38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

sevgili arkadaşım,:KK19:

sanırım ben kendimi anlatırken , yanlış anlatmışım.:KK37:

çok şükür hormonlarımda sorun yok.
hormonlarım oyun oynadı diyerek , içimde bebek sahibi olma isteği uyandırdı demek istedim.

yoksa Rabbime şükürler olsun ki , yaşımın gerektirdiği değerlerde tüm hormonlarım.:KK16:

yani bizim durumumuz da sizin gibi... ortalıkta hiç bir sebep yok ama bebişimiz gelmiyor bir türlü. üstelik , eşimin ilk evliliğinden çocukları olduğu için , etraf bana kısır muamelesi yapıyor , oysa ki öyle bir şey yok. sebepsiz kısırlık bizim ki de.:KK51:

Rabbim vaktini saatini ne zaman yazdıysa o zaman gelecek sanırım. bekliyoruz. sabırla ve dua ile bekliyoruz.:KK16:

Çevrenin laflarına kulak asma:KK19: herkes istediğini düşünsün. Allah kınayanın, gülenin başına versin canım. Ben mümkün mertebe çevreyi önemsememeye gayret ediyorum. Banada geç evlendi, ondan çocuğu olmuyor deniliyordur eminim, ama çok şükür hiç bir doktorun ağzından duymadım, yaşımla alakalı bir durum olduğunu:KK34:
Demek senin değerlerinde güzel, çok iyi, ama işte herşey Rabbimden. Bazı şeyler bahanesi. Burada okuyoruz nice kötü durumda olanların çocuğu oluyor. Mevlam ol diyecekki olacak. İnşallah bizlerede anne olmayı nasip eder:nazar:

Breezey, canim..tikkat tikkkattt le baslayan mesajina cani gonulden katiliyorum, ben de merak ediyorum..insallah Belki hamiledir, idrar testi yanlis sonuc verebiliyor cunku..ben hamile kaldigimda da oyle olmustu, 3 kere test yaptim tek cizgi cikti ama doktora gittigimde ogrendim hamile oldugumu, insallah Belki'nin de oyle olur..

Tesekkur ederim guzel dileklerin icin, birakicam soz:) belki de Istanbulda birakmak daha kolay olur benim icin orda cunku ailemden hiiiic kimseler sigara icmiyor, bir ben yani..napiyim canim sIkIliyor evde, yuruyus yapiyorum, egzersiz yapiyorum..sonra soyle guzeeeel bir kahve..Sen bence fazla takilma breezey, senin herseyin normalmis iste, sadece yastan dolayi biraz gec geliyor bebegin, o kadar..benim ablam su an 43 yasinda..35 yasinda basladi 2.bebek icin calismalara ve olmadi, olmadi..sonra doktorlar, tahliller..doktor sizin dogal gebelik olusturma ihtimaliniz 1% bile degil, hemen tup yapalim demis..istemedi ablam ve 39 yasinda geldi kizi:) dusun yani, 4 yili yumurtlama testleriyle gecti ama basardi sonunda..dogumdan sonra da hic korunmadi, olmuyor nasil olsa diye ve bu yilin basinda, yani 43 yasinda tekrar hamile kaldi sapsal..aldirmak zorunda kaldi tabii, cunku 2 tane var ve cok yogun bir isi var..ve olacagini hic beklemiyordu..Onun 2. gebeligi ama soyle oldu bak. hicbiseyleri yoktu ikisinin de ama bir turlu olmadi, sonra en sonunda tuplerine baktirmaya karar verdi ve tuplerden birinde cok hafif bir daralma varmis, bilirsin basincli sivi veriyorlar ya bakarken, o da o daralmayi duzeltmis..belki de ondan geldi bebegi..rahim filmi cok onemli bence.Sen cektirmissindir kesin gerci ama ufak bir yapisiklik falan varsa aciyor o sivi..ve sorunun oysa duzelmis oluyor:)

Ben de heveslenmistim ama yimedi :) Cok yazdim.Insallah gelir bebegin, hem de hemennnn!!!:KK55:

Yeni arkadaslar gelmis, hosgeldiniz kizlar.

