sevgili arkadaşım,
sanırım ben kendimi anlatırken , yanlış anlatmışım.
çok şükür hormonlarımda sorun yok.
hormonlarım oyun oynadı diyerek , içimde bebek sahibi olma isteği uyandırdı demek istedim.
yoksa Rabbime şükürler olsun ki , yaşımın gerektirdiği değerlerde tüm hormonlarım.
yani bizim durumumuz da sizin gibi... ortalıkta hiç bir sebep yok ama bebişimiz gelmiyor bir türlü. üstelik , eşimin ilk evliliğinden çocukları olduğu için , etraf bana kısır muamelesi yapıyor , oysa ki öyle bir şey yok. sebepsiz kısırlık bizim ki de.
Rabbim vaktini saatini ne zaman yazdıysa o zaman gelecek sanırım. bekliyoruz. sabırla ve dua ile bekliyoruz.
Çevrenin laflarına kulak asma herkes istediğini düşünsün. Allah kınayanın, gülenin başına versin canım. Ben mümkün mertebe çevreyi önemsememeye gayret ediyorum. Banada geç evlendi, ondan çocuğu olmuyor deniliyordur eminim, ama çok şükür hiç bir doktorun ağzından duymadım, yaşımla alakalı bir durum olduğunu
Demek senin değerlerinde güzel, çok iyi, ama işte herşey Rabbimden. Bazı şeyler bahanesi. Burada okuyoruz nice kötü durumda olanların çocuğu oluyor. Mevlam ol diyecekki olacak. İnşallah bizlerede anne olmayı nasip eder