- 26 Kasım 2010
- 469
- 80
Puffy, coook sevindim guzel haberlerine..Masallah, bizim mipili bebek geliyooor!! Ilk 3 ay gecti artik, keyfine cikar:) erik demeyin ama yaa, tam erik mevsimi ve burda erik yok, bu sene erik yiyemiycem cok uzgunumErigi gectim, hala kar yagiyor inanamiyorum..Dualariniz icin Allah razi olsun, kabul etsin insallah. Cok ince ve dusuncelisin.
Naz, ne durumdasin merak ettim seni, insallah bebegin sana simsiki tutunucak, guzel seyler dusun..ve kizlarin dedigi gibi Mayisa kadar bekle. Insallah saglikla devam eder hamileligin.
Ben de 3 ay sonra tedaviye baslayacak biri olarak yememe icmeme dikkat etmeye calisiyorum, ama felaket bir hata yapiyorum; sigara iciyorum! gunde 5 tane iciyorum ama sonucta iciyorum yani..off acil kurtulmam lazim tamamen, biliyorum..
Kizlar, bu sene hepimiz hamile kalalim, bebeklerimizi saglikla kucagimiza alalim insallah..
Sıkı bir yokuş çıktın. Artık düzlüktesin. Keyfini cıkar. Sonra bir yokuş daha gelecek. Ondan önce naz mı yapcan, kapris mi yapcan ne yapcaksan yap , bir daha bu kadar tolere edilemeyebilirsin
Allah dualarinizi kabul etsin canim ve bizlerede dua ettiginiz icin tesekkur ederim...
Cok sevindim 3 ay sorunsuz atlattin masallah. Gerisi kendiliginden gelir :)
Bugun dr gittim melegimin kalp atisini gorduk Allahima sukurler olsun. Dr. hersey yolunda dedi :) birde kucuk bir bebek daha var dedi :) ama onun kalbi henuz atmiyormus, gecen hafta gormemisti :))) sanirim duser kendiliginden ins. obur bebisime zarar vermez.
Saglicakla kal....
Puffy, coook sevindim guzel haberlerine..Masallah, bizim mipili bebek geliyooor!! Ilk 3 ay gecti artik, keyfine cikar:) erik demeyin ama yaa, tam erik mevsimi ve burda erik yok, bu sene erik yiyemiycem cok uzgunumErigi gectim, hala kar yagiyor inanamiyorum..Dualariniz icin Allah razi olsun, kabul etsin insallah. Cok ince ve dusuncelisin.
Naz, ne durumdasin merak ettim seni, insallah bebegin sana simsiki tutunucak, guzel seyler dusun..ve kizlarin dedigi gibi Mayisa kadar bekle. Insallah saglikla devam eder hamileligin.
Ben de 3 ay sonra tedaviye baslayacak biri olarak yememe icmeme dikkat etmeye calisiyorum, ama felaket bir hata yapiyorum; sigara iciyorum! gunde 5 tane iciyorum ama sonucta iciyorum yani..off acil kurtulmam lazim tamamen, biliyorum..
Kizlar, bu sene hepimiz hamile kalalim, bebeklerimizi saglikla kucagimiza alalim insallah..
bekliyorum mayısı bekle diyen dr a d um kürtaj dedi sizi dinleyeceyim deynce o da ihtimal yok gibi kararını drunla paylaş dedi u dönüşü yaptı ama ben bekleyeceyim canım sanada iyi şanslar puffy duaların için teşekkürler
Meraba kizlar..ben geldim okuyorum ama yazamiyorum okadar doluyum okadar firsat bulamiyorumki anlatamam sizler.. ama dualarimdasiniz hepiniz insallah benim gibi firsat bualamazsiniz hic birseye hayirlisiyla bebekleriniz olsun bakin gorun derim size bu ikiz oluncada ,massallahh,,ozaman hic dunyayal irtibatiniz kesiliyo gibi birsey,abarti yok inanin..Allah buyuk buyuyolar yavas yavas biz 7 bitti sekize girdik teyzeleri..herzaman dualarimdasiniz..olmayan arkadaslarima tedavide bulunanlara..hamielelere..butun arkadaslarima duam herzaman var..hepinizi seviyorum ..rabbim bu cuma gunu dualarinizi dularimizi kabul etsin saglik huzur ve bol bebisler getirsin insallah isteyen butun arkadaslarima hamile olan arkadaslariminda sag selim dogurmalarini dilerim ..adlarinizi tek tek yazamiyorum ama dualarimda tek tek isimleriniz var..simdilik hoscakalin ..herzaman sizleri okuyiycam..aradarada da yazmaya calisicam ..opuyorum..
kızlarrrr son üç günüm bana dua edin pozitif çıksınnn
Canim testte ne kadar kaldi :)
Kızlar, mini tüp bebek tedavime başladım, adetin 8.günü bugün , tek yumi var, 15 mm olmuş,,, endo kalınlığı 5,2 mmm... Altın yumurta olabilir diye devam dedim ,,, herşey yolunda giderse e2 falan yani,,, ptesi opu olur..... görüşmek üzere...
Alisalis'cim ayni gidiyoruz. Benim de 10. gunum, bir folikul, 14mm, endo kalinligi 5.1. Toplamayi Sali sabah yapacagiz.. Hadi hayirlisi canim :)
kampacıgım sen nerdesın arkadasım.bu mını tüpü sendemı yaptın arkadasım
Canım ya çok duaya ihtiyacımız var..1 Mayıs..Bakalım hayırlı müjdeler getirecek mi?
Kampa tedavin hayırlı olsun ,,,o tek folikul bebeğin olsun ,,,Alisalis'cim ayni gidiyoruz. Benim de 10. gunum, bir folikul, 14mm, endo kalinligi 5.1. Toplamayi Sali sabah yapacagiz.. Hadi hayirlisi canim :)
brezyy arkadım bana ne yzmıstın 40 yas kadınlar bölümüne
Allah emeklerinin karsiligini versin ....insallah positive sonucu yazacaksin
Insallah sende positive sonucu yazacaksin kizlar dualarimdasiniz..
Kampa tedavin hayırlı olsun ,,,o tek folikul bebeğin olsun ,,,
Canım ya çok duaya ihtiyacımız var..1 Mayıs..Bakalım hayırlı müjdeler getirecek mi?
Pufyy maşallah bebeğinebenimde Eyüp Sultan ve Aziz Mahmut hüdayi de adaklarım var...Allah nasip ederse 3ayı tamamlayınca gerçekleştireceğim ...
Dün doktor kontrolumuz vardı ,cok şükür keseyi gördük
Ama her bir adımda bir sonraki için nefesler tutulup beklenmeye başlanıyor...dün omega 3 multıvıtamin ve kan sulandırıcı iğne başladım,,,bu iğne biraz can yakıyor ,,,herşeyde katlandık bunun lafımı olur dedik her akşam göbekten sağlayacağım 1 tane :))) buarada doktorum bir doz daha intralipid uygulamak istedi fakat eczanelerde bulamadık ((Dr um cok önemli değil desede ben bu serumu i bulmak istiyorum biran önce...ne kadar yazık bir durum !!! Serum suan depolarda yok !!!! Sabahtan beri eczaneleri arıyorum olmadı ecza depolarına tweet atacağım....
Bitmiyor gercekten :)bu iğneler ılaçlar hamile kaldıktan sonrada mı bıtmıyor ya ne cektık be topıkdaslarım:)