Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benım amh 0.2 tsh yı hatırlamıyorum canım ben tedavımı medıcal parkta oldum hastaneden ve ozellıkle doktorumdan cok memnun kaldım ılgılı bır hastane ancak oldukca pahalıya patladı bıze bu tedavı.ultrasonda yumurta rezervı bellı oluyomu bılmıyorum canım ben ılk once medıpole gıtmıştım ordan ultrasonda herşey ıyı gorunuyo dedıler amh testı ıstedıler o zamn cıktı bu sorun.esımdede aynı sızdekı gıbı sperm az hareketlılık az. tek yumurtayla sonuna kdr geldım ama rahımde tutunamadı kısmet degılmış tek yumurta dıye cok moralım bozulmuştu once ama sonradan toparlandım Allah verdıkten sonrada teklede olur bu ısı ıcın tek yumurta lazım dglmı zaten dıye dusundum sende moralını bozma hayat mucızelerle dolu dr ların olmaz dedıgı oluyo bazen hıç sorun yokken olmuyo.ben cok umutluyum biraz polyanna gıbıyım galıba:)ama bu ıs ıcın moralın cok onemlı oldugun herkes soyluyo canını sıkma sakın bol bol dua etSelam arkadasim,
Yasimiz ayni oldugundan izin verirsen bir kac sorum olacak. Ben gecen hafta ongorusmeye gittim ve Eylulde tup bebek tedavise karar verdim. Testler yapildi, muayene oldum. Ultrasonda doktorum yumurta rezervin fena degil dedi ama amh testinde 1% cikti( tsh de 3.1% . Esimde. Sprem az, hareketlilik fena degil ama morfoloji kotu 2%.
Senin amh ve tsh ne cikti? Cok moralim bozuldu(
Benm ilk denemem olacak , bu testlerden once cok umitliydm smdi biraz moralim bozuldu. Sen nerde oldn tedavini???
Sevgiler x
ilahi puffy güldürdün beni ağlanacak halimde vala.Rabbim de seni güldürsün sağlıklı olsun da kukulu olsun hayırlısı olsun canımGunun haberi
Benim pipili sanılan bebis kukulu cikti ultrasonda dakikalarca pipi arayan doktor bı sey bulamadı :44:
Tam dönmeyen gicik bebis doktoru cok ugrastirdi ama yapilan tum taramalarda bir fazlalik bulunmadi
Eşimde bende aynen su durumdaydık Buda doktor
Herkese güzel bir gün dileyerek başlıyorum:) Bugün sabah yağmur sonra güneş, limonata gibi başlayan bir hava ve şimdi çok sıcak...
Evetttt, bugün ki muayene sonucunda telefon bekliyorum çatlatma iğnemi muhtemelen bu akşam olacağım...
Tekk bir teekkk yumurtam ile yola devam, hem umutluyum hem de olabilecek şeylere kendimi hazırlıyorum:))
Dualarınıza ihtiyacım var.......
Sevgiler,
Gunun haberi
Benim pipili sanılan bebis kukulu cikti ultrasonda dakikalarca pipi arayan doktor bı sey bulamadı :44:
Tam dönmeyen gicik bebis doktoru cok ugrastirdi ama yapilan tum taramalarda bir fazlalik bulunmadi
ilahi puffy güldürdün beni ağlanacak halimde vala.Rabbim de seni güldürsün sağlıklı olsun da kukulu olsun hayırlısı olsun canım
eee bizim şehzade oldu sultan yaniii...
