- 26 Kasım 2010
- 469
- 80
@hope, canim haklisin, sebebi kutsal olmasa ve bu kadar istemesem uzuntuden mahvolurdum..biz yeni evli sayiliriz daha 1 yil oldu, o yuzden pek bir uzuntuluyum, biletleri alana kadar adamin basini yedim gidelim de gidelim diye ama biletleri aldigimizdan beir gitmiycem diye agliyorum, cok komigim ben ya :)
Benim vatandaslik islemlerim olana kadar donemiycem kanadaya, o da en az 7-8 ay surecek..gelip gidecek artik napalim, katlanmaya calisicaz.Mesajini aldim, geregini yaptim. Optum.
Breezeycim hakli valla, butun yurtdisi kizlari teker teker geliyor, heyooo, cok heyecanli :)
daha önce anlatmışımdır eşim bana doğumgünümde araba aldı beraber ödedik bitti ama aldı. hemen iki üç ay içinde bi kriz oldu bişiler oldu biz satmaya karar verdik sıfır araba kapının önünde daha 1000 km yapmamış gıcır gıcır. neyse arayanlar soranlar gelip görenler falan ben ama üzgünüm daha çocuk mocuk yok uğraşıyoruz evleneli de 2 sene olmuş. bi kadın gelcek bakcak. sitenin parkında duruyo araba eşim dedi ki aşağı in biri gelcek bakcak. iyi dedim indim aşağı banka oturdum hava sıcak bekliyorum dedim ki bak aynen sesli sesli kafamı yukarı kaldırdım YA ALLAHIM YA BANA Bİ ARABA YI ÇOK GÖRDÜN YUH YANİ AYIP ETTİN BEN SENİN İYİ KULUN DEĞİL MİYİM AĞLAMAKLI AMA BEN BU ARABANIN ARKASIA ÇOCUK KOLTUĞU ALCAKTIM ÇOCUĞUMU GEZDİRCEKTİM ELİMLE ARKA KOLTUĞU FALAN GÖSTERİYORUM NE ARABA NE ÇOCUK İYİ TAMAM PEKİ YA UĞRAŞAMICAM GELSİN BU KADIN ARABAYI ALSIN TAMAM DEDİM.
sonra arabayı satmaktan bi şekilde vazgeçildi araba şimdi 5 yaşında oglum da kasım da 3 yaşında olacak.
Allah hepinize HEMEN versin.
Aliscigim, cok tesekkur ederim..midem allak bullak valla heyecandan:) Ama sIkmiyorum artik kocayi, o cok agladigim donemlerde, gecen ay falan bana dedi ki, 'eskiden ne guzel sabah uyaninca yanima gelirdin, sarilir operdin, kikir kikir gulerdin, oynardin ne oldu sana surekli agliyorsun, boyle gormek istemiyorum seni' dedi, ah dedim getti adam..kendime geldim o gun, biz hepimiz elimizden geleni yapiyoruz..Allahim nasip eder insallah hepimize ama olmazsa da dunyanin sonu degil, hayatimizi en guzel sekilde yasamaya bakicaz..elimizdekilerin kiymetini bilerek..
Ne demis Mevlana, Allah kuluna 3 sekilde cevap verir;
Evet der; istedigini verir,
Hayir der; daha iyisini verir,
Bekle der; en iyisini verir!
Umarim en kisa zamanda hepimize tatli bebisler verir Allahim. Vermezse de vardir bir bildigi.
Tatil keyfini heyecanla bekliyorum hiiic sorma, yegenler, kardesler, annem, enisteler..aman full aksiyon bi tatil beni bekliyor insallah:) ama iste kocadan ayri olma mecburiyeti uzuyor beni..Iste hersey bir arada olamiyor maalesef:)
bellacığım, yemin ederim şu an ağlıyorum, tutamadım yaşlar süzüldü gitti..... mahvettin beni kızım ya, bu ne böyle...bu kısma kadar iyiydim , yemin ederim bu paragraftan sonra , titremeyen tek bir hücrem , diken diken olmayan tek bir tüyüm kalmadı
ALLAHIM HEPİMİZE HEMEN VERSİN , AMİNNNN
breezey az önce bellacım, şimdi sen,,,,,,, e tutamıyorum hüngür hüngürüm, yapmayın bu kadar ama, kendime nasıl gelcem tatlım,,, inan ben de sizlerle birşeyler paylaştıkca kendime vakit ayırdığımı hissediyorum,,, nasıl bu kadar kendimize ilgisizlik yapmışız şaşıyorum... bu motivasyonlar belki de bizi bebeğe götürecek... inan ben de hepinizi yıllardır tanıyor gibiyim, nasil bir duygu seline soktu bizi bu kk, bravo kk ya..... yıllardır tanıdığımız insanlara şüphe ile bakarken, buradakilerin hiçbirinde bir gram şüpheye gark olacak bir his yok içimizde.... ne kadar saf ve samimi duygular canım ya,,,,, çok seviyoruz ve inanıyoruz biribirimize......alısım kumrumm
ete kemiğe bürünmenin özü aslında , topikten bir adım öteye gidip , burada paylaştıklarımızın gerçek hayatta karşılığını bulmaktır.
