38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Bende senin gibiydim ay 3 ay bitse diye dolanıyordum ama bak bitti , seninkide bitecek sen keyfini cikar su gunlerin daha çıkmayan karnını gere gere gez :))
Kaygılara gelince ah ahhhh sen birde beni bilsen , kafami ona buna takip neler yaptığımı bir bilsen esime
Ama ne yapayim esime dediğim gibi hamilelik zor zanaattttt

selam, bir de jinemedden fiyat alın bakalım ne imiş.

bende izmir kent hastanesinde mini ıvf tedavisi görüyorum, 1750 dolar ve 200-250 tl ilac tutuyor, yani toplamda 3,500 tl gibi tutuyor....

dogrudur arkadasım ama bana o sekılde denıldı.bızde verdık. arastırma yapmaya zaman kalmadı yanı.kızlar basladıgım gün bana teksen camlıbelın yerını söyledıler .yanı yapılacak bısey yoktu.ayrıca ılaclarıda tüm eczanelere sordum asagı yukarı aynı fıyat.ve memorıalde bu ısı bu sekılde yapıyor sanırım kı degılse bıle benım yapacagım bısey yok.artık gec

hoş geldin sevgili arkadaşım ,

ben o istatistiğe yaşı sebebiyle ( 42 ) giremeyen biri olarak diyorum ki , bizim işlerde istatistik hesapları tutmuyor.
araştırma yapmaya ve okumaya dolayısıyla da bilgilenmeye devam et ama mutsuzluğa kapılma . Hikmetinden sual olunmaz Rabbimin mucizesini gönderme zamanı geldiyse , ne o heyecanla ve endişe ile beklediğimiz hormon testleri ne de doktorların " ileri yaşta şansınız çok az hatta imkansız " demeleri bir anlam ifade etmez.

hele " başlamadan vaz geçme " deyişini asla kabul etmiyorum.

puffyim kuzumun da dediği gibi " umutsuzluk bu işin katili "

Şansın bol olsun, Rabbim yar ve yardımcın olsun önce senin , sonra hepimizin.

araştırıyoruz kuzum, duyduğumuzu ve öğrendiğimizi de paylaşıyoruz. çok fazla bilgi kafa karıştırıyor haklısın ama haberdar olmak daha iyi diye düşünüyorum ...
kendi tedavimde yaşadığım ve çok iyi bir haltmış gibi böbürlene böbürlene anlattığım ama bilgisizliğimin yol açtığı cehaleti düşününce.

senin tedavi gördüğün yere de doktoruna da saygım sonsuz. anlattıkların bile yetiyor.

Rabbim hepimizin yardımcısı olsun kuzum...seni ve gangnam bebişini öpüyorum.

canım arkadaşımm,

üzüntüye kapılma lütfen... belki de biz de tedaviye başlarsak rakamlar farklı olacaktır.
sadece duyduklarımızı paylaşıyoruz.
şu an sen bizden daha çok bilgi sahibisin, sen görerek ve yaşayarak öğreniyorsun bizse okuduklarımızdan yorumlar yaparak öğrenmeye çalışıyoruz.
tedavi olduğun hastane İstanbul'da en iyi hastanelerden , sen de biliyorsun.
doktoruna güven , hastaneye güven.
strese, endişe ve umutsuzluğa kapılma lütfen...

Her şey senin için çok güzel olsun , şansın bol olsun , Rabbim yar ve yardımcın olsun kuzum.

sagolun arkadaslar tavsıyelerınız ıcın .haklısın puffy cıgım.bu yola gırdım pozıtıf olmalıyım.3 yumurtayada sukur.dıger arkadasın dedıgı gıbıde fıyat tek.kabul adersen. ben önüme bakayım.rabbım yardımcımız olsun.

arkadasım bu mını tüpü puffy arkadasımızda yaptı bılıyorsunuz.1 yumurta ıle hamıle kaldı.bu mını tüp yenımı.gercı bana gönderdıgın sıteyı okudum.ama turkıyede ne zamandan berı var bı sekıl tedavsemra hanım karar verdı buna.klasık tup yapsalar cok yumurta olup kalıtesızmı oluyor bılemıyorum.

ben hastaneyı dıstan görünce ayyyyyyyy dedım burası ne.cok eskı dökük.konumunuda begenmedım.ama semra hanımın ve dıger doktorların ılgısı hosuma gıttı.ve benım olan 1 laparoskopı.2 hısteroskopı.1 acık amelıyat. ve 3 negatıvım.buna bakılarak bu tedavıyı önerdıler.endometrıosız var rahım ıcınde buda yumurta rezervını dusurmus.3 yumurtamız var yanı.yarın 8.30 mustafa beye randevum var.aynur hanımda cok ıyıydı ama ben her zaman erkek doktorlardan yanayımdır.elektrık konusunda.kan aldılar.LH yı ücretlı yaptılar 100 tl.dıger E2 tsh ve bısey daha vardı onlar paketın ıcınde.hepte onume negatıv alanlar cıktı 3 bayanla tanıstım 3 olumsuz sonuclanmıs ama yınede memnunlar orda..bakalım sıze detayları yazacagım

valla kuzum ben yeni öğrendim. konuya ait tüm bilgimde şimdilik öğrendiğim kadar...
hastaneden gelecek mail ve sonrasında yapacağım diğer araştırmalarla daha çok bilgi sahibi olacağım.
ama dediğim gibi , tedavinin içeriğinden anladığım kadarı ile benim için en uygunu bu...
günlerce iğne yemek, onlarca hormon yüklenmek , 10 'u aşkın yumurta ama kala kala 4 yumurta, bana göre değil.
benim doktor şansım iyi değildi bu tedavide belki de başka merkezlerde bu 4 yumurta çok iyi değerlendirilebilirdi.
ama tedavimden sonra benim güvenim de hasar aldığı için, bu sefer çok daha fazla araştıracağım. ve sizlerle de paylaşacağım.

ayrıca memorıalele ve bahcecı ıle ön görüsme yaptım.bahcecının oldugu yere ıcıne bayıldım.lakın benle ön görüsme yapan gürkan arıkan cok lakayt bır bey.senı konusturmuyo.bısey soramıyorsun.terslıyo.aman kalsın dedım senın tedavın.hastane veya dıger doktorlar ıyı olabılır ama o beyı hıc begenmedım

onlarda senın dedıgın gıbı dusundıuler sanırım.zaten rezervım dusuk.onlarca ıgne ve kalıtesız yumurtalar.su anda femara adlı agızdan tablet alıyorum.ıkı kutuda gonalof var yanındada ekstra bır ıgne sanırım.3 cu gunden sonra onları kullanacagım.ve en son catlatma ıgnesı.bakalım ıste.sana neyı nasıl uygulamıslardı.ıstanbulda bı yerdeydın unuttum sımdı.klasık tüpmüydu.ve lucrın gonalof vs mı kullandın

benim tedavim aslında mini tüp olmuş.ben tüp tedavisine başlayacağım diye gitmedim doktora.bilgi almaya gittim. çünkü ondan önce ki doktorum bana günde 3 doz klomifenle bir tedavi başlamıştı zaten.aşılama yapacaktı.değerlerimin iyi olduğunu görünce , aşılama deneyelim demişti. internetten okuyunca da aşılama da şansımın %10 olduğunu öğrenince , tüp tedavisi hakkında bilgim olsun diye bu doktorla görüştüm. fiyatı diğer tüm merkezlere göre çok düşüktü. ( 1350 TL + ilaçlar )
doktora durumu anlattım ki hani tedaviyi keser ve regl olmamı sağlar, tüp tedavisine başlarız diye... ama o aksine klomifen üstüne menogon-orgulatron-puregon ve netice de pregnyl ile tedavimi yaptı.doktorun beni ilk muayenesinde klomifenle 4 yumurtam oluşmuştu zaten 10-11 mm çapında.
tedaviye bakarsan sence de mini tüp değil mi bu.

netice başarısız oldu ama benimle ilgili olduğunu zannetmiyorum çünkü transfer günü endo kalınlığım 11 mm idi.
eşimde zaten ciddi bir sorun yok, yaşa (48 yaşında ) bağlı harekette yavaşlama vardı ama o da dikkate alınacak bir değer değildi.

kafamda pek çok soru var bu yaşadıklarım yüzünden. onları cevaplamadan ve kendimi ikna etmeden bir sonraki tedaviye başlamayacağım.

Sevgili arkadaslar,

Destek mesajlariniz icin cok tesekkur ederim. Iyi ki varsiniz. Icime su serptiniz inanin...

Son 1-2 gundur gercekten de biraz umitsizdim ve cok moralim bozuktu , dun gece aglayip durdum (( Sabah 5 gibi ancak uyuyabildim. Sanirim randevu gunu yaklastikca heyecandan benim hormonlar tepetaklak oldu!!! Kesinlikle bundan sonra umutsizlik yok yola devam!!!

Inanin bazi gunler sabah ise icimden sarki soylerek nerdeyse dans ederek gidiyorum , biliyorum ki seneye bu zamanlar hamileyim ve anne olacagim yani o kadar pozitifim bazen de iste dun aksam ki gibi panige kapilip umitsizlige dusuyorum... AMA BUNDAN SONRAKI MODUM HEP POZITIF POZITIF POZITIFFFFFFFFF

Ben Acibadem Kadikoy'de tedavi olmaya karar verdim, Prof. Tayfun Bagis ile bu yola cikmak istiyorum. Eger sizin bu hastane ve doktor ile ilgili tecrubeleriniz varsa paylasirsaniz cok sevinirim.

