hadi bakalımm hayırlısı olsun:)tek yumurtayla ınşallah sonuna kdar gıdeceksın bır suru ornegı var inşallah seninde olcak topik bayram etcekkk:)
Gunaydinnn:)
Dun aksam saatlerinde hiç olmayacak açıklıkdaki bir trafikte hastaneye ulaştık:) odamıza girdik ve öğrendik ki transferi Semra hoca yapacak, bizboyle bir talepte bulunmamistik açıkcası bu sefer kadere müdahele etmek istememiştim, kimden randevu verilerse he demiş özel hiçbirşey yapmamıştım:) neyse bu durum hoşuma gitti:)
Gecen seferden tecrübeli olarak kendimi fazla sıkıştırmadan suları ictim, çok rahat girdim transfere:) Semra hoca elimi sıktı hayırlı olsun dedi, buralara kadar tek yumurta ile geldik çok iyi dedi:) bir sürü açıklama yaptı ve iste koydu onu oraya minik bir ışık benim ışığım:)
Yüzde şansımı daha yuksek söylese daha mutlu olacaktım ama sadece yüzde 20 şans verdi, ee napalim 1 den iyidir dedik:))
2 saat yattım, sürgü ile wc olayını hallettim. Ve puffy profiterol yedim:) totem yaptım çünkü bu tatlı yeme ısını:) ben mutlu olursam minik de mutlu olacaksan yola çıktım:)) şimdi evde yatma zamanı 9 Haziran test gunu.
Dualariniza dileklerinize çok çok teşekkür. Brezy canım gecmis olsun. Sen ne derdin, ovalansin gobusler gelsin bebisler:)) hepinize sevgiler....
canımm simayımm
canımm dahliam kuzumum
doktorların verdiği şansa takılma sakın , hoş sen de bunu çok iyi biliyorsun kuzucum...
sen kendini mümkün olduğunca iyi hissetmeye ve pozitif olmaya çalış. hayırlısı de ve her zaman olduğu gibi hayırlısını iste...
bazen istediklerimiz olmuyor diye çok üzülsek de aslında bizim için en doğrusunun gerçekleştiğini görüyoruz zamanla...
9 haziran senin sevincinle hepimiz için bayram günü olsun inşallah kuzum...
ve evett... lütfennn ihmal etmeyeim...
Breezey, canim, coook gecmisler olsun..Hicbiseyin yok, masallah tas gibisinnn! rahat ol, zaten doktor soylemis ama sonuclarin da gayet normal gelicek..
O kadar bekledik ki bu nazli bebisler icin, 3 ay cok uzun bir zaman degil, bol bol dinlenirsin..
Puffy nerelerdesin, prensesimiz nasil? yogunsun bu ara ama bunlar tatli yorgunluklar, organizasyon yapiyodun sanirim, kolay gelsin, masallah sana, her ise yetisiyorsun, super anne..masallah.
Sevgiler hepinize kizlar, Simay heyecanla bekliyoruz, yumurtan sana simsiki tutunsun, saglikla dunyaya gelsin insallah.
sağ ol bellam kuzummmm
Allahın izniyle bunda da çıkmayacaktır çok önemli bir şey.
hatta ben bu hücresel bozulmanın , transfer sonrası kullandığım jelden olduğunu bile düşünüyorum.:44:
ya da belkimmm prob alerjisi olmuştur
Allahın izniyle 3 ay da geçer , herkes için tüm olumsuzluklar da geçsin gitsin , gelmesin bir daha... hepgüzel haberler verelim birbirimize... ama gerektiğinde elbette mümkün olduğunca sıkıntılarımız da paylaşalım.
brezeyciğim, neyse ilk kısmı atlattın, şimdi sıra beklemede.. negatifine sevinelim mi üzülelim mi, Yüce Rabbim nasıl sınar bizleri böyle, inan şaşkınlık içindeyim.
ama şuna inanıyorum ki, bebeğimizin saati gelmiyor ve bir takim engeller çıkıyor, benim de myom çıktı, ameliyat ve 6 ay bekleme, inan seni anlıyorum, fakat kabul etmek lazım kı, bunda da bir hayır var... sabırla bekleyeceksin, bizlere biz de sana desteğimizi esirgemeyeceğiz. birimiz hepimiz , hepimiz birimiz için yan yana yürüyeceğiz, sevgiyle sağlıkla kal.
kuzum alısım , bence bu smear sonucuna göre negatif şu an sevinilmesi gereken bir durum gibi görünüyor. belki de bu ay olmamasının sebebi de budur , belki de bu kolposkopi ile belirlenecek bir başka sorundur şimdiye kadar hamile kalamayışımın hatta tüp bebek transferimin negatif olmasının sonucu:44:
hepimiz her şeyin üstesinden gelecek kadar güçlü kadınlarız... Rabbim biliyor da veriyor bu sıkıntıları bize...
her şey vakti geldiğinde tam da bizim isteğimiz şekilde olacak biliyorum , biz erken erken itiyoruz o kadar.
Simaycım, hayırlı olsun. Semra Hanım'ın da gelmesiyle bence şansın dönmüş, inşallah bu kez mutlu son olacak. Darısı başımıza. :)
Breezeycim, ben de 6 ay beklemek durumundayım. Ne yapalım yıllarca beklemişiz de 6 ay mı bekleyemiyeceğiz, yeterki sağlıklı olalım da.
Alisaliscim, kumbaranda biriksin endonun iyi bir zamanında birikimlerini hayata geçirirsin. Ben branca ursulai bitkiselinden içtim ama faydası olmadı belki de miyomum engelledi bilemiyorum.
beklemek konusunda uzmanlığım var benim de kuzum alarahan
kocamcımı bile çok bekledim ben yahuu
Rabbim hayırlısını versin de ne zaman verirse versin razıyım.