Breezey, canim..tikkat tikkkattt le baslayan mesajina cani gonulden katiliyorum, ben de merak ediyorum..insallah Belki hamiledir, idrar testi yanlis sonuc verebiliyor cunku..ben hamile kaldigimda da oyle olmustu, 3 kere test yaptim tek cizgi cikti ama doktora gittigimde ogrendim hamile oldugumu, insallah Belki'nin de oyle olur..

Tesekkur ederim guzel dileklerin icin, birakicam soz:) belki de Istanbulda birakmak daha kolay olur benim icin orda cunku ailemden hiiiic kimseler sigara icmiyor, bir ben yani..napiyim canim sIkIliyor evde, yuruyus yapiyorum, egzersiz yapiyorum..sonra soyle guzeeeel bir kahve..Sen bence fazla takilma breezey, senin herseyin normalmis iste, sadece yastan dolayi biraz gec geliyor bebegin, o kadar..benim ablam su an 43 yasinda..35 yasinda basladi 2.bebek icin calismalara ve olmadi, olmadi..sonra doktorlar, tahliller..doktor sizin dogal gebelik olusturma ihtimaliniz 1% bile degil, hemen tup yapalim demis..istemedi ablam ve 39 yasinda geldi kizi:) dusun yani, 4 yili yumurtlama testleriyle gecti ama basardi sonunda..dogumdan sonra da hic korunmadi, olmuyor nasil olsa diye ve bu yilin basinda, yani 43 yasinda tekrar hamile kaldi sapsal..aldirmak zorunda kaldi tabii, cunku 2 tane var ve cok yogun bir isi var..ve olacagini hic beklemiyordu..Onun 2. gebeligi ama soyle oldu bak. hicbiseyleri yoktu ikisinin de ama bir turlu olmadi, sonra en sonunda tuplerine baktirmaya karar verdi ve tuplerden birinde cok hafif bir daralma varmis, bilirsin basincli sivi veriyorlar ya bakarken, o da o daralmayi duzeltmis..belki de ondan geldi bebegi..rahim filmi cok onemli bence.Sen cektirmissindir kesin gerci ama ufak bir yapisiklik falan varsa aciyor o sivi..ve sorunun oysa duzelmis oluyor:)

Ben de heveslenmistim ama yimedi :) Cok yazdim.Insallah gelir bebegin, hem de hemennnn!!!:KK55:

Yeni arkadaslar gelmis, hosgeldiniz kizlar.

Bellacım , bir yemediğim o halt kaldı benim. yani rahim filmi... bu ay hamile kalamazsam , önümüzdeki ay ben de çektireceğim , doktorumla öyle karar verdik. :KK17:
olacak bir gün ben de biliyorum. düşünüyorum, yıllarca yani hepi topu 6 yıl oldu evleneli ama , evlendiğimden beri ve öncesinde de çocuk sahibi olmayı istemedin ben.
sonra eşimin ilk evliliğinden olan kızlarımdan biri hamile kaldı, onunla yaşadım tüm hamilelik sürecini , karnının gün be gün büyümesini, şimdi 1 yaşını dolduran minnak sıpamın tekmelerini... ve o süreç beni duygusal olarak çok etkiledi.
bu süreç sonucunda karar verdim bebek sahibi olmaya , kızlarıma kardeş , kocamcıma yeniden evlat sahibi olma hissini yaşatmaya..
ama bana öyle geliyor ki ben uzun zaman istemedim diye , şimdi nazlanıyor bebişlerim. kapris yapıyorlar...:KK30::KK31:

Dilerim hepimiz evlatlarımıza kavuşuruz.:KK16: hem de hemennnnnnnn:KK55:

Bellacım , bir yemediğim o halt kaldı benim. yani rahim filmi... bu ay hamile kalamazsam , önümüzdeki ay ben de çektireceğim , doktorumla öyle karar verdik. :KK17:
olacak bir gün ben de biliyorum. düşünüyorum, yıllarca yani hepi topu 6 yıl oldu evleneli ama , evlendiğimden beri ve öncesinde de çocuk sahibi olmayı istemedin ben.
sonra eşimin ilk evliliğinden olan kızlarımdan biri hamile kaldı, onunla yaşadım tüm hamilelik sürecini , karnının gün be gün büyümesini, şimdi 1 yaşını dolduran minnak sıpamın tekmelerini... ve o süreç beni duygusal olarak çok etkiledi.
bu süreç sonucunda karar verdim bebek sahibi olmaya , kızlarıma kardeş , kocamcıma yeniden evlat sahibi olma hissini yaşatmaya..
ama bana öyle geliyor ki ben uzun zaman istemedim diye , şimdi nazlanıyor bebişlerim. kapris yapıyorlar...:KK30::KK31:

Dilerim hepimiz evlatlarımıza kavuşuruz.:KK16: hem de hemennnnnnnn:KK55:

Canim, insallah rahim filmi cektirmene gerek kalmadan minnakin gelir bu ay..gelmezse de ihmal etme, kucuk sorunlari cozuyor rahim filmi, ablam 4 yil hamile kalamadi, rahim filmi cektirdi ve minik yapisiklik acildi, hemen o ay hamile kaldi. Ihmal etmemek lazim, bizim yaslarimizda olabiliyor minik yapisikliklar..Ben de cok istiyorum artik, yegenlerimi gordukce, buyuduklerini, tatliliklarini gordukce daha cok istiyorum. Benim tatli sevgilim de cok istiyor ama fazla da belli edemiyor garibim:) uzulmemi istemiyor cunku. Aslinda kendimden cok onun icin istiyorum, yavrucagin 2 tane cocugu var ama senede 1 kez ya goruyor ya goremiyor..Hicbiseylerine sahit olamamis, oynayamamis, buyutememis onlari..sadece maddi destek vermis, fazlasina izin vermemis ilk esi..yanlarina bile yaklastirmamis, ne kadar zor seyler, o anlattikca ben uzuluyorum..simdi kendisinin buyutecegi, istedigi gibi oynayacagi, egitecegi bir bebegi olsun istiyor, anliyorum onu..Cok cok erken evlenmenin ve de uzerine dusunmeden cogalmanin bedelini oduyor hala..Neyse, bundan sonrasi guzel olur insallah..

Hemen gelsin bizim bu nazli bebekler :)

Sen ne diyorsun, Memorial mi yoksa ameliyatimi yapan guvendigim doktor mu Amerikan hastanesinde, hala kararsizim :)

Canim, insallah rahim filmi cektirmene gerek kalmadan minnakin gelir bu ay..gelmezse de ihmal etme, kucuk sorunlari cozuyor rahim filmi, ablam 4 yil hamile kalamadi, rahim filmi cektirdi ve minik yapisiklik acildi, hemen o ay hamile kaldi. Ihmal etmemek lazim, bizim yaslarimizda olabiliyor minik yapisikliklar..Ben de cok istiyorum artik, yegenlerimi gordukce, buyuduklerini, tatliliklarini gordukce daha cok istiyorum. Benim tatli sevgilim de cok istiyor ama fazla da belli edemiyor garibim:) uzulmemi istemiyor cunku. Aslinda kendimden cok onun icin istiyorum, yavrucagin 2 tane cocugu var ama senede 1 kez ya goruyor ya goremiyor..Hicbiseylerine sahit olamamis, oynayamamis, buyutememis onlari..sadece maddi destek vermis, fazlasina izin vermemis ilk esi..yanlarina bile yaklastirmamis, ne kadar zor seyler, o anlattikca ben uzuluyorum..simdi kendisinin buyutecegi, istedigi gibi oynayacagi, egitecegi bir bebegi olsun istiyor, anliyorum onu..Cok cok erken evlenmenin ve de uzerine dusunmeden cogalmanin bedelini oduyor hala..Neyse, bundan sonrasi guzel olur insallah..

