38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

sayfada adını görünce hemen girip bakmak keseyi gördümü acaba diye merak ettimm..Çok şükür bin şükürr tek taş pırlanta keseni görmüşsün cnmRabbim dünyanın en güzel tınısı müziği denilen kalp atışlarınıda sağlıkla huzurla mutlulukla nasib etsin cnm..

Hamdolsun mills citirim Amin insallah rabbim o gunleride nasip etsin,darısı inşallah en kısa zamanda senin başına .... Dualarımdasınn
Adres bılgılerını yollarsan sana ulaştırmam gerekenler var ...ınşallah şifa olacak

Yeni okudum nefis haberini. Hayirli olsun, coook sevindim. Bosver igne falan sana bir sey yapmaz artik, dayanirsin, nelere dayandin. Insallah sonuna kadar saglikla mutlulukla devam edecek hamileligin, bebegini 2014'un basinda alacaksin kucagina. Darisi hepimizin basina.

kampacıgım sen nerdesın arkadasım.bu mını tüpü sendemı yaptın arkadasım

Konudan kafami biraz uzaklastirmaya calistim, iyi de oldu bahari hissettim icimde. Ben artik donasyon yaptirmaya kalkmisken, buradaki doktorum beni ikna etti ve her ay yumurta toplamaya calisiyoruz, son 2 aydir hic yumurta bulamadik, bakalim bu ay ne olacak. 6 ay oncesine kadar her denemede 2-3 cikardi, simdi tik yok. Doktorum gecen gun anlatti 39 yasinda aynen benim gibi bir hastasi varmis, hic yumurta cikmazmis, bu ay son kez denemeye karar vermisler, donasyon icin herseyi hazirlamislar bir yandan da. Son atislarinda tutmus, kadin hamileymis simdi. Yani deniyoruz, gerisi Alaah kerim :)

Wanna tebrikler , insallah 3 ayın tamamlanır ve adaklarını gerçekleştirirsin.
Demek kese gorundu ufukta biz keseyi gördüğümüzden beri esim bana keseli diye sesleniyor , artik sende keseli gurubundansin
Bende 4 haftalikken keseyi gormuştum ve doktorum hemen vitamin, omega3 başlattı seninki gibi ama ben sadece coraspin kullaniyorum kan sulandirici olarak.
Zaman cabuk geciyor dilerim su aylar sanada cabuk gecer bir bakmissin 3 ay dolmuş kasıkta benim hissettiğim dalgalanmalar başlamış ben ne zaman tatli yesem civciv kiprasmaya basliyor sonrasında kasıkta dalgalanmalar :))

merhaba bayanlar bugün memorıaldeydım.aynur hanım muayene ettı.sagda bır solda ıkı yumurtam oldugunu söyledı.tabıkı düsük.yasım 37.bunları gelıstırecegız dedı.femara adlı tablet alıyorum.bu benımkı mını tüp.ınsaallah bu yumurtalar kalıtelı gelısır.ama az degılmı arkadaslar.bıraz moralım bozuldu.bırde bu mını tüpte dahamı kalıtelı yumurta elde edılıyor

canım öncelikle hayırlı olsun tedavin

toplamda 3 yumurtan var ise neye göre düşük ben anlamadım ... amh değerin kaç çıkmıştı senin ... belirleyici olan amh değeri biliyorsun.

mini tüp yapıyorsan lütfen bizimle gelişmeleri paylaş ve fiyatı konusunda da dikkatli ol. normal tüp tedavisi maliyetini almasınlar senden , mini tüp uygulayıp.
mini tüp tedavisinin amacının az ilaçla az ama kaliteli yumurta elde etmek olduğu söyleniyor , seninle bunu doğrulayacağız.

moralini bozma... güzel günler gelecek , güzel haberler vereceksin bize, bizlere umut olacaksın.

şansın bol olsun , Rabbim yar ve yardımcın olsun kuzum...

aynur hanım 3 yumurtan var dedı bunları gelıstırecekler.evet 2100 euro alıyorlar klasık tüp bebek gıbı.yanı senın dedıgın nasıl oluyor anlamadım.memorıalde.yanı mını tüp bebek.900 tl ılaclar tuttu.amh 0.39 arkadasım

femara adlı tablet alıyorum

kuzum aradım ama bulamadım bir arkadaş uyarmıştı. mini tüp diğerine göre daha az maliyetli. bulursam yazarım sana yine.

bence senin amh değerine göre normal kuzum yumurta sayın, düşük değil. ama doktorunun değerlendirmesi önemli tabii...
o diğer testlerle birlikte değerlendiriyor.

ben biraz daha arayyaım da bulursam sana yazayım kuzum , tam olarak ne paylaşmıştı arkadaşımız.

buldummm buldummmm

breezeyciğim, sanırım ist. da jinemed açıkca mini ıvf olarak yapıyor, ama diğer merkezlerde de adına mini demeselerde az ilaçla yine yapanlar vardır.... sizler mini ıvf yapan yere gidin ki ücretide mini olsun, yoksa normal ücret alıp da az ilaçla tedavi olmasın yani..... bilmem anlatabildim mi...

