38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

@Maicigim,

Tabii ki durumun ve sagligin musait degilse ve elinde imkan varsa tasiyici anne kullanmandan daha dogal ne olabilir? ne olursa olsun, onlar senin bebeklerin, umarim biran once saglikla gelir bebeklerin..ve hepimizin bebekleri de gelsin artik biran once:)

Bu bahar hepimiz cicek acalim!

brezeyy bu benımkı ne o zaman ben alısalıs arkadasımızın topigıne baktım.onlar yumurta topluyor.ay ay benımkı ıse 3 yumurta desteklenıp ıyı gelısır ıse transfer edılecek.

belkiciğim, kafanı hiç karıştırma, tedavin gayet olumlu, hastanen güvenilir ve başarılı.... ben öncelikle myom ameliyatı olmak için biriktirdim, bir tedavide 4 yumoş oldu, 3ü döllendi dondu, ikinci tedavide 3 yumoş vardı, 1 i döllendi dondu,,, sonra myom ameliyatı oldum, 4 ay bekledim iyileşmek için sonra transfer zamanı geldi, fakat endometrium (rahim duvarı ) yeterince kalınlaşmadı , 2 ay yoğun tedaviye rağmen 5,7 mm iken , yapacak başka bir şey olmadığından transfer oldum, sonuç negatif.. ben şimdi yaş 43 olduğundan tekrar dondurmaya devam edeceğim, inşallah yumoş olur ve döllenir de dondurulur. mesela bu ay 1 yumoş oluştu, yarım opum var, hayırlıısıyla döllenir inşallah.

mini tüp de bir engel yoksa hemen transfer olabilirsin,,, ayrıca sen başladığın tedavide başarılı olmaya, streszsiz olmaya çalış,,, doktorlar gerekeni inan yapıyorlar doktoruna güvenmek de çok önemli, çünkü pozitif bakarsın ve herşey yolunda gider.........

teşekküer ederim bellacım.inşaAllah bu bahar açalım çiceklerimizi.

Breezy canlı selam :)
canlı canlı günaydın puffyim... dilerim süper iyisinizdir bugün.
öpüyorum seni ve zıp zıp bebiş insan minyatürü şehzade gagnam'ı

brezeyy bu benımkı ne o zaman ben alısalıs arkadasımızın topigıne baktım.onlar yumurta topluyor.ay ay benımkı ıse 3 yumurta desteklenıp ıyı gelısır ıse transfer edılecek.

ayrıca neden baska merkezler kısının durumuna bakarak böyle seyler uygulamıyorlar.breezy arkadasım benımkı mını tüp degılmıs sımdı anladım.

valla kuzum oku oku ben de çok karıştım.Rabbim aklımıza sakinlik versin de bizim için en iyisini yapmaya çalışalım. Yoksa bu kargaşada ben iğneyi bir yerde , opu yu başka yerde , transferi başka yerde yapıp çocuğu da evde doğuracağım.

gününden önce test yapmak yoktu hani kuzum, yapsak da sonuç ne çıkarsa çıksın moral bozmak yoktu..
dilerim güzel haberler verirsin.. pozitif sonuç alırsın ve katlanarak görürsün değerlerini kuzum.
ama olmazsa da ne olursun az üzül olur mu ? sakın kendini ve çevrendekileri mutsuz etme...
bir sonraki denemen için umudunu koru.
benim en son gittiğim doktorum " sakın peşini bırakma " dedi bana..
sen de lütfen sonuç eğer olumsuz olursa sakın peşini bırakma olur mu ?
güzel haberlerini bekliyorum kuzummm

gönlünü ferah tut canım , çok güzel şeyler olacak eminim. tedavine odaklan , doktoruna güven en önemlisi kendine güven.

sagol canım ınşşallah hayırlı haberlerle gelırım kendıme kızıyorum bırgun daha beklıyemedım moralımı bozdum

hadiii bekliyoruz sonucunu... ne olursa olsun bekliyoruz ama...

ben şu an kafamı karıştırmakla meşgulüm. habire okuyup kurcalayıp duruyorum.:44:
bir de enfeksiyon tedavim vardı , şükür bugünlerde kalmadı artık.bundan sonraki günlerde regl olursam , 3. günü gidip testlerimi yaptırıp son hormon değerlerimi öğrenmek istiyorum. çıkacak değerlere ve bu sürede edindiğim bilgilere göre de kendime yol çizeceğim.

