38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

hadi bakalımm hayırlısı olsun:)tek yumurtayla ınşallah sonuna kdar gıdeceksın bır suru ornegı var inşallah seninde olcak topik bayram etcekkk:)

Gunaydinnn:)

Dun aksam saatlerinde hiç olmayacak açıklıkdaki bir trafikte hastaneye ulaştık:) odamıza girdik ve öğrendik ki transferi Semra hoca yapacak, bizboyle bir talepte bulunmamistik açıkcası bu sefer kadere müdahele etmek istememiştim, kimden randevu verilerse he demiş özel hiçbirşey yapmamıştım:) neyse bu durum hoşuma gitti:)

Gecen seferden tecrübeli olarak kendimi fazla sıkıştırmadan suları ictim, çok rahat girdim transfere:) Semra hoca elimi sıktı hayırlı olsun dedi, buralara kadar tek yumurta ile geldik çok iyi dedi:) bir sürü açıklama yaptı ve iste koydu onu oraya minik bir ışık benim ışığım:)

Yüzde şansımı daha yuksek söylese daha mutlu olacaktım ama sadece yüzde 20 şans verdi, ee napalim 1 den iyidir dedik:))

2 saat yattım, sürgü ile wc olayını hallettim. Ve puffy profiterol yedim:) totem yaptım çünkü bu tatlı yeme ısını:) ben mutlu olursam minik de mutlu olacaksan yola çıktım:)) şimdi evde yatma zamanı 9 Haziran test gunu.

Dualariniza dileklerinize çok çok teşekkür. Brezy canım gecmis olsun. Sen ne derdin, ovalansin gobusler gelsin bebisler:)) hepinize sevgiler....

canımm simayımm :KK19:

canımm dahliam kuzumum:KK19: da dediği gibi , sayende topiğimiz bayram edecek , çok güzel haberlerini bekliyoruz .:KK16:
doktorların verdiği şansa takılma sakın , hoş sen de bunu çok iyi biliyorsun kuzucum...
sen kendini mümkün olduğunca iyi hissetmeye ve pozitif olmaya çalış. hayırlısı de ve her zaman olduğu gibi hayırlısını iste...
bazen istediklerimiz olmuyor diye çok üzülsek de aslında bizim için en doğrusunun gerçekleştiğini görüyoruz zamanla...:KK31:

9 haziran senin sevincinle hepimiz için bayram günü olsun inşallah kuzum...:KK16:

ve evett... lütfennn ihmal etmeyeim... :KK3:ovalansın göbüşler , mutlu olsun bebişler:21:

Breezey, canim, coook gecmisler olsun..Hicbiseyin yok, masallah tas gibisinnn! rahat ol, zaten doktor soylemis ama sonuclarin da gayet normal gelicek..

O kadar bekledik ki bu nazli bebisler icin, 3 ay cok uzun bir zaman degil, bol bol dinlenirsin..

Puffy nerelerdesin, prensesimiz nasil? yogunsun bu ara ama bunlar tatli yorgunluklar, organizasyon yapiyodun sanirim, kolay gelsin, masallah sana, her ise yetisiyorsun, super anne..masallah.

Sevgiler hepinize kizlar, Simay heyecanla bekliyoruz, yumurtan sana simsiki tutunsun, saglikla dunyaya gelsin insallah.

sağ ol bellam kuzummmm:KK19:
Allahın izniyle bunda da çıkmayacaktır çok önemli bir şey.:KK16:

hatta ben bu hücresel bozulmanın , transfer sonrası kullandığım jelden olduğunu bile düşünüyorum.:44:
ya da belkimmm prob alerjisi olmuştur:KK1:

