Ne vefalı bir kadınsın sen...Ne tatlısın,ne incesin...Böyle olduğun için Allah seni eşin ve oğlunla ödüllendirdi bence...Sağlıkla huzurla sevgiyle çok uzun yaşayın inşallah... Kocaman öpüyorum seni güzel yüreğinden.
Not:Süper bir tatil yapmışsınız bayıldım bayıldımmmmm...
Kizlar hepiniz beni mi dusundunuz ne? Sansim yaver gidiyor, 2 yumurta da dollenmis ve iyi kaliteymis. Bakalim yarin ne diyecekler.
Hepiize sevgiler.
Merhaba güzel bir günden dua ile ve dua dileklerimle.....Gazete de okuduğum bir yazı....
(Takipteyim güzel bayanlar inşallah zamanı geldiğinde anne olacaksınız kimse inanmasa da siz inanın bu yeter.hatta bu düşüncenizi de paylaşmayın inanmayanlarla sizi yolunuzdan çevirmeye çalışmasınlar.Selam ve sevgilerimle.)
..............
Samsun’da 32 yıllık evli kadın 54 yaşında anne oldu.
Samsun’un Terme ilçesi Akbucak köyünde yaşayan ve köyün muhtarı olan 56 yaşındaki Halil ve ev hanımı 54 yaşındaki Hakime Güner çifti 32 yıl sonra bebek sahibi oldular. Yıllardır çocuk sahibi olabilmek için hastane hastane gezen Güner çifti defalarca hayal kırıklığı ile karşılaştı. 54 yaşındaki Hakime Güner, daha öncesinde 2 kez hamile kaldı ve iki düşük yapınca hayal kırıklığı yaşadı. Daha sonra tüp bebek yöntemine başvuran Güner çifti, 4 defa denedi ama başarılı olamadı.
Pes etmeyen ve bundan 9 ay önce yine bebek sahibi olmak için Medicana Samsun Hastanesi’ne başvuru yapan aile, Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Opr. Dr. Gerçek Aydın kontrolünde tedavisine devam etti. Tedaviden olumlu sonuç alınan çiftin Hilal Nur adını verdikleri sağlıklı bir bebekleri dünyaya geldi. Güner çifti 32 yıl sonra Hilal Nur ismini verdikleri bebeklerini kucaklarına almanın mutluluğunu yaşıyor. Yaşadığı mutluluğunu dile getiren anne Hakime Güner, "32 yıldır bebek hasreti çekiyoruz. Şükürler olsun, nasip bugüneymiş. Allah da verdi. Çok mutluyuz” dedi.
Baba Halil Güner de çok mutlu olduğunu vurgulayarak, “Bu mutluluğu 32 seneden beri bekledik. Hamdolsun sonunda Allah nasip etti. Tarif edilebilir mutluluk değil. Olağanüstü bir şey. Çok mutluyuz” diye konuştu.
Medicana Samsun Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Opr. Dr. Gerçek Aydın, hastayı poliklinikte gördüklerinde şaşırdıklarını söyledi. Hastanın kendileri için öncelikli ve önemli bir hasta olduğunu dile getiren Opr Dr. Gerçek Aydın, “Hasta işbirliğine çok açık olduğu için her şey en iyi şekilde ilerledi. Sağlıklı bir bebekleri dünyaya geldi. Belki bir daha böyle bir hastayla karşılaşmam ama ben de çok mutluyum. Uzun ömür, sağlıklı yaşam diliyorum” şeklinde konuştu.
İHA
Hakime Güner 54 yaşında anne oldu Haberi
kimseler gelmiyor,,,, kimseler de haber yok mu,,,,,,, keyifler nasıl,, ara ara girelim selamlaşalım,,, ben de durumlar şöyle;
beklemedeyim..... yani haber yok şimdilik.......
sizler ne durumdasınız..........
kimseler gelmiyor,,,, kimseler de haber yok mu,,,,,,, keyifler nasıl,, ara ara girelim selamlaşalım,,, ben de durumlar şöyle;
beklemedeyim..... yani haber yok şimdilik.......
sizler ne durumdasınız..........
izmirli kumrum , bu topiğe nazar değdi gibi bir ifade , zaten zor düzelen ayarlarımı bozduu..
kedi gözü gibi fosforlu biğr ışıkla yolumuzu nasıl bulacağız diye dolanıyorum şu an.
içine kaçan malum şahsı kışkışla kuzummm...
izmirinnn dağlarında çiçekler açarrrr
breezey ve puffy , bugün kahveye kaçarrr
nassıll yani şeker. yol mol kaybetmeyelim....
ve
hamiş pufy nasıl olur da kahve içer oldumu şimdi...
ikinizi de zeynep Alya ya söyleyeceğim bilesiniz.... öptüm çok çok..
nassıll yani şeker. yol mol kaybetmeyelim....
ve
hamiş pufy nasıl olur da kahve içer oldumu şimdi...
ikinizi de zeynep Alya ya söyleyeceğim bilesiniz.... öptüm çok çok..