Hemen gelsin bizim bu nazli bebekler :)

Sen ne diyorsun, Memorial mi yoksa ameliyatimi yapan guvendigim doktor mu Amerikan hastanesinde, hala kararsizim :)

ne kadar da benzer şeylerle çocuk sahibi olmayı istemişiz aslında. derine ve detaya inersek pek çok ortak nokta olacağına da eminim.

inşallah Bellam , bundan sonrası hepimiz için güzel ve hayırlı olur.
puffyim Memorialdan memnundu bildiğim kadarı ile ama Avrupa yakasındaki Memorial... ama güvendiğim doktor diyorsun ya , bence bu daha önemli... güven benim için çok önemlidir bu yüzden , ben olsam ikinci doktoru seçerdim. ama yine de kendinle ilgili en doğru kararı kendin verebilirsin kuzum.

kocaman öpüyorum seni:KK19:

Bu aralar gorusemiyoruz :)) tatli bir telas içerisindeyiz esimin ufaklik 1 ay sonra sunnet olacak bende alışveriş listeleri , yemek planları , Mevlüt planları icinde boğulmuş durumdayim.
Sunnet ve Mevlüt şekerlerini ben yapıyorum hepsi el emegi hobi dükkanlarını , internetteki hobi malzeme sitelerini talan etmekle meşgulum bitince bebek şekerlerine basliyacagim kece ile hazırlanan çok guzel seyler buldum.
Yaptıklarımı bir ara paylaşırım sizede lazim olacak nasil olsa. :))
Yogun bir o kadar yorgun gunler geçiriyorum ama Rabb'ime şükürler olsun ufak tefek seyler disinda her sey yolunda :nazar:
Rabbim hepimize yar ve yardimci olsun

Tedavin hayirli olsun , bana sans getiren yer senide sansa boğsun tek yumurtan hayat ta hep yanında olsun :))
Sakin küçümseme bu tekleri ben basta tek dediklerinde oyle üzülmüştüm ki klinikten ayrılıp evegidinceye kadar yolda söylenmiş , sızlanmis , ağlamıştım sanki bir sey değişecekmiş gibi gerci ben nasil ıkınip kendimi zorladiysam ertesi gun bir tane daha portlemisti :) tek olsun , kaliteli olsun , senin olsun , kıymetlin olsun insallah :))

test sonucun ile ilgili gelişme var mı kuzum :KK49:

yoksa bugün de mi tatil...:KK51:

Hayir tatil degil srkadasim .dun aksam ustu aldi
m haberi.negativ.hersey bu kadar iyiyken neden tutmuyorki anlmadi
.orda 37yasindayim diye yazan bir arkadasin yasadiklarina benziyor yasadiklarim.ne yapayim.kime ne fiyeyim

Hoşbulduk canım:KK19: Aslında biz tam bir tedaviye başlayamadık. Eşimle hep bir sorun oldu, benim doktora gitmem. O bir şeyimizin olmadığına inanıyordu, bense hep bir şüphe içindeydim:KK1: Benim tahlillerime göre normal denildi herşey. Eşimin tahlilini bir ürolog gördü, normal dedi.

Daha sonra ben Tüp bebek merkezine aşılama için gittiğimde, oradaki doktor sayı iyi ama hızı çok az, aşılama olmaz sadece tüp bebek olur dedi:26: Eşime söyledim, sinirlendi, para kopartmak için yapıyorlar dedi:KK14:

Eylül ayında 2 yıllık evli olacağız, yaşımız 37 olacak Eylülde:18: endişemiz zamanın hızla akıp geçmesi ve aleyhimize işlemesi..

