Ay insallah ya kizlar! Benden cok siz umutlusunuz gibi geliyor bana, ben o kadar alistimki bozguna ugramaya... Yine de INSALLAH!
Alabama dogru soyledin, 28 Haziran'da yapildi transfer, 12. gun aslinda bugune denk geliyor. Burada 18. gune kadar bekletiyorlar demekki. Hmmm en iyisi yarin bir test yapayim degil mi? Gordugunuz gibi bir durumdayim iste :) Yarin aksam saatlerinde yazarim sonucu. Ah keske mutlu bir haber verebilsem size. Hayatim degisir beee! Kocam is seyahatinde, geldiginde surprizle karsilarim onu, ay ne sevinir canim benim, havalara ucar, ay ben aglarim simdi cok hassas isler. Bir saniyede beklentim tavan yapti! Neyse yarin bakariz artik. Hepinize sevgiler! Iyi Ramazanlar!
kampa...sana bakmaya girmiştim.akşam okuyunca.kan testi mi negatif?sanırım idrarda baktın.öyle ise lütfen kan testine göre sonucu anla....
her ne ise.....yenisine sağlık....en doğrusu:kocan ve sana sağlık.....
herkese sevgiler...hayırlı ramazanlar
Kampa, neden test tarihini beklemedin ki? biliyorsun ki erken oldugunda cikmiyor bazen testlerde, umarim test yanilmistir ve hamilesindir, hemen margaritalara dalma, azicik daha sabret..birkac gun daha, lutfen! dualarim seninle, insallah insallah test yanilmistir ve hamilesindir! Bunu butun kalbimle diliyorum.
Kizlar, nihayet geliyorum: bu cuma gunu yollara dusuyoruz kocacimla..inanilmaz uzak, nerdeyse 20 saatlik aktarmali maktarmali bir ucus bizi bekliyor..hic de sevmem ucagi ama mecburen biniyoruz iste napalim..insallah sag salim gelirsek, kocam pazartesi gunu sperm dondurucak ve donecek..ah ah, sadece 3 gun kalicak o ve gidicek, bense istanbulda kalicam, ustelik geri de donemiycem kanadaya cunku vatandaslik islemlerim bitene kadar donemiyorum burdan cikinca..yani en az bir 7-8 aylik ayrilik var onumuzde ama katlanmak zorundayiz, cunku amac kutsal :)
Breezey, sana ozelden mesac aticam, beni de ekle malum siteye, gelince senle bi margarita icek :)
cok opuyorum herkesleri
olacak kizlar, olacak, hepimiz anne olacagiz!
Simdi yaptim testimi. Tertemiz tek cizgili bir cubukla kaldim elimde :)
Napalim bu seferde fiyasko. Ama olucak olucak, inatla sican duvari deler! (pardon avam oldu biraz).
Ramazan falan demeden bara gidicem, tuzlu Margarita icicem, varmi itirazi olan!!!!! Uzuntu yok, hiper-aktivite seklinde bir reaksiyon var, enerji doluyum, guluyorum falan :)
Hepinizi kocaman opuyorum, beni dusundugunuzu bilmek superdi!
Napalim bu seferde fiyasko. Ama olucak olucak, inatla sican duvari deler! (pardon avam oldu biraz).
Ramazan falan demeden bara gidicem, tuzlu Margarita icicem, varmi itirazi olan!!!!! Uzuntu yok, hiper-aktivite seklinde bir reaksiyon var, enerji doluyum, guluyorum falan :)
Ay insallah ya kizlar! Benden cok siz umutlusunuz gibi geliyor bana, ben o kadar alistimki bozguna ugramaya... Yine de INSALLAH!
