Kizlar apar topar transferimi yaptirdim!!!!
Bugun aslinda 2. gun yani dollenmeden sonraki 52. saat falandi. Sabah aradim laboratuari, Ingilizce bilmiyoruz, sizi danismaniniz arayacak dediler. Danismani ve doktoru aradim kimse acmadi. Oglen 12'de danisman aradi ve 'aaa bugun size transfer yazmislar, kimse aramadi mi' dedi. Neyse biraz gecikmeyle gittim, transferi yaptilar.
2 embriyo, 1. kalite. Biri 4 hucreli, digeri 6 hucreli, endo 6 civarinda (pek inanmadim ya). Beklemeyelim, en emin yer anne karni dediler.
Saldim cayira, mevlam kayira artik :)
Simdi utrogestan:2-2-2 estrofem:2-0-2 Prednison:1/2 Clexane igne:1 defa alacagim (bu bilinmeyen immun problemlerini onleyebilirmis). Alkan'in formulunu ve Cin ilaclarini da yapacagim. 15 Temmuzda test.
Hicbir beklentim yok, 40 kere gectik bu yollardan, olur, olmaz, hic dusunmuyorum, deniyorum da deniyorum. Allah'in bir bildigi zaman vardir, hepimiz icin. Bizden dunyaya gelecek bebekler sansli olacak, oyle ozel bir sey olacakki, zamani var. Olmadi kalbimizde buyuttugumuz cocuklari kendi cocugumuz gibi sevecegiz, belki de tatli mi tatli bir bebek bir yerlerde bizi bekliyordur, bu da olabilir. Amaan zaten dunyanin binlerce yili icinde nokta kadar onemimiz var. Eski uygarliklari okuyup ya da dizilerini izleyince, insan boyle hissediyor, o zamanda da kadinlar adamlar, buyuk asklar, normal hayatlar vardi, n'oldu? Bizi hatirlasa hatirlasa bir iki kusak hatirlar ondan sonra ne adimiz kalir ne cektigimiz dertler, soyumuz devam etsinmis, zaten etse de bizden geldigini bilecegimiz kusak 2-3'u gecmez. Yani bu dertler hep bugunumuzle ilgili, mutlu olup takmasak, kimsenin umurunda olmaz zaten. Napayim yani, elimizden geleni yapiyoruz, olacak en sonunda, ya o yoldan ya bu yoldan. Olmazsa da bir noktada hormon baskisi bitecek, dusunceler degisecek, falan filan. Bir dizi var, dizimag'da 'Fosters'. Bu dizi amerika'da lezbiyen bir ciftin (bize pek uymadi ama devami uyacak) evlat edindigi toplam 5 cocukla ilgili, aile olmusmu, olmus valla, tabi amerikan tarzi bir suru nane var dizide, ama olsun. Sevgi var, aile olmus, cocuklar ilk defa guvende ve sicacik hissetmis, kadinlar mutlu, hayat devam ediyor yani. Tamam cok alakasiz yerlere gitmeden, kisa keseyim, hala umut var hepimiz icin, bizim gibi kadinlara her yol mutluluk!
Hepinize sevgiler.