Şimdi devlet hastanesine başladım, ilk bakışta sizinkisi gibi sebepsiz infertile dedi, fakat sonuçlara bakan asistan dı. Asıl doktor bir sonrakinde bakacakmış, yani tahlileri tamamlayınca. Burada yani Bursada tek bir yerde fakültede infertile kliniği var. orasıda maşallah 2 ay sonrasına veriyor her randevuyu, o yüzden bekliyorum canım, sonuçları doktora gösterdiğimde, eğerki eşimin sonucuna oda bir şey demezse, Acıbadem deki doktorun neden öyle dediğini soracağım:44:

Siz tüp bebek yapacaksınız okuduğum kadarıyla, peki aşılama oldumu hiç , yaş kaç ?
benimde yasadiklarim seninkiler ile örtüsüyor arkadasim.esimin bu ise direnmesi.kendiliginden olur demesi zar zor tüp bebege ikna etme cabalarim.sonucta kendisinin bir oglu vardi.esimde sperm sayisi vs.iyi hiz dusuk yinede inat ediyor normal yol ile olur diye.4 kez tüp denedik iyi kalite embriolar ama tutunma olmuyor .bilemiyorum neden.sana basarilar

.orda 37yasindayim diye yazan bir arkadasin yasadiklarina benziyor yasadiklarim.ne yapayim.kime ne fiyeyim

Merhaba Belki ben de geçen ay aldım 4. negatifi.Takdir üzülmemek el de değil.Ama sabır.Bu ay tekrar negatif görüşmesine gideceğim bakalım ne diyecekler.En çok da üzüldüğüm belirgin bir sebep de bulunamayınca ne vazgeçebiliyorsun ama sonuç da çıkmayınca devam etmek için epey bir güç toplamak gerekiyor.Senin haberine bizler de sevinecektik ama olsun vazgeçmek yok.En çok stres sıkıntı etmemek gerekiyor galiba ama elimizde olmuyor.

canım yasadıklarını tahmın edıyorum bu kdr ugraş çaba olunca ınsan karsılıgını almak ıstıyo ama ne desek boş Rabbımın vardır bi bildigi bizim için ne hayırlıysa onu versin.kendini çok yıpratma bazen bizim için kötu gorunen şeyler hakkımızda hayırlıdır yada zamanı vardır.herşey nasip.bende geçen ay negatif aldım aynı senin gibi sonuna kdr herşey yolunda gitti ustelık benim tek yumurtayla ama tutunma olmadı.üzüldüm elbette ama bu hıç olmıycak demek degıl gene ümidim var senide yıldırmasın bu denemeler.biraz toparlan bakalım benımde esım kendılıgınden olcagını soyleyıp duruyo aylarca zor ıkna ettim.hala kendılıgınden olcagını soyluyo ustelık sperm sayısı düşük ve hareketlılık sorunu var.sanırım erkekler için kabullenmek zor oluyo hepımızın hakkında hayırlısı Raabbım daha cok aratmadan kucaklarımızı bebişlerle doldursun cifter cifter versin inşallah:)

benimde yasadiklarim seninkiler ile örtüsüyor arkadasim.esimin bu ise direnmesi.kendiliginden olur demesi zar zor tüp bebege ikna etme cabalarim.sonucta kendisinin bir oglu vardi.esimde sperm sayisi vs.iyi hiz dusuk yinede inat ediyor normal yol ile olur diye.4 kez tüp denedik iyi kalite embriolar ama tutunma olmuyor .bilemiyorum neden.sana basarilar

Çok geçmiş olsun canım. Her defasında aynı yeremi yaptırdınız tüp bebeği, sebebini araştırmaları gerekirdi. Mutlaka tıbben bir nedeni olmalıki, tutmamamasının. Hangi şehirde yaşıyorsunuz bilmem, Memeriol bu konuda isim yapmış bir yer, sonra Kıbrıs Halil İbrahim Tekin, ne bileyim birde onlaramı gitseniz. Allah yardımcınız olsun:KK19:
Eşinizin öncesind eçocuğu olması, onun sağlıklı olması anlamına gelmez ki. Zamanla spermler dğişkenlik gösterebiliyormuş. Mesela sigara içiyorsa çok büyük etken. İlk baba olduğu yaşla,şimdiki yaşın arasında eminim çok zaman vardır. Yani zaman onunda aleyhine işliyor..