ille de resim ve cisim olayı değildir.
aylarca bir nicke bakıp yazmak ve paylaştıkların , sonrasında bir mailde , bir mesajlaşma sitesinde daha da ileriye gidiyor ve hatta sana daha fazla keyif veriyorsa, ete kemiğe bürünme budur benim için.
yüzünü görmek değil , ille de dokunmak değil yani...
ama imkan olursa bunları da yapmak , tadınmaz yenmez olur o zaman...
en son puffyim kuzumla buluştuğum için , sana onu örnek göstererek anlatayım. diğer kuzular alınmasın ...
puffyim le ilk tanışıklığımızı biliyorsun , topikten başladı ki , sen onunla benden daha önce tanışmıştın.
topikte paylaşımlar konuşmalar derken , bir gün baktım , puffymle mail arkadaşı olduk.
o bana resimlerini gönderdi , ben ona... sonra bu sesli iletişime doğru ilerledi. sonra da geçtiğimiz hafta , kahveye kaçtık...
şimdi artık ben puffynin satırlarını okurken yada onunla telefonda konuşurken , yüzü nasıldır , gülerken gözleri nasıl parlar biliyorum.
ve bu beni çok mutlu ediyor.
burada kurduğumuz bağın bir adım sonrası benim için çok değerli... ve bunu lejena kuzuma söylemiştim , sizinle bu tür paylaşımlarda bulunana kadar , kendime hiç vakit ayırmadığımı farkettim nicedir.
bu yüzden , başta da belirttiğim gibi ,ille de cisim ille de resim değil ete kemiğe bürünmek... bana kendimi bulduran , ben onları bulduğumda ise , sanki yıllardır dostmuşuz gibi hissettiren herkes , bütün arkadaşlarım benim için , uzanıp yanaklarından öpecek ve kucaklayacak kadar candır , yakındır, gerçektir.
bu sebeple herkeşiiii öpüyor ve kucaklıyorum...
p.s : yukarı bakmaya korkuyorum , sanırım yine acık uzun oldu, kelime yanlışları varsa idare edin olur mu
bende seni kocaman öpüyorum breezy kuzum. ne güzel ete kemige büründük valla. ay ben cok sevindim bu ise. insallah görüsmek karsilikli bir kahve icip fal bakmak da nasip olur. seviyom kis ben seni.
@alabama: canim benim parmaklarina, klavyene ve o güpgüzel gönlüne saglik. ne güzel demissin. HAYIRLISI ILE OLSUN. ben süper tuttum hayatta birakmam. kocama da ögretecegim. o da hep der hayirlisiysa olsun diye. yenisini ögrensin. sagol canim öptim
bellacığım, yemin ederim şu an ağlıyorum, tutamadım yaşlar süzüldü gitti..... mahvettin beni kızım ya, bu ne böyle...
aynı şeyleri söyledim ben de hep, hala da diyorum ki, Allahım HAYIRLISIYLA VER RABABBİM, lütfen artık ver bebişimi, yaş gidiyor ben ona nasıl bakarım yoksa diye hemen ver diyorum.... Verirse var ya bu senin yazdığnı hiç unutmayacağım.... vermezse de seni yine uunuttmam ki, burda ki kimseyi unutmam, sizler benim sırdaşımsınız aynı zamanda, kimseye söyleyemediklerimi sizlerle paylaşıyorum. bu duyguları bizden başka kim anlayabilir ki canım benim.
Bir de;
sonra arabayı satmaktan bi şekilde vazgeçildi araba şimdi 5 yaşında oglum da kasım da 3 yaşında olacak. diyorsun ve ben burda da yine kopuyorum....... hüngür hüngürr
canım çok öpüyorum...... güzel bir gün oluyor sayende, kendime geldim...olacak inşallah.
Allah hepimie HEMEN versin.
breezey az önce bellacım, şimdi sen,,,,,,, e tutamıyorum hüngür hüngürüm, yapmayın bu kadar ama, kendime nasıl gelcem tatlım,,, inan ben de sizlerle birşeyler paylaştıkca kendime vakit ayırdığımı hissediyorum,,, nasıl bu kadar kendimize ilgisizlik yapmışız şaşıyorum... bu motivasyonlar belki de bizi bebeğe götürecek... inan ben de hepinizi yıllardır tanıyor gibiyim, nasil bir duygu seline soktu bizi bu kk, bravo kk ya..... yıllardır tanıdığımız insanlara şüphe ile bakarken, buradakilerin hiçbirinde bir gram şüpheye gark olacak bir his yok içimizde.... ne kadar saf ve samimi duygular canım ya,,,,, çok seviyoruz ve inanıyoruz biribirimize......
p.s: canım benim uzun uzun yaz zevkle okuyorum (z). az olunca tuhaf oluyor artık bilesin.
hopecim, yukardan itibaren okursan koptum ben..... çok duygusallaştım, seni de herkesi de çok özlüyor ve seviyorum..... ben hatta şunu istiyorum,,,, şu bebişler olana dek bizleri bir eve kapatsalar da doyasıya paylaşsak bu duyguları.... sonraaaaaa bir çıkıyoruz evden hepimizin bebişleri kucağında....... Bellanın dediği gibi ALLAHIM HEMEN HAYIRLISIYLA versin artık......
bende seni kocaman öpüyorum breezy kuzum. ne güzel ete kemige büründük valla. ay ben cok sevindim bu ise. insallah görüsmek karsilikli bir kahve icip fal bakmak da nasip olur. seviyom kis ben seni.
@alabama: canim benim parmaklarina, klavyene ve o güpgüzel gönlüne saglik. ne güzel demissin. HAYIRLISI ILE OLSUN. ben süper tuttum hayatta birakmam. kocama da ögretecegim. o da hep der hayirlisiysa olsun diye. yenisini ögrensin. sagol canim öptim
bu kısma kadar iyiydim , yemin ederim bu paragraftan sonra , titremeyen tek bir hücrem , diken diken olmayan tek bir tüyüm kalmadı
ALLAHIM HEPİMİZE HEMEN VERSİN , AMİNNNN
amin alisalis ben alabama bu arada ama olsun önemli olan hissedilen duygular kim olduğum değil ben sizi bu kadar duygulandırmak istememiştim aslında çata çata konuşun isteyin allahtan diye yazdım bunları ben de zaten bilerek konuşmadım allahla ama içindekini tutmayan sınırlamayan bir insan olduğum için kendiliğinden gelişti. ama bu işe yaradı bundan eminim o an allah beni duydu. çoook insan var sürekli bişi isteyen dileyen aradan çıkış yaparak dikkat çekerek sıyrılın emi. ağlamadan zırlamadan yaratıcı şekilde yeni yakarışlar bulun. bak şaka olsun diye yazmıyorum bunları bişeyleri değiştirinki şeytan şaşırsın bi boşlukta atlasın yollarınıza taş koymayı.bellacığım, yemin ederim şu an ağlıyorum, tutamadım yaşlar süzüldü gitti..... mahvettin beni kızım ya, bu ne böyle...
aynı şeyleri söyledim ben de hep, hala da diyorum ki, Allahım HAYIRLISIYLA VER RABABBİM, lütfen artık ver bebişimi, yaş gidiyor ben ona nasıl bakarım yoksa diye hemen ver diyorum.... Verirse var ya bu senin yazdığnı hiç unutmayacağım.... vermezse de seni yine uunuttmam ki, burda ki kimseyi unutmam, sizler benim sırdaşımsınız aynı zamanda, kimseye söyleyemediklerimi sizlerle paylaşıyorum. bu duyguları bizden başka kim anlayabilir ki canım benim.
Bir de;
sonra arabayı satmaktan bi şekilde vazgeçildi araba şimdi 5 yaşında oglum da kasım da 3 yaşında olacak. diyorsun ve ben burda da yine kopuyorum....... hüngür hüngürr
canım çok öpüyorum...... güzel bir gün oluyor sayende, kendime geldim...olacak inşallah.
breezey az önce bellacım, şimdi sen,,,,,,, e tutamıyorum hüngür hüngürüm, yapmayın bu kadar ama, kendime nasıl gelcem tatlım,,, inan ben de sizlerle birşeyler paylaştıkca kendime vakit ayırdığımı hissediyorum,,, nasıl bu kadar kendimize ilgisizlik yapmışız şaşıyorum... bu motivasyonlar belki de bizi bebeğe götürecek... inan ben de hepinizi yıllardır tanıyor gibiyim, nasil bir duygu seline soktu bizi bu kk, bravo kk ya..... yıllardır tanıdığımız insanlara şüphe ile bakarken, buradakilerin hiçbirinde bir gram şüpheye gark olacak bir his yok içimizde.... ne kadar saf ve samimi duygular canım ya,,,,, çok seviyoruz ve inanıyoruz biribirimize......
p.s: canım benim uzun uzun yaz zevkle okuyorum (z). az olunca tuhaf oluyor artık bilesin.
hopecim, yukardan itibaren okursan koptum ben..... çok duygusallaştım, seni de herkesi de çok özlüyor ve seviyorum..... ben hatta şunu istiyorum,,,, şu bebişler olana dek bizleri bir eve kapatsalar da doyasıya paylaşsak bu duyguları.... sonraaaaaa bir çıkıyoruz evden hepimizin bebişleri kucağında....... Bellanın dediği gibi ALLAHIM HEMEN HAYIRLISIYLA versin artık......
Simaycım valla benim de bi arkadaşım daha doğrusu kocamın erkek arkadaşı demişti ki bi dünya şey yaptık olmadı ki 6 yıl sonra ilk çocuklarına kavuştular bi dünya uğraşıp. biz uğraşırken tedavilerin arasında bi de telli babaya gidin biz gittik oldu demişti.
BİZ DE GİTTİK OLDU.
bide dedi ki ama öyle saf söyledi ki ve ben de aynı saflıkla onca sıkıntıya onca denemeye onca yıla rağmen o saf cümleye inandım bakın KOPYA VERİYORUM İNANDIM.
DEDİ Kİ
BU DÜNYADA ANNE OLMAK İSTEYEN HER KADIN ANNE OLUUUUUUR
ben de ya bak görüyomusun ben de istiyorum demekki olcam dedim. adam allah ya töbe töbe bana kopyayı verdi olurmuş ben buna inanıyım dedim.
ulan matrix bu dünya hepinizin çocuğu olacak. gerçek cevap içinizde tereddüt etmeyin vücudunuza emredin öyle sözlü değil ama içten hem sözlü hem beynen hem kalben söyleyin allahtan da hemen şimdi diye isteyin. tamam yeterince bekledik artık olsun madem herkese isteyen herkese veriyorsun bize de bu ay ver hayırlısıyla olsun diyin. acabaların üstünü çizin.
Hayırlısıy SA olsun demeyin
Hayırlısıy LA olsun diyin.
Ben öyle istedim ya ben istiyorum olacak mı olmayacak mı diye düşünmek istemiyorum allahım herkese verdin bana da ver dedim ya vallaha bak aynen hemde en hayırlısını en güzelini en sağlıklısını en güzel uzun ömürlüsünü en en ennn dedim. niye istemiyim ya niye kendimi bunca sene sa larla geçirdim olmadı hayırlısıyla hemen bu sene istiyorum dedim. oldu !!
daha önce anlatmışımdır eşim bana doğumgünümde araba aldı beraber ödedik bitti ama aldı. hemen iki üç ay içinde bi kriz oldu bişiler oldu biz satmaya karar verdik sıfır araba kapının önünde daha 1000 km yapmamış gıcır gıcır. neyse arayanlar soranlar gelip görenler falan ben ama üzgünüm daha çocuk mocuk yok uğraşıyoruz evleneli de 2 sene olmuş. bi kadın gelcek bakcak. sitenin parkında duruyo araba eşim dedi ki aşağı in biri gelcek bakcak. iyi dedim indim aşağı banka oturdum hava sıcak bekliyorum dedim ki bak aynen sesli sesli kafamı yukarı kaldırdım YA ALLAHIM YA BANA Bİ ARABA YI ÇOK GÖRDÜN YUH YANİ AYIP ETTİN BEN SENİN İYİ KULUN DEĞİL MİYİM AĞLAMAKLI AMA BEN BU ARABANIN ARKASIA ÇOCUK KOLTUĞU ALCAKTIM ÇOCUĞUMU GEZDİRCEKTİM ELİMLE ARKA KOLTUĞU FALAN GÖSTERİYORUM NE ARABA NE ÇOCUK İYİ TAMAM PEKİ YA UĞRAŞAMICAM GELSİN BU KADIN ARABAYI ALSIN TAMAM DEDİM.
