2 yildir anne olmaya calisiyorum ama maalesef.
3 asilama negatif sonuc.
Sonrasinda ivf. sonuc pozitif cikti ve 3 hafta dunyanin en mutlu insani oldum. Ama maalesef kalp atislarini gormeye gittigmizde kesenin bos oldugunu gorduk. 3 ay huzun. Sonra tekrar denedik. Sonuc yine pozitif ama bhcg degeri dusuk ve %100 artmasi gerekirken gun asiri ancak %50 artti. Yani bir problem oldugu kesindi. Kese cok kucuktu. Biz aynisi oldu diyip progesteronu kesmeden son bir kez USG bakmak istedik. Bir mucize oldu ve bebegin kalp atislarini gorduk. Ama maalesef bunda da sevincimiz 10 gun surdu sonra bebegin kalp atislari durdu. Simdi dusuk yapmayi bekliyorum cunku kuretaj yapmak istemedim.
Iste benim hikayem yani cok ic acici degil. Bir daha denermiyim bilmiyorum. En basindan beri bu kulubun hikayelerini okuyor ve iyi haberlere seviniyor, kotu haberlere uzuluyorum.
Ama sizin pozitif duygulariniz hosuma gitti ve duygularinizi ve duygularimi paylasmak istedim
Sevgiler
roniyam ,,,,çok üzüldüm!.....bir süre yazdıklarına baktım kaldım ''üzülme demek''senin acını asla hafifletmiyecek bunu biliyorum,,,ama sana şunları söyleyebilirim
''aşılamayı ben vakit kaybı gibi görüyorum zaten,,,,,sen direk mikroenjeksiyon yaptır ve pgt falan yapılıyor bak o zaman bebişin sana nasıl sıkısıkı tutunacak tüp bebekte teknoloji çok gelişti,,,,,bak internetin başındasın bu konuda bilgi almak istediğin herşeyi bulursun,,,gelelim küretaj yaptırmamana bence yanlış yapıyorsun içinde tuttuğun şey bebek değil biran evvel yaptır ve vücudun temizlensin ve kendini micro ya hazırla ,,bak ben sana şuanki hislerimi söyleyim sen ilk micro ile bebeğini kucağına alıcaksın içimden geçti inan,,,,,,,,,ama yapman gereken temizlen,moralini iyi tut,micro ya adım atmak içinde fazla bekleme,,,,,,,,sevgiler canım