Bize gelince, bizim ikimizinde ilk evliliği:KK34: söylediğim gibi bana hep karşıydı. Ne zaman hastaneye gitsem, evde hep bir gergin hava hakimdi. Neymiş ben hastaneye gidip, para harcıyormuşum, hemde sebepsiz yere. Mahallede herkesin çocuğu var, herkes tedaviylemi hamile kaldı felan diyor:KK25:
İnanırmısın evde tüp bebek lafını etmem bile sorun oldu:18: annesinin yanında azarladı beni. Amma meraklısın felan dedi..
Şimdi hastaneye gidiyorum, fakülteye, oraya, sağlık merkezine gibi kelimeler ediyorum:KK1: Tüp lafını duyunca çıldırıyor:KK47:
Doktor tüp derse ne yapacam bilmiyorum canım:KK14:

Son düzenleme:
Merhaba Belki ben de geçen ay aldım 4. negatifi.Takdir üzülmemek el de değil.Ama sabır.Bu ay tekrar negatif görüşmesine gideceğim bakalım ne diyecekler.En çok da üzüldüğüm belirgin bir sebep de bulunamayınca ne vazgeçebiliyorsun ama sonuç da çıkmayınca devam etmek için epey bir güç toplamak gerekiyor.Senin haberine bizler de sevinecektik ama olsun vazgeçmek yok.En çok stres sıkıntı etmemek gerekiyor galiba ama elimizde olmuyor.

evet dedigin gibi bana deselerki sundan diye bende anlayacagim.stres yaptim acikcasi üzüldügüm bazi noktalarda olmustu ama hadi diyelim o etki yapti.2010 yilinda yaptirdigim 3 negativde dünya umrumda degildi gülüyor egleniyor.olur ise olur olmaz ise canim sagolsun diyordum yine olmadi.anlamiyorum dedigim gibi.sanada gecmis olsun sorun neydi neden tutunamiyorlar.ayrica bende rahim filmi yok sanirim onu isteyecekler cekilmemi.

canım yasadıklarını tahmın edıyorum bu kdr ugraş çaba olunca ınsan karsılıgını almak ıstıyo ama ne desek boş Rabbımın vardır bi bildigi bizim için ne hayırlıysa onu versin.kendini çok yıpratma bazen bizim için kötu gorunen şeyler hakkımızda hayırlıdır yada zamanı vardır.herşey nasip.bende geçen ay negatif aldım aynı senin gibi sonuna kdr herşey yolunda gitti ustelık benim tek yumurtayla ama tutunma olmadı.üzüldüm elbette ama bu hıç olmıycak demek degıl gene ümidim var senide yıldırmasın bu denemeler.biraz toparlan bakalım benımde esım kendılıgınden olcagını soyleyıp duruyo aylarca zor ıkna ettim.hala kendılıgınden olcagını soyluyo ustelık sperm sayısı düşük ve hareketlılık sorunu var.sanırım erkekler için kabullenmek zor oluyo hepımızın hakkında hayırlısı Raabbım daha cok aratmadan kucaklarımızı bebişlerle doldursun cifter cifter versin inşallah:)

evet benim esimde oyle bide demesinmi bosu bosuna yaptik herseyi dusunceye bak.maddiyatida dusunuyor ayrica.tabi kendinin bir oglu var.ve ona asiri duskun.benide yipratan bu mesele zaten belki bu kadar kafaya takmiyacagim .tamam onada hak veriyorum lakin beni anlamasi banada hakettigim degeri vermesi lazim.hatta hakettigimden daha fazlasini .cunku durumum bölyle malum.kendimi yetim gibi hissediyorum.cocuklu insanlarin yaninda.bilsemki o benim arkamda sapa saglam hic egilmiyecegim o zaman kendimi asagi görmüyecegim.ama bu anlamda kendilerinden maalesef destek alamiyorum.kendince verdigini saniyor lakin bana sorsan bos.öle iste.ne diyeyim

