38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Zeynep Alya'ya Yüce Rabbim cok güzel, mutl, huzurlu ve uzun bir ömür bahsetsin insallah. insmi gibi güzel olsun her sey. gerci kendi ismim oldugundan demiyorum ama Zeynep isminin bircok güzel anlami var canim arkadasim. ama unutmamak geekir ki yillar boyunca Zeyno diye cagirilacak. ben bahtsiz ise yillar boyunca fantastik dizi etkisinde kalanlar nedeniyle Zeyna diye cagrilmisti. malukm boy da uzun. sizin adiniza cooooooooook sevindim Puffy'm. Allah mutlulugunuzu dam ettirsin seni, bebisini ve güpgüzel aileni her türlü kötülükten ve kem gözlerden korusun. kocaman öpüyorum :16

gecmis olsun canim. eh artik problemler de cözüldügüne gör kim tutar seni :) iyi haberlerini bekliyoruz

simaycim biraz gec oldu ama güc olmasin. transferin, tek tasin, bebisin, gözünün nuru hayirli ve ugurlu olsun. insallah güzel haberlerini alacagiz senden. güclü bir sekilde tutunsun güzel annesine hic birakmasin insallah. bebisinin keyfini sür stres yapma. her daim pozitif düsün mutlu ol ki bebisin de mutlu olsun. öpüyorum :16

Alkanim bnce bize biraz haksizlik yapmissin. seni merak etmez olur muyuz hic ama senin gibi kendine güvenli bagimsiz bir kadina hasa nasil buradan yazariz neredesin diye. acikcasi alkan ugramadigina göre mutlaka bir plani veya yapmakla megul oldugu bir sey vardir diye düsündüm. sürekli aklimdaydin ama buradan seslenmeyi hic akil etmedim.
simdi gelelim planlarina. bu sefer hersey güzel olacak gibi bir his var benim de icimde. sanki artik senin de vaktin geldi gibi. cok sabir gösterdin kendini strese sokmadan. kendini iyilestirmenin ve güclendirmenin yollarini buldun ve gerekli islemleri uyguladin. yani baska bir deyisle sabirla kendini bir sonraki denemeye hazirladin. bende aynisini yapiyorum. tüp bebegi hic kafama takmiyorum. vitaminlermi aliyorum ve sigarayi birakali da kocaman 8 ay olmus. helal bana valla. bizim bir sonraki durak donasyon. önce bir donasyon sonra da son kez tüp bebek deneriz dedik. hayirlisi olsun artik. Yüce rabbim insallah temmuzda senden cok güzel haberler almayi nasip etsin. tabii daha önce de yazmani dileriz. öyle veda eder gibi gitmek yok kampanin dedigi gibi. seni özlüyor ve seviyoruz :16

KAMPAAAAAAAAAAAAA hic kusura bakma ama bizim kaderimiz birlikte cizilmis. ben sana dedim yanyana sedyelerde yatacagiz diye. saka bir yana ger,ekten üzüldüm yumilerden istedigini almamana. cok ümit baglamistin oysaki. ama bu seni donasyona bir adim daha yaklastirdi. aklinda bir acaba sorusu kalmadan yoluna devam edebilecegin. bak ben foliküller dolu cikip yumiler blast olabiliyorken donasyon diyorum artik. sanirim benim yumiler de yorgun cikiyor. tutunma gayretleri pek bir az sekerim. o yüzden gelsin taptaze cek yumileri insallah. biz Agustos sonrasinda düsünüyoruz ama öncesinde de ilk görüsmeleri yapmak gerekiyor. gene de bu konuda senin büyük tavsiyelerine ihtiyac duyuyorum. merkez konusunda biraz kafam karisik. kocaman öpüyorum kampacim :16

Hope73, umarım dediğin gibi bu ameliyatla engeller kalkmıştır ama sanırım benim yumurtalar da yorgun, rezerv az, kalite transferden sonra bozuluyor. Donasyon sayfasını da okuyorum, geçen ay deneyenlerin çoğu başardı. Donasyon düşüncesine hazır olmak çok önemli. Hiç AMH testi yaptırmamıştım bir de onu yaptıracağım. Sonuca göre, eylül gibi bir tüp daha düşünebilirim.