Allahın izniyle 3 ay da geçer , herkes için tüm olumsuzluklar da geçsin gitsin , gelmesin bir daha... hepgüzel haberler verelim birbirimize... ama gerektiğinde elbette mümkün olduğunca sıkıntılarımız da paylaşalım.:KK31:

brezeyciğim, neyse ilk kısmı atlattın, şimdi sıra beklemede.. negatifine sevinelim mi üzülelim mi, Yüce Rabbim nasıl sınar bizleri böyle, inan şaşkınlık içindeyim.
ama şuna inanıyorum ki, bebeğimizin saati gelmiyor ve bir takim engeller çıkıyor, benim de myom çıktı, ameliyat ve 6 ay bekleme, inan seni anlıyorum, fakat kabul etmek lazım kı, bunda da bir hayır var... sabırla bekleyeceksin, bizlere biz de sana desteğimizi esirgemeyeceğiz. birimiz hepimiz , hepimiz birimiz için yan yana yürüyeceğiz, sevgiyle sağlıkla kal.

kuzum alısım , bence bu smear sonucuna göre negatif şu an sevinilmesi gereken bir durum gibi görünüyor. belki de bu ay olmamasının sebebi de budur , belki de bu kolposkopi ile belirlenecek bir başka sorundur şimdiye kadar hamile kalamayışımın hatta tüp bebek transferimin negatif olmasının sonucu:44:

hepimiz her şeyin üstesinden gelecek kadar güçlü kadınlarız... Rabbim biliyor da veriyor bu sıkıntıları bize...
her şey vakti geldiğinde tam da bizim isteğimiz şekilde olacak biliyorum , biz erken erken itiyoruz o kadar.:KK34:

Simaycım, hayırlı olsun. Semra Hanım'ın da gelmesiyle bence şansın dönmüş, inşallah bu kez mutlu son olacak. Darısı başımıza. :)

Breezeycim, ben de 6 ay beklemek durumundayım. Ne yapalım yıllarca beklemişiz de 6 ay mı bekleyemiyeceğiz, yeterki sağlıklı olalım da.

Alisaliscim, kumbaranda biriksin endonun iyi bir zamanında birikimlerini hayata geçirirsin. Ben branca ursulai bitkiselinden içtim ama faydası olmadı belki de miyomum engelledi bilemiyorum.

beklemek konusunda uzmanlığım var benim de kuzum alarahan:KK19:
kocamcımı bile çok bekledim ben yahuu:KK1:
Rabbim hayırlısını versin de ne zaman verirse versin razıyım.:KK16::KK31:

Gunaydinnn:)

Dun aksam saatlerinde hiç olmayacak açıklıkdaki bir trafikte hastaneye ulaştık:) odamıza girdik ve öğrendik ki transferi Semra hoca yapacak, bizboyle bir talepte bulunmamistik açıkcası bu sefer kadere müdahele etmek istememiştim, kimden randevu verilerse he demiş özel hiçbirşey yapmamıştım:) neyse bu durum hoşuma gitti:)

Gecen seferden tecrübeli olarak kendimi fazla sıkıştırmadan suları ictim, çok rahat girdim transfere:) Semra hoca elimi sıktı hayırlı olsun dedi, buralara kadar tek yumurta ile geldik çok iyi dedi:) bir sürü açıklama yaptı ve iste koydu onu oraya minik bir ışık benim ışığım:)

Yüzde şansımı daha yuksek söylese daha mutlu olacaktım ama sadece yüzde 20 şans verdi, ee napalim 1 den iyidir dedik:))

2 saat yattım, sürgü ile wc olayını hallettim. Ve puffy profiterol yedim:) totem yaptım çünkü bu tatlı yeme ısını:) ben mutlu olursam minik de mutlu olacaksan yola çıktım:)) şimdi evde yatma zamanı 9 Haziran test gunu.

