38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

kızlar bugün puyf ile görüştük, sünnet töreninin telaşı henüz bitmemiş, anası,danası,ablası vs misafirlerle uğraşıyormuş,,, o yüzden topiğe girememiş, hepinize çok selamı var, ptesi günü rahatlayacak, ve topiğe girecek.., aramıza dönecek yani. Bu arada pufy ve bebişin sağlığı maşallah gayet iyiymiş, bilgilerinize sunarım şekerler...

hadı bakalım hayırlısı olsunn ıyı haberlerını beklıyoruz canımm:)ınşallah bu sefer olcakk.olumsuz dusunce hıç yokkk anlastık mı?

canım benım o senın guzel bakısın cok sukur allaha amın hepimiz oyleyız bence ve senın de kuzun olacak ve tum ısteyen guzel kalpli kadınların. tatıle gıtmeyenlerın darısı basına ) gozum ustunuzde cok opuyorum

Kizlar hepiniz beni mi dusundunuz ne? Sansim yaver gidiyor, 2 yumurta da dollenmis ve iyi kaliteymis. Bakalim yarin ne diyecekler.
Hepiize sevgiler.

kampacim transferin ve altin embriyolarin hayirli ugurlu olsun. ben sana demedim mi sizin oraya geldigimde hamile hamile gazeceksin ortalikta diye. bak sanki icime dogmus. Allahim hayirlisi ile güzel haberler vermeni nasip eylesin. Yüce Rabbim ol demis olsun kapmacim insallah. bunu senin icin cani gönülden diliyorum.

bana cok inandirici gelmedi. kesin isin icinde donasyon var ama reklam olsun diye burada biz yaptik diyorlardir. bu arada Yüce rabbimin taktiri ama 54 yas anne olmak icin sizce de gec degil mi. annelik özlemi hicbir zaman bitmez elbet ama önemli olan dogacak cocuklarimiza güzel bir gelecek de vermek degil mi. 54 yasinda anne olmayi biraz bencillik görüyorum. sirf kendi duygularini tatmin etmek. Allahin taktiri kimin ne kadar yasayacagi tabii ki sual olmaz ama cocugum 10 yasina geldiginde 64 yasinda orta yasin üzerinde bir kadin olmak istemem. ne gibi bir gelecek sunabilirim ki ona. kisa bir gelecek benimle birlikte. kadinlarin belirli bir yasta menapoza girmesinin de bir nedeni vardir. sözüm vaktinden önce menapoza girenleri kapsamamakta. doganin bir dengesi bu. kadin 45'li yaslarini gecti mi dogurganligi da bitiyor. doganin sundugu binlerce neden var. en basinda da cocuguna yeterli sabri, enerjiyi ve vakti sunamamasi. umarim bana kizmamissinizdir bunlari yazdim diye. hepimiz anne olamk icin büyük caba harciyoruz ama bir daha söylemek isterim bence 54 yasinda anne olmak mucizevi bir sey degil sadece bencillik ve sorumuzluktur. dogacak bebegini genc yasta anne ve babasiyla vedalasmak zorunda birakmaktir. en azindan bu riski son derece yükseltmektir.....

kimseler gelmiyor,,,, kimseler de haber yok mu,,,,,,, keyifler nasıl,, ara ara girelim selamlaşalım,,, ben de durumlar şöyle;

beklemedeyim..... yani haber yok şimdilik.......

sizler ne durumdasınız..........

kimseler gelmiyor,,,, kimseler de haber yok mu,,,,,,, keyifler nasıl,, ara ara girelim selamlaşalım,,, ben de durumlar şöyle;

slm canım bendede durumlar aynı sendekı gıbı beklemedeyım:)ınşallah cok beklemem ılacsız denıycem bu seferde bakalım nolcak bayramdan sonraya kaldı oyle gorunuyo hayırlısı artık.sımdı transfer olan arkdaşların ıyı haberlerı bızı mutlu etcek sonrada sıra bize gelcek ınşallahhh:)

Son düzenleme:
Uzun bir aradan sonra sabahın 5 inde selam , kızım bu saatte ne isin var uyusana demeyin Alya Hn uyandırdı ve uyutmadı içeride ne yapıyorsa anlamadım sanırım olimpiyatlara hazırlık , hop oraya hop buraya , gece uyuyup gunduz antreman yapsa olmaz sanki :) bu gun kontrol vardi son 3 kontrolde oldugu gibi poposunu gorduk yuzunu goremedik eli yuzunde uyuyordu ,donmuyor gicik gunduz uyuyor gece hop hop , doktor cadı olacak bu dedi esimde normal anasına çekmiştir dedi , bunun babasida gicik zaten :) ben de fırsat bu fırsat bir bakayim selam vereyim dedim.
Bu gun kontrolumuz vardi her kontrol oncesi oldugu gibi karı koca sessizce gittik doktora , biraz gergin , biraz meraklı , biraz korkulu , birbirimize her seye karsı destek Rabb'ime sukur gülerek ciktik , defalarca şükrederek :) içimizdeki korku bitmiyor bir turlu elde degil. Zeynep Alya boyuyla kilosuyla tas tamam koca bir kiz artik :) gayet saglikli 23 haflalik ve gelişimi onde giden bir melek bir mucize bacakları guzel olacakmış doktor amcası dedi , su ana kadar bizi hic üzmedi gayet saglikli bir bebek olarak buyudu Rabbim devamını nasip eder insallah :)
Bense hamilelik dertlerinde ugrasiyorum el ayak şişmeleri , uyku düzensizlikleri , mide yanmaları ağzından alev çıkan ejderhalar gibiyim :) elimde gaviscon şişesiyle dolasiyorum birde hep acım ama zararlı seyler yasak yemiyorum uslu bir kiz olarak zeytinyağlı ve meyvalara idare eıyorum bol bol sut peynir yoğurt :)
Kiza ufak tefek bir kac sey disinda daha bir seyler almadık doktor 30 haftanı doldur dedi bizde tamam dedik ama arada derede 2 hırka bir battaniye ordum ufacık seyler arada bakıp guluyorum :)
Sunnet telaşı bitti anam , danam , ablam koyüne dondü yasasin özgürlük kahrolsun mipi kesilme ritüelleri
Dun esime bu is'te bitti artik rahatım sezon finali yaptim dahada bir sey isteme dedim , anladı o ne demek istediğimi
Saglicakla kalın , Allah'a emanet olun yine görüşeceğiz