Sizlere moral olsun diye hikayemi anlatmak için üşenmeyip hesap açtım çünkü bu siteden çok faydalandım ve moral buldum.

39,5 yaşındayım ve bu sene, yani 2013 ocak ayında ilk kez anne olmak için deneme yaptım ve akabinde regl olduğumda çok şaşırdım. Çok safmışım bu özgüven nereden geliyor bilmiyorum ama ilk denemede tutacağına emindim nedense. Sora bu forumlara daldım ve bilgilendikçe moralim düşmeye başladı. Ertesi ay ovülasyon testi aldım fakat hiç çizgi göremedim, daha doğrusu silik çıktı. Üçüncü ay bir kez daha ovülasyon testi eşliğinde çalışmalara devam edip başarısız olunca doktora gittim. Doktor amh testi istedi. Sonuç şöyle çıktı: normal değerler 1-8 arası benimki 1.1. Ben sınırda mıyım diye doktora sorduğumda vakit kaybetmeye lüzum yok derhal tüp bebek merkezine başvur dedi. Çok şaşırdım ve üzüldüm tabi. Eşimle bir ay daha deneyelim olmazsa bakıcaz diye anlaştık. Ovülasyon testini falan boşverdim çizgi çıkmadıkça moralim bozuluyor diye. Ve beşinci deneme ömcesi yaptığım şey oturup dua etmek oldu:) forumlarda kadınlar birbirne bunu tavsiye ediyordu bir de bir kavanoz incir reçeli aldım. Şunu da belirtiyim ocakta hamile kalacağıma emindim ya onun için iki ay önce folik aside başlamıştım. Ve halen kullanıyorum. Ve bu son denememiz (yani toplamda beşimci doktorun yönlendirmesinden sonraki ilk ay) sonuç verdi şu an inanamıyoruz ve çok mutluyuz. İlk ay hemen olsaydı bu kadar mutlu olamazdık. Ancak benim kafama takılan doktor hemen tüp bebek merkezine diyor ve ertesi ay oluyor demek ki mümkün ihtimal var ama yine de yönlendiriyor. Neyse bir bildiği vardır belki. Bir de şunu söyliyim hamile olduğumu anlamam ya da ümitlenmem konusunda da bu siteden çok faydalandım. Aynen regl sancısı oldu her ay ille olan sivilcem çıktı ve adetin 24 gün sonrası akışkan olmamakla birlikte kan ve lekelenme oldu. Ben tam ümitsizken baktım sitede bunlar hamilelik belirtisi olabilir ama kadınlar yine de alıngan olmamalı minvalinde yorumlar okudum. Artık psikolojim bozuldu herhalde resmen regl oluyorum hala hamile olduğuma inanıyorum diye köşelerde ağlamaya başlamıştım ki evde tek kalan bir ovülasyon testi buldum ve hiç göremediğim çizgi dank diye çıktı. sonra hastanede test yaptırıp sonucun pozitif olduğunu öğrendim:) ve buradaki herkesin dediği gibi allah her isteyene hayırlısını versin inşallah. Tabi benim durumum çok yeni inşallah bi aksilik olmaz da devam eder şimdi düşündüğüm bu. O yüzden eşim dışında kimseyle henüz paylaşmadım burada paylaşmak bile beni rahatlattı. Herkese iyi şanslar sevgiyle kalın:)))

Bir de şunu söyliyim. Evet ovülasyon testi hamilelik testi olarak kullanılmamalı diyor ama bir gösterge olabiliyor demek ki sonuçta prospektüste ne yazıyor lh seviyesi çıkyor ve döllenme gerçekleşirse doğuma kadar o seviyede kalıyor yani çizgi çıkarsa lh yüksektir mantığı.

Bende bugün başladım. kaç yaşındasın ? İki iğne bir hap verdi. Aynı ilaçlar galiba. Yaşlı olmama rağmen tüp bebek hakkında Google'dan okuduğum şeyler dışında birşey bilmiyorum. hatta iğne olmak için bile yine Cihangir'den kalkıp Maslak Acıbadem'e gidiceğim.İğneleri yanlış anlatırsam yanlış yaparlarsa diye korkuyorum:/ birde fiyat nedir? merak ettim. geç evlendim. Geçen yıl 10 haftalık bir düşük ve 1 kimyasal gebelik sonrası bir daha gebe kalamadım. Doktorum İbrahim Bildirici hemen tüp bebek dedi. Umarım ilk denemede olur. Bülent bey açık ve net bir ifadeyle "sizin için tek yol tüp bebek" dedi. En yaşlı hastaları 44 yaşındaymış. Herkesin şansı açık olsun.