Sigara konusunda , sen gerekenleri demişsin kendine ben sadece haklısın diyorum.

Güzel haftaların olsun

tesekkürler bayanlar ıcımı bı nebze ferahlattınız.yarın esım gelıyo o yurtdısından belkı onun yoklugu nda böle burukum.az once hastaneden geldım.mustafa acet baktı.ve sagda ıkı solda hafıf büyüyen 3 yumurtan var dedı.ıkısını kesın alırız dedı.bıraz rezervın düsük dedı.ama nasıpse hamılelık ıcın yeter.artı sansımın ne oldugunu sordum%35 dedı.artık nedım.ayrıca orada 40 yas üzerı ıkı bayanla tanıstım.bıtanesı 42 yasında amh sı 89 cok ıyı esınde ve kndısınde bı problem yok.asya yakasından gelıyo 4 kez jınemedde yaprırmıs.bır gebelık olusmus sonra düsük.sımdı 5 cıyı memorıale gelmısler.hos tatlı bır cıfttı.arastırmalar sonucu memorıale karar vermısler semra hanım adına.tlf numaralarımızı aldık.bakalım hayırlısı.baska bır bayan daha vardı oda 42 ve 4 cü denemesı memorıalde hıc bırı tutmamıs.yıne devam.yanı orası ana baba günü,kan verıp cıkıp geldım.nasıl olur bılemem rabbım yardımcımız olsun

canım eşinin gelişiyle moralinin ve enerjinin daha yüksek olacağına eminim.
tedavindeki gelişmeler bana olumlu geliyor , doktorun bilir en doğrusunu elbette.
aklına takılan ne varsa mümkün olduğunca doktora sor, endişende kalmasın merak ettiğin bir soruda.
bilmediğimiz şeyler üstüne yorum yapmak strese sokuyor.
Rabbim yar ve yardımcın olsun.

Afiyet seker olsun canim keyifle ye erikleri , ben dun kayınvalideme gittim yan binada akrabaları var eşimin onlara ugradik ve uc erik ağacı vardi bahçede cennet gibi Dalı'ndan koparıp yedim sonrasi karin agrisi o kadar yersen sonu bu tabi :)
Aslinda kafanın karışacağı bir durum yok buyuk kliniklerin cogu zaten kisiye gore tedavi yapiyor , yöntemler ayni ilaclar ayni ama yapilan tedavi sekli ve dozlar farkli , sana tavsiyem kafana takilan yerlere kısada olsa zaman ayir on gorusme yap mutlaka bu iste güvenerek başla, icine sinme cok onemli, tereddütlerin oldugu yerde stres yapıyorsun buda tedavinin gidişatını etkiliyor.
Olumlu ornekleri hep incele takip et ama unutma her bireyin şartları farkli tedaviye basladiginda , kimseyle kendini ve durumunu karşılaştırma kafan o zaman karışır iste.
Onunde zaman var inan netleşecektir zamanla kafan ve diyelimki azcik endiselisin unutma en güvendiğimiz zamanlarda bile karşımızdakine hic mı biraz tereddüt kalmıyor kafada , oda olmasi gereken kadar oldumu sorun yok.
Sanada guzel bir hafta olsun :)

puffy sence durumum nasıl.%35 dedı mustafa bey sana böyle bır sey söylendımı.ne düsünüyorsun bu konuda

puffy sence durumum nasıl.%35 dedı mustafa bey sana böyle bır sey söylendımı.ne düsünüyorsun bu konuda

Canim cok endise yapıyorsun yapma bu kadar , verilen yüzde cok iyi bundan daha iyi ne olsun yumurtan var , tedaviye cevap veriyorsun , rahmin iyi , % 35 sans cok iyi bir rakam
Bana da söylendi canim %5 dendi

Canim cok endise yapıyorsun yapma bu kadar , verilen yüzde cok iyi bundan daha iyi ne olsun yumurtan var , tedaviye cevap veriyorsun , rahmin iyi , % 35 sans cok iyi bir rakam

allahım ne dıyorsun ve senın tuttu.allah razı olsun sen sız olmasaydınız sanırım kafayı yerdım.bende tamamen umutsuz baktım olaya
cok tesekkür ederım

ayrıca bugun gonalofa baslıyacagım galıba hastaneden arayıp kac doz uygulayacagımı söylıyecekler.kanda verdım ona göre sanırım.3 kutu gonalof verdıler puffy sana ıkı kutu kullandırttılar sanırım.bana 3 verdıler ama her ıhtımale karsı ıkı kutuyu aldım dıger kutuyu sonra alacagım.