mihrimahhh sultan hazretleriiiiiiiiiiiiiiiiiii
olsunnn yahuuuu...süsleriz püsleriz biz onu , incik boncuk donatırızz
Eh bu halimle guldurduysem ne mutlu ama esas Rabbim guldursun seni , vallaha bizim evde Bayram var esim ağzı kulaklarında dolaşıyor adam kiz cocuk delisi cikti :)
Pembe hırka siparişleri verildi annemle ablama simdiden , zaten annem ilk oğlanı duyduğunda bir kiz doğurmadı beceriksiz demişti , bizim aile kiz cocuk delisi esimin ailesi kiz cocuk delisi hepsi kutlama yapiyor bugun :)
Ama ben hala ya doktor bu seferde yanıldıysa diye guluyorum :)
Zeynep Alya'miz teyzelerini oper
Rabbim korusun onu
Gunun haberi
Eh bu halimle guldurduysem ne mutlu ama esas Rabbim guldursun seni , vallaha bizim evde Bayram var esim ağzı kulaklarında dolaşıyor adam kiz cocuk delisi cikti :)
Pembe hırka siparişleri verildi annemle ablama simdiden , zaten annem ilk oğlanı duyduğunda bir kiz doğurmadı beceriksiz demişti , bizim aile kiz cocuk delisi esimin ailesi kiz cocuk delisi hepsi kutlama yapiyor bugun :)
Rabbim korusun onu
pufciğim, aman Allah neşenizi kat be kat artırsın,, inşallah kızınızı sağlıkla kucağınıza alırsınız... canım ya , hem sen mihrimah sultanı doğur zaten şekerim,,, sultan süleymanı da ben doğuracağım, (eşim öyle diyor ya,,,, sanki sultan süleymanı doğuracaksun yahuuuu ) ve ben de evetttttttt diyorum...
demem o ki, sen artık karar değiştirme,, mihrimah sultanımız senden yani.....öptüm.......... muhteşem süleyman da benden....
brezeeeeeeeyyyyyyyyyy sen ne doğucaksın şeker...........
he heee kuzum ben bu durumda muhtemelennnn rüstem paşayı doğururumm..
puffyyyyy , hayırlı bir iş için gelecektik ama müsaitmisiniz acıbaaaa
çokkk güldürdun benı canımm:)hayırlısı olsunn Allah saglıklı hayırlı bır evlat versınde ne olursa olsun:)bazen böyle şaşırtmacalarda oluyo dımı:)Gunun haberi
aaaaaaaaaa , bir o topic, bir burası kafam döndü yahu..
hıııııı,, şimdi sen rüstemi doğurunca , ben süleymanı, pufy mihrimahı... doğurunca , ben valide sultan, senin oğlan benim ve pufynin damadı, pufy benim gelin oluyor,,, biz de senle nolcaz yahu, dünürüz dünürüz...... öf kızım ya sen de iyi karıştırdın , ............. güldüm akşam akşam......
Rabbim korusun onu
Breezey,canim benim, ne lezyonu oluyor o cikan sonuc? Insallah onemli bisey degildir, doktrolar hemen herseye biyopsi isterler zaten, sakin kafana takma. Beni 1 hafta stresten oldurmuslerdi, alinan tupumu biyopsiye gondermislerdi, sonuc gelene kadar ben gidiyodum yani :) Pazartesi gunu guzel haberlerini bekliyor olacagim..
Kizlar, herkese sahane bir hafta diliyorum!
gecmış olsun canımmm bozma moralını dur bakalım ne soylıycek dr.belkı sadece takıp etcektır.kolposkı nedır bılmıyorum nasıl yapıldıgınıda ama umarım ıyı sonuclar alırsınnkuzumm Bellam ,
diğer topiğe de yazdım sana da yazayım , acık moralim bozuk..
bugün Zeynep Kamile gittim ve kan verdim. yarın sabah aç karnına gittiğimde , kolposki yapılacak ve biyopsi ile parça alınacak.
ondan çıkacak sonuca göre ya 6 ayda bir smearla takip edilecek ya rahim ağzında hücresel bozulmaların olduğu alan temizlenecek.
ya da çıkan sonuca göre ne gerekiyorsa yapılacak şeyler değişecek.
moralimi bozan kısmı ise şu oldu...doktoruma dedim ki , hani bu ay yumurta takibi yaptık ya... ya hamile kaldıysam...
kolposki etkiler mi ?
kolposki etkilemez ama , çıkan sonuca göre , rahim ağzının ameliyatla temizlenmesi gerekirse , gebeliği sonlandırırız dedi..
daha kesin bir şey yok ama , öyle deyince , canım çok yandı...
doktor kontrolünde aktivitede bulununca kesin olacak gibi... neyse herkesin ve benim de hakkımızda hayırlısı kuzum...
bekleyeceğimmmm