Alabama dogru soyledin, 28 Haziran'da yapildi transfer, 12. gun aslinda bugune denk geliyor. Burada 18. gune kadar bekletiyorlar demekki. Hmmm en iyisi yarin bir test yapayim degil mi? Gordugunuz gibi bir durumdayim iste :) Yarin aksam saatlerinde yazarim sonucu. Ah keske mutlu bir haber verebilsem size. Hayatim degisir beee! Kocam is seyahatinde, geldiginde surprizle karsilarim onu, ay ne sevinir canim benim, havalara ucar, ay ben aglarim simdi cok hassas isler. Bir saniyede beklentim tavan yapti! Neyse yarin bakariz artik. Hepinize sevgiler! Iyi Ramazanlar!
kampa lütfen moralini bozma, en azından şimdilik, belki kanda pozitif görürsün.. ama aksi olsa bile,biliyorsun boş yumilerden sonra bu iki yumiyi yakaladın, yani yumillerde iş var demektir... sıra endoyu hazırlamakta belki de..... cünkü yumiler kaliteli demiştin.. endo ince geldi belkide.. mesela benim mayısda endo hiç tedavisiz 6,5 mm idi... nolurdu ki sanki transfer de böyle olaydı. hem de ilaçsız yani...Simdi yaptim testimi. Tertemiz tek cizgili bir cubukla kaldim elimde :)
venus diğer topicten yazmıştım, tekrar yazayım, inşallah bir sonra ki tedavinde pozitifi alırsın....canım ya pazartesi 2.kez aynı sonucu almış olan ben seni çok iyi anlıyorum.Üzüntü yok ,önümüze bakmaya devam...
Breezey, sana ozelden mesac aticam, beni de ekle malum siteye, gelince senle bi margarita icek :)
cok opuyorum herkesleri
Hmm evet dalmamak lazim margarita'ya hemen, haklisin. Bir anlik enerji patlamasiydi, simdi aklim basima geldi :) :)
Bella sen Kanada'damiydin? Cok uzakmis cidden, uc uc bitmez! Esim Seatle'da, bekleme aktarma 25 saati buldu. Kolay gelsin. O margaritalardan ben gelene kadar uzak durun bakayim. Mai'yle simit cay sozum var, sizinle de margarita olsun OPucukler.
kampa idrar testi güvenilir değil..işallah kanda pozitifi görürsün..hadi hamiş ol umut ol bize işallah..
Selamm arkadaşlar,
Bugün pek bir keyifsizim, oysa yarından sonra 15 günlük bir tatile çıkıyorum. Ama hastalandım ondan keyfim yok, umut fakirin ekmeği derler ya o hesap her ay sanki bir mucize olacakmış gibi bekliyorum.
O başlangıç kanamasını gördüğümde dünyam başıma yıkılıyoro yüzden bugün yıkıntılar arasında gibiyim, sesimi duyan yok, zaten yutmuşum hapı sesim çıkmıyor, kımıldamak istemiyorum, içim acıyor, her hücrem bana acı veriyor sanki, çaresizlik, korku, ya bu yıkıntıların arasında kalırsam endişesi offf saçmalıyorum, sizin de keyfinizi kaçırmak istemiyorum.
2 hafta önce negatif görüşme için Prof. Semra hn. ile buluştuk, uzun uzun anlattı, mikro tüpü sordum, embriyo biriktirmeyi sordum, hepsine mantıklı açıklamalar getirdi, sanırım ben 3. yüde burda deneyeceğim. Eylül dedim ben yok dedi ağustos da gel bakalım, bayram dedim biz burdayız dedi:) anlayacağınız ağustos da bana memorial yolları gözüküyor, dosyamı aldım yine de belki başka yerlere gösteririm diye ama hiç enerjim yok hiçççç.. belki tatil sonrası gelir enerjim yerine..
Belki bana güleceksiniz ama hoca ya gittim, dua yazdırdım onu taşıyorum üzerimde, okunmuş sular içiyorum. Ben ben değilim sanki..
IVF ilacım geldi tek destek olarak onu alıyorum, FSH düşüren ve kalite artıran bişi, sabah 5 akşam 5 tablet, midem bulanıyor içerken, çin ilacı otmuş püsürmüş, umut umut umutt...
Kampa çok sevindim 2 tane olmasına, transferine , umarım güzel sonucunla beni kendime getirirsin:)
Okuyamadım geçmişi ama tedavide olan yok sanırım, birtek kampa dan haber bekliyoruz. hadii bakalım yazın ilk bebeği senden gelsin kampa , bu arada buluşmaya bende gelmek isterim, hepinizi hayal edebiliyorum az çok merak ediyorum hayallerimdeki gibii misiniz?
Alkan, Alabama,Alis, Breezy , bella, wanna, mai, puffy , dahlia, hope, reham, duavo, naz hepinizi öyle yakın buluyorum ki iyi varsınız
Ben artık hiçbirşey okumuyorum bu konu ile ilgili, ama buradan vazgeçemiyorum.
Hepinize hayırlı ramazanlar, tatilde olanlara iyi tatiller:)
Selamm arkadaşlar,
Alkan, Alabama,Alis, Breezy , bella, wanna, mai, puffy , dahlia, hope, reham, duavo, naz hepinizi öyle yakın buluyorum ki iyi varsınız
Kampa, neden test tarihini beklemedin ki? biliyorsun ki erken oldugunda cikmiyor bazen testlerde, umarim test yanilmistir ve hamilesindir, hemen margaritalara dalma, azicik daha sabret..birkac gun daha, lutfen! dualarim seninle, insallah insallah test yanilmistir ve hamilesindir! Bunu butun kalbimle diliyorum.
Kizlar, nihayet geliyorum: bu cuma gunu yollara dusuyoruz kocacimla..inanilmaz uzak, nerdeyse 20 saatlik aktarmali maktarmali bir ucus bizi bekliyor..hic de sevmem ucagi ama mecburen biniyoruz iste napalim..insallah sag salim gelirsek, kocam pazartesi gunu sperm dondurucak ve donecek..ah ah, sadece 3 gun kalicak o ve gidicek, bense istanbulda kalicam, ustelik geri de donemiycem kanadaya cunku vatandaslik islemlerim bitene kadar donemiyorum burdan cikinca..yani en az bir 7-8 aylik ayrilik var onumuzde ama katlanmak zorundayiz, cunku amac kutsal :)
cok opuyorum herkesleri
Selamm arkadaşlar,
Bugün pek bir keyifsizim, oysa yarından sonra 15 günlük bir tatile çıkıyorum. Ama hastalandım ondan keyfim yok, umut fakirin ekmeği derler ya o hesap her ay sanki bir mucize olacakmış gibi bekliyorum.
O başlangıç kanamasını gördüğümde dünyam başıma yıkılıyoro yüzden bugün yıkıntılar arasında gibiyim, sesimi duyan yok, zaten yutmuşum hapı sesim çıkmıyor, kımıldamak istemiyorum, içim acıyor, her hücrem bana acı veriyor sanki, çaresizlik, korku, ya bu yıkıntıların arasında kalırsam endişesi offf saçmalıyorum, sizin de keyfinizi kaçırmak istemiyorum.
2 hafta önce negatif görüşme için Prof. Semra hn. ile buluştuk, uzun uzun anlattı, mikro tüpü sordum, embriyo biriktirmeyi sordum, hepsine mantıklı açıklamalar getirdi, sanırım ben 3. yüde burda deneyeceğim. Eylül dedim ben yok dedi ağustos da gel bakalım, bayram dedim biz burdayız dedi:) anlayacağınız ağustos da bana memorial yolları gözüküyor, dosyamı aldım yine de belki başka yerlere gösteririm diye ama hiç enerjim yok hiçççç.. belki tatil sonrası gelir enerjim yerine..
Belki bana güleceksiniz ama hoca ya gittim, dua yazdırdım onu taşıyorum üzerimde, okunmuş sular içiyorum. Ben ben değilim sanki..
IVF ilacım geldi tek destek olarak onu alıyorum, FSH düşüren ve kalite artıran bişi, sabah 5 akşam 5 tablet, midem bulanıyor içerken, çin ilacı otmuş püsürmüş, umut umut umutt...
