38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Sonucu yeni okudum cok uzuldum senin adına , Rabbim sana sabir versin . En kisa zamanda toparlanmani dilerim .

Canim nasilsin uzun suredir gorusemedik , kendini nasil hissediyor ve neler planlıyorsun :)

ıyyım toparlandım cabucak:)umutlıyım sen nasılsın canım nasıl gıdıyo sna ozelden yazdım bı ara ama o gunlerde pek gırmedın.planlarım sımdılk askıya alındı:)en son gıttıgımde dr um yumurtayı takıp edecegını ılac vermıycegını soylemıştı eger tek yumurta olursa tabı.sonra yumurtayı alıp transfer etcektı oyle konuştuk ama bu ay zor gorunuyo benım ıcın maddı acıdan.bakalım ınşallah bır dahakı aya.keske eşimın dedıgı gıbı kendılıgınden olsaa:))bende bir şok olsam:)gerçı ben demıştım deyıp duran bır adam olcak sureklı karsımda ama razıyım:))

canım bella
bu sene mi bilmem , kimbilir belki de bu ay ...olacak bebeğimiz buna gönülden inanıyorum
ben tüp bebek denemesi yapmayı bir zaman düşünmüyorum.çünkü bu sefer denemeye karar verdiğim tedavi , biraz maliyetli olacak dolayısıyla ekonomik anlamda yeterli duruma gelmem gerekiyor.
mini tüp ama tüm genetik testleri ile birlikte bir tedavi düşünüyorum.( en son çıkan micro array yada sure 24 denen genetik testler )
okuya , yaza ve paylaşa uzman olduk hepimiz... hangi tedaviyi uygulayacaklarını bile planlayabiliyoruz neredeyse...
ve dediğin gibi dilerim gitmeme gerek olmadan güzel haberler veririm ve sonuna kadar sağlıkla gidebilirim.

dilerim hepimiz bunu başarabiliriz

o zaman ben , şimdiki doktorumu gider kocamannnn öperimm..

seni dee kocamannnn öpüyor ve kucaklıyorum kuzumm

Hayir tatil degil srkadasim .dun aksam ustu aldi
m haberi.negativ.hersey bu kadar iyiyken neden tutmuyorki anlmadi
.orda 37yasindayim diye yazan bir arkadasin yasadiklarina benziyor yasadiklarim.ne yapayim.kime ne fiyeyim

canım arkadaşımm
neden olduğu yada olmadığı bir bulunsa zaten hepimizi için sorun ortadan kalkacak...
lütfen mümkün olduğunca az üzülmeye ve toparlanmaya bak. yaşadığın duyguları bildiğim için , senin için en iyisinin bu olacağını biliyorum. arka planda yaşadıklarını ben yaşamıyor olsam da , sonuçta 1 veya 3 veya 5 farketmiyor...negatif negatifdir her zaman.

onlarin bir sucu yok bu kanuda.murat önal ile iletisimde iken bana rahim filmi cektirmemi söyledi kendileri.bizde burada almanyada tahlillerimi amh.vs yaptirdigimiz tüp bebek merkezi vardi basindada pr.dr.semsettin kocak ti.o esime ve bana dediki rahim filmi gereksiz tüp bebekte.türkiyedekiler para icin yapiyorlar bu isi.ama yine ben israr ile esime cekileyim dedim.tabi almanyada yasak cektirmek .adetin bitimi türkiyeye gidip geri gelip bidaha tüp tedavisi icin yine gitmem gerekiyordu.yani iki kez gitmem gerektiginden esim buna sicak bakmadi.bende bunu murat önala soyledim.oda israr edemiyeceklerini söyledi.ben burada tüpten 1 bucuk ay once kafama göre tani amacli histeroskopi oldum .ama biliyorsun sadece rahim icine bakiliyor bu olayda .tüpleri göremediler.histeroskopidede temizdi rahim.ben bu sekilde gittim türkiyeye. ameliyatlara gelince.2010 yilinda laparoskopi oldum.rahim disindan miyomlar icinde polip septum vardi onlar düzeltildi.bunun yani sira ameliyat esnasinda histeroskopide oldum.iki ameliyat bir arada.bunlardan sonra dondurulmuslarim vardi.onlar transfer yapildi maalesef yine tutumadi.3 kez oluyor bu yani

onlarin bir sucu yok bu kanuda.murat önal ile iletisimde iken bana rahim filmi cektirmemi söyledi kendileri.bizde burada almanyada tahlillerimi amh.vs yaptirdigimiz tüp bebek merkezi vardi basindada pr.dr.semsettin kocak ti.o esime ve bana dediki rahim filmi gereksiz tüp bebekte.türkiyedekiler para icin yapiyorlar bu isi.ama yine ben israr ile esime cekileyim dedim.tabi almanyada yasak cektirmek .adetin bitimi türkiyeye gidip geri gelip bidaha tüp tedavisi icin yine gitmem gerekiyordu.yani iki kez gitmem gerektiginden esim buna sicak bakmadi.bende bunu murat önala soyledim.oda israr edemiyeceklerini söyledi.ben burada tüpten 1 bucuk ay once kafama göre tani amacli histeroskopi oldum .ama biliyorsun sadece rahim icine bakiliyor bu olayda .tüpleri göremediler.histeroskopidede temizdi rahim.ben bu sekilde gittim türkiyeye. ameliyatlara gelince.2010 yilinda laparoskopi oldum.rahim disindan miyomlar icinde polip septum vardi onlar düzeltildi.bunun yani sira ameliyat esnasinda histeroskopide oldum.iki ameliyat bir arada.bunlardan sonra dondurulmuslarim vardi.onlar transfer yapildi maalesef yine tutumadi.3 kez oluyor bu yani
ve bu islemelerden negativlerden sonra ara vardik biz iki yil.bazi sorunlardan diolayi.ve 2012 nin 11 ayinda bidaha deneyelim dedik.jinekologuma gittim muayene icin .bi baktiki rahim ici miyom dolu.2 yil hic doktora gitmemistim.en buyugu 4.30 cm di.doktor türktü acik ameliyat dedi.tamam dedim 1 hafta icinde ameliyat oldum miyomlar alinmis hatta idrar torbamin üzerinde endometriozis varmis onu temizlemis buna bagli olarak rahimde yapisikliklar.yani anliyacagin cok sorunluydu rahim bu miyom adina buda genetik bizde ablamlardada var.sonras iyilestim gidelim edelim derken 4 cu ayi buldu yani simdiki tüpü denedik-benimde aklima yatmiyo degil belki acik ameliyattan yada laporoskipilerden tüplerde birsey olabilir.ancak onu turkiyeye gittigimde rahim filmi cektirdigimde anliyacagim ben israrla temizdir diyorum ama nerden bilecegim.o beni ameliyat eden türk doktoru hakan özkanda türkiyedekiler bu rahim filmini para icin yapiyorlar dedi.yani hepsinin agzi bir.aslimnda öyle degil ben biliyorum ama o sekilde cikmak zorunda kaldim yola

acik ameliyatimi 03.11.2012 yilinda gecirdim ona bagli tüplerde birsey olabilirmi.erken degilmiki bir sorun olmasi adina

bellaya yazdim oradan okursun arkadasim.rahim filmi konusunu.ve fikrini söylersin bana.evet ayni sorunlar bendede var.kendiliginden olcak demiyormu.adamin ileri hizi%3 bana hala olcak diyo.inatya ondan iste.sen nerelerde kac kez denedin gecmisi bilmiyorum.sadece simdiki negativi okudum senin.ayrica ben 2009 ve 2010 yillari arasinda international hospitalda ismail cepnide yapmistim.ama olmadi

Sonucu yeni okudum cok uzuldum senin adına , Rabbim sana sabir versin . En kisa zamanda toparlanmani dilerim .

