- 15 Aralık 2011
- 669
- 53
:) :) 2 yumurta ! ! !
5 aydir bos cikan folikuller bu kez dolu cikti! Tabi biz bu asamaya cok geldik ve husrana ugradik, tutunmadi embriyolar. Bakalim ne olacak, simdi rahim kalinligi icin ilaca basladim. Estrofem 2-2-2 ve Utrogestan vaginal tablet 2-0-2. Endo hala 5.2mm.
canikom, listeyi kaydettim, inşallah yapacağım..... hepimize şifa olsun....Sevgili Alisalis,evet ben yeni içmeye başladım.Günde sadece bir kere akşamları yapabiliyorum ama tamamını içemiyorum migdemi bulandırıyor.Gerçi koca bir bardaktan fazla oluyor ne içersek kar bence.Benim kalınlık problemi hiç olmadı şimdiye kadar.Söylenen sadece yumurtanın kalitesi.Tabi tedavi aşamalarında öyle bir şeyde söylenmedi hiç.Sadece negatif sonuçlar alındığında yaştan ve yumurtadan kaynaklanıyor olabilir denildi hep.Neyse bu reçete sadece kalınlıkla alakalı değil aynı zamanda rahim dokusunu besliyormuş muş muş....Yapalım aklımızda kalmasın bari...Herkese kolay gelsin şekerler.Allah yüzümüze tez zamanda baksın Aminnn...
Kizlar hepiniz beni mi dusundunuz ne? Sansim yaver gidiyor, 2 yumurta da dollenmis ve iyi kaliteymis. Bakalim yarin ne diyecekler.
Hepiize sevgiler.
Merhaba güzel bir günden dua ile ve dua dileklerimle.....Gazete de okuduğum bir yazı....
(Takipteyim güzel bayanlar inşallah zamanı geldiğinde anne olacaksınız kimse inanmasa da siz inanın bu yeter.hatta bu düşüncenizi de paylaşmayın inanmayanlarla sizi yolunuzdan çevirmeye çalışmasınlar.Selam ve sevgilerimle.)
..............
Samsun’da 32 yıllık evli kadın 54 yaşında anne oldu.
Samsun’un Terme ilçesi Akbucak köyünde yaşayan ve köyün muhtarı olan 56 yaşındaki Halil ve ev hanımı 54 yaşındaki Hakime Güner çifti 32 yıl sonra bebek sahibi oldular. Yıllardır çocuk sahibi olabilmek için hastane hastane gezen Güner çifti defalarca hayal kırıklığı ile karşılaştı. 54 yaşındaki Hakime Güner, daha öncesinde 2 kez hamile kaldı ve iki düşük yapınca hayal kırıklığı yaşadı. Daha sonra tüp bebek yöntemine başvuran Güner çifti, 4 defa denedi ama başarılı olamadı.
Pes etmeyen ve bundan 9 ay önce yine bebek sahibi olmak için Medicana Samsun Hastanesi’ne başvuru yapan aile, Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Opr. Dr. Gerçek Aydın kontrolünde tedavisine devam etti. Tedaviden olumlu sonuç alınan çiftin Hilal Nur adını verdikleri sağlıklı bir bebekleri dünyaya geldi. Güner çifti 32 yıl sonra Hilal Nur ismini verdikleri bebeklerini kucaklarına almanın mutluluğunu yaşıyor. Yaşadığı mutluluğunu dile getiren anne Hakime Güner, "32 yıldır bebek hasreti çekiyoruz. Şükürler olsun, nasip bugüneymiş. Allah da verdi. Çok mutluyuz” dedi.
Baba Halil Güner de çok mutlu olduğunu vurgulayarak, “Bu mutluluğu 32 seneden beri bekledik. Hamdolsun sonunda Allah nasip etti. Tarif edilebilir mutluluk değil. Olağanüstü bir şey. Çok mutluyuz” diye konuştu.
Medicana Samsun Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Opr. Dr. Gerçek Aydın, hastayı poliklinikte gördüklerinde şaşırdıklarını söyledi. Hastanın kendileri için öncelikli ve önemli bir hasta olduğunu dile getiren Opr Dr. Gerçek Aydın, “Hasta işbirliğine çok açık olduğu için her şey en iyi şekilde ilerledi. Sağlıklı bir bebekleri dünyaya geldi. Belki bir daha böyle bir hastayla karşılaşmam ama ben de çok mutluyum. Uzun ömür, sağlıklı yaşam diliyorum” şeklinde konuştu.
İHA
Hakime Güner 54 yaşında anne oldu Haberi
Kizlar hepiniz beni mi dusundunuz ne? Sansim yaver gidiyor, 2 yumurta da dollenmis ve iyi kaliteymis. Bakalim yarin ne diyecekler.
Hepiize sevgiler.
Kizlar apar topar transferimi yaptirdim!!!!
Bugun aslinda 2. gun yani dollenmeden sonraki 52. saat falandi. Sabah aradim laboratuari, Ingilizce bilmiyoruz, sizi danismaniniz arayacak dediler. Danismani ve doktoru aradim kimse acmadi. Oglen 12'de danisman aradi ve 'aaa bugun size transfer yazmislar, kimse aramadi mi' dedi. Neyse biraz gecikmeyle gittim, transferi yaptilar.
2 embriyo, 1. kalite. Biri 4 hucreli, digeri 6 hucreli, endo 6 civarinda (pek inanmadim ya). Beklemeyelim, en emin yer anne karni dediler.
Saldim cayira, mevlam kayira artik :)
Simdi utrogestan:2-2-2 estrofem:2-0-2 Prednison:1/2 Clexane igne:1 defa alacagim (bu bilinmeyen immun problemlerini onleyebilirmis). Alkan'in formulunu ve Cin ilaclarini da yapacagim. 15 Temmuzda test.
Hicbir beklentim yok, 40 kere gectik bu yollardan, olur, olmaz, hic dusunmuyorum, deniyorum da deniyorum. Allah'in bir bildigi zaman vardir, hepimiz icin. Bizden dunyaya gelecek bebekler sansli olacak, oyle ozel bir sey olacakki, zamani var. Olmadi kalbimizde buyuttugumuz cocuklari kendi cocugumuz gibi sevecegiz, belki de tatli mi tatli bir bebek bir yerlerde bizi bekliyordur, bu da olabilir. Amaan zaten dunyanin binlerce yili icinde nokta kadar onemimiz var. Eski uygarliklari okuyup ya da dizilerini izleyince, insan boyle hissediyor, o zamanda da kadinlar adamlar, buyuk asklar, normal hayatlar vardi, n'oldu? Bizi hatirlasa hatirlasa bir iki kusak hatirlar ondan sonra ne adimiz kalir ne cektigimiz dertler, soyumuz devam etsinmis, zaten etse de bizden geldigini bilecegimiz kusak 2-3'u gecmez. Yani bu dertler hep bugunumuzle ilgili, mutlu olup takmasak, kimsenin umurunda olmaz zaten. Napayim yani, elimizden geleni yapiyoruz, olacak en sonunda, ya o yoldan ya bu yoldan. Olmazsa da bir noktada hormon baskisi bitecek, dusunceler degisecek, falan filan. Bir dizi var, dizimag'da 'Fosters'. Bu dizi amerika'da lezbiyen bir ciftin (bize pek uymadi ama devami uyacak) evlat edindigi toplam 5 cocukla ilgili, aile olmusmu, olmus valla, tabi amerikan tarzi bir suru nane var dizide, ama olsun. Sevgi var, aile olmus, cocuklar ilk defa guvende ve sicacik hissetmis, kadinlar mutlu, hayat devam ediyor yani. Tamam cok alakasiz yerlere gitmeden, kisa keseyim, hala umut var hepimiz icin, bizim gibi kadinlara her yol mutluluk!
Hepinize sevgiler.
kızım oldu bu iş oldu allahın izniyle çekirdek de çıtlat emi.
Hepiize sevgiler.
Kizlar apar topar transferimi yaptirdim!!!!
2 embriyo, 1. kalite. Biri 4 hucreli, digeri 6 hucreli, endo 6 civarinda (pek inanmadim ya). Beklemeyelim, en emin yer anne karni dediler.
Hicbir beklentim yok, 40 kere gectik bu yollardan, olur, olmaz, hic dusunmuyorum, deniyorum da deniyorum. Allah'in bir bildigi zaman vardir, hepimiz icin. Bizden dunyaya gelecek bebekler sansli olacak, oyle ozel bir sey olacakki, zamani var. Olmadi kalbimizde buyuttugumuz cocuklari kendi cocugumuz gibi sevecegiz, belki de tatli mi tatli bir bebek bir yerlerde bizi bekliyordur, bu da olabilir. Amaan zaten dunyanin binlerce yili icinde nokta kadar onemimiz var. Eski uygarliklari okuyup ya da dizilerini izleyince, insan boyle hissediyor, o zamanda da kadinlar adamlar, buyuk asklar, normal hayatlar vardi, n'oldu? Bizi hatirlasa hatirlasa bir iki kusak hatirlar ondan sonra ne adimiz kalir ne cektigimiz dertler, soyumuz devam etsinmis, zaten etse de bizden geldigini bilecegimiz kusak 2-3'u gecmez. Yani bu dertler hep bugunumuzle ilgili, mutlu olup takmasak, kimsenin umurunda olmaz zaten. Napayim yani, elimizden geleni yapiyoruz, olacak en sonunda, ya o yoldan ya bu yoldan. Olmazsa da bir noktada hormon baskisi bitecek, dusunceler degisecek, falan filan. Bir dizi var, dizimag'da 'Fosters'. Bu dizi amerika'da lezbiyen bir ciftin (bize pek uymadi ama devami uyacak) evlat edindigi toplam 5 cocukla ilgili, aile olmusmu, olmus valla, tabi amerikan tarzi bir suru nane var dizide, ama olsun. Sevgi var, aile olmus, cocuklar ilk defa guvende ve sicacik hissetmis, kadinlar mutlu, hayat devam ediyor yani. Tamam cok alakasiz yerlere gitmeden, kisa keseyim, hala umut var hepimiz icin, bizim gibi kadinlara her yol mutluluk!
Hepinize sevgiler.
Alabama insallah! NEcekirdegi, burada citlama imkani yok da, icleri var, kabak cekirdegi ici yada aycekirdegi ici. Bi de ananasmi yenecekti, neydi?
Öncelikle işi apar topar bitirmişsin daha ne olsun be gülümmmm... Güzel haberi vermişsin sonra olursa olur olmazsa olmaz diye bi güzel özet geçmişsin.Şimdi boşver bunları.Kendine dikkat et.Yat yat kalk dolaş yine yat ama bu ilk üç gün mutlaka yat..İlaçlarını iç,sabahları bir kaç yumurta haşla üstüne limon sık zeytinyağı tuz muz dök hepiciğini ye,süt iç peynir ye...Tavuk ye,bulursan balık ye Çekirdek ye,ananas ye ama ananası abartmadan ilk bir kaç gün ye sonra yeme.Eğilme kalkma uzanma gerinme ...Ayyyy kocakarıları geçtim ben ama napimmm şekerim ya...Kıymetli zamanlar bunlar...Alabama insallah! NEcekirdegi, burada citlama imkani yok da, icleri var, kabak cekirdegi ici yada aycekirdegi ici. Bi de ananasmi yenecekti, neydi?
Ne vefalı bir kadınsın sen...Ne tatlısın,ne incesin...Böyle olduğun için Allah seni eşin ve oğlunla ödüllendirdi bence...Sağlıkla huzurla sevgiyle çok uzun yaşayın inşallah... Kocaman öpüyorum seni güzel yüreğinden.kızım oldu bu iş oldu allahın izniyle çekirdek de çıtlat emi.
Breezey, nereyi dusunuyorsun zamani gelince, var mi canim aklinda bi merkez?
Sevgiler herkese kizlar, guzel haberlerinizi biran once almak ve guzel haber vermek dilegiyle.
kampacım transferin hayırlı olsun canım.kalbimiz seninle.elbette elimizden geleni yapacaz sonrasına Allah kerim.dediğin gibi bir yerlerde bizi bekleyen yavrular vardır.hangi yolla olursa olsun.biz anne olmak istiyoruz hepsi bu.inşaAllah 15 temmuzda senden pozitifi bekliyoruz.dualarımız seninle.Kizlar apar topar transferimi yaptirdim!!!!
Bugun aslinda 2. gun yani dollenmeden sonraki 52. saat falandi. Sabah aradim laboratuari, Ingilizce bilmiyoruz, sizi danismaniniz arayacak dediler. Danismani ve doktoru aradim kimse acmadi. Oglen 12'de danisman aradi ve 'aaa bugun size transfer yazmislar, kimse aramadi mi' dedi. Neyse biraz gecikmeyle gittim, transferi yaptilar.
Simdi utrogestan:2-2-2 estrofem:2-0-2 Prednison:1/2 Clexane igne:1 defa alacagim (bu bilinmeyen immun problemlerini onleyebilirmis). Alkan'in formulunu ve Cin ilaclarini da yapacagim. 15 Temmuzda test.
Hepinize sevgiler.
Breezey, insallah bebisin kendiliginden gelmeye karar verir de sadece kontrollere gidersin canim. Ne nazliymis bu bizim bebeler yahu.
Zeynep Kamil in tup bebek merkeziyle ilgili bir fikrim yok, sen orayi dusunuyorsan vardir bir bildigin canim benim.
Sahane bir haftasonu diliyorum hepimize citirlar!
kampacığım inşallah bu son denemen olur,,, dualarımız seninle.....Kizlar apar topar transferimi yaptirdim!!!!
Hepinize sevgiler.
canım benim, aynen öyle yapıyorsun,,, ve bir an önce güzel haberleri veriyorsun bize......Kampa,tabii ki hepimiz dusunuyoruz ve dua ediyoruz senin icin. Cok sevindim haberlerine, guzel sonucunu da duyacagiz insallah! hepimizin dualari seninle! Insallah bebeklerin simsiki tutunur sana, saglikli ve guzel kuzucuklar olarak da kucagina gelirler.
Mai, Alis, cok tesekkur ederim tavsiyelerinize. Ben de oyle yapicam, kolundan, olmadi kulagindan tutup getiricem adami :)
Breezey, nereyi dusunuyorsun zamani gelince, var mi canim aklinda bi merkez?
Sevgiler herkese kizlar, guzel haberlerinizi biran once almak ve guzel haber vermek dilegiyle.