Çok geçmiş olsun canım. Her defasında aynı yeremi yaptırdınız tüp bebeği, sebebini araştırmaları gerekirdi. Mutlaka tıbben bir nedeni olmalıki, tutmamamasının. Hangi şehirde yaşıyorsunuz bilmem, Memeriol bu konuda isim yapmış bir yer, sonra Kıbrıs Halil İbrahim Tekin, ne bileyim birde onlaramı gitseniz. Allah yardımcınız olsun:KK19:
Eşinizin öncesind eçocuğu olması, onun sağlıklı olması anlamına gelmez ki. Zamanla spermler dğişkenlik gösterebiliyormuş. Mesela sigara içiyorsa çok büyük etken. İlk baba olduğu yaşla,şimdiki yaşın arasında eminim çok zaman vardır. Yani zaman onunda aleyhine işliyor..

Bize gelince, bizim ikimizinde ilk evliliği:KK34: söylediğim gibi bana hep karşıydı. Ne zaman hastaneye gitsem, evde hep bir gergin hava hakimdi. Neymiş ben hastaneye gidip, para harcıyormuşum, hemde sebepsiz yere. Mahallede herkesin çocuğu var, herkes tedaviylemi hamile kaldı felan diyor:KK25:
İnanırmısın evde tüp bebek lafını etmem bile sorun oldu:18: annesinin yanında azarladı beni. Amma meraklısın felan dedi..
Şimdi hastaneye gidiyorum, fakülteye, oraya, sağlık merkezine gibi kelimeler ediyorum:KK1: Tüp lafını duyunca çıldırıyor:KK47:
Doktor tüp derse ne yapacam bilmiyorum canım:KK14:

oyle oyle anlamiyorlar.25 yasinda olmus oglu.o zamanda varmis spermlerde problem ama gencligin verdigi zenginlik ile olmus hanimi hamile.bende öyle tüpün lafini zor ediyorum.yeri gelince parayi dusunuyor.kime kalacakki parayi biriktirsem bir cocugum bile yok.onun ogluna kalacak.hadi gegse oda kalsin diyeyim.ama degecek bir ogluda yok.ama yinede dedigim gibi zor birisi kendisi.hep tamam diyceksin .alttan alican tüp bebek meselesinde böle ilerliyo sürecimiz.ben 3 nu türkiyede international hospitilda yaptirdim ismail cepni.2010 yilinda.tutunamadilar ama biseyde demediler.memorial cok iyi ellerinden geleni yaptilar sorun benle embriyolar arasinda sanirim.orda biseyler oluyo.belki diyorum son bir kez daha deneyebilirim.esim bu donasyon isine falan filan asla ama asla yaklasmaz zaten bende diyemem.ki onada gerek yok sperm yumurta var.hatta parada var ama esimin inadi masaallah

ne kadar da benzer şeylerle çocuk sahibi olmayı istemişiz aslında. derine ve detaya inersek pek çok ortak nokta olacağına da eminim.

inşallah Bellam , bundan sonrası hepimiz için güzel ve hayırlı olur.
puffyim Memorialdan memnundu bildiğim kadarı ile ama Avrupa yakasındaki Memorial... ama güvendiğim doktor diyorsun ya , bence bu daha önemli... güven benim için çok önemlidir bu yüzden , ben olsam ikinci doktoru seçerdim. ama yine de kendinle ilgili en doğru kararı kendin verebilirsin kuzum.

kocaman öpüyorum seni:KK19:

Canim, ben de eminim detaylarda cok ortak nokta olacagindan nedense :) ama ikimiz de hayet pozitif ve neseliyiz farkindaysan, insallah bu sene bebegimiz olacak ikimizin de, ben oyle hissediyorum..ve isteyen herkesin de olsun insallah, hem de hemen!

Ben sanirim iki yerle de gorusup ona gore karar vericem ama memorial in laboratuarinin cok gelismis aygitlarla dolu olmasi biraz cezbediyor beni, ne demisler, alet isler el ogunur, hahaha tam kocakari oldum valla:)
ben de seni opuyorum. Sen hangi merkeze gitmeyi dusunuyorsun eger gitmene gerek olursa ( insallah olmaz!)