tamamda ıslemler aynı ıslem degılmı yumurta toplama dölleme ultrason.takıp.bılmıyorum bana 2100 euro dedıler hatta 650 verdım.bılmıyorum memorıal hastanesınde tüp yaptıranlar bölumunde mını tup yaptıran var ıse sorarım.ıyımı 3 yumurta.0.39 a göre.bakalım

Yasi 38-39 olan kadinlarin tup bebek basari sansi 17.2% (((( Gunlerdir tup bebek ile ilgili nette arastirma yapiyorum. Okuduklarim beni hic de memnun etmiyor(( Iki hafta sonra on gorusmem var , henuz tedavi asamasinda bile degilim cok moralim bozuk hanimlar.... Allah benim de yuzume guler mi acaba??? Sizlerin guzel haberlerini okuyunca icimi sevinc kapliyor ama endiselenmeden de yapamiyorum....

Lutfen dualarinizdan beni de eksik etmeyin. Allah hepimizin yuzunu guldursun... Bazen baslamadan vaz mi gecsem diyorum sonra da sacmalama diyorum kendime negatif dusunme pozitif ol!!!

Hepinizi sevgiyle selamliyorum x

selam, bir de jinemedden fiyat alın bakalım ne imiş.

bende izmir kent hastanesinde mini ıvf tedavisi görüyorum, 1750 dolar ve 200-250 tl ilac tutuyor, yani toplamda 3,500 tl gibi tutuyor....

her kadinin vucudu farkidir...25 yyasinda menapoza giren de var, 45 yasinda kendi yumurtasi ile hamile kalip doguran da...buradaki 17% sadece bir istatistiktir, ortalamadir...sizin de %17 sansiniz var diye birsey yok...Bu oran sizin icin 5% de olabilir 45% de:))...

canım çok teşekkür ederim darısı en kısa zamanda senin başına ,,,amin inşallah saglıkla devam eder sorunsuz günler yaşar ve minnoşa kavuşuruz...
tedavin hayırlı olsun ,o tek taş yumurtayı yakalayacaksın ...

:) keseli mi? canım teşekkür ederim kese gözüktü ama kaygılar bitmiyor biliyorsun...rabbim bu günleri gösterdi devamınıda göstersin inşallah...aynı şekilde bende coraspirin içiyorum ama pıhtılaşmaya biraz eğilim çıkınca riske atmamak adına iğne başladık..pufyyy zaman geçmiyor !!! şu 3 ay bitse rahatlayacagım...
yerim senin o mipili civcivini kendine iyi bak ,iyi pazarlar kıdemli keseli :)))

tamamen aynı fikirdeyim...

Son düzenleme:

Belki selam oncelikle tedavin hayirli olsun :) sana tavsiyem artik bir yola girdin kafani cok karistirma sakin ol , cok kurcalama :)
Yaptigin stres tedavini etkiler yumurtalarini etkiler unutma , sen bu tedaviye odaklan gerisini bosver günlerini rahat ve mutlu yaptığın ise güvenerek geçir , olacak de Rabb'ime emanet et kendini hastane doktor bir yere kadar aracı.
3 yumurta guzel bir rakam hic olmayabilirdi unutma , onemliolan cok degil kaliteli olmasi zaten hastanede buna özen gosteriyor , kaliteli yumurtaya , biliyorsun bebek icin 1 tane lazim , olanların büyümesi , dolu cikmasi ve döllenmesi onemli ve stres bunu etkiliyor unutma.bana bak ve gecmisimi oku bir taneye üzülmedim , sevindim deli gibi hic olmayabilirdi ve o bir taneyle ne olduysa oldu
İsin basinda moral bozmak yok su guzel bahar gunlerinin , memleketinin tadini cikar , Rabb'ime emanet ol.

Canim benim tedavimde mini tup tarzindaydi adi mini tup degildi , bende cok az ilac aldim aliscigim bilir tedavimin detayini oda onaylamisti beni , ama hastanenin tum tedavilere fiyatı tek yani bir paket fiyatı var bir kısmını verip başlıyorsun opuya kadar gelirsen kalanını alıyorlar.fiyatının yüksekliğinde kendini kanıtlamış olmasından kaynakli :)
Yani orada mini , midi , maksi fiyatı yok fiyatım bu işine gelirse var , ama tabi diger klinikleri bilemem :)

Oncelikle hosgeldin :) yasa ve istatiklere takılırsan bana bir doktorun dediğini yap hic tedaviye başlama git tedaviye harcayacağın parayla tatil yap :)
Birak okuduklarını bana soylenenleri bir duysan o istatistiklere bile sokmadılar , bosuna ugrasma olmaz dediler :)
Yasim 45 ve uc aydır bebisleyiz nasipse kucagimiza alacağımız gunler gelecek insallah , sen istersen uğraşırsan Rabbim yuzune gelecektir
Burada senelerdir uğrasan arkadaslar var bir kere umutsuz gormedim umutsuzluk bu isin katili

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…