38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Puffy, coook sevindim guzel haberlerine..Masallah, bizim mipili bebek geliyooor!! Ilk 3 ay gecti artik, keyfine cikar:) erik demeyin ama yaa, tam erik mevsimi ve burda erik yok, bu sene erik yiyemiycem cok uzgunum Erigi gectim, hala kar yagiyor inanamiyorum..Dualariniz icin Allah razi olsun, kabul etsin insallah. Cok ince ve dusuncelisin.

Naz, ne durumdasin merak ettim seni, insallah bebegin sana simsiki tutunucak, guzel seyler dusun..ve kizlarin dedigi gibi Mayisa kadar bekle. Insallah saglikla devam eder hamileligin.

Ben de 3 ay sonra tedaviye baslayacak biri olarak yememe icmeme dikkat etmeye calisiyorum, ama felaket bir hata yapiyorum; sigara iciyorum! gunde 5 tane iciyorum ama sonucta iciyorum yani..off acil kurtulmam lazim tamamen, biliyorum..

Kizlar, bu sene hepimiz hamile kalalim, bebeklerimizi saglikla kucagimiza alalim insallah..

bekliyorum mayısı bekle diyen dr a d um kürtaj dedi sizi dinleyeceyim deynce o da ihtimal yok gibi kararını drunla paylaş dedi u dönüşü yaptı ama ben bekleyeceyim canım sanada iyi şanslar puffy duaların için teşekkürler

Sıkı bir yokuş çıktın. Artık düzlüktesin. Keyfini cıkar. Sonra bir yokuş daha gelecek. Ondan önce naz mı yapcan, kapris mi yapcan ne yapcaksan yap , bir daha bu kadar tolere edilemeyebilirsin

Haklisin siki bir yokuş çıkıldı ama düzlükte güzelmiş :)) tavsiyene uyacağım biraz naz niyaz yapayim degilmi , gerci esim pek fırsat vermiyor gözümün icine bakıyor sagolsun , ama hazir tolere ediliyorken fazlası göz çıkarmaz :))

Hayirlisi olsun kalp atisini duymuşsunuz bundan sonrasi daha ferah , insallah o küçük bebecikte gelişme gösterir kardeşine yetişir ama hakkında hayirlisi olsun önemlisi o , Rabbim sana ve bebislere dert vermesin
Allah yar ve yardimcin olsun

Ay canim kusura bakma erik konusuna ama ben erik endeksli yasiyorum son gunlerde dolapta 2 kg erik yoksa evde fırtına kopuyor , stokların saglam olmasi lazim , su hamileliğin bahara gelmesi ısı iyi oldu yoksa zavallı kocisim erik bulacak diye yanmıştı is'te buyuk Allahım her seyi ne zaman vereçek biliyor :))
Evet nasipse bize mipili geliyor ama doktorum soyle dedi %80 erkek %20 kiz , yaniher seyi anladım da % 20 ne anlamadım , bı sey ya kizdir ya erkek
Darisi sizin basınıza çalışın hadi bakalim benim mipiliyi arkadasınız bırakmayın

Naz canim hayirlisi olsun bekle bakalim mayisi insallah her sey yoluna girecektir , dualarim hepinizle inan keske fazlasını yapabilsem :)

Meraba kizlar..ben geldim okuyorum ama yazamiyorum okadar doluyum okadar firsat bulamiyorumki anlatamam sizler.. ama dualarimdasiniz hepiniz insallah benim gibi firsat bualamazsiniz hic birseye hayirlisiyla bebekleriniz olsun bakin gorun derim size bu ikiz oluncada ,massallahh,,ozaman hic dunyayal irtibatiniz kesiliyo gibi birsey ,abarti yok inanin..Allah buyuk buyuyolar yavas yavas biz 7 bitti sekize girdik teyzeleri..herzaman dualarimdasiniz..olmayan arkadaslarima tedavide bulunanlara..hamielelere..butun arkadaslarima duam herzaman var..hepinizi seviyorum ..rabbim bu cuma gunu dualarinizi dularimizi kabul etsin saglik huzur ve bol bebisler getirsin insallah isteyen butun arkadaslarima hamile olan arkadaslariminda sag selim dogurmalarini dilerim ..adlarinizi tek tek yazamiyorum ama dualarimda tek tek isimleriniz var..simdilik hoscakalin ..herzaman sizleri okuyiycam..aradarada da yazmaya calisicam ..opuyorum..

mesajı okuduğum şu an itibariyle sigarayı bıraktığını düşünüyorum sevgili arkadaşım.
öncelikle yumurtalarının kalitesi için , kendi beden sağlığın için , ileride damarlarınla can vereceğin bebeklerin için lütfen bırak sigarayı.
ben de içiyordum, geçen sene şubatta bıraktım...
o kadar sıkıntı yaşadım bu sürede , negatif bir tüp denemem oldu , aylarca ilaçsız regl olamadım , bunaldım ,daraldım ama tekrar başlamadım. çünkü hedefime ulaşmamda önümdeki en büyük engel o.
lütfen arkadaşım sen de bırak... yaşadığın stres , sıkıntı ne kadar bunaltıcı olursa olsun seni kurtaracak yada rahatlatacak şey değil sigara...

hoş geldin sevgili arkadaşım ,

iyi dileklerin ve bizleri tanımasan da ettiğin duaların için tüm arkadaşlarım adına sana teşekkür ederim.
Dilerim bizi bulan tüm güzellikler seni de bulur.
Bütün duaların için aminnnn.
Rabbim yar ve yardımcın olsun güzel yürekli arkadaşım.

kızlarrrr son üç günüm bana dua edin pozitif çıksınnn

canım dahliam ,

dilerim güzel haberlerini verirsin , dilerim sabrının ve dualarının mükafatını alırsın.

Rabbim yardımcın olsun kuzummm :)

Son düzenleme:

Alisalis'cim ayni gidiyoruz. Benim de 10. gunum, bir folikul, 14mm, endo kalinligi 5.1. Toplamayi Sali sabah yapacagiz.. Hadi hayirlisi canim :)

canım dahliam ,

dilerim güzel haberlerini verirsin , dilerim sabrının ve dualarının mükafatını alırsın.

Rabbim yardımcın olsun kuzummm :)[/QUOTE]

cok sagol canım benım:)ınşallah olumlu sonuç alırım cok heyacanlıyımmmm:)

Allah emeklerinin karsiligini versin ....insallah positive sonucu yazacaksin

Canım ya çok duaya ihtiyacımız var..1 Mayıs..Bakalım hayırlı müjdeler getirecek mi?

Insallah sende positive sonucu yazacaksin kizlar dualarimdasiniz..

Alisalis'cim ayni gidiyoruz. Benim de 10. gunum, bir folikul, 14mm, endo kalinligi 5.1. Toplamayi Sali sabah yapacagiz.. Hadi hayirlisi canim :)
Kampa tedavin hayırlı olsun ,,,o tek folikul bebeğin olsun ,,,

Allah emeklerinin karsiligini versin ....insallah positive sonucu yazacaksin

Insallah sende positive sonucu yazacaksin kizlar dualarimdasiniz..

Kampa tedavin hayırlı olsun ,,,o tek folikul bebeğin olsun ,,,

inşallah canımmm cok istıyorummmm Allahım emeklerımızı bosa cıkarmasınn. senin nasıl gıdıyo hamılelıgın?

Canