38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

alarahan, ağrıların bayağı uzun sürmüş canım ya,,,, ama artık bitecektir, sen yine de hareketlerini yavaş tut, sanırım zorladıkça da ağrır, umarım kontrolünde de herşey yolunda görünür,,, kontrolünde endo kalınlığına da baktır bakalım, bir değişiklik var mı,,,

selam kampa,,, yarasın şekerim tatil, detoks,,,, çok iyi yapmışsın , endo ile birlikte tüm hormonların da daha iyi olmuştur inşallah...... kaviteyi araştırınca bana da yolla, belki birşeyler yapabiliriz..... bu arada bu ay benim 6,5 mm idi, ama yine yetersiz...... bu yükselmenin mevsimle mi ilgisi var acaba,,,,,, tedavinin 13.günü 6,5 mm idi, 15.gün de opu oldu zaten.... iyice şaşkaloz oldum şu yumoş boşları, endo inceliği..... öff öff,,,,,,,,,
sen bu ay napacaksın........ devam mı yumoş aramaya, dondurmaya..........benim sonucu bildiriirim.

Sevgili Dahlia34,

Cok tesekkur ederim iyi dileklerin icin. Insallah sende bir dahaki denemende mutlu sona ulasirsin.

Cok kafama takmistim amh degerimi, internette yerli/yabanci okuyup durdum gunlerce ama sonra aynen senin dedigin gibi tek yumurta yeterli ladym , neden kafana takiyorsun strese giriyorsun dedim kendime ( yumurta ciftligi kurmayacagima gore)))

Hakkimizda hayirlisi olsun.

Sevgiyle kal x

Günaydınnn:)

Çok sevgili kader arkadaşlarım, Pazar günü biricik teş taşım yumurtam toplandı. Dün sabah aradım çekirdeği göremedik (sanırım erken döllenme de böyle oluyormuş) 6-7 saat sonra ortaya çıkan çekirdek 16-18 saat de siliniyormuş , bizimkini gözlemleyememişler) ama bölündü dediler, ama tamamdır diyemeyiz dediler, ne hale geldiğimi siz düşünün artık.

Neyse akşam üstü aradım tamamdır güzel güzel bölündü 2 hücreli oldu dediler..

Bu sabah tekrar haber aldım, bölünmeye devam ediyormuş kalitesi de iyiymiş:)

SOnuç olarak yarın akşam üzeri transferim var. Yine dualarınıza ihtiyacım var bu sefer maneviyatım çok yüksek, sürekli dua ediyorum . Bu sefer olacak diyorum hayırlısı ile olacak:))

2 haftalık iznimi de aldım, evde yatmaya başlamadan önce dip köşe dolaplar düzenlendi, bugün kadın da evi temizliyor, akşama mutfağa girip birkaç çeşit yemek yapılacak:)

Geçen sefer çok stresliydim, herşey karmakarışık geliyordu, içim hüzünlüydü, bu sefer öyle değilim,hatta iğne bile canımı yakmıyor, cıvıldıyorum umarım güzel sonucu alır daha bir cıvıldarım, allah hepimize güzel sonuçlar göstersin...

Bu arada bana yazan güzel dileklerini gönderen herkese teşekkür ederim:)

Huzur sizinle olsun...

alarahan; geçmiş olsun canım, sık dişini az kaldı tedaviye başlamana:)

breezey; sana da geçmiş olsun, aklına kötü şeyler getirme, bunların hepsi ön tanı için yapılan şeyler, kötü birşey çıkmayacak biliyorum:)

puffy; bende kız istiyorum bananeee yaa:)) hayırlı olsunn güzel kızının güzel bahtı olsun:) öptüm

kampa; ne güzel yapmışsın, eğer ben bu sefer tutturamazsam, aynen uzun bir tatil planım var, arındıracağım kendimi:))

simay canım tek taşına maaşallah.Rabbim tamamına erdirsin göbüşüne sımsıkı tututunsun 9 ay sonra kollarına gelsin sağlıkla.

Uzun süreden beri topiğe uğramadığım için belki "Alkan nerelerdesin, nasılsın, neler yapıyorsun? diye sorulup,sitem filan edildiğini düşünmüştüm ama nerdeeee((Canınız sağolsun kızlar ya...Herşeye rağmen ben burada çok şey paylaştım.Hem çok kötü günleri yaşayıp hem de çok sevinçli olaylarla mutlu oldum.Kısacası 38 yaş topiği benim hayatımın bir döneminin dönüm noktasını oluşturmuştur.O yüzden de hiç veda etmeden çekip gitmek, öncelikle kendime sonra da benimle tüm duygularımı bizzat yaşayıp bana güç veren arkadaşlarıma ayıp olur diye düşündüm...
Giriş biraz sitemkar olmakla birlikte bu ve bezer tüm topiklerde mücadele veren cefakar kadınlara sevgilerimi gönderiyorum.Topiğimizde bildiğim kadarıyla hamile olan bir pufy birde İstanbul tüp bebekte deneyip bebeğine kavuşan bir arkadaş vardı.Eğer başka arkadaşlarda varsa hepsini tebrik ediyorum.Sağlıklı bir hamilelik geçirip sağlıkla bebeklerine kavuşsunlar inşallah...Tedavide olan arkadaşlara da tüm kalbimle başarılar diliyorum.Allah yardımcıları olsun bebeklerine tez zamanda kavuşsunlar Aminnn...Simay dualarım seninle canım.Neredeyse işin sonuna gelmişsin.Bebeğin de bu tedavinde gelsin,bu yaz tombiş tombiş gez inşallah..
Alarahan,canım çok geçmiş olsun.Ah keşke dr bozuntuları bu işleri zamanımızı çalmadan yapmış olsaydılar ama olan olmuş işte.Şimdi bir an önce iyileşip tedavini yaptır canım...Bu sefer yüzün gülecek inşallah.
Kampa,Çek'in gelmiş geçmiş en süper kadını.Detoksun hayırlı olsun:))En çok tatiline özendim.Nasıl ihtiyacım var bilemezsin.Deniz,güneş ve uyku..Tatilin tek tanımı şu an benim için bu üçlü.Gerisi önemli değil...Yumileri biriktirme işi pek başarılı olamamış ama olsun.Ben kendime nasıl inanıp güvendiysem sana da öyle inanıyorum.Bu anne olma işini biz becereceğiz biliyorum.Yola devam yılmak bezmek yok biliyorsun...
Kendimle ilgili yazacak pek bir şey yok.Yılbaşında buradan okuduğum brancaya bir ay önce nihayet kavuştum ve kullanıyorum. Gerçekten de çok olumlu izlenimlerim var bu iğğğrenç suyla ilgili.Hormonları acayip düzenliyor söyliim.Ama bulunup alınması çook çok güç.Bir tır şöförü bulunacak sipariş verilecek ve günlerce aylarca beklenecek.Altı üstü üç kuruşluk bir şuruba bu kadar mı güç ulaşılır anacım yuuuh yani...Neyse okulların kapanmasına daha doğrusu çocukların tatile çıkmasına bu haftadan sonra üç hafta kaldı.Son günler ama zor günler.Ben bu sene mezun ediyorum gidiyor bebelerim.Son sınavlarını yaptık durmadan kağıt okuyorum.Zengin olunca asistan tutucam diyorum gülüyor bana arkadaşlarım.Hele sene sonu gösterileri canımı aldı.Okul müzik sesinden zangır zangır titriyor.Her tarfta dans grupları.Bizde böyle oluyor bu işler.Kış boyunca çalış,bahar gelince oyna coş eğlen.Daha sırada yapılması gereken bir piknik var.Anası,danası otobüslere doluşulup ormanlara gidilecek.İpler atlanacak,toplar oynanacak,düşülüp kollar bacaklar yarlanacak veeeee bitecek....
Alkan 1 Temmuzda tatile girecek,temmuz ortalarında(bir aksilik çıkmazsa)memorialde Semra Hanımla son tedavisine başlayacak,annelik düşlerine dalıp dalıp hayaller kuracak.Ne diim Allah yardımcısı olsun inşallah:)))Hem benim hem de isteyen herkesin yardımcısı olsun inşallah Aminnnn...
Maicimle,reis hocamla ve alabamayla zaten iletişim içindeyiz.Toana ve denizgeldi de bana bir tık yakında çok şükür.Haberlerini almak beni çok mutlu ediyor.Diğer arkadaşlarımı,sağlıklarını,bebeklerini hep merak edeceğim ve hep sevgiyle anımsayacağım...
Güzel şeyler olursa elbet gelir paylaşırım kızlar.Şimdilik herkese hoşçakalın diyorum.Kendinize çok çok iyi bakın sevgiler...

canım ya , sitem etme bizlere.... herkes bir mücadele içinde...... buradaki herkes herkesi merak ediyor, çünkü birimizin sevinci hepimize umut oluyor..... tek tek yazışamasak da, genel olarak birbirimize daha doğrusu topiğe bilgilerimizi arz ediyoruz tatlım, ben mesela şu an endometrium inceliği sorunumla boğuşuyor, bir yandan da yumi biriktiriyorum..yaş 43 (aslında 44 oldum, ), malum rezerv azlığı......

yazın umarım herşey yolunda gidier ve tedavin olumlu sonuçlanır... sevgiler..........

alkancım, yokluğunu elbette hissettik ama ben de bir süredir girmiyordum. Nisan ayında Memorialle görüşmemde ameliyat şart denilince koptum, kaybedecek vaktim de yok kendimi toplayıp mayıs adetimden sonra ameliyatımı oldum. Geç oldu da inşallah artık güç olmasın bari. Temmuz da şans seninle olsun arkadaşım, forumumuz bir canlansın.:)

Simaycım, tek embriyon seninle hep kalsın, önce sen ver buradan müjdeyi.

Alisaliscim, ağrılarım azaldı ama oturunca sıkıntım var. Yürürken ve uzanırken sıkıntı yok. Bugünlerde ilk adetimi olmam lazım ama anestezinin etkisiyle adet düzenimin değişebileceğini söylemişti doktor, belki adetten sonra şişliklerim de azalır. Endo kalınlığına da baktıracağım kontrolde, üfff bir de o çıkmasın yaa! Peki senin tedavin ne aşamada, transfer yapıldı mı kaldı mı anlamadım.

Brezzy, geçmiş olsun. İnşallah iyi sonuçlar alacaksın.

arkadaşım, inşallah myom ameliyatın dönüm noktan olur ve bir an önce tedavine başlayıp, bebeğine kavuşursun....... ve burdaki her arkadaşım bebeğine kavuşsun, 38 topiğinde hamile kalmayan kalmasın,,,
benim opu dündü, önce 1 yumoş vardı, sonra 2 ve 3.cüsü geldi, fakat 2.cisi büyümedi, son gelen büyüdü fakat, opu da 2 yumoştan 1 olgun yumurta çıktı, bugün aradılar döllenmiş, şimdi bölünmesi izleniyor,,, herşey yolunda giderse 3.gün dondurulur, benim endo ince diye şimdilik embryo biriktiriyorum, transfer için şartlar olgunlaşacak, yani endo beklenecek.

sevgili alkan

içimdeki his bu yaz bebeğine (yine içimdeki his kız) kavuşacaksın diyor. Sen hiç yılmadan yola devam ettin. Allah da seni sevindirsin. Ben kızıma mucizeler ile kavuştum. Allaha şükürler olsun. Allah kimsenin kollarını boş bırakmasın. Ama daha öncede yazmıştım 3 aşılama 6 tüp.
Pes etmek yok. Ve bizim spermeler dondurulmuştu. %25 şans ile oldu.

Deneyen arkadaşlara ısrar ile akupunkturu tavsiye ederim. Ne kendimi sakındım ne korudum. Normal hayata devam. Her tedavide. Içimi de ruhumuda sıkmadım. Eşim zor bir hastalık atlatmış var mı ötesi.

Hayat ta önce siz ve eşiniz sağlıklı olun. Her şey olacağına varır.

Mutlu ve sağlıkla kal. Tatil dönüşü güzel haberler ver.

Diğer arkadaşlarıma da duaa küçük mucizeleri en kısa sürede gelip onları bulmaları.

sevgili su10 ,

öncelikle dilerim alkan arkadaşımızla ilgili , güzel hissiyatın gerçeğe dönüşür ve bir an önce bebiş yada bebişlerine kavuşur.

Alkanda , isteyen bekleyen dileyen herkes de...

kuzum alarahan teşekkür ederim.. eminim ki önemli bir şey çıkmayacak...
doktorum , düzenli smear yaptırdığım için , çok başında olduğunu ve çıksa bile , tedavi edilebileceğini söyledi.
tek endişem bu ay olası bir gebelikti , şükür ki bu ay da negatifmiş...

Sevgili alkan ,

öyle şeyler yaşıyoruz ki , bencilliğimizden bir diğerimizi çabucak unutuyoruz.( kendi adıma desem daha doğru olacak )
yaşanan en büyük dert , en büyük üzüntü hep bizim ki oluyor.

dilerim çok güzel haberlerini paylaşırsın bizimle...

kısaca benden haberler
dün sabah aç karnına gittiğim kamil zeynepte saat 11'e kadar bekledim,kolpos olucam diye, tam beni çağırdılar, bir baktılar ki , gebelik testi istememişler...
neysemm yaptılar ve haliyle öğleden sonraya kaldımmm kolpos kolposss
hayatımda negatif çıkan gebelik testine bu kadar sevineceğim aklıma gelmezdi inanın
neysem sıktı ilaçları falannn , iyice bir inceledi, Allahım yaaa , anlatımıma bak
sonra saat 8 - 10 - 12 yönlerinden 3 parça aldı , patolojiden ne gelecek bekleyelim diye... ama gördüğü kadarı ile bir sorun çıkmayacakmış.. ee nasıl görmesinn , mikroskopla baktı , yuhh yanii

neysee netice deeeee , 15 gün koca yasak , 3 ay hamilelik yasak , 3 hafta sonra sonuç çıkacak , ona göre bakacağız işte..

brezeyciğim, neyse ilk kısmı atlattın, şimdi sıra beklemede.. negatifine sevinelim mi üzülelim mi, Yüce Rabbim nasıl sınar bizleri böyle, inan şaşkınlık içindeyim.
ama şuna inanıyorum ki, bebeğimizin saati gelmiyor ve bir takim engeller çıkıyor, benim de myom çıktı, ameliyat ve 6 ay bekleme, inan seni anlıyorum, fakat kabul etmek lazım kı, bunda da bir hayır var... sabırla bekleyeceksin, bizlere biz de sana desteğimizi esirgemeyeceğiz. birimiz hepimiz , hepimiz birimiz için yan yana yürüyeceğiz, sevgiyle sağlıkla kal.

Son düzenleme:
http://www.kadinlarkulubu.com/infertilite-kisirlik/371939-basit-yontemle-infertiliteyi-yendim.html

Basit Bir Yöntemle İnfertiliteyi Yendim

Merhaba değerli anne adayları

Ben 2 aylık bir bebeğim annesiyim.
13 sene böyunca hiç hamile kalmadım, sonunda bebeğim oldu.

İnfertiliteyi nasıl yendiğimi size de anlatmak istiyorum, belki bu yöntem sizde de çalışır
Herşey denedim, olmadı, olmadı.
Tavsiye üzerinde yurtdışından bir bitki tenkturü aldım. O kadar ilaç denedikten sonra bunu da deneyim dedim, bitki zaten zararı olmaz dedim. Ve denedim.
Günde 40 damla suya koyup içtiyordum. Tenktür içeriği : bir bikti özü ve tıbi alkol.
Bu tenktürü 3 ay kullanmam gerekiyordu, ama gerek kalmadı çünkü kullanmaya başladıktan 3 hafta sonra hamile olduğumu anladım.
Bu bitki yurtdışında çok tanılıyor ve kısırlık vakalarda önerildiği ve denendiği ilk yöntemdir.
Bir çok infertilite vakaları bu bitkiye olumlu sonuç verdi.
Ne yazık ki bu bitkiyi Türkiye internet sayfalarda zor buldum.

Bu bitkinin adı " Tavşancıl otu".
Googlede adı yazın, araştırın. Büket halinde küçük küçük beyaz çiçekli bir bitki.

Bir çok faydaları yanısıra, infertiliteye, sebebsiz kısırlıa iyi gelir.
Erkeklerde sperm kalitesi ve sayısı artırır.
Tavsiyem, eğer bu bitikiyi bulursanız, çay yapın, günde 1 bardak için. En az 3 ay kullanın.
Adet döneminde kullanmayınız, kanamayı artıyor. hamile olduğunu şupeleniyorsanız, asla kullanmayınız. Düşük yapar.

İnşallah yöntemin size de yardımcı olur.
Hayırlı haberler :CüvCüv: almanız dileyimle

Breezey, canim, coook gecmisler olsun..Hicbiseyin yok, masallah tas gibisinnn! rahat ol, zaten doktor soylemis ama sonuclarin da gayet normal gelicek..

O kadar bekledik ki bu nazli bebisler icin, 3 ay cok uzun bir zaman degil, bol bol dinlenirsin..

Puffy nerelerdesin, prensesimiz nasil? yogunsun bu ara ama bunlar tatli yorgunluklar, organizasyon yapiyodun sanirim, kolay gelsin, masallah sana, her ise yetisiyorsun, super anne..masallah.

Sevgiler hepinize kizlar, Simay heyecanla bekliyoruz, yumurtan sana simsiki tutunsun, saglikla dunyaya gelsin insallah.

Gunaydinnn:)

Dun aksam saatlerinde hiç olmayacak açıklıkdaki bir trafikte hastaneye ulaştık:) odamıza girdik ve öğrendik ki transferi Semra hoca yapacak, bizboyle bir talepte bulunmamistik açıkcası bu sefer kadere müdahele etmek istememiştim, kimden randevu verilerse he demiş özel hiçbirşey yapmamıştım:) neyse bu durum hoşuma gitti:)

Gecen seferden tecrübeli olarak kendimi fazla sıkıştırmadan suları ictim, çok rahat girdim transfere:) Semra hoca elimi sıktı hayırlı olsun dedi, buralara kadar tek yumurta ile geldik çok iyi dedi:) bir sürü açıklama yaptı ve iste koydu onu oraya minik bir ışık benim ışığım:)

Yüzde şansımı daha yuksek söylese daha mutlu olacaktım ama sadece yüzde 20 şans verdi, ee napalim 1 den iyidir dedik:))

2 saat yattım, sürgü ile wc olayını hallettim. Ve puffy profiterol yedim:) totem yaptım çünkü bu tatlı yeme ısını:) ben mutlu olursam minik de mutlu olacaksan yola çıktım:)) şimdi evde yatma zamanı 9 Haziran test gunu.

Dualariniza dileklerinize çok çok teşekkür. Brezy canım gecmis olsun. Sen ne derdin, ovalansin gobusler gelsin bebisler:)) hepinize sevgiler....

hadi bakalımm hayırlısı olsun:)tek yumurtayla ınşallah sonuna kdar gıdeceksın bır suru ornegı var inşallah seninde olcak topik bayram etcekkk:)

Simaycım, hayırlı olsun. Semra Hanım'ın da gelmesiyle bence şansın dönmüş, inşallah bu kez mutlu son olacak. Darısı başımıza. :)

Breezeycim, ben de 6 ay beklemek durumundayım. Ne yapalım yıllarca beklemişiz de 6 ay mı bekleyemiyeceğiz, yeterki sağlıklı olalım da.

Alisaliscim, kumbaranda biriksin endonun iyi bir zamanında birikimlerini hayata geçirirsin. Ben branca ursulai bitkiselinden içtim ama faydası olmadı belki de miyomum engelledi bilemiyorum.

Alkan: Haahahhhahaaa Kopardin beni, Alkan coook tatlisin yaa, kimse beni ozlemedi diye alinirmis da sitem edermis, asilmis suratini gordum sanki, yerim seni ben! Cok gulerek okudum, bi de gelip boynuna sarilmak geldi icimden, sen yaptim say artik. Sekerim herkesi unutsak seni unutmayiz. Ben biraz seyrek girmeye basladim, bu sekilde birazcik konudan uzaklasmaya calisiyorum, ama illaki takip ediyorum kim ne yapiyor diye. Ama boyle veda eder gibi yazma yaa, yakin bir arkadasim gidiyormus gibi hissettim, uzme benii, yok kabul etmiyorum, arada sirada gireceksin foruma, o super enerjin ve nesenle oradan buradan havadislerini vereceksin ki -en azindan kendi adima- hayatin rengini bulalim. Bu arada branca ursulai almak cok kolay aslinda, daha once yazmistim, email ile iletisim kurar ve banka hesaplarina para gonderirsen postayla gonderiyorlar. Ben iki kere aldim, hic sorunsuz gecti elime. Bir dahaki sefere ben yardimci olurum istersen.
Benim yarin toplamam olacak, bakalim bu sefer folikulden yumurta cikacakmi. Anesteziye bagimlilik mi gelistirdim ne! Her ay her ay almaktan, o saniyeleri iple cekiyorum sanki.

Alarahan: cok gecmis olsun. Epey ciddi bir ameliyat olmussun, bundan sonra daha iyi olacak. Su ise bak yaa, insan uzuluyor gecen zamana, daha once yapip bu kadar oyalamasaydi doktorlar iyiydi, ama herseyin bir dogru zamani var. Ben de kendi rahim yapisikligim icin cok soylendim doktorlara, 3 sene anlamadilar sonra duzelttiler, ama kaybolan zamanda yumurta bitti, endo inceldi. Var bunlarda bir hayir bir sebep. Iyi olacak hersey. Ben cozdum bu hayati, bazilarina (ben de dahil) once yokluk cektirip, bol bol dersler verip, sonra gani gani veriyor. Insallah bebek de boyle olacak.

ALISALIS: opun hayirli olsun. Endo kalinligin fena degil aslinda, doktorlar bana 5mm ve hatta 3,8 ile (mucizevi) basari elde ettiklerini soylemislerdi. Ben her ay toplamaya devam ediyorum. 3 kere yumurta cikmadi, yarin 4. toplama olacak, bakalim...

Simay72: Hayirli olsuuun, insallah Haziran'in hamileleri arasinda olacaksin. Pozitif ol, keyif yap.

Hamilelere saglik, deneyenlere bol sans, beklemedekilere ise moral yuksekligi diliyorum. Bebeklerine kavusanlara ise bol opucukler, hem annelere hem bebislere.
Sevgiler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…