38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Selam arkadasim,

Yasimiz ayni oldugundan izin verirsen bir kac sorum olacak. Ben gecen hafta ongorusmeye gittim ve Eylulde tup bebek tedavise karar verdim. Testler yapildi, muayene oldum. Ultrasonda doktorum yumurta rezervin fena degil dedi ama amh testinde 1% cikti:KK43:( tsh de 3.1% . Esimde. Sprem az, hareketlilik fena degil ama morfoloji kotu 2%.

Senin amh ve tsh ne cikti? Cok moralim bozuldu:KK43:(

Benm ilk denemem olacak , bu testlerden once cok umitliydm smdi biraz moralim bozuldu. Sen nerde oldn tedavini???

Sevgiler x
benım amh 0.2 tsh yı hatırlamıyorum canım ben tedavımı medıcal parkta oldum hastaneden ve ozellıkle doktorumdan cok memnun kaldım ılgılı bır hastane ancak oldukca pahalıya patladı bıze bu tedavı.ultrasonda yumurta rezervı bellı oluyomu bılmıyorum canım ben ılk once medıpole gıtmıştım ordan ultrasonda herşey ıyı gorunuyo dedıler amh testı ıstedıler o zamn cıktı bu sorun.esımdede aynı sızdekı gıbı sperm az hareketlılık az. tek yumurtayla sonuna kdr geldım ama rahımde tutunamadı kısmet degılmış tek yumurta dıye cok moralım bozulmuştu once ama sonradan toparlandım Allah verdıkten sonrada teklede olur bu ısı ıcın tek yumurta lazım dglmı zaten dıye dusundum sende moralını bozma hayat mucızelerle dolu dr ların olmaz dedıgı oluyo bazen hıç sorun yokken olmuyo.ben cok umutluyum biraz polyanna gıbıyım galıba:)ama bu ıs ıcın moralın cok onemlı oldugun herkes soyluyo canını sıkma sakın bol bol dua et

Gunun haberi :KK28:

Benim pipili sanılan bebis kukulu cikti ultrasonda dakikalarca pipi arayan doktor bı sey bulamadı :44:

Tam dönmeyen gicik bebis doktoru cok ugrastirdi ama yapilan tum taramalarda bir fazlalik bulunmadi :KK45:

Eşimde bende aynen su durumdaydık :KK53: :KK53: Buda doktor :KK53:

Benim pipili sanılan bebis kukulu cikti ultrasonda dakikalarca pipi arayan doktor bı sey bulamadı :44:

Tam dönmeyen gicik bebis doktoru cok ugrastirdi ama yapilan tum taramalarda bir fazlalik bulunmadi :KK45:

ilahi puffy güldürdün beni ağlanacak halimde vala.Rabbim de seni güldürsün sağlıklı olsun da kukulu olsun hayırlısı olsun canım

Son düzenleme:
Herkese güzel bir gün dileyerek başlıyorum:) Bugün sabah yağmur sonra güneş, limonata gibi başlayan bir hava ve şimdi çok sıcak...

Evetttt, bugün ki muayene sonucunda telefon bekliyorum çatlatma iğnemi muhtemelen bu akşam olacağım...

Tekk bir teekkk yumurtam ile yola devam, hem umutluyum hem de olabilecek şeylere kendimi hazırlıyorum:))

Dualarınıza ihtiyacım var.......

Sevgiler,

siamycım rabbim yardımcın olsun.Meleğin gelsin bu tek yumoşla inşallah.

eee bizim şehzade oldu sultan yaniii...:KK1:
mihrimahhh sultan hazretleriiiiiiiiiiiiiiiiiii:KK42::KK37::KK1:

olsunnn yahuuuu...süsleriz püsleriz biz onu , incik boncuk donatırızz:KK16::KK9:

ilahi puffy güldürdün beni ağlanacak halimde vala.Rabbim de seni güldürsün sağlıklı olsun da kukulu olsun hayırlısı olsun canım

Eh bu halimle guldurduysem ne mutlu ama esas Rabbim guldursun seni , vallaha bizim evde Bayram var esim ağzı kulaklarında dolaşıyor adam kiz cocuk delisi cikti :)

eee bizim şehzade oldu sultan yaniii...:KK1:
mihrimahhh sultan hazretleriiiiiiiiiiiiiiiiiii:KK42::KK37::KK1:

olsunnn yahuuuu...süsleriz püsleriz biz onu , incik boncuk donatırızz:KK16::KK9:

Pembe hırka siparişleri verildi annemle ablama simdiden , zaten annem ilk oğlanı duyduğunda bir kiz doğurmadı beceriksiz demişti , bizim aile kiz cocuk delisi esimin ailesi kiz cocuk delisi hepsi kutlama yapiyor bugun :)
Ama ben hala ya doktor bu seferde yanıldıysa diye guluyorum :)
Zeynep Alya'miz teyzelerini oper
Rabbim korusun onu :nazar:

Eh bu halimle guldurduysem ne mutlu ama esas Rabbim guldursun seni , vallaha bizim evde Bayram var esim ağzı kulaklarında dolaşıyor adam kiz cocuk delisi cikti :)

Pembe hırka siparişleri verildi annemle ablama simdiden , zaten annem ilk oğlanı duyduğunda bir kiz doğurmadı beceriksiz demişti , bizim aile kiz cocuk delisi esimin ailesi kiz cocuk delisi hepsi kutlama yapiyor bugun :)

kız teyzeye derler bizim buralarda ( valla halaya diye iddia etmeyin , burda böyle ):KK37:
teyzesi de ben olarak , teyzelerinden biri ben olarak yani , puffyim Rabbim yardımcın olsunnn:KK9::KK37:

Rabbim korusun Zeynep Alya Mihrimah Sultanımızııııı:KK16::KK19:

pufciğim, aman Allah neşenizi kat be kat artırsın,, inşallah kızınızı sağlıkla kucağınıza alırsınız... canım ya , hem sen mihrimah sultanı doğur zaten şekerim,,, sultan süleymanı da ben doğuracağım, (eşim öyle diyor ya,,,, sanki sultan süleymanı doğuracaksun yahuuuu ) ve ben de evetttttttt diyorum...

demem o ki, sen artık karar değiştirme,, mihrimah sultanımız senden yani.....öptüm.......... muhteşem süleyman da benden....

brezeeeeeeeyyyyyyyyyy sen ne doğucaksın şeker...........

Son düzenleme:
pufciğim, aman Allah neşenizi kat be kat artırsın,, inşallah kızınızı sağlıkla kucağınıza alırsınız... canım ya , hem sen mihrimah sultanı doğur zaten şekerim,,, sultan süleymanı da ben doğuracağım, (eşim öyle diyor ya,,,, sanki sultan süleymanı doğuracaksun yahuuuu ) ve ben de evetttttttt diyorum...

demem o ki, sen artık karar değiştirme,, mihrimah sultanımız senden yani.....öptüm.......... muhteşem süleyman da benden....

brezeeeeeeeyyyyyyyyyy sen ne doğucaksın şeker...........

he heee kuzum ben bu durumda muhtemelennnn rüstem paşayı doğururumm..:KK52::KK9:
puffyyyyy , hayırlı bir iş için gelecektik ama müsaitmisiniz acıbaaaa:KK9::KK31::KK9::KK9:

he heee kuzum ben bu durumda muhtemelennnn rüstem paşayı doğururumm..:KK52::KK9:
puffyyyyy , hayırlı bir iş için gelecektik ama müsaitmisiniz acıbaaaa:KK9::KK31::KK9::KK9:

aaaaaaaaaa , bir o topic, bir burası kafam döndü yahu..

hıııııı,, şimdi sen rüstemi doğurunca , ben süleymanı, pufy mihrimahı... doğurunca , ben valide sultan, senin oğlan benim ve pufynin damadı, pufy benim gelin oluyor,,, biz de senle nolcaz yahu, dünürüz dünürüz...... öf kızım ya sen de iyi karıştırdın , ............. güldüm akşam akşam......

çokkk güldürdun benı canımm:)hayırlısı olsunn Allah saglıklı hayırlı bır evlat versınde ne olursa olsun:)bazen böyle şaşırtmacalarda oluyo dımı:)

aaaaaaaaaa , bir o topic, bir burası kafam döndü yahu..

hıııııı,, şimdi sen rüstemi doğurunca , ben süleymanı, pufy mihrimahı... doğurunca , ben valide sultan, senin oğlan benim ve pufynin damadı, pufy benim gelin oluyor,,, biz de senle nolcaz yahu, dünürüz dünürüz...... öf kızım ya sen de iyi karıştırdın , ............. güldüm akşam akşam......

:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:
sen süleymanı doğurunca valide sultan:KK49:
puffy mihrimahı doğurunca hürrem oluyor , bu durumda sen puffynin kaynanası yaniiii valide sultan oluyosunn:KK31:
ben rüstem paşayı doğurunca , rüstem paşa onca halttan sonra mihrimahla evlenince , ben puffyimle dünür oluyorum.
seninle de silsile-i meratip gereğiii:KK51::KK9: dünür oluruz..

sanırsammm yani galibaa, öyledir yaniii...:KK37::KK9:

iyi pazarlar sevgili dünürlerimmm ve topikdaşlarımmmmmm:KK3::KK19::KK37:

Puffyyyy!!! ne guzel haber buuu!!! o kadar cok sevindim ki anlatamam! ben de kiz cocuk delisiyim ondan mi acaba bilmiyorum, icim pir pir etti valla, yasasin kiz bebekler! Allah Zeynep Alya'yi her turlu kotulukten korusun, saglikli, mutlu, coooook sansli bir kiz olsun, hep mutlu olsun..Yasasin kuku :KK70:, cok sevindim yaaa..Masallah, yediyuzbin kere masallah!Topigin prensesi geliyooooor :KK9:

Breezey,canim benim, ne lezyonu oluyor o cikan sonuc? Insallah onemli bisey degildir, doktrolar hemen herseye biyopsi isterler zaten, sakin kafana takma. Beni 1 hafta stresten oldurmuslerdi, alinan tupumu biyopsiye gondermislerdi, sonuc gelene kadar ben gidiyodum yani :) Pazartesi gunu guzel haberlerini bekliyor olacagim..

Simay, insallah bu tek yumurta senin bebegin olarak tutunur sana simsiki, guzel haberlerini bekliyoruz..

Kizlar, herkese sahane bir hafta diliyorum!

Amin puffycim inşallah canım senin yaşadığın heyecan ve mutluluğu biz de yaşarız.Ne güzel herkes kız istiyomuş ta açığa vuramamış burukluğunu bak herkesin gönlüne göre vermiş rabbim.

Breezey,canim benim, ne lezyonu oluyor o cikan sonuc? Insallah onemli bisey degildir, doktrolar hemen herseye biyopsi isterler zaten, sakin kafana takma. Beni 1 hafta stresten oldurmuslerdi, alinan tupumu biyopsiye gondermislerdi, sonuc gelene kadar ben gidiyodum yani :) Pazartesi gunu guzel haberlerini bekliyor olacagim..

Kizlar, herkese sahane bir hafta diliyorum!

kuzumm Bellam ,

diğer topiğe de yazdım sana da yazayım , acık moralim bozuk..

bugün Zeynep Kamile gittim ve kan verdim. yarın sabah aç karnına gittiğimde , kolposki yapılacak ve biyopsi ile parça alınacak.
ondan çıkacak sonuca göre ya 6 ayda bir smearla takip edilecek ya rahim ağzında hücresel bozulmaların olduğu alan temizlenecek.
ya da çıkan sonuca göre ne gerekiyorsa yapılacak şeyler değişecek.

moralimi bozan kısmı ise şu oldu...doktoruma dedim ki , hani bu ay yumurta takibi yaptık ya... ya hamile kaldıysam...
kolposki etkiler mi ?
kolposki etkilemez ama , çıkan sonuca göre , rahim ağzının ameliyatla temizlenmesi gerekirse , gebeliği sonlandırırız dedi..
daha kesin bir şey yok ama , öyle deyince , canım çok yandı...:KK53:
doktor kontrolünde aktivitede bulununca kesin olacak gibi... neyse herkesin ve benim de hakkımızda hayırlısı kuzum...:KK16:
bekleyeceğimmmm:KK37::KK53:

Breezey, canim benim, cok gecmis olsun simdiden.

Hamile kaldinsa ne zaman belli olacak ki, su anda belli mi? Uzulme belki hamile kalmamissindir ( bunu demek ne kadar tuhaf degil mi) ama kaldiysan da bekleyemez mi biyopsi icin parca alma islemi? baska doktora da gozukseydin keske, sorunun ne oldugunu anlamadim tam olarak ama insallah biyopsi sonuclarin temiz cikacak, uzulme sakin ve endiselenme.

dualarim seninle canim kuzum, kendine iyi bak ve lutfen haber ver, nerden cikti bu simdi yaa! :KK19:

Guzel kadinlar, ben donduuuum :82:
Nasilsiniz, forumda bahar bereketi devam ediyordur insallah. Hamileler nasilsiniz bakalim? cok merak ediyorum yeni haberler varmi, yeni hamileler? Simdi geriye dogru hepinizi okuyacagim.
Baktim ki sevgilinin isleri var, tatile cikacak hali yok, aldim basimi 2 hafta gittim. Bir hafta Istanbul'da aile ve arkadaslarla hasret giderip, sonra bir hafta da Bodrum'da detox programina katildiktan sonraaa, evime dondum, donmez olsaydim 6 derece ve durmadan yagiyor. Bomba gibi bir enerjiyle geldim ama, bakalim bu havada ne kadar gidecek.
Bir haftalik detox programinda 4 kilo zayifladim, amac kilo vermek degildi, o kadar ilac yukunden sonra ve glukoz intoleransi denen illetle beraber, vucudumu cok mutsuz etmistim, bunlari temizlemek, bobrek ve karacigeri biraz rahatlatmak istedim. Ama ise de yaradi bence. Inanilmaz bir enerji geldi vucuduma, gluckophage'i biraktim, kilo verdim. Gunde 9-10 kere sebze ve meyve sulari ile beslendik, PH'i 10 olan sular, detox corbalari, bir de karaciger detox'u icin 3 gunluk bir kur yaptim, hic kati yok, cigneme yok. Bu kadar zorluga dayanmaya calisan vucuduma birazcik yardim edeyim dedim. Bundan sonra da evde devam edecegim ogrendiklerimi uygulamaya. Ooooh gozum biraz deniz gordu, hatta buz gibiydi ama yuzdum bol bol.
Bugun ayagimin tozuyle doktora gittim, endometrium azicik daha iyi. 5,1mm'den yukari cikmazdi, simdi 5,7 mm olmus.
Anlamadigim bir sey acikladi bana, endometrium kavitesi optimal 3-4 cm olurmus, benimki de acilmaya baslamis 1 cm olmus. Ne ki bu?
Biraz okuyayim geriye dogru, sonra tekrar yazarim. Hepinize sevgiler.

kuzumm Bellam ,

diğer topiğe de yazdım sana da yazayım , acık moralim bozuk..

bugün Zeynep Kamile gittim ve kan verdim. yarın sabah aç karnına gittiğimde , kolposki yapılacak ve biyopsi ile parça alınacak.
ondan çıkacak sonuca göre ya 6 ayda bir smearla takip edilecek ya rahim ağzında hücresel bozulmaların olduğu alan temizlenecek.
ya da çıkan sonuca göre ne gerekiyorsa yapılacak şeyler değişecek.

moralimi bozan kısmı ise şu oldu...doktoruma dedim ki , hani bu ay yumurta takibi yaptık ya... ya hamile kaldıysam...
kolposki etkiler mi ?
kolposki etkilemez ama , çıkan sonuca göre , rahim ağzının ameliyatla temizlenmesi gerekirse , gebeliği sonlandırırız dedi..
daha kesin bir şey yok ama , öyle deyince , canım çok yandı...:KK53:
doktor kontrolünde aktivitede bulununca kesin olacak gibi... neyse herkesin ve benim de hakkımızda hayırlısı kuzum...:KK16:
bekleyeceğimmmm:KK37::KK53:
gecmış olsun canımmm bozma moralını dur bakalım ne soylıycek dr.belkı sadece takıp etcektır.kolposkı nedır bılmıyorum nasıl yapıldıgınıda ama umarım ıyı sonuclar alırsınn

Kampacım, hoşgeldin, ohhhh sefan olsun. Ne güzel olmuş detoksun. Ben de miyom ameliyatı oldum. Dr. içeriyi açtığında resmen bomba patlamış gibiydi ve çürümüş gibiydi dedi. Yeri itibariyle gebe kalmamın mümkün olamayacağını söyledikleri için ameliyat oldum. Resmen bir karış kesikten alındı, üç hafta oldu hala ağrılarım var. 15 gün sonraki kontrolümde içerisi nasıl göreceğiz.

X