- 15 Aralık 2011
- 669
- 53
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Pufyy maşallah bebeğine benimde Eyüp Sultan ve Aziz Mahmut hüdayi de adaklarım var...Allah nasip ederse 3ayı tamamlayınca gerçekleştireceğim ...
Dün doktor kontrolumuz vardı ,cok şükür keseyi gördük
Ama her bir adımda bir sonraki için nefesler tutulup beklenmeye başlanıyor ...dün omega 3 multıvıtamin ve kan sulandırıcı iğne başladım,,,bu iğne biraz can yakıyor ,,,herşeyde katlandık bunun lafımı olur dedik her akşam göbekten saplayacağım 1 tane :))) buarada doktorum bir doz daha intralipid uygulamak istedi fakat eczanelerde bulamadık((Dr um cok önemli değil desede ben bu serumu i bulmak istiyorum biran önce...ne kadar yazık bir durum !!! Serum suan depolarda yok !!!! Sabahtan beri eczaneleri arıyorum olmadı ecza depolarına tweet atacağım....
Hamdolsun mills citirim Amin insallah rabbim o gunleride nasip etsin,darısı inşallah en kısa zamanda senin başına .... Dualarımdasınnsayfada adını görünce hemen girip bakmak keseyi gördümü acaba diye merak ettimm..Çok şükür bin şükürr tek taş pırlanta keseni görmüşsün cnmRabbim dünyanın en güzel tınısı müziği denilen kalp atışlarınıda sağlıkla huzurla mutlulukla nasib etsin cnm..
gözünaydın vana darısı diğer adaylara olsun.amin.herkese selam
kampacıgım sen nerdesın arkadasım.bu mını tüpü sendemı yaptın arkadasım
Pufyy maşallah bebeğine benimde Eyüp Sultan ve Aziz Mahmut hüdayi de adaklarım var...Allah nasip ederse 3ayı tamamlayınca gerçekleştireceğim ...
Dün doktor kontrolumuz vardı ,cok şükür keseyi gördük
Ama her bir adımda bir sonraki için nefesler tutulup beklenmeye başlanıyor ...dün omega 3 multıvıtamin ve kan sulandırıcı iğne başladım,,,bu iğne biraz can yakıyor ,,,herşeyde katlandık bunun lafımı olur dedik her akşam göbekten saplayacağım 1 tane :))) buarada doktorum bir doz daha intralipid uygulamak istedi fakat eczanelerde bulamadık((Dr um cok önemli değil desede ben bu serumu i bulmak istiyorum biran önce...ne kadar yazık bir durum !!! Serum suan depolarda yok !!!! Sabahtan beri eczaneleri arıyorum olmadı ecza depolarına tweet atacağım....
merhaba bayanlar bugün memorıaldeydım.aynur hanım muayene ettı.sagda bır solda ıkı yumurtam oldugunu söyledı.tabıkı düsük.yasım 37.bunları gelıstırecegız dedı.femara adlı tablet alıyorum.bu benımkı mını tüp.ınsaallah bu yumurtalar kalıtelı gelısır.ama az degılmı arkadaslar.bıraz moralım bozuldu.bırde bu mını tüpte dahamı kalıtelı yumurta elde edılıyor
canım öncelikle hayırlı olsun tedavin
toplamda 3 yumurtan var ise neye göre düşük ben anlamadım ... amh değerin kaç çıkmıştı senin ... belirleyici olan amh değeri biliyorsun.
mini tüp yapıyorsan lütfen bizimle gelişmeleri paylaş ve fiyatı konusunda da dikkatli ol. normal tüp tedavisi maliyetini almasınlar senden , mini tüp uygulayıp.
mini tüp tedavisinin amacının az ilaçla az ama kaliteli yumurta elde etmek olduğu söyleniyor , seninle bunu doğrulayacağız.
moralini bozma... güzel günler gelecek , güzel haberler vereceksin bize, bizlere umut olacaksın.
şansın bol olsun , Rabbim yar ve yardımcın olsun kuzum...
aynur hanım 3 yumurtan var dedı bunları gelıstırecekler.evet 2100 euro alıyorlar klasık tüp bebek gıbı.yanı senın dedıgın nasıl oluyor anlamadım.memorıalde.yanı mını tüp bebek.900 tl ılaclar tuttu.amh 0.39 arkadasım
aynur hanım 3 yumurtan var dedı bunları gelıstırecekler.evet 2100 euro alıyorlar klasık tüp bebek gıbı.yanı senın dedıgın nasıl oluyor anlamadım.memorıalde.yanı mını tüp bebek.900 tl ılaclar tuttu.amh 0.39 arkadasım
buldummm buldummmm
breezeyciğim, sanırım ist. da jinemed açıkca mini ıvf olarak yapıyor, ama diğer merkezlerde de adına mini demeselerde az ilaçla yine yapanlar vardır.... sizler mini ıvf yapan yere gidin ki ücretide mini olsun, yoksa normal ücret alıp da az ilaçla tedavi olmasın yani..... bilmem anlatabildim mi...