izmirli kumrum , bu topiğe nazar değdi gibi bir ifade , zaten zor düzelen ayarlarımı bozduu..
kedi gözü gibi fosforlu biğr ışıkla yolumuzu nasıl bulacağız diye dolanıyorum şu an.

içine kaçan malum şahsı kışkışla kuzummm...

izmirinnn dağlarında çiçekler açarrrr
breezey ve puffy , bugün kahveye kaçarrr

nassıll yani şeker. yol mol kaybetmeyelim....
ve
hamiş pufy nasıl olur da kahve içer oldumu şimdi...

ikinizi de zeynep Alya ya söyleyeceğim bilesiniz.... öptüm çok çok..

ve

Kahve icmedimmmmmm vallahi icmedimmmmmmm
Salata yedim bide soda ictim hemde sade soda

ve

ilahii kumrummm

kahveye kaçtık tamam da , kahve de sadece kahve yoktu ki..
puffyim kuzum son derece bilinçli ve de akıllı bir mihrimah sultan annesi olarak salata yedi ve dediği gibi sadece sade soda içti..
bendeniz kendim olarak , bir kahve türü içtim..

çünkü ben akıllı kısmına girmiyorumm

öpüyom ki ben ikinizi de...

bi de mu mesacımı okuyan herkeşii

aferin tatlım, ha şöyleee....... dedim breezeyi görünce bu kız ne içeçeğini mi unuttu acep... neyse ki herşey kontrol altında imiş...
yahu breeezey nasıl beceriyorsun şaşıyorum sana.... mesacını okuyunca her defasında içim kıpır kıpır oluyor...... eşin çok sanslı söyleyim, her daim komik bir hatunla... evde stres sıfır....... nazar değmesin kuzucuk

alısım kumrum , mesacının son kısmını okuyam eşim , dizlerini dövmeye başladı..
ahhhh ahhh bir de bana sorunnnnn, uzaktan davulun sesi hoş gelir gibii , nedenini anlayamadığım şeyler söylüyor

şakası bir yana kumrum , sizleri okuyunca ben de kıpırdaşıyorum

Topige nazar mi degmis? Kedi gozune mi ihtiyac varmis? Fosforlu fosforlu soooyle bize bi yol yordam gosteren kedi gozleri olaydi iyiydi! Ne geldiyse basimiza bu kedi gozlerinin az bulunurlugundan geldi. Aaaay durdurun beni daha fazla sacmalamadan.

Benden haber yok ki anlatayim. Transferden sonra, ananas ve cekirdek yedim bol bol, dinlendim, ama 3 gun sonra ucaga binip is seyahatine gitmek zorunda kaldim, laptop cantami, hafif de olsa valizimi tasimak zorunda kaldim, artik n'apalim. Ilaclarimi da kullaniyorum. 15'inde teste kadar hic enteresan bir sey yok yani. Hepinize sevgiler. Bana dualarini, dusuncelerini gonderen herkese coook tesekkurler, duanin gucune ve enerjisine cok inanirim, tutarsa sizin payiniz da var yani.

niye o kadar geç yahu 15 temmuz kaçıncı gün oluyor biz burda transferin yapıldığı gün 1. gün olmak kaydıyla 12. gün test yapabiliyoruz amaaaaaa :44::44::44::44::44: ay çok heyecanlıyım senden çok bak söyliyim

tatlım o zaman kıpraşmaya devam diyelim ....... karşılıklı olması pek daha güzel oldu bak.

kampa, dualarımız seninle..... merakla bekliyoruz,,,,, umarım herşey yolundadır,, belirti vs arama ama , ben merak ettim, var mı farklı birşeyler.

aynen alabamacığım, heyecanla bekliyoruz.... bir kişi daha hamile kaldıkça inan umutları da artıyor,,, haydi bakalım hayırlısı , bir an önce 15 temmuz gelsin de neşelenelim..... sevgiyle kal canım.

canim benim hersey güzel olacak gönlünü ferah tut. seni ve bebisini kocaman tarafindan öpüyorum

kampacımmm güzel haberlerini beklemeye devam ediyoruz , son 6 gün.:18:

Ramazan günlerinin bereketi sana bebişler getirsin inşallah...

Ay insallah ya kizlar! Benden cok siz umutlusunuz gibi geliyor bana, ben o kadar alistimki bozguna ugramaya... Yine de INSALLAH!
Alabama dogru soyledin, 28 Haziran'da yapildi transfer, 12. gun aslinda bugune denk geliyor. Burada 18. gune kadar bekletiyorlar demekki. Hmmm en iyisi yarin bir test yapayim degil mi? Gordugunuz gibi bir durumdayim iste :) Yarin aksam saatlerinde yazarim sonucu. Ah keske mutlu bir haber verebilsem size. Hayatim degisir beee! Kocam is seyahatinde, geldiginde surprizle karsilarim onu, ay ne sevinir canim benim, havalara ucar, ay ben aglarim simdi cok hassas isler. Bir saniyede beklentim tavan yapti! Neyse yarin bakariz artik. Hepinize sevgiler! Iyi Ramazanlar!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…