sonra arabayı satmaktan bi şekilde vazgeçildi araba şimdi 5 yaşında oglum da kasım da 3 yaşında olacak.
Allah hepinize HEMEN versin.
zahmet ettin yeniden uğraştın ben anladım zaten canım. inşallah olacak ben eminim zaten sizi inandırmaya çalışıyorumALABAMACIĞIM, ÖZÜR dilerim yahu, yanlışlıkla bella diye giriş yapmışım, neyse aynen devam ediyorum ve tekrar yazıyorum,
yemin ederim şu an ağlıyorum, tutamadım yaşlar süzüldü gitti..... mahvettin beni kızım ya, bu ne böyle...
Bir de;
bi fincan kahve edip karşılıklı muhabbete işim gücüm müsahitse ben de gelirim.
amin alisalis ben alabama bu arada ama olsun önemli olan hissedilen duygular kim olduğum değil ben sizi bu kadar duygulandırmak istememiştim aslında çata çata konuşun isteyin allahtan diye yazdım bunları ben de zaten bilerek konuşmadım allahla ama içindekini tutmayan sınırlamayan bir insan olduğum için kendiliğinden gelişti. ama bu işe yaradı bundan eminim o an allah beni duydu. çoook insan var sürekli bişi isteyen dileyen aradan çıkış yaparak dikkat çekerek sıyrılın emi. ağlamadan zırlamadan yaratıcı şekilde yeni yakarışlar bulun. bak şaka olsun diye yazmıyorum bunları bişeyleri değiştirinki şeytan şaşırsın bi boşlukta atlasın yollarınıza taş koymayı.
canım benim, yerim ben senin samimiyetini, gerçekten yakın buldum seni, aynı zamanda içten.... SIYRILMAYA çalışacaığım sayende. sen hep bu şekilde motive et bizi taaammmmııııı.zahmet ettin yeniden uğraştın ben anladım zaten canım. inşallah olacak ben eminim zaten sizi inandırmaya çalışıyoruminandırdıysam yada ufak bir katkım olduysa ne mutlu bana
bence feys falan hikaye sadece aradan sıyırabileceğin insanları tanımaya vesile oluyor. ama genelde bir iki tane sıyırıp gerisini çöpe atıyor ve ilgilenmiyorsun. gerisi hikaye ben hemen hemen en başından beri feysdeydim , bu ara kızdım hesabımı deactive ettim. insanlar çünkü bişeyler paylaşıyım bişeyler çiziyim de bunu karşımdakine dikte ettiriyim diye yırtınıyorlar (burda küfür ettim) ben de görüyorum üzülüyorum hatta sinir oluyorum bi de gıçık oluyorum. bi kendini beğenmeler bi mesaj vermeye çalışmalar feys istediği kadar uğraşsın burdaki gerçekliği burdaki samimiyeti sağlayamaz çünkü burası gerçek orası iste göstermek istenileni gösterme yeri. aslında öyle mi değil. mesaj vermeye çalışmalar hiç feyse girmeyip ben feyse girmiyorum diyip trip atanlar ama baykuş gibi girip bişi paylaşmadan milletin ne bok yediğini öğrenmek için yırtınanlar, ay bu çok fanatik bilmem ne takımı tutuyor ben de şu bilmem ne takımını tutuyorum ama ben takımıma tutkuyla bağlıyım tribi atanlar, ama sırf karşı takımı tuttuğu için gıcık olanlar ve iletişimi zayıflatanlar aman haaaa sen hiç fanatik değilmişsin lan karşı takımı tutuyorum diye benden kaçtın sen mi fanatiksin yok sa ben mi anlamadım, aman aman ben şu arkadaşımla kankayım yalarım yutarım ama sen tu kaka sın sana bi selam pardon bi like bile yok demeye çalışan kıçımın kenarlarııııııı, ben senden daha iyi maaş alıyorum benim arabam senin arabanı döver aaa benim evim senin evinden güzel fotoları, ama kimse evinde bahçesinde 4 kişiyi ağırlamamış , hadi atlayın gelin bi mangal yapalım dememiş, masasındaki yemeği canlı canlı paylaşmamış, kendi evinin bir köşesini