Kahve icmedimmmmmm vallahi icmedimmmmmmm
Salata yedim bide soda ictim hemde sade soda
aferin tatlım, ha şöyleee....... dedim breezeyi görünce bu kız ne içeçeğini mi unuttu acep... neyse ki herşey kontrol altında imiş...Kahve icmedimmmmmm vallahi icmedimmmmmmm
Salata yedim bide soda ictim hemde sade soda
yahu breeezey nasıl beceriyorsun şaşıyorum sana.... mesacını okuyunca her defasında içim kıpır kıpır oluyor...... eşin çok sanslı söyleyim, her daim komik bir hatunla... evde stres sıfır....... nazar değmesin kuzucukilahii kumrummm
kahveye kaçtık tamam da , kahve de sadece kahve yoktu ki..
puffyim kuzum son derece bilinçli ve de akıllı bir mihrimah sultan annesi olarak salata yedi ve dediği gibi sadece sade soda içti..
bendeniz kendim olarak , bir kahve türü içtim..
çünkü ben akıllı kısmına girmiyorumm
öpüyom ki ben ikinizi de...
bi de mu mesacımı okuyan herkeşii
aferin tatlım, ha şöyleee....... dedim breezeyi görünce bu kız ne içeçeğini mi unuttu acep... neyse ki herşey kontrol altında imiş...
yahu breeezey nasıl beceriyorsun şaşıyorum sana.... mesacını okuyunca her defasında içim kıpır kıpır oluyor...... eşin çok sanslı söyleyim, her daim komik bir hatunla... evde stres sıfır....... nazar değmesin kuzucuk
Topige nazar mi degmis? Kedi gozune mi ihtiyac varmis? Fosforlu fosforlu soooyle bize bi yol yordam gosteren kedi gozleri olaydi iyiydi! Ne geldiyse basimiza bu kedi gozlerinin az bulunurlugundan geldi. Aaaay durdurun beni daha fazla sacmalamadan.
Benden haber yok ki anlatayim. Transferden sonra, ananas ve cekirdek yedim bol bol, dinlendim, ama 3 gun sonra ucaga binip is seyahatine gitmek zorunda kaldim, laptop cantami, hafif de olsa valizimi tasimak zorunda kaldim, artik n'apalim. Ilaclarimi da kullaniyorum. 15'inde teste kadar hic enteresan bir sey yok yani. Hepinize sevgiler. Bana dualarini, dusuncelerini gonderen herkese coook tesekkurler, duanin gucune ve enerjisine cok inanirim, tutarsa sizin payiniz da var yani.
alısım kumrum , mesacının son kısmını okuyam eşim , dizlerini dövmeye başladı..
ahhhh ahhh bir de bana sorunnnnn,uzaktan davulun sesi hoş gelir gibii , nedenini anlayamadığım şeyler söylüyor
şakası bir yana kumrum , sizleri okuyunca ben de kıpırdaşıyorum
kampa, dualarımız seninle..... merakla bekliyoruz,,,,, umarım herşey yolundadır,, belirti vs arama ama , ben merak ettim, var mı farklı birşeyler.Topige nazar mi degmis? Kedi gozune mi ihtiyac varmis? Fosforlu fosforlu soooyle bize bi yol yordam gosteren kedi gozleri olaydi iyiydi! Ne geldiyse basimiza bu kedi gozlerinin az bulunurlugundan geldi. Aaaay durdurun beni daha fazla sacmalamadan.
Benden haber yok ki anlatayim. Transferden sonra, ananas ve cekirdek yedim bol bol, dinlendim, ama 3 gun sonra ucaga binip is seyahatine gitmek zorunda kaldim, laptop cantami, hafif de olsa valizimi tasimak zorunda kaldim, artik n'apalim. Ilaclarimi da kullaniyorum. 15'inde teste kadar hic enteresan bir sey yok yani. Hepinize sevgiler. Bana dualarini, dusuncelerini gonderen herkese coook tesekkurler, duanin gucune ve enerjisine cok inanirim, tutarsa sizin payiniz da var yani.
niye o kadar geç yahu 15 temmuz kaçıncı gün oluyor biz burda transferin yapıldığı gün 1. gün olmak kaydıyla 12. gün test yapabiliyoruz amaaaaaa :44::44::44::44::44: ay çok heyecanlıyım senden çok bak söyliyim
Topige nazar mi degmis? Kedi gozune mi ihtiyac varmis? Fosforlu fosforlu soooyle bize bi yol yordam gosteren kedi gozleri olaydi iyiydi! Ne geldiyse basimiza bu kedi gozlerinin az bulunurlugundan geldi. Aaaay durdurun beni daha fazla sacmalamadan.