tamamda ıslemler aynı ıslem degılmı yumurta toplama dölleme ultrason.takıp.bılmıyorum bana 2100 euro dedıler hatta 650 verdım.bılmıyorum memorıal hastanesınde tüp yaptıranlar bölumunde mını tup yaptıran var ıse sorarım.ıyımı 3 yumurta.0.39 a göre.bakalım
Yasi 38-39 olan kadinlarin tup bebek basari sansi 17.2% (((( Gunlerdir tup bebek ile ilgili nette arastirma yapiyorum. Okuduklarim beni hic de memnun etmiyor(( Iki hafta sonra on gorusmem var , henuz tedavi asamasinda bile degilim cok moralim bozuk hanimlar.... Allah benim de yuzume guler mi acaba??? Sizlerin guzel haberlerini okuyunca icimi sevinc kapliyor ama endiselenmeden de yapamiyorum....
Lutfen dualarinizdan beni de eksik etmeyin. Allah hepimizin yuzunu guldursun... Bazen baslamadan vaz mi gecsem diyorum sonra da sacmalama diyorum kendime negatif dusunme pozitif ol!!!
Hepinizi sevgiyle selamliyorum x
Yeni okudum nefis haberini. Hayirli olsun, coook sevindim. Bosver igne falan sana bir sey yapmaz artik, dayanirsin, nelere dayandin. Insallah sonuna kadar saglikla mutlulukla devam edecek hamileligin, bebegini 2014'un basinda alacaksin kucagina. Darisi hepimizin basina.
Wanna tebrikler , insallah 3 ayın tamamlanır ve adaklarını gerçekleştirirsin.
Demek kese gorundu ufukta biz keseyi gördüğümüzden beri esim bana keseli diye sesleniyor , artik sende keseli gurubundansin
Bende 4 haftalikken keseyi gormuştum ve doktorum hemen vitamin, omega3 başlattı seninki gibi ama ben sadece coraspin kullaniyorum kan sulandirici olarak.
Zaman cabuk geciyor dilerim su aylar sanada cabuk gecer bir bakmissin 3 ay dolmuş kasıkta benim hissettiğim dalgalanmalar başlamış ben ne zaman tatli yesem civciv kiprasmaya basliyor sonrasında kasıkta dalgalanmalar :))
her kadinin vucudu farkidir...25 yyasinda menapoza giren de var, 45 yasinda kendi yumurtasi ile hamile kalip doguran da...buradaki 17% sadece bir istatistiktir, ortalamadir...sizin de %17 sansiniz var diye birsey yok...Bu oran sizin icin 5% de olabilir 45% de:))...
merhaba bayanlar bugün memorıaldeydım.aynur hanım muayene ettı.sagda bır solda ıkı yumurtam oldugunu söyledı.tabıkı düsük.yasım 37.bunları gelıstırecegız dedı.femara adlı tablet alıyorum.bu benımkı mını tüp.ınsaallah bu yumurtalar kalıtelı gelısır.ama az degılmı arkadaslar.bıraz moralım bozuldu.bırde bu mını tüpte dahamı kalıtelı yumurta elde edılıyor
canım öncelikle hayırlı olsun tedavin
toplamda 3 yumurtan var ise neye göre düşük ben anlamadım ... amh değerin kaç çıkmıştı senin ... belirleyici olan amh değeri biliyorsun.
mini tüp yapıyorsan lütfen bizimle gelişmeleri paylaş ve fiyatı konusunda da dikkatli ol. normal tüp tedavisi maliyetini almasınlar senden , mini tüp uygulayıp.
mini tüp tedavisinin amacının az ilaçla az ama kaliteli yumurta elde etmek olduğu söyleniyor , seninle bunu doğrulayacağız.
moralini bozma... güzel günler gelecek , güzel haberler vereceksin bize, bizlere umut olacaksın.
şansın bol olsun , Rabbim yar ve yardımcın olsun kuzum...
Yasi 38-39 olan kadinlarin tup bebek basari sansi 17.2% (((( Gunlerdir tup bebek ile ilgili nette arastirma yapiyorum. Okuduklarim beni hic de memnun etmiyor(( Iki hafta sonra on gorusmem var , henuz tedavi asamasinda bile degilim cok moralim bozuk hanimlar.... Allah benim de yuzume guler mi acaba??? Sizlerin guzel haberlerini okuyunca icimi sevinc kapliyor ama endiselenmeden de yapamiyorum....
Lutfen dualarinizdan beni de eksik etmeyin. Allah hepimizin yuzunu guldursun... Bazen baslamadan vaz mi gecsem diyorum sonra da sacmalama diyorum kendime negatif dusunme pozitif ol!!!
Hepinizi sevgiyle selamliyorum x