Hepinize en icten sevgilerimi ve iyi dileklerimi gonderiyorum. Her daim guzel haberlerinizi bekliyorum.

Sevgiyle kalin

P.S Puffy ozelikle sen benim idolumsun !!! Hayirli ve saglikli bebisine kavusman dilegiyle xx

sevgili arkadaşım ,

dünkü mesajından sonra , bugün senden böylesine güzel ve umut dolu bir mesajı almak beni çok mutlu etti

Forumda araştırma yaparsan sanırım o hastanede tedavi gören arkadaşların açtığı topikleri bulabilirsin. yine de senden ricam tedavine ait bilgileri bu topikte de , bizlerle paylaşman.

Tedavinde bol şans diliyorum. Rabbim yar ve yardımcın olsun.

P.S : puffyim kuzum , ben sana idolümsün dediğimde , yok demiştin ne idolü demiştin...
hadi bakimmm buyur bak ne yazıyooo yukarıdaaa

imza : azıcık çılgın breezey

Canim hakında hayirli olsun , su gibi akan sorunsuz guzel bir tedavi geçir , umudunu ve mutlulugunu kaybetme
Allah yar ve yardimcin olsun :)

Benimki destek mesajı degildi kendine gel mesajiydi , daha cok gencsin onunde güzelde bir yol var , oylayın puflayip yürüyeceğine tadini cikar :))
Yolun sonu seni , beni , hepimizi bebege götürsün insallah :)
Sana tedavi yeri konusunda tavsiyem butun topikleri gez fikir edin , buraya geldiginde mutlaka aklina takilan yerlerle on gorusme yap sonra birini seç ama güvendiğin yeri seç sonrasi Rabb'ime emanet ol :)

P.S. Bu idol olayına cok utanıyorum

Bende sana bir an once hayirli bir tedavi diliyorum cok uzun dinlenme , iyice araştır kafanda soru işareti birakma hayirlisiyla basla
Him him him okumus azıcık çılgın breezeyi

Bende sana bir an once hayirli bir tedavi diliyorum cok uzun dinlenme , iyice araştır kafanda soru işareti birakma hayirlisiyla basla
Him him him okumus azıcık çılgın breezeyi

hem okudum hem de yazdımmmmmmmmmm

yapacağım puffyim...yapacağımm...

süper güzel bir pazar geçirdim...bu enerjiyle ortalığın altını üstüne getiririm ben

puffy nasılsın.sana sormustum bugun.senınkıde mını tüp bebektı sanırım.ama sayet mını tüp bebek ıse ızmır kent hast ısraıl eruh dınledım nette.klasık tüp bebege bakıs bu mını tüp bebegın sans oranı düsükmüs.sen ne dusunuyorsun bu konuda.ben cok korkuyorum yıne olumsuz olacak dıye.ama umutta edıyorum.senın kac yumurtan olmustu puff cıgım.kacı döllendı

Son düzenleme:

İyiyim canim , sorunu gormedim gecmisi okudum ama atlamış olabilirim :)
Oncelike sunu soyliyeyim mini tup hakkında en iyi bilgiyi sana alis arkadasımız verir , ben tedaviye baslamadan once araştırmalarımı yaparken daha cok standart tup tedavisi degil kisinin durumuna gore tedavi yapan merkezlerle gorustum , seçtiğim yerede bu yuzden gittim. Bana uyan bir baskasına olmayabilir yada bir baskasına olan bana olmayabilir. Ama durumumu dogrudurust bilmeden bana ilaci basıp tek amacı yumurta çoğaltmak olan yerlere hep tedirgin baktım.
Benimkinin adi mini tup degil , en aindan oyle adlandirilmiyor ama klasik tup tedaviside degil , klasik tup tedavisinde cok yuksek doz ilac veriliyor ve benimkinden daha uzun suruyor igneler , bende az ilaçla yumurta kalitesini bozmadan tedavi yaptılar ve toplamda 5 gun surdu . Ben de sadece iki folikul vardi yani yumurta , ilk kontrolde sadece 1 tanesi vardi 1 gun sonra ikincide cikti doktorum olanın kalitesini bozmadan az ilaçla büyüttü , opuda 2 toplandı , 2si dollendi ve 2 transfer yapildi ama biri hep onden gitti ve cok iyi kalitedeydi ,3. Gun transferi yapildi 8 hücreli olmadi gerekiyorken benim bir tanesi 10 hücreliydi :))

brezeyy bu benımkı ne o zaman ben alısalıs arkadasımızın topigıne baktım.onlar yumurta topluyor.ay ay benımkı ıse 3 yumurta desteklenıp ıyı gelısır ıse transfer edılecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…