Selamm arkadaşlar,
Bugün pek bir keyifsizim, oysa yarından sonra 15 günlük bir tatile çıkıyorum. Ama hastalandım ondan keyfim yok, umut fakirin ekmeği derler ya o hesap her ay sanki bir mucize olacakmış gibi bekliyorum.
O başlangıç kanamasını gördüğümde dünyam başıma yıkılıyor
o yüzden bugün yıkıntılar arasında gibiyim, sesimi duyan yok, zaten yutmuşum hapı sesim çıkmıyor, kımıldamak istemiyorum, içim acıyor, her hücrem bana acı veriyor sanki, çaresizlik, korku, ya bu yıkıntıların arasında kalırsam endişesi
offf saçmalıyorum, sizin de keyfinizi kaçırmak istemiyorum.
2 hafta önce negatif görüşme için Prof. Semra hn. ile buluştuk, uzun uzun anlattı, mikro tüpü sordum, embriyo biriktirmeyi sordum, hepsine mantıklı açıklamalar getirdi, sanırım ben 3. yüde burda deneyeceğim. Eylül dedim ben yok dedi ağustos da gel bakalım, bayram dedim biz burdayız dedi:) anlayacağınız ağustos da bana memorial yolları gözüküyor, dosyamı aldım yine de belki başka yerlere gösteririm diye ama hiç enerjim yok hiçççç.. belki tatil sonrası gelir enerjim yerine..
Belki bana güleceksiniz ama hoca ya gittim, dua yazdırdım onu taşıyorum üzerimde, okunmuş sular içiyorum. Ben ben değilim sanki..
IVF ilacım geldi tek destek olarak onu alıyorum, FSH düşüren ve kalite artıran bişi, sabah 5 akşam 5 tablet, midem bulanıyor içerken, çin ilacı otmuş püsürmüş, umut umut umutt...
Kampa çok sevindim 2 tane olmasına, transferine , umarım güzel sonucunla beni kendime getirirsin:)
Okuyamadım geçmişi ama tedavide olan yok sanırım, birtek kampa dan haber bekliyoruz. hadii bakalım yazın ilk bebeği senden gelsin kampa , bu arada buluşmaya bende gelmek isterim, hepinizi hayal edebiliyorum az çok merak ediyorum hayallerimdeki gibii misiniz?
Alkan, Alabama,Alis, Breezy , bella, wanna, mai, puffy , dahlia, hope, reham, duavo, naz hepinizi öyle yakın buluyorum ki iyi varsınız…
Ben artık hiçbirşey okumuyorum bu konu ile ilgili, ama buradan vazgeçemiyorum.
Hepinize hayırlı ramazanlar, tatilde olanlara iyi tatiller:)