canım çok teşekkür ederim darısı en kısa zamanda senin başına ,,,amin inşallah saglıkla devam eder sorunsuz günler yaşar ve minnoşa kavuşuruz...
tedavin hayırlı olsun ,o tek taş yumurtayı yakalayacaksın ...
:) keseli mi?canım teşekkür ederim kese gözüktü ama kaygılar bitmiyor biliyorsun...rabbim bu günleri gösterdi devamınıda göstersin inşallah...aynı şekilde bende coraspirin içiyorum ama pıhtılaşmaya biraz eğilim çıkınca riske atmamak adına iğne başladık..pufyyy zaman geçmiyor !!! şu 3 ay bitse rahatlayacagım...
yerim senin o mipili civcivinikendine iyi bak ,iyi pazarlar kıdemli keseli :)))
tamamen aynı fikirdeyim...
selam, bir de jinemedden fiyat alın bakalım ne imiş.
bende izmir kent hastanesinde mini ıvf tedavisi görüyorum, 1750 dolar ve 200-250 tl ilac tutuyor, yani toplamda 3,500 tl gibi tutuyor....
Yasi 38-39 olan kadinlarin tup bebek basari sansi 17.2%(((( Gunlerdir tup bebek ile ilgili nette arastirma yapiyorum. Okuduklarim beni hic de memnun etmiyor (( Iki hafta sonra on gorusmem var , henuz tedavi asamasinda bile degilim cok moralim bozuk hanimlar.... Allah benim de yuzume guler mi acaba??? Sizlerin guzel haberlerini okuyunca icimi sevinc kapliyor ama endiselenmeden de yapamiyorum....
Lutfen dualarinizdan beni de eksik etmeyin. Allah hepimizin yuzunu guldursun... Bazen baslamadan vaz mi gecsem diyorum sonra da sacmalama diyorum kendime negatif dusunme pozitif ol!!!
Hepinizi sevgiyle selamliyorum x
Canim benim tedavimde mini tup tarzindaydi adi mini tup degildi , bende cok az ilac aldim aliscigim bilir tedavimin detayini oda onaylamisti beni , ama hastanenin tum tedavilere fiyatı tek yani bir paket fiyatı var bir kısmını verip başlıyorsun opuya kadar gelirsen kalanını alıyorlar.fiyatının yüksekliğinde kendini kanıtlamış olmasından kaynakli :)
Yani orada mini , midi , maksi fiyatı yok fiyatım bu işine gelirse var , ama tabi diger klinikleri bilemem :)
dogrudur arkadasım ama bana o sekılde denıldı.bızde verdık. arastırma yapmaya zaman kalmadı yanı.kızlar basladıgım gün bana teksen camlıbelın yerını söyledıler .yanı yapılacak bısey yoktu.ayrıca ılaclarıda tüm eczanelere sordum asagı yukarı aynı fıyat.ve memorıalde bu ısı bu sekılde yapıyor sanırım kı degılse bıle benım yapacagım bısey yok.artık gec
canım arkadaşımm,
üzüntüye kapılma lütfen... belki de biz de tedaviye başlarsak rakamlar farklı olacaktır.
sadece duyduklarımızı paylaşıyoruz.
şu an sen bizden daha çok bilgi sahibisin, sen görerek ve yaşayarak öğreniyorsun bizse okuduklarımızdan yorumlar yaparak öğrenmeye çalışıyoruz.
tedavi olduğun hastane İstanbul'da en iyi hastanelerden , sen de biliyorsun.
doktoruna güven , hastaneye güven.
strese, endişe ve umutsuzluğa kapılma lütfen...