yazınca yada fotosunu gösterince kendini paylaşmış sanıyo napsın, aç bak bakalım paylaşmak ne demek, buraya kadar geldin de niye uğramadın insan bi uğrar bi kahvemi içer ne ayıp der dimi yokkkk bunu demez alayı korkak harbiden misafir ağırlamayı bilmeyen insanlar. bi de senin hayatına baykuş gibi girip bakar. twitter da seni bulur twitlerini okur ama seni follow etmez ağırına gider çünkü hatunun seni takip ediyor olmak ona aşağılık kompleksi yaşatır çünkü. ama kendi sahip olduğu en ufak bir zırvayı sana anlatmak için on takla atar. aman yaaa silsen silemezsinnn bişe desen diyemezsin ne sinirini bozcan. gerçi ben silerim abicim beni özel günümde aramayacaksa beni adam yerine koymayacaksa yemişim onun arkadaşlığını, aslında görüldüğü üzre herkes kendini kandırıyor. bi beş dakikasını ayırıp benim için ufacık birşeyi yapmayacaksa yallah tazzik. ne ordan ne burdan ben bu tip insanları anında sıyırıp çıkartıyorum. sosyal alemin de cıcığını çıkartıyorlar kardeşim. ya bi durun bi düşünün senden iyi kazanan var senden iyi arabaya binen var senden güzel olan var senden daha akıllısı var senden daha gençi var senden daha daha daha var oğlu var kime havan güzelim. of daha yazardım ama kendimden sıkıldım burası daha gerçek çünkü burası daha gerçek.
bi fincan kahve edip karşılıklı muhabbete işim gücüm müsahitse ben de gelirim.
dediklerine katılıyorum evet haklısın sonuna kadar.
kendi adıma , ne face i ne de başka paylaşım platformlarını , anlattığın şekilde kullanmadığım için , benim için , uzakta olan ama fazlasını paylaşmaktan zevk aldığım herkes için , bana göre en uygunu face yada sohbet imaknaı olan diğerleri...
bulunduğum şehirde yani İstanbul'da olan ve burada paylaşımlarda bulunduğum , arkadaşlarımla elbette her fırsatını bulduğumda konuşuyorum, görüşüyorum hatta varsa bağlantımız , telefonla arıyorum.
ben bazı şeylerin , başkaca şeyler için vesile olduğuna inanırım.
tüp bebek denemem negatif oldu ama onun psikolojisini atlatmaya çalışırken bulduğum bu forum , girdiğim topikler ve oralarda iletişim kurduğum arkadaşlarım bana mutluluklar verdiler.
bir insan günümüzde artık erdem sayılan değerlere sahipse , face de de aynıdır , skype de hatta face to face de bile...
benim buyum var senin yok mu , aaa bak ne güzel eğlendik, amanda tatilin kitabını yazdık paylaşımlarını , benim dahil olduğum arkadaş çevremde kimse yapmıyor. bu yüzden ben face de olmayı ve bu forum vasıtasıyla tanıdığım insanları orada da görmeyi seviyorum.
bunun dışındakileri de çoook rahatlıkla silerim yada kabul etmem... diğeri nasıl hakkımsa bu da hakkım.
kısaca , ben burada neysem her yerde oyum. burada sevdiğiniz breezey ile ola ki başka şekillerde de iletişimde bulunmak isterseniz özelden yazın yeter.
ve dediğim gibi , burada yer alan arkadaşlarımın böylesine kutsal ve değerli bir varlığa ulaşmak için çabalarken , benlik kaygısına , üstünlük kurma çabasına giren kişilerden olmadığına inanıyorum.
Hollanda'dan,İsviçre'den,Almanya'dan,Çek Cumhuriyeti'nden hatta en son Kanadadan yüreğime dokunan arkadaşlarımla , buradaki iletişimin daha fazlasını kurmak için bir şeyler yapmak beni inanılmaz mutlu ediyor.
Kahve içmek için vakti olan herkesi , vaktim olduğu sürece beklerim.