi dileklerini yazmayı eksik etmedi ben de bebitoya iyi dileklerimi belirtim ama gerkli görmedi bir teşekkür etmeyi ama canı sagolsun.ben tüm arkadaşlar için burada bagımı koparmıyorum.zatem hamile kaldıktan sonra burada işlerine gelen şeyler olmaz onlar artık gebelerin oldugu bölüme gidecekler bu da bahane olmuş.hepinizi çok seviyorum her zamanda hepinizin durumunu takip ediyorum.çünkü birinin olumlu bir haberi her kese bir umut oluyor bu çok önemli

bu sayfa saçmaladı artık!.........ya aray cım sendemi?????ya ne oluyor sizlerehepiniz ayrı ayrı destek aldınız,,,,,,bak şimdi benim desteğe ihtiyacım var siz neler peşindesiniz yaaa,hamile kalanlara sevinmemiz gerekirken ,tedavi olanlarada destek olmamız gerekirken???????????????????VİCDANLARINIZI YOKLAYIN bence

bebitocum sağol canım ilgin için (özelden )yolladığım mesaja cevap verdiğin için,,,,,,sevgiler

monetacım yazdıklarımı biraz daha dikkatli okursan ne demek istedigimi anlamış olurdun.hamile kalması ile ilgili duygularımı yazmıştım.kuru bir teşekkür bile görememiştim.ama dikkat edrsen bunun da önemli olmadıgını ve tüm arkadaşları sevdigimi onların sorunları kendi sorunum gibi görüp etkilendgimi anlatmaya çalıştım.bu kadar tepki verip ayaklanmana da anlam veremedim

kızlar lütfen bana alınmayın,,işyerinden yazamıyorum,,özel mesajlarıda moneta diyince baktım valla onu bile bilmiyodum,,bu sayfayı açmaktaki amaç bizim gibilerin sorunlarını paylaşmasıydı,,,lütfen alınıp kırılmayın ,,

defne canım..benimde yum..azdı biliyosun ilk denemede 1 yum.transfer oldu tutmadı,,bunda 2 yum..trans.oldu ve tutttuu,,Rabbim ol deyince oluyor,,sakın kafana takma ,,bide biyerde okumuştum,,yine bi forumda kuru incir kürü,,kaynatıp suyu içiliyo,,yum.artırmak için

savest canım yapma böyle lütfen ,,ben yazamıyorum,,çok kısa girebiliyorum,,foruma
valla üzülüyorum ama kızlar yaaaa,,

aray sendemi canım,,,yapmayın arkadaşlar inanın beni çok üzüyosunuz,,valla hamileliğimi unuttum sayenizde okudukça üzülüyorum,,meğer herkes ne çok alınmış,,,ben kimsenin kalbini kırmak istemem ,,hepinizden özür diliyorum,,

bu sayfayı ben açtım ama ,,burası hepimizin sayfası,,,işyerindeyim,,haa onlıne görünüyorum ama yazamıyorum,,işim buna müsait değil,,,teşekküre gelince hepinizin adını tektek saymamış olabilirim,,ama hepinizden Allah bin kere razı olsun,,benim moral kaynağım oldunuz,,ama lütfen beni üzmeyin,,

monetanın dediği gibi arkadalar sloganımız ŞİMDİ,,ŞİMDİ
hepinizi öpüyorum

Sen hele bi basla tedaviye,moralin hasosunu vericez sana.Cünkü takip ettigim kadarıyla en olumlu,enn ılımlı,en heyecanlı destekler senden geldi herkese.Bi gel bakem İstanbul semalarına.Adını zeplinle yazdırırız icabında:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…