Belki, merhaba.

Cok uzuldum sonucuna, cok umitliydim senden, heyecanla bekliyordum sonucunu..hepimiz bekliyorduk, inan cok uzuldum. Birsey sormak istiyorum, daha onceden negatifle sonuclanan birkac denemen olmasi durumunda Memorial cok arastirip oyle basliyor diye duymustum, nasil rahim filmin olmadan basladilar ki? sordun mu neden olmus olabilecegini bu sorunun?

Bence rahim filmini kimse istemese bile gidip cektir, o kadar cok var ki tuplerinde sivi birikimi olan ve bu yuzden bosuna tup denemesi yapan..Memorial nasil istemedi bunu anlayamadim..herhangi bir karin ici ameliyat gecirdin mi daha once? veya bir enfeksiyon? cunku bu durum tupleri tikayabiliyor, tupun tikanmasi tup bebek icin problem degil ancak bazi durumlarda tuplerde sivi birikmesi oluyor ve bu sivi hic gitmemesi gereken bir yere, rahime gidiyor ve embriyonun tutunmasi mumkun olmuyor..Maalesef ben yasadim bunu, tup denemem olmadi daha once ama rahim filmi cektirdim ve tek tupumde sivi birikmesi vardi, hatta doktorum iyi ki tup denememissin, tutmazdi demisti. Ve hemen lapasarkopiyle aldilar tupumu, umarim boyle bir sorunun yoktur..Buyuk ihtimalle yoktur ama ben cok karsiyim rahim filmi olmadan tup bebek yapilmasina, su anda Memorial'e olan sempatimi biraz kaybettim dogrusu.

oyle oyle anlamiyorlar.25 yasinda olmus oglu.o zamanda varmis spermlerde problem ama gencligin verdigi zenginlik ile olmus hanimi hamile.bende öyle tüpün lafini zor ediyorum.yeri gelince parayi dusunuyor.kime kalacakki parayi biriktirsem bir cocugum bile yok.onun ogluna kalacak.hadi gegse oda kalsin diyeyim.ama degecek bir ogluda yok.ama yinede dedigim gibi zor birisi kendisi.hep tamam diyceksin .alttan alican tüp bebek meselesinde böle ilerliyo sürecimiz.ben 3 nu türkiyede international hospitilda yaptirdim ismail cepni.2010 yilinda.tutunamadilar ama biseyde demediler.memorial cok iyi ellerinden geleni yaptilar sorun benle embriyolar arasinda sanirim.orda biseyler oluyo.belki diyorum son bir kez daha deneyebilirim.esim bu donasyon isine falan filan asla ama asla yaklasmaz zaten bende diyemem.ki onada gerek yok sperm yumurta var.hatta parada var ama esimin inadi masaallah

Erkekler biraz öyleler malesef, bizler gibi daha ılımlı değiller. Memorial iyi bir yer diye duydum, inşallah bir sonuca varılırda, bir dahakine bu kez pozitifi görürsün canım. Şimdiye kadar hiçmi rahim filmi çekilmedi:44: rahim filmi çok önemli, belki tüplerde sorun var yada nebileyim başka birşey:26:

erkekler bızım kdar ınce düşünemıyo maalesef ne kdar hassas olduğumuzu anlıyamıyolar.varsın para gitsin yerine gelir.benim eşimde öyle cok anlayışsız sadece tüp bebek yaptıgım dönemde bana hassas davrandı şimdı gene denemk istiyorum kabul etmiyo.onda sorun bendede yumurta rezervi azalmış nasıl kendi kendine olcaksa ama gelde bunu anlat.bundan önce 3 kere denediğin halde rahim filmiyle nasıl işe başlamadılar bende bunu anlıyamadım benim ilk denemem olduğu halde doktorum önce rahim filmi cektirdi bende sorun cıkmadı ama genede tutunamadı işte gelcek ama o bebek ben ınanıyorum:)inşallah bu topıktekı herkesee

X