Her şey senin için çok güzel olsun , şansın bol olsun , Rabbim yar ve yardımcın olsun kuzum.
arkadasım bu mını tüpü puffy arkadasımızda yaptı bılıyorsunuz.1 yumurta ıle hamıle kaldı.bu mını tüp yenımı.gercı bana gönderdıgın sıteyı okudum.ama turkıyede ne zamandan berı var bı sekıl tedavsemra hanım karar verdı buna.klasık tup yapsalar cok yumurta olup kalıtesızmı oluyor bılemıyorum.
arkadasım bu mını tüpü puffy arkadasımızda yaptı bılıyorsunuz.1 yumurta ıle hamıle kaldı.bu mını tüp yenımı.gercı bana gönderdıgın sıteyı okudum.ama turkıyede ne zamandan berı var bı sekıl tedavsemra hanım karar verdı buna.klasık tup yapsalar cok yumurta olup kalıtesızmı oluyor bılemıyorum.
ben hastaneyı dıstan görünce ayyyyyyyy dedım burası ne.cok eskı dökük.konumunuda begenmedım.ama semra hanımın ve dıger doktorların ılgısı hosuma gıttı.ve benım olan 1 laparoskopı.2 hısteroskopı.1 acık amelıyat. ve 3 negatıvım.buna bakılarak bu tedavıyı önerdıler.endometrıosız var rahım ıcınde buda yumurta rezervını dusurmus.3 yumurtamız var yanı.yarın 8.30 mustafa beye randevum var.aynur hanımda cok ıyıydı ama ben her zaman erkek doktorlardan yanayımdır.elektrık konusunda.kan aldılar.LH yı ücretlı yaptılar 100 tl.dıger E2 tsh ve bısey daha vardı onlar paketın ıcınde.hepte onume negatıv alanlar cıktı 3 bayanla tanıstım 3 olumsuz sonuclanmıs ama yınede memnunlar orda..bakalım sıze detayları yazacagım
valla kuzum ben yeni öğrendim. konuya ait tüm bilgimde şimdilik öğrendiğim kadar...
hastaneden gelecek mail ve sonrasında yapacağım diğer araştırmalarla daha çok bilgi sahibi olacağım.
ama dediğim gibi , tedavinin içeriğinden anladığım kadarı ile benim için en uygunu bu...
günlerce iğne yemek, onlarca hormon yüklenmek , 10 'u aşkın yumurta ama kala kala 4 yumurta, bana göre değil.
benim doktor şansım iyi değildi bu tedavide belki de başka merkezlerde bu 4 yumurta çok iyi değerlendirilebilirdi.
ama tedavimden sonra benim güvenim de hasar aldığı için, bu sefer çok daha fazla araştıracağım. ve sizlerle de paylaşacağım.
onlarda senın dedıgın gıbı dusundıuler sanırım.zaten rezervım dusuk.onlarca ıgne ve kalıtesız yumurtalar.su anda femara adlı agızdan tablet alıyorum.ıkı kutuda gonalof var yanındada ekstra bır ıgne sanırım.3 cu gunden sonra onları kullanacagım.ve en son catlatma ıgnesı.bakalım ıste.sana neyı nasıl uygulamıslardı.ıstanbulda bı yerdeydın unuttum sımdı.klasık tüpmüydu.ve lucrın gonalof vs mı kullandın
Sevgili arkadaslar,
Destek mesajlariniz icin cok tesekkur ederim. Iyi ki varsiniz. Icime su serptiniz inanin...
Son 1-2 gundur gercekten de biraz umitsizdim ve cok moralim bozuktu , dun gece aglayip durdum(( Sabah 5 gibi ancak uyuyabildim. Sanirim randevu gunu yaklastikca heyecandan benim hormonlar tepetaklak oldu!!! Kesinlikle bundan sonra umutsizlik yok yola devam!!!
Inanin bazi gunler sabah ise icimden sarki soylerek nerdeyse dans ederek gidiyorum , biliyorum ki seneye bu zamanlar hamileyim ve anne olacagim yani o kadar pozitifim bazen de iste dun aksam ki gibi panige kapilip umitsizlige dusuyorum... AMA BUNDAN SONRAKI MODUM HEP POZITIF POZITIF POZITIFFFFFFFFF
Ben Acibadem Kadikoy'de tedavi olmaya karar verdim, Prof. Tayfun Bagis ile bu yola cikmak istiyorum. Eger sizin bu hastane ve doktor ile ilgili tecrubeleriniz varsa paylasirsaniz cok sevinirim.