artı evdeyım tek basıma gezmek ıstemıyorum esımı beklıyorum onunla gezerım artık.anlıyacagınız evde günlerım gecıyor

canımm puffymm , çok memnun oldummmm
birazdan dışarı çıkıyorum...dönünce görüşmek ve gülüşmek üzere

allahım ne dıyorsun ve senın tuttu.allah razı olsun sen sız olmasaydınız sanırım kafayı yerdım.bende tamamen umutsuz baktım olaya
cok tesekkür ederım

umutsuzluğa kapılmaaaa... her şey güzel olacakkk..
sen taaa kalkıp buralara geldiysen mutlaka senin için hayırlı bir şey olacaktır kuzumm... kalbini ferah tut

kizlar merhaba. su siralar her iki forumda da sürekli bir mini tüp furyasi var. ben size kendi deneyimimi paylasayim. kasim ayinda mini tüp yaptirdim. normal tüp ile arasindaki fark aldigin hormon miktari. ben 5 gün Klomifen tablet ictim arada orgalutran bastirici igne ve en son da Ovitrelle catlatma ignesi. sonrasinda da Opu oldu zaten. her iki yumi de iyi kalitede hatta bir tanesi yüksek kalite cikti. biz döllenmeden yumileri dondurduk. sonra subatta normal tüp bebek tedavisi yaptik yüksek hormonlarla Gonal F 300 birim - 7 gün. 3 yumi yakaladik opuda. 1 tanesi dolu cikmasina ragmen olgun degildi. döllenmede 4 yumiden 3 tanesi döllendi hatta bize 2 demislerdi ama transfer günü 1 tanesinin kostura kostura arkadan geldigini söylediler. ayrica üstüne basa basa da belirtti embriyolog : bizim mini tüple elde ettigimiz, dondurdugumuz ve cözdürdügümüz yumi en yüksek kalite ile blasta ulasmis.

Allahin taktiri bebislerim bana yeteri kadar iyi tutunamadi ama ben gördüm ki ne kadar az hormon o kadar yüksek kalite. sormaniz gereken soru su. cok yumi az kalite mi yoksa az yumi ve cok kalite mi? sonuc olarak bize lazim olan bir adet yumi. maliyete gelince bizim Almanya'da tüp bebek yaklasik 5000 Euro tutuyor. ben mini tüp bebekte yaklasik 1500 Euro harcadim (biriktirmeyi sigorta karsilamiyor tüp bebek denemesi olarak sayiyor) ama bizde muayene ücretleri de pahali. herbir gidis 160 Euro ve Opu da yaklasik 750Euro. ben TR'de 2100 Euro'yu acikcasi biraz fazla abartilmis buluyorum.

canim kampacigim umarim senin yumurtan altin yumurtadir ve sana bebegin olarak geri döner. benim koca niyeti bozdu. donasyon kumbarasina odaklanmis gaz verdi bu konuda. hatta vergi iadesinden alacagi parayi bile kumbaraya atacakmis. sanirim sonbaharda bize cek cumhuriyetinin yollari gözüktü. artik bize hamis hamis yol gösterirsin insallah :) öpüyorum

furyayı önce ALISALIS sonra ben başlattım itiraf ediyorumm
şimdi de müsaadenle bu yazını alıp , mini tüp topiğine kopyalıyorum...
teşekkür ederimm paylaştıkların için..

kızlar yanı acık olanlar bu aksam gonalafı vuracagım ama saat olarak bısey demedıler.bende dıyorumkı gec saatte vursam daha ıyı olur.esım geldıgınde dısarıda olur ısek ıgnelerım evde olacak ve aynı saatte vurmam gerektıgı ıcın gec saat benım ıcın uygun olur dıye düsündüm .puffyy acık alsaydı ona sorardım

canım benim bildiğim her gün aynı saatte olmalısın iğnelerini.. yine de iyi bilen arkadaşlarım yazsın öyle teyit almış ol.ya da hastaneyi arayıp sorma imkanın varsa sor...
puffyim gelir belki iğne saatinden önce,cevap yazar sana...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…