Selam herkese,
Maalesef bugün sonucu aldım ve hayal kırıklığı ile ikinci deneme de olmadı. Çok ama çok üzgünüm, ağlayıp duruyorum( ama toparlanacağım, yaralari sarıp savaşa devam ......

Selam herkese,
Maalesef bugün sonucu aldım ve hayal kırıklığı ile ikinci deneme de olmadı. Çok ama çok üzgünüm, ağlayıp duruyorum( ama toparlanacağım, yaralari sarıp savaşa devam ......

canım çok üzüldüm senin ve kendi adıma.senin kaçıncı oldu?

bende negatif aldım arkadaşlar çok üzgünüm yazıp moralinizi bozmayım dedim ama belki birilerinin değişik bir fikri olu diye yazdım.ne yapacam ben yaaa tamam embriyom var ama böyle giderse hepsi biter elim boş kalır :)

Selam herkese,

çok zor olsa da yaşadıklarımız , beklentilerimiz bizim istediğimiz şekilde gerçekleşmese de ... umudumuzu hep ilk sefermiş gibi koruyacağız canım arkadaşlarım

bu kadar güçlü olmasak , iradeli ve azimli olmasak , bizleri yaratan Rabbimiz bize vermezdi bu sıkıntıları.

sabırla beklemeye ve istemeye ve ne gerekiyorsa yapmaya devam edeceğiz.

iyi haberlerinizi paylaşmak dileğiyle , kocamnnn öpüyorumm sizi...

Sevgili arkadaşım , hoş geldin

dilerim sonuna kadar bebeğinle , huzurla mutlulukla ve sağlıkla devam edersin.

Simay üzüntünü paylaşıyorum ama denemeye devam ,Allah'ın izni ile olacak...sımdı hemen kendini kamp a alıyosun
İmkanın varsa ivf herbal support getirt ve hemen başla
Omega3 ,coQ10 mutlaka200 mg , ivf herbal support getirtemiyorsanda biosteron dhea günde 75 mg başla....
Basaracaksın arkadasım ...

Epeydır yazmamıyorum pek kolay geçmiyor günler,,,yıllardır kullandığım ilacımı bırakınca. Ataklar ataklar ataklar....neyseki bi süre sonra ilacıma başlayabileceğim .tabi buarada son yazılılar,ortalamalar canımı okudu .son bır haftaya gırmenın verdığı mutluluk içindeyim...yasasın yaz tatılı

Son düzenleme:
SELAM maiciğim, inan çok üzüldüm, aynı korku bende de var canım,, hatırlarsan benim de endo kalınlaşmıyor...... sabredeceğiz ,yapacak başka bir şey yok..... sizin negatifin nedeni neymiş, ögrenebildin mi..... bu arada kaç tane transfer oldu... senin yumurta durumu iyiydi... olmazsa yine biraz biriktir.... kendine iyi bak.

wannacığım, özlettin kendini,,, nasıl gidiyor, arada bir ses ver , geçen gün aradım son durumuna bakayım dedim ama yazmıyorsun sanırım bulamadım.... kendinize (bebişle sana) iyi bak, tadını çıkar canım

Kizlar cok uzuldum , gecmisi tam okuyamadim ama anladigim kadarıyla bu sefer de olmamış ama bize yenilgi yok unutmayın sonuna kadar savaşacağız .
Ben hala savaşıyorum doktorum gordugü en azimli savaşçı oldugumu söylüyor , bu bebeği bu azim tuttu deyip duruyor .
Rabb'ime dua edecegiz ve vazgeçmeyecegiz her sefer daha güçlü cikacagiz denemelerden
Dualarim hep sizinle

Biz iyiyiz Zeynep Alya ve ben cok çalışıyoruz bu aralar , abinin sunnet hazırlıkları full devam , bir pipi uğruna yarab ne hallardeyiz