Hepinize en icten sevgilerimi ve iyi dileklerimi gonderiyorum. Her daim guzel haberlerinizi bekliyorum.
Sevgiyle kalin
P.S Puffy ozelikle sen benim idolumsun !!! Hayirli ve saglikli bebisine kavusman dilegiyle xx
sagolun arkadaslar tavsıyelerınız ıcın .haklısın puffy cıgım.bu yola gırdım pozıtıf olmalıyım.3 yumurtayada sukur.dıger arkadasın dedıgı gıbıde fıyat tek.kabul adersen. ben önüme bakayım.rabbım yardımcımız olsun.
Sevgili arkadaslar,
Destek mesajlariniz icin cok tesekkur ederim. Iyi ki varsiniz. Icime su serptiniz inanin...
Son 1-2 gundur gercekten de biraz umitsizdim ve cok moralim bozuktu , dun gece aglayip durdum(( Sabah 5 gibi ancak uyuyabildim. Sanirim randevu gunu yaklastikca heyecandan benim hormonlar tepetaklak oldu!!! Kesinlikle bundan sonra umutsizlik yok yola devam!!!
Inanin bazi gunler sabah ise icimden sarki soylerek nerdeyse dans ederek gidiyorum , biliyorum ki seneye bu zamanlar hamileyim ve anne olacagim yani o kadar pozitifim bazen de iste dun aksam ki gibi panige kapilip umitsizlige dusuyorum... AMA BUNDAN SONRAKI MODUM HEP POZITIF POZITIF POZITIFFFFFFFFF
Ben Acibadem Kadikoy'de tedavi olmaya karar verdim, Prof. Tayfun Bagis ile bu yola cikmak istiyorum. Eger sizin bu hastane ve doktor ile ilgili tecrubeleriniz varsa paylasirsaniz cok sevinirim.
Hepinize en icten sevgilerimi ve iyi dileklerimi gonderiyorum. Her daim guzel haberlerinizi bekliyorum.
Sevgiyle kalin
P.S Puffy ozelikle sen benim idolumsun !!! Hayirli ve saglikli bebisine kavusman dilegiyle xx
sevgili arkadaşım ,
dünkü mesajından sonra , bugün senden böylesine güzel ve umut dolu bir mesajı almak beni çok mutlu etti
Forumda araştırma yaparsan sanırım o hastanede tedavi gören arkadaşların açtığı topikleri bulabilirsin. yine de senden ricam tedavine ait bilgileri bu topikte de , bizlerle paylaşman.
Tedavinde bol şans diliyorum. Rabbim yar ve yardımcın olsun.
P.S : puffyim kuzum , ben sana idolümsün dediğimde , yok demiştin ne idolü demiştin...
hadi bakimmm buyur bak ne yazıyooo yukarıdaaa
imza : azıcık çılgın breezey
Bende sana bir an once hayirli bir tedavi diliyorum cok uzun dinlenme , iyice araştır kafanda soru işareti birakma hayirlisiyla basla
Him him him okumus azıcık çılgın breezeyi
puffy nasılsın.sana sormustum bugun.senınkıde mını tüp bebektı sanırım.ama sayet mını tüp bebek ıse ızmır kent hast ısraıl eruh dınledım nette.klasık tüp bebege bakıs bu mını tüp bebegın sans oranı düsükmüs.sen ne dusunuyorsun bu konuda.ben cok korkuyorum yıne olumsuz olacak dıye.ama umutta edıyorum.senın kac yumurtan olmustu puff cıgım.kacı döllendı
http://www.kadinlarkulubu.com/tup-b...ni-tup-bebek-anne-olanlar-6.html#post30106181
ALISALIS arkadaşımız bu topikte mini tüp deneyimlerini paylaşıyor ve paylaşmak isteyenleri de bekliyor.
Hem ihtiyacımız olan bilgileri bulmak hem bilgilerimizi paylaşmak hem de birbirimize destek olmak için , arkadaşımızın topiğine yazmak isteyenlere duyurulur.