Kampa çok sevindim 2 tane olmasına, transferine , umarım güzel sonucunla beni kendime getirirsin:)
Okuyamadım geçmişi ama tedavide olan yok sanırım, birtek kampa dan haber bekliyoruz. hadii bakalım yazın ilk bebeği senden gelsin kampa , bu arada buluşmaya bende gelmek isterim, hepinizi hayal edebiliyorum az çok merak ediyorum hayallerimdeki gibii misiniz?
Alkan, Alabama,Alis, Breezy , bella, wanna, mai, puffy , dahlia, hope, reham, duavo, naz hepinizi öyle yakın buluyorum ki iyi varsınız…
bellacim simdiden iyi bir yolculuk dilerim. ayrilik baya uzun ama dedigin gibi kutsal bir amac ugruna. bu arada sende güzelce yaparsin tüp calismalarini. ay insallah Istanbul'da görüsmek nasip olur. breezy kuzum yapar artik ayarlamalari. bende kismetse 2 agustosta yola cikiyorum ama herhalde bayram sonrasinda birkac gün istanbul icinde olacagim. geri zamani yazlikta gecirecegiz. ay cok heyecanliyim valla can arkadaslarin canli halleriyle karsilasmaya.
simayim ayni hisleri bende biliyorum her regli döneminde. hatta ilk kan damlasini gördügümde kocam hemen anliyor. diye adet mi oldun. o kadar moralim bozuk burnumdan soluyorum. sanirim mucizesini tedavisiz bulan arkadaslar gaza getiriyor bizi. Yüce rabbim korusun tüm hamis arkadaslarimizi ve bebislerini
Simaycım, tatlım ya,,, üzülme bu kadar, inan hepimiz aynı dertten muzdaribiz, ama ne yapalım elimizden gelen budur.... ayrıca aynı dürumda olan bizleri bizden başkası anlayamaz, o yüzden burada biribirimizle vakit gecçirmek çok keyifli oluyor, daraldıkça sıkıldıkca gir topiğe kafan dağılır, üzüntülerimizi ve sevinçlerimizi paylaşırız... yani tatlım buradan vazgeçme lütfen.Selamm arkadaşlar,
Alkan, Alabama,Alis, Breezy , bella, wanna, mai, puffy , dahlia, hope, reham, duavo, naz hepinizi öyle yakın buluyorum ki iyi varsınız…
hopeciğim, aynen katılıyorum , şu anda SAT tan sonra 34.günüm ve meraktayım... gerçi tedavi yumişler küçük diye iptal oldu, o yüzden regl gecikiyor, ama acaba bir umut diyorsun...... umut en geç ölüyormuş ya o hesap.... bir gün talih bize de gülecek inşallah değil mi tatlım.Cek güzeli kampacim. güzel kuzum neden böyle 18'lik cahil kizlar gibi kendini bosuna üzüyorsun. bebisin göbisinde sen 15 temmuzda olmasi gereken testini bugün yapip idrarda yok diyorsun. canimin ici yahu bilmiyon mui idrarda ne kadar gec ciktigini. haziran forumunda kizlar var 11 gün idrarda hicbirsey görmeyip ikize hamileler. canimmmmmmmmmmm hersey güzel olacak. ovala göbisi mutlu olsun bebisin. daha bizi gezdirecen hamis hamis cek cumhuriyetinde.
bellacim simdiden iyi bir yolculuk dilerim. ayrilik baya uzun ama dedigin gibi kutsal bir amac ugruna. bu arada sende güzelce yaparsin tüp calismalarini. ay insallah Istanbul'da görüsmek nasip olur. breezy kuzum yapar artik ayarlamalari. bende kismetse 2 agustosta yola cikiyorum ama herhalde bayram sonrasinda birkac gün istanbul icinde olacagim. geri zamani yazlikta gecirecegiz. ay cok heyecanliyim valla can arkadaslarin canli halleriyle karsilasmaya.
