ah canim cok haklısın bak bende sana hıc yazmamıs olabılırımDefne asıl görünmez benim.İyi dileklerim hep havada kalıyor,yine de icimden geliyor yazıyorum.Bebitonun canı sagolsun,ben bir daha yazmayıveririm olur biter diye karar aldım.Kızlar herkese bol cocuklu tedaviler,bebito,moneta,saveist,defne,aray ve uyku sersemi adını yazamadıgım diger arkadaslar,mutluluk sizinle olsun.En cabuk tarafından kucaklarınız dolsun umarım.:a015:
Kızlar belki de bu forumda yaptıgım ilk ve son sitemdi bu.Dün cok üzüldüm cünkü bu yazdıgım ücüncü cevaplanmayan msjdı.Moneta,bebitocum kusura bakmayın.Sizlere cok destek olamasam da inanın dualarımdasınız.Bebisimi her kokladıgımda isminizi vererek dua ediyorum.Sırada sen varsın Moneta.Hadi gel artık İstanbula.Uzatma,bu sene senin de senen,hissediyorum.Bebitocum,kucagına aldıgın gün göz acıp kapayana kadar gelecek.Hamileligin tadını cıkar.Sakın ha nazsız bir hamile olma,kocana bol bol naz yap.Ben yapmadım,simdi de yapamıyorum.benneyaptımki
monetacım nasılsın?sen ıst hangı merkezı dusunuyorsun?
monetacım nasılsın?sen ıst hangı merkezı dusunuyorsun?
ah canim cok haklısın bak bende sana hıc yazmamıs olabılırım(cunku ısyerınden kısa kısa gırebılıyorum formda bazen cok hızlı ılerlıyor ...senın suan durumun nedır?sende yas olarak bızlerle mısın?ben su sıralar bunu sureklı yasıyorum cokda bıktım acıkcası sankı doktorun her muaynesınde suclu gıbı hıssedıyorum nedense (
bu kadar nankörlük olur yuh artık,,,,herkese elverdiğince cevap veriliyor,,,sen özel değilsin herkes zor süreçten geçiyor sinirini burdaki hassas durumda olan insanlardan çıkarma bence,,,,,,,,evet artık girmesen buraya iyi olur,,,,verilen desteği göremeyen insanın da aramızda işi yok,,,,,allah kalbine göre versinburayı sizler sorunlaı paylaşma yeri olarak değil bir kaç kişiyi dinleme yeri olarak algılamışsınız. dikkat ediyorum sadece bir kaç kişi hakkında yorum yapıyosunuz.
38 yaş üstü buraya girmeye değmez artık.
bende 38 yaşındayım diye herkes birbirini daha iyi anlar sanmıştım ama, bakıyorum hep aynı kişiler için yazılar yazılıp duruyor. Allah herkesin yolunu açık etsin. Umarım herkes isteğine kavuşur.
hepinize sevgiler
burayı sizler sorunlaı paylaşma yeri olarak değil bir kaç kişiyi dinleme yeri olarak algılamışsınız. dikkat ediyorum sadece bir kaç kişi hakkında yorum yapıyosunuz.
bende 38 yaşındayım diye herkes birbirini daha iyi anlar sanmıştım ama, bakıyorum hep aynı kişiler için yazılar yazılıp duruyor. Allah herkesin yolunu açık etsin. Umarım herkes isteğine kavuşur.
hepinize sevgiler
bu sayfa saçmaladı artık!.........ya aray cım sendemi?????ya ne oluyor sizlerehepiniz ayrı ayrı destek aldınız,,,,,,bak şimdi benim desteğe ihtiyacım var siz neler peşindesiniz yaaa,hamile kalanlara sevinmemiz gerekirken ,tedavi olanlarada destek olmamız gerekirken???????????????????VİCDANLARINIZI YOKLAYIN bence
bebitocum artık o gunlere gelebılırsek transferle ılgılı sana cok sorum olacak:)artık az yumurta olayı bende saplantı halıne geldı sankı doktor us de baktıkca ben sucluymus gıbı hıssetmeye basladımama sen bana cok guzel bır ornek oldun :)
burayı sizler sorunlaı paylaşma yeri olarak değil bir kaç kişiyi dinleme yeri olarak algılamışsınız. dikkat ediyorum sadece bir kaç kişi hakkında yorum yapıyosunuz.
hepinize sevgiler
asıl alınması gereken o degil onun için herkes iyi dileklerini yazmayı eksik etmedi ben de bebitoya iyi dileklerimi belirtim ama gerkli görmedi bir teşekkür etmeyi ama canı sagolsun.ben tüm arkadaşlar için burada bagımı koparmıyorum.zatem hamile kaldıktan sonra burada işlerine gelen şeyler olmaz onlar artık gebelerin oldugu bölüme gidecekler bu da bahane olmuş.hepinizi çok seviyorum her zamanda hepinizin durumunu takip ediyorum.çünkü birinin olumlu bir haberi her kese bir umut oluyor bu çok önemli
bu sayfa saçmaladı artık!.........ya aray cım sendemi?????ya ne oluyor sizlerehepiniz ayrı ayrı destek aldınız,,,,,,bak şimdi benim desteğe ihtiyacım var siz neler peşindesiniz yaaa,hamile kalanlara sevinmemiz gerekirken ,tedavi olanlarada destek olmamız gerekirken???????????????????VİCDANLARINIZI YOKLAYIN bence