Dualariniza dileklerinize çok çok teşekkür. Brezy canım gecmis olsun. Sen ne derdin, ovalansin gobusler gelsin bebisler:)) hepinize sevgiler....
dualarımız seninle, sinay, tek taş geliyor inşallah.......
Simaycım, hayırlı olsun. Semra Hanım'ın da gelmesiyle bence şansın dönmüş, inşallah bu kez mutlu son olacak. Darısı başımıza. :)

Breezeycim, ben de 6 ay beklemek durumundayım. Ne yapalım yıllarca beklemişiz de 6 ay mı bekleyemiyeceğiz, yeterki sağlıklı olalım da.

Alisaliscim, kumbaranda biriksin endonun iyi bir zamanında birikimlerini hayata geçirirsin. Ben branca ursulai bitkiselinden içtim ama faydası olmadı belki de miyomum engelledi bilemiyorum.
alarahancığım, kumbaraya bugün 1 tane 1 kalite attık, haberin olsun.... dondu yani... branca dan haberi olmayanlar için yazmıştım, bulunursa içilebilir..diye..... gerçi ben şu an günde 8 tane falan takviye alıyorum...
Alkan: Haahahhhahaaa:KK1: Kopardin beni, Alkan coook tatlisin yaa, kimse beni ozlemedi diye alinirmis da sitem edermis, asilmis suratini gordum sanki, yerim seni ben! Cok gulerek okudum, bi de gelip boynuna sarilmak geldi icimden, sen yaptim say artik. Sekerim herkesi unutsak seni unutmayiz. Ben biraz seyrek girmeye basladim, bu sekilde birazcik konudan uzaklasmaya calisiyorum, ama illaki takip ediyorum kim ne yapiyor diye. Ama boyle veda eder gibi yazma yaa, yakin bir arkadasim gidiyormus gibi hissettim, uzme benii, yok kabul etmiyorum, arada sirada gireceksin foruma, o super enerjin ve nesenle oradan buradan havadislerini vereceksin ki -en azindan kendi adima- hayatin rengini bulalim. Bu arada branca ursulai almak cok kolay aslinda, daha once yazmistim, email ile iletisim kurar ve banka hesaplarina para gonderirsen postayla gonderiyorlar. Ben iki kere aldim, hic sorunsuz gecti elime. Bir dahaki sefere ben yardimci olurum istersen.
Benim yarin toplamam olacak, bakalim bu sefer folikulden yumurta cikacakmi. Anesteziye bagimlilik mi gelistirdim ne! Her ay her ay almaktan, o saniyeleri iple cekiyorum sanki.

Alarahan: cok gecmis olsun. Epey ciddi bir ameliyat olmussun, bundan sonra daha iyi olacak. Su ise bak yaa, insan uzuluyor gecen zamana, daha once yapip bu kadar oyalamasaydi doktorlar iyiydi, ama herseyin bir dogru zamani var. Ben de kendi rahim yapisikligim icin cok soylendim doktorlara, 3 sene anlamadilar sonra duzelttiler, ama kaybolan zamanda yumurta bitti, endo inceldi. Var bunlarda bir hayir bir sebep. Iyi olacak hersey. Ben cozdum bu hayati, bazilarina (ben de dahil) once yokluk cektirip, bol bol dersler verip, sonra gani gani veriyor. Insallah bebek de boyle olacak.

ALISALIS: opun hayirli olsun. Endo kalinligin fena degil aslinda, doktorlar bana 5mm ve hatta 3,8 ile (mucizevi) basari elde ettiklerini soylemislerdi. Ben her ay toplamaya devam ediyorum. 3 kere yumurta cikmadi, yarin 4. toplama olacak, bakalim...

Simay72: Hayirli olsuuun, insallah Haziran'in hamileleri arasinda olacaksin. Pozitif ol, keyif yap.

Hamilelere saglik, deneyenlere bol sans, beklemedekilere ise moral yuksekligi diliyorum. Bebeklerine kavusanlara ise bol opucukler, hem annelere hem bebislere.
Sevgiler.
kampa, inşallah bu kez senin de dolu çıkacak ve döllenip donacak canım, endoya gelince geçen ay 5,7 mm ile olmadı biliyorusun, bak bu ay opudan önce 6,5mm ozaman olsaydı belki tutardı dediğin gibi.... neyse şimdilik yumileri biriktirilerim , endo sonraki sorun.
yarın haber vermeyi unutma ve hayırlısı olsun.....
canımm simayımm :KK19:

canımm dahliam kuzumum:KK19: da dediği gibi , sayende topiğimiz bayram edecek , çok güzel haberlerini bekliyoruz .:KK16:
doktorların verdiği şansa takılma sakın , hoş sen de bunu çok iyi biliyorsun kuzucum...
sen kendini mümkün olduğunca iyi hissetmeye ve pozitif olmaya çalış. hayırlısı de ve her zaman olduğu gibi hayırlısını iste...
bazen istediklerimiz olmuyor diye çok üzülsek de aslında bizim için en doğrusunun gerçekleştiğini görüyoruz zamanla...:KK31:

9 haziran senin sevincinle hepimiz için bayram günü olsun inşallah kuzum...:KK16:

ve evett... lütfennn ihmal etmeyeim... :KK3:ovalansın göbüşler , mutlu olsun bebişler:21:

sağ ol bellam kuzummmm:KK19:
Allahın izniyle bunda da çıkmayacaktır çok önemli bir şey.:KK16:

hatta ben bu hücresel bozulmanın , transfer sonrası kullandığım jelden olduğunu bile düşünüyorum.:44:
ya da belkimmm prob alerjisi olmuştur:KK1:

Allahın izniyle 3 ay da geçer , herkes için tüm olumsuzluklar da geçsin gitsin , gelmesin bir daha... hepgüzel haberler verelim birbirimize... ama gerektiğinde elbette mümkün olduğunca sıkıntılarımız da paylaşalım.:KK31:

kuzum alısım , bence bu smear sonucuna göre negatif şu an sevinilmesi gereken bir durum gibi görünüyor. belki de bu ay olmamasının sebebi de budur , belki de bu kolposkopi ile belirlenecek bir başka sorundur şimdiye kadar hamile kalamayışımın hatta tüp bebek transferimin negatif olmasının sonucu:44:

hepimiz her şeyin üstesinden gelecek kadar güçlü kadınlarız... Rabbim biliyor da veriyor bu sıkıntıları bize...
her şey vakti geldiğinde tam da bizim isteğimiz şekilde olacak biliyorum , biz erken erken itiyoruz o kadar.:KK34:

beklemek konusunda uzmanlığım var benim de kuzum alarahan:KK19:
kocamcımı bile çok bekledim ben yahuu:KK1:
Rabbim hayırlısını versin de ne zaman verirse versin razıyım.:KK16::KK31:
brezeyim, canım ya, inşallah bu önümüzdeki engeller kalkacak ve bebişlere kavuşacağız...... daha sınavımız bitmemiş anlayacağın,,,,,, sanki çok da sorunsuzduk ya, yenileri gelip gidiyor.... son uğraşlar olsun hepimizin.

bana bır akıl verın kızlar cok kararsızım:KK43:bu ay regl olunca dr um cagırmıştı elı kulagında regl olmamın.tek yumurta olursa hıç ılac kullanmadan yumurta takibi yapıyım dedi büyürse alıp döllenmeyle transferi yapalım dedi ama ben gene aynı şeylerı yaşıycam diye düşünüyorum aynı uzuntulerı yaşıycam diye gitmek istemıyorum sizce bu ay dinlensem mi? ne dersiniz kafam karışık içimden gelmiyo gitmek

bana bır akıl verın kızlar cok kararsızım:KK43:bu ay regl olunca dr um cagırmıştı elı kulagında regl olmamın.tek yumurta olursa hıç ılac kullanmadan yumurta takibi yapıyım dedi büyürse alıp döllenmeyle transferi yapalım dedi ama ben gene aynı şeylerı yaşıycam diye düşünüyorum aynı uzuntulerı yaşıycam diye gitmek istemıyorum sizce bu ay dinlensem mi? ne dersiniz kafam karışık içimden gelmiyo gitmek

öncelikle kafa olarak hazır olmalısın şahsi fikrim,,, yaşın ileri ise (benim gibi) , ve maddi durumun müsait ise hiç ara vermeden devam etmelisin, her gün bizim için kayıp,,,,,, yazdıklarını biraz okumuştum, çok fazla panik yapıyor ve takıyorsun, biraz rahatlamalısın, her tedavide bu kadar gerginlik seni bir sonraki tedaviden uzaklaştıracaktır, elimizden geleni yapacağız olacaksa olacak, başkasını düşünme, olmadığı zaman da hayatın sonu değil, bize biçilen bu imiş deyip kabulleneceğiz, bunda da bir hayır vardır deyip yolumuza devam edeceğiz, arkadaşım, özetle psikolojin hazır oldukça daima yola devam diyorum

öncelikle kafa olarak hazır olmalısın şahsi fikrim,,, yaşın ileri ise (benim gibi) , ve maddi durumun müsait ise hiç ara vermeden devam etmelisin, her gün bizim için kayıp,,,,,, yazdıklarını biraz okumuştum, çok fazla panik yapıyor ve takıyorsun, biraz rahatlamalısın, her tedavide bu kadar gerginlik seni bir sonraki tedaviden uzaklaştıracaktır, elimizden geleni yapacağız olacaksa olacak, başkasını düşünme, olmadığı zaman da hayatın sonu değil, bize biçilen bu imiş deyip kabulleneceğiz, bunda da bir hayır vardır deyip yolumuza devam edeceğiz, arkadaşım, özetle psikolojin hazır oldukça daima yola devam diyorum

bır dhakı ay 38 olacagım yumurta rezervım az.ınan panık yaptıgımı hıç farkında bıle dglım:)negatıfı alınca cok uzuldum ama cabuk toparlandım kısmet dglmış dedım gecen ay hastaneye gıderken sankı o tedavı boyunca yaşadıklarımı yenıden yaşadım herşey aklıma geldı.gene aynı şeyler olcak kotu sonuc alcam dıye korkuyorum.bır yandanda senın dedıgın gıbı gecen zamanın kayıp oldugunu dusunuyorum.regl olıyım bır ona gore karar verıyım en ıyısı.sagol canım cvp verdıgın ıcın:)

Geçen ay ki negatiften sonra ben de bu ay tekrar denemek istiyorum.Doktorlar pek ümit vermeseler de ben ısrarlıyım vakit geçirmeden.Yaş 41.Sebep morfoloji ve yaş. Embriyo yavaş geliştiğinden ümit vermiyorlar. 3. gün değerlerime bakacaklar.Epey yazmıştım ama silindi. Herkese kolaylıklar diliyorum. Ummukduklarına nail olmalarını diliyorum.Şu mübarek saatlerde dualarım sizinle.

Simaycığım dualarım seninle.

canımm dahliamm ,

alısımın da fikrine yüzde bin destekle katılıyorum ,bence ; eğer sen kendini hazır hissetmiyorsan , ne maddi ne manevi olarak hazır değilsen , yapma...bekle... evet yaşımız ve rezerv durumumuz yüzünden bu kadar bonkör davranamayız zaman konusunda ama fizyolojik ve psikolojik olarak hazır hissetmiyorsan bekle kuzum...
aynılarını yaşasak bile , tekrar denemek için gerekli olan manevi güce sahibiz,buna inan... ama bunun dışındaki sebeplere bir şey yapamıyoruz.:KK50:

senin şahsi fikrini severim alısım kuzum:KK19:...sana kesinlikle katılıyorum.:KK34:

bır dhakı ay 38 olacagım yumurta rezervım az.ınan panık yaptıgımı hıç farkında bıle dglım:)negatıfı alınca cok uzuldum ama cabuk toparlandım kısmet dglmış dedım gecen ay hastaneye gıderken sankı o tedavı boyunca yaşadıklarımı yenıden yaşadım herşey aklıma geldı.gene aynı şeyler olcak kotu sonuc alcam dıye korkuyorum.bır yandanda senın dedıgın gıbı gecen zamanın kayıp oldugunu dusunuyorum.regl olıyım bır ona gore karar verıyım en ıyısı.sagol canım cvp verdıgın ıcın:)

maddi gücün ve kendini bildiğin kadarı ile manevi gücün ve psikolojin dayanmaya yeterse kuzum , dene... gerçekten zaman bizim düşmanımız.
ama ne olursa olsun , istemediğimiz sonuçlar için , fazla üzülmemeye ve yıpranmamaya çalış.

çok şükür kötü bir şey yok şimdilik ama , kolposkopi sonucuna taktım ben şu sıralar mesela...ne bebek sahibi olmak ,ne başka şeyler önemini yitirdi şimdilik... sonuç temiz çıksın yeter diyorum pazartesinden beri...

yani böyle kuzummm:KK37:

Geçen ay ki negatiften sonra ben de bu ay tekrar denemek istiyorum.Doktorlar pek ümit vermeseler de ben ısrarlıyım vakit geçirmeden.Yaş 41.Sebep morfoloji ve yaş. Embriyo yavaş geliştiğinden ümit vermiyorlar. 3. gün değerlerime bakacaklar.Epey yazmıştım ama silindi. Herkese kolaylıklar diliyorum. Ummukduklarına nail olmalarını diliyorum.Şu mübarek saatlerde dualarım sizinle.

Simaycığım dualarım seninle.

sevgili reham ,:KK19:

dilerimmm istediğine en kısa zamanda kavuşursun... doktorlar ümit vermesinler boş ver...sen kalbini Rabbime doğru tut, eğer o bizim için hayırlı bulursa , zaten verecektir.
doktorlar birazcık , bizim psikolojimizden anlasalar ben eminim ki zaten , bize farklı davranırlardı.
44 yaşında 2. çocuğuna sahip olmak isteyen kadına , boşver hiç şansın yok demezlerdi... yada bana dedikleri gibi , neden geç evlendin bu kadar demezlerdi..:KK53:

takılma sen kötü ve olumsuz düşüncelere... iyi düşün...emin ol her şey iyi ve yolunda gidecektir kuzum.

Yine iyi haber veremiyorum size, yumurta bulamadilar folikullerde. Doktor (beni normalde takip eden doktor degil) hem raporuna hem de yuzume, kesinlikle donasyon tavsiye ederiz, defalarca yumurta bulamadik, 1% sansiniz var, kimbilir ne zaman buluruz, saglikli olacagini da bilemeyiz dedi. Neyse biz zaten endoyu duzeltmeye calisiyoruz hala, bakalim ne zaman dogrulturuz.
Hepinize sevgiler.

Yine iyi haber veremiyorum size, yumurta bulamadilar folikullerde. Doktor (beni normalde takip eden doktor degil) hem raporuna hem de yuzume, kesinlikle donasyon tavsiye ederiz, defalarca yumurta bulamadik, 1% sansiniz var, kimbilir ne zaman buluruz, saglikli olacagini da bilemeyiz dedi. Neyse biz zaten endoyu duzeltmeye calisiyoruz hala, bakalim ne zaman dogrulturuz.
Hepinize sevgiler.

hayırlısı be kuzumm...:KK19:
dilerimm donasyonla her şey yoluna girer ve sende bebeklerine kavuşursun:KK16:

Hepinize sevgiler.