Sizi özledik bir haber edelim dedik bu arada bu kiz cok yaramaz olacak cok kiprasiyor cokkkkkk gece uyandırıyor beni balik gibi hop atlıyor hop atlıyor :))

Yine uğrar bir bakarız teyzeler nasil , kızımın ilk eşyasını babası aldi bir mama önlüğü uzerinde ÖPÜCÜK 5.-TL yazıyor :)))
simdiden kapitalist yetistiriyoruz duyurulur öpeceklere

Selam herkese,

canim benim cok zor biliyorum. aglayip zirlayacaksin pek tabii ki yasadigin hayalkiriklig sonrasinda. yanliz yaralarini sarip savasa devam istegin icin seni ayrica taktir ederim. güclü bir anne adayindan da ancak bu beklenir.

kendini bir sonraki denemen icin iyi hazirla. Yüce Rabbim insallah bu sefer kismet etsin.
sevgilerle

wannacığım, özlettin kendini,,, nasıl gidiyor, arada bir ses ver , geçen gün aradım son durumuna bakayım dedim ama yazmıyorsun sanırım bulamadım.... kendinize (bebişle sana) iyi bak, tadını çıkar canım[/QUOTE]

Canım benim iyiyim şükür,birkaç atak dışında darısı en kısa zamanda senin ve isteyen herkesin başına...zor bir mücadele bu ama sonunda mutluluk var ...dualarımdasın

Puffy maşallah kızına

wannammmmm mesaj kututn gene dolmuş taşmışşş maşallahh..Son mesajına ithafenn okiş diyorummm çok teşekkürlerimi iletip seni ve meleğini öpüyorum..

Canım benim iyiyim şükür,birkaç atak dışında darısı en kısa zamanda senin ve isteyen herkesin başına...zor bir mücadele bu ama sonunda mutluluk var ...dualarımdasın

Puffy maşallah kızına [/QUOTE]

wannacğım, teşekkür... kendinize çok iyi bakın , tektaşımız bizim moral kaynağımız. ve tabii ki pufynin kızı da... öptüm sizi

cok uuzldum canım ama bu herşeyın sonu degıl elımızden geldıgınce denemeye devam olana kadar pes etmek yok.ınşallah bır dahakıne tutacak.kendını cabucak toparlarsın ınşallah ınsan sarsılıyo ama umut dunyası ıste bıdahakı ıcın yıne umut beslemeye baslıyo.en kısa surede atlatırsın ınş uzuntulerını canım

Wanna, Breezey, Puffy, Dahlia, alis, hope , Maiumut hepinize teşekkür ederim..

Mai sana da geçmiş olsun, ne yapalım kısmet diyip, yola devam.

Wanna dediğin gibi yılmıyorum, ıvf herbal siparişini verdim, bende implant için olanı vardı bu sefer fsh ve yumurta kalitesi için olanını sipariş ettim.

Negatif görüşmemi 26 sında semra hoca ile yapacağız. Dosyamı alıp başka merkezlere gitmek istiyorum özellikle mini tüp ve kumbara yöntemi ilgimi çekiyor. Tek tek olmayacak bu iş, biriktirmek en iyisi gibi geliyor. Ama kaliteli olmayan birşeyi dondurmak ne kadar doğru o konuda da emin olamıyorum.

Neyse şu negatif görüşmeden sonra daha bir şekillenir herhalde kafam. Brüksel Tüp Bebek Prof.Yücel Karaman ve Jinemed Prof. Teksen Çamlıbel şu anda kafamda olan merkezler.

Şu an için Eylül e kadar birşey yapmak istemiyorum bir yanımda hemen yumurta takibine devam et diyor KEndi doktorumu da bıraktım memorial a başlayınca, daha doğrusu o başka bir merkez önerdi ben takip ederim orda yaparız dedi, haberdar da etmedim. Koptum yani ona gitsem tekrar, ne kadar karmaşığım dimi?? :)))

Off offf.. Neyse arkadaşlar hayat devam ediyor ve benim toplantıya gitmem lazım, neyse ki işler yoğun kafam dağılıyor:))

Öpüyorum hepinizi, huzur sizinle olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…