oyle sagolasin cok umutlendim ama transferin 3 cu gununden sonra hissettim olmadigini.belki yanlis ama icime bir his dogdu bunuda saklayamadim olmadi yine dedim.napim saglik olsun iyiki siz varsiniz

ben bır kere denedım canım yasım 38.sorun yumurta rezervı azlıgı ve esımın sperm sayısının dusuklugu ve hareketlılıgın az oluşu.ben baslamadan doktorum rahim fılmını mutlaka ıstedı bana soyle dedı eger rahımde bir sorun varsa hamılelık bıle olsa dusukle sonuçlanır eger sorun varsa rahımde once onu halletmemız lazım.hastanenın herkese uyguladıgı bışeydı bu anladıgım kadarıyla.sırf bana dgl.sen 4 kere denemıssın canım bence rahım fılmı cektırmende yarar var genede sen bılırsın.bellımı olur bizimadamların dedıgı olur mu bıde:))kendılıgınden olsa ne guzel olur zor ısler bunlar.maddı manevı yıpratıyo ınsanı.umut dunyası ıste:)valla oyle mucızeler duydumkı artık bırşeye sasırmıyorum.en son gıttıgımde doktorum fsh sı 29 olan bır hastasının bır kere tup bebek yaptırdıgını ve sonradan kendılıgınden hamıle kaldıgını soyledı o bıle sasırmıştı:)bır arkdaşımda 20 li yaşlarda defaalrca tup bebek denedıgını cok yumurtası oldugunu o zamanlar 4 er embrıyo transfer edıldıgını ama olmadıgını soyledı 35den sonra denedıgınde tuttu bır oglu var dondurulmuşlarla gene tup bebek yaptı su anda ıkızlere hamılee:)Rabbim ıstedıkten sonra olmıycak bışey yok

Son düzenleme:
Herkese güzel bir gün dileyerek başlıyorum:) Bugün sabah yağmur sonra güneş, limonata gibi başlayan bir hava ve şimdi çok sıcak...

Evetttt, bugün ki muayene sonucunda telefon bekliyorum çatlatma iğnemi muhtemelen bu akşam olacağım...

Tekk bir teekkk yumurtam ile yola devam, hem umutluyum hem de olabilecek şeylere kendimi hazırlıyorum:))

Dualarınıza ihtiyacım var.......

Sevgiler,

tek taş o tek taşş kuzummm..
Rabbim yanında olsun yar ve yardımcın olsun , o tek yumurtan sana nurtopu gibi bir bebek olarak dönsün.a

Umudunu hiç yitirme moralini bozma... Hayırlısıysa olsun de...hayırlısıysa olacaktır,aklından çıkarma sakın..

güp güzel haberlerini ver bize hadiii bakalımmmm

Sevgili Belki benden rahim filmi istemediler konuşuldu ama Semra hoca gerek görmedi sperm kaynaklı da var sorun ama büyük bir sorun değil.Hep olumlu bakıldı.Benim yaşımdan kaynaklı dendi(41 yaşındayım) Kromozom yapıları bozuluyormuş yaşdan dolayı.İki tarafta da var az da olsa.Erkekler daha çok üzülüyor daha çok etkileniyor.Ben eşimden çok gayret ediyorum.O ümitsiz bakıyor.Hatta öncelikli olarak da benden kaynaklandığını düşünüyor.Kendine toz kondurmuyor.Bakalım yakında negatif görüşmesine gideceğim.Son denemede 6 embriyo vardı sonuç alamadık.Son üç denemede Memorial de idi.Genetik testi yapıldı.Histeroskopi yapıldı.Rahim filmi çekilse de birşey çıkacağını sanmıyorum.Ve başlamadan ne gerekiyorsa herşeyi yaptırmak istiyoruz dedik gerek görülmedi başka birşeye.Sonuncu uzun protokoldü ve beni çok yordu.Doktorlar elinden geleni yapıyorlar ama biryerde film kopuyor galiba onlar da insan..Ben de hasta olarak ne yapmam gerekir ne söylemem gerekir bilmiyorum.Uzman değilim olacaksa da oluyor.Benim ilk denememde kimyasal gebelik oldu.Tek embriyo ile.O zaman hemen olacağını düşündüm tek koyulmasını ben istedim.O zaman histeroskopi bile yapılmamıştı.Kesinlikle anlaşılmaz karışık bir durum.Benim bir evladım var yani o yüzden tüplerde birşey var mı olabilir mi bilmiyorum.Eşimin çocuğu yok ama ben ondan daha gayretliyim.Yani eşimin çocuğu var takmıyor deme bak benim var eşimin yok ama ben ondan çok üzülüyorum.Sana teselli olsun diye söylüyorum bu son satırları...Hayırlısı.

Sevindim toparlandigina :) ben bu aralar yogunum ufakligin sünneti var bu halde hazırlık pesindeyim , pek giremiyorum topige girsemde kisa kesiyorum :)
Ben iyiyim bebiste iyi yuvarlanın gidiyoruz :) yuvarlanma kelimesi gercek kilolar ile basim dertte
Tedavi icin acele etme unutma her is'te bir hayır vardır , Rabbim senin icin hayirlisini versin , esın ne derse desin bebis kucakta oldumu aldırmazsin nasil olsa

Dualarim seninle :)
Rabbim yar ve yardimci olsun tek olsun senin olsun

dualarımız senınle canım:)ınşallah o tek yumurtan sonuna kdr gıder bızede umut ısıgı olur:)hayırlısı olsunnn ınşaallah Allah seni sevindirir bizlerde seninle sevınırızz

kolay gelsın canım kendını cok yorma zıp zıp bebek rahatsız olmasın telaştan kosturmacadan:)o bızım gozbebegımız:)tedavı ıcın ıstesemde su anda yapabılcek bışeyım yok bıde soyle dusunuyorum olcagı varsa bır sekılde oluyo bazı seylere vesıle gerek tamam ama ben ne kdr ıstesemde Rabbim nasıp etmemışse elden bışey gelmez.boyle dusunmek beni guclu kılıyo:)bakalım ne zaman vercek ınş cok bekletmez aratmaz Rabbim.hepimiz hamıle kalalım su hamıle topıklerıne tasınalım:)

Selam arkadasim,

Yasimiz ayni oldugundan izin verirsen bir kac sorum olacak. Ben gecen hafta ongorusmeye gittim ve Eylulde tup bebek tedavise karar verdim. Testler yapildi, muayene oldum. Ultrasonda doktorum yumurta rezervin fena degil dedi ama amh testinde 1% cikti( tsh de 3.1% . Esimde. Sprem az, hareketlilik fena degil ama morfoloji kotu 2%.

Senin amh ve tsh ne cikti? Cok moralim bozuldu(

Benm ilk denemem olacak , bu testlerden once cok umitliydm smdi biraz moralim bozuldu. Sen nerde oldn tedavini???

Sevgiler x

Selam arkadaslar,

Benim amh 1% yani dusuk tsh ise yuksek cikti 3.1% (((

Sizin degerleriniz nasil cikmisti bilgi verirsenz cok sevinirm. 38 yasindayim Eylulde ilk tup bebek denememi yapacagim. Cok moralim bozuldu bu sonuclara...

Sevgilerimle x

Belki, ne kadar ugrasmissin, kiyamam sana..Bu kadar ugrasmanin mukafatini zamani gelince alacaksin insallah ve burdan sen de yazacaksin mutlu hikayeni. Uzulme.Daha zamanimiz var demek ki, ben ne yapayim elim kolum bagli oturuyorum burda :)

Acik ameliyat olmussun ama daha cok yeniymis, nerdeyse birkac ay once olmussun, o zaman tuplerinde bir sorun olsa gorurlerdi, tuplerde hidrosalpenks olusmasi icin ise erken sanirim..Tam bilemiyorum ama birkac yil sonrasinda olusabiliyor diye biliyorum ben, yine de icin rahat etsin, cektir filmini Turkiyeye geldiginde, tam adini hatirlamiyorum ama rahim filmi yazdigin zaman google a cikiyor, o kadar basit bir islem ki, 15 saniye falan suruyor ve yeni teknoloji oldugundan oyle eskilerin korktugu gibi zor, acili bisey degil..icin rahat eder en azindan. Ben tupumu aldirdim ama yine de cektirecegim rahim filmi, insallah sorun cikmaz. Miyom genelde 35 yasin ustunde cogu kadinda oluyor zaten ama genetikte onemli elbette..bizimkilerde de miyom cok yaygin, o yuzden ben de korkmuyor degilim yani..Umarim cikmaz.

Neden tutunamadilar acaba? bunu iyie arastirmalari gerekmez mi, yani sonucta bu 3.denemen..insallah bir dahakinde alirsin beegini kucagina.
Sana sabirlar diliyorum guzel arkadasim, insallah en kisa zamanda toparlanirsin.

Breezey, canim, uzman olduk haklisin:) ben yakinda evde yapicam tedaviyi kendi imkanlarimla
Bu kadar okumak, ogrenmeye calismak iyi mi kotu mu bilemiyorum bazen..cok sorguluyor sonra insan, bu da tedavi asamasinda stres yaratabilir diye dusunuyorum, ben internetten butun asamalari okurum, bunu neden yapmadi, sunu neden yapmadi diye de kafayi yerim sonra :)

Bu ara spora verdim kendimi,2 aydir spor salonundan cikmiyorum, hergun 2 saat egzersiz yapiyorum, ustune de1 saat falan yuzuyorum, sahane bi vucudum oldu :) benimkine saka yapiyorum bazen valla bebek falan isteme, kusura bakma vuxudumu bozamam diyorum hahaha:) delilige vurdum iyice anlayacagin..

Seni cok takdir ettim, ne tur bir tedaviye ihtiyacin oldugunu bile belirlemissin, masallah diyorum, alkisliyorum seni! butun kalbimle diliyorum ki ihtiyacin olmasin, Allah sesini duysun ve sana saglikli, hayirli, dunyalar guzeli bir evlat bagislasin..hepimize tabii ki.

Ben kafayi fazla takmamaya calisiyorum, deniycem 1-2 kez olursa olur, olmazsa olmaz napiyim..rahatlik modundayim bu ara:)

Cok opuyorum seni.

canımm bellamm

bugün aldığım smear testi sonucu ile ben uzmanlık alanıma bir yenisini eklemek üzereyim.
( Düşük dereceli skuamöz intraepitelyal lezyon (LSIL) )

çok kötü bir sonuç değil ama her sene yaptırdığım geçmiş testlerim kadar iyi bir sonuç da değil.
Rabbim hayırlısını versin.
yorum olarak da ; klinik korrelasyon ve doku biopsisi önerilir yazıyor.

pazartesi zeynep kamilden randevu aldım , bakalım ne çıkacak.:18:

bu konuyu da tamamlayayım , asarım diplomayı valla

takma kafaya canımm takma... o bebek buraya gelecek , yada oraya işte... buna eminim.. gelmeden önce zamanı ve zemini hazırlıyor o kadar.

şu anki planlamam da doktor gerekli görürse testi tekrarlamak ve bir an önce yapılması gerekenleri halletmek var.
bu ay hamilelik gerçekleştiyse de ona dair neler yapabileceğimi belirlemek var.
doktorumun söylediğine ve bugünkü muayene ile anladığıma göre de , hamilelik oluştuysa bile kan testi dışında belirlemek mümkün değilmiş bu aşamada, hatta vajinal ultrasonda bile çıkmıyormuş.
kan testi ile ilgili son hatıram , tüp bebek negatifi olduğu için , istemedim. bekleyeceğim.
Rabbim hayırlısı neyse onu nasip etmiştir eminim.

seni çok öpüyorum ve kocamannnn kucaklıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…