kampacım sana mesaj attım,,, inan çok üzülldüm, bize lazım olan 1 yumoş ve 1 sperm.... bu azimle bulacağına inanıyorum, biraz daha biraz daha sabır......... senin için hangisi hayırlı ise en kısa zaman da o kararı verirsin inşallah.... donasyon içinde endoyu hazırlaman lazım , bu arada da yumoşu yakalaman dileğiyle, sevgiler

canım benımmm ınşallah bıran once sagılıgına kavusursun topıgımızın neşesıı:)saglık soz konusu olunca ıstekler nasıl gerı planda kalıyo dimi canım en önemlisi saglıkk sonucları ne zaman alcaksınn

Hepinize sevgiler.[/QU
bu sozlere bakma sen canım doktorların hiç olmaz dedıgı kısılerı gormuyomuyuz etrafmızdaa?endoyu duzeltene kdr yumurta aramaya devam sonra bır durum degerlendırmesı yaparsın doktorunla.hakkında hayırlısı neyse o olsunn

canım benımmm ınşallah bıran once sagılıgına kavusursun topıgımızın neşesıı:)saglık soz konusu olunca ıstekler nasıl gerı planda kalıyo dimi canım en önemlisi saglıkk sonucları ne zaman alcaksınn

dahlia, selam, dün söylemeyi unuttum, yumurta kalitesi için takviyeler al mutlaka..., biosteron,vitamin,omega3 vs....... iyi geceler

Ben bu konuya yeni giriyorum. Bana yardımcı olursanız sevinirim.

Geç evlendim. geçen yıl hamile kaldım. kromozom bozukluğu çıktı. 3.5 aylık tahliye edildi.Hemen arkasından miyom ameliyatı oldum. 6 ay korunma. 3 ay önce yine kendiliğinden hamile kaldım. ve yine aynı kromozom bozukluğu. 5 gün önce yine tahliye.

Dr ların jeton geç düştüğü için "artık çok şükür iki sağlıksız bebeğin var. genetiğinize baktırabilirsiniz " teveccühleri.......

Genetik analizde ne çıkar bilmiyorum ama bir şey çıkmasa da tüp bebek + pgt diye bir yöntem varmış. Ben doğrudan onu yaptırmayı düşünüyorum. nerede yapılıyor nasıl yapılıyor. en iyi yer neresidir. bilmiyorum. beni bu konuda bilgilendirirseniz sevinirim.

bulunduğum şehirde pgt yapılmıyormuş. dışarıda yaptırıyorlar. şu genart denilen yer nasıl.

Ben bu konuya yeni giriyorum. Bana yardımcı olursanız sevinirim.

Geç evlendim. geçen yıl hamile kaldım. kromozom bozukluğu çıktı. 3.5 aylık tahliye edildi.Hemen arkasından miyom ameliyatı oldum. 6 ay korunma. 3 ay önce yine kendiliğinden hamile kaldım. ve yine aynı kromozom bozukluğu. 5 gün önce yine tahliye.

Dr ların jeton geç düştüğü için "artık çok şükür iki sağlıksız bebeğin var. genetiğinize baktırabilirsiniz " teveccühleri.......

Genetik analizde ne çıkar bilmiyorum ama bir şey çıkmasa da tüp bebek + pgt diye bir yöntem varmış. Ben doğrudan onu yaptırmayı düşünüyorum. nerede yapılıyor nasıl yapılıyor. en iyi yer neresidir. bilmiyorum. beni bu konuda bilgilendirirseniz sevinirim.

bulunduğum şehirde pgt yapılmıyormuş. dışarıda yaptırıyorlar. şu genart denilen yer nasıl.

hoş geldin öncelikle.ismin biraz olumsuzluk çağırı gibi dimi.neyse canım genart ankarada istanbulda bahçeci ve memorial tüp bebek merkezleri yapıyor pgt yi sana hangi şehir uygun olursa ona git derim Allah yardımcın olsun.

hoş geldin öncelikle.ismin biraz olumsuzluk çağırı gibi dimi.neyse canım genart ankarada istanbulda bahçeci ve memorial tüp bebek merkezleri yapıyor pgt yi sana hangi şehir uygun olursa ona git derim Allah yardımcın olsun.