simayim ayni hisleri bende biliyorum her regli döneminde. hatta ilk kan damlasini gördügümde kocam hemen anliyor. diye adet mi oldun. o kadar moralim bozuk burnumdan soluyorum. sanirim mucizesini tedavisiz bulan arkadaslar gaza getiriyor bizi. Yüce rabbim korusun tüm hamis arkadaslarimizi ve bebislerini
breezeyciğim, şekerim ben ete kemiğe büründüm mü sence...canım simayımm , hoş geldinn
senin de içinde bulunduğun ruh halini havalara bağlıyorum kuzum. anlamsız bir boş vermişlik ve enerji düşüklüğü...
amannn yapacağım da ne olacak ... öfff pöff durumlar.
arada elimi sağa sola sallıyorum " kış kış " yapıyorum , geliyorlar ama yine engel olamıyorum.
dedim ya havalardan kuzumm... geçecek ve hep o inandığımız gibi , her şey güzel olacak , sakın unutma...
bu , topiğimizdeki kader ortaklarımızı , kendimize yakın bulma duygusu bu aralar bende oldukça yoğunlaştı , görüyorum ki yalnız değilim.ama sanırım , bizi bir diğerimiz kadar iyi anlayacak kimse yok etrafımızda , o yüzden burası bize , hepimize çok iyi geliyor.
bu aralar bize iyi gelecek şeylerden biri de , yurt dışındaki topikdaşlarımızın da gelişlerine göre , mümkün olduğunca buluşmaya çalışmak...
yaklaşık 1 aydır , habire heyecanlar yaşıyorum ben mesela... puffyimle buluştum , duova ve hope ile face de de görüşüyoruz , diğer topikten elfjem,Mirandam,Miacım mayacım , lejenam görüştüğüm diğer çıtırlar
ve Bellamm ...
eğer sen de istersen , bana mesaj atabilirsin.
çok sevdiğim ve mutlu olduğum , ete kemiğe bürünülmüş iletişime seni de beklerim... dilersen...
güzel bir tatil diliyorum sana , döndüğünde full enerji ve umut yüklü olacağın.
bellacığım, kocayı o kadar sıkmayalım yani, onlar bize lazım,,, bu arada iyi yolculuklar şimdiden,,, iyi tatiller aynı zamanda.... acil işleri de hallettin mi deymeyin keyfine bellanın,,,@Simay, canim benim uzulme, silkelen bakalim soyle bir..ne guzel bak tatile cikiyorsun, hicbisey dusunmeden birak kendini gunese, denize, dinlenmeye, eglenmeye ve keyfini cikarmaya bak..Hayat bebek olmadan da guzel yeterince, neden kendini bu kadar hirpaliyorsun ki? Biraz rahatlamaya calis, moral topla..olursa olur, olmazsa olmaz napiyim elimden geleni yapiyorum demeye calis. Yoksa kendini yer bitirirsin, 3 gunluk dunyayi kendimize dar etmeyelim citirlar. Ben de bir ara surekli zirliyordum, ustelik ben elim kolum bagli oturuyorum, her ay bosuna giden yumurtaciklarima agliyordum valla, sonra baktim ben aglayip duruyorum, evde sikintilar olusmaya basladi, kocam elinden geleni yapiyor beni teselli etmek icin ama baktim artik ben kendimden bile sIkIlmaya basladim, ulen dedim adami kaciricaz, olmazsa olmaz napiyim dedim..saldim gitti :)
Kendini bir sekilde rahatlat, hayat bebekten ibaret degil ki.
Valla biz Breezeyim ve Hope ile facebooktan ekledik birbirimizi, eklemek istersen memnuniyetle :)
Bizim organizasyon uzmani Breezey halleder bu isleri, sen de gel..egleniriz, kikirderiz, konusuruz, rahatlariz..
Ben istanbula gelicem, yarin yola cikiyorum, yol uzun..nerden baksan en az 20 saatuc uc bitmez valla..onumuzdeki pazartesi de Amerikan Hastanesinde Cem Ayhanla randevumuz var, sperm dondurucaz. Insallah bir problem cikmaz..Birkac gun icinde de maaile ( ablamlar da geliyor amerikadan) Bodruma gidicez 2 haftaligina, sonra da ne halt edicem ben de bilmiyorum :)