Cevabın için teşekkür ederim MaiUmut. Bu ismi ilk yaşadığım şokun etkisiyle psikolojime uygun olarak seçmiştim. Hala da uygun olmaya devam ediyor nedense. Offfffffff Evlendim burnumdan geldi resmen. Neye uğradığımı şaşırdım. Allah daha beterinden korusun.

Bulunduğum şehirde embriyolardan alınan örneği Ankara daki merkezlerine gönderiyorlarmış buradada transfer ediliyormuş. Böyle şehirlerarası olunca sanki karışıklık olacakmış gibi geliyor. Tek bir merkezde mi yaptırsam diye düşünüyorum.Git gel de biraz zor olacak.

Cevabın için teşekkür ederim MaiUmut. Bu ismi ilk yaşadığım şokun etkisiyle psikolojime uygun olarak seçmiştim. Hala da uygun olmaya devam ediyor nedense. Offfffffff Evlendim burnumdan geldi resmen. Neye uğradığımı şaşırdım. Allah daha beterinden korusun.

Bulunduğum şehirde embriyolardan alınan örneği Ankara daki merkezlerine gönderiyorlarmış buradada transfer ediliyormuş. Böyle şehirlerarası olunca sanki karışıklık olacakmış gibi geliyor. Tek bir merkezde mi yaptırsam diye düşünüyorum.Git gel de biraz zor olacak.
canım karışıklık öyle kolay kolay olmaz.merekzler böyle sorumluluktanda korkar.mesela tüp bebek yaptıran biri bebeği doğduktan sonra dna testi yaptırır ve böyle bir sonuç çıkarsa o merkez kapatılır.brde hertransferde kadının ve eşinin adı okunuyor teyid ediliyor.eğer bulunduğun yerdeki merekze göveniyorsan problem yok.ama pgt ile hamile kalan varmı diye bir konu var bu forumda onu oku istesen.orda hamile kalan çok kadın var darısı sana olsun.

Transferin beşinci gunu ve ben kâh yatarak kâh oturarak anlayacağınız yuvarlanarak gunleri bitirmeye çalışıyorum:) hiçbir belirti yok:KK43: sadece bel ağrısı ve arada giren kasık ağrısı...

Pazar gunu gelsin artikkkkk..........

Arkadşlar bende aranıza yeni katılıyorum cenabi Allah nasip ederse bakalım bende bu ay umut tüp bebek merkezine yani dr.süleyman tosun beye başladım şimdilik ignelerime ve vermiş oldugu femara hapımı kullanıyorum şimdilik bir sorun yok inşallahda olmaz buraya gitmek isteyen arkadaşlarıma tavsiye ederim.Arkadaşlar gelişmeleri size yazmaya şalışıcam Allah hakkımızda herşeyin hayırlısını versin.Vede en kısa zamanda bebişlerimizi kucagımıza almayı nasip etsin.

Arkadşlar bende aranıza yeni katılıyorum cenabi Allah nasip ederse bakalım bende bu ay umut tüp bebek merkezine yani dr.süleyman tosun beye başladım şimdilik ignelerime ve vermiş oldugu femara hapımı kullanıyorum şimdilik bir sorun yok inşallahda olmaz buraya gitmek isteyen arkadaşlarıma tavsiye ederim.Arkadaşlar gelişmeleri size yazmaya şalışıcam Allah hakkımızda herşeyin hayırlısını versin.Vede en kısa zamanda bebişlerimizi kucagımıza almayı nasip etsin.

hoşgeldın aramıza:)hayırlısı olsun tedavın ılk denemen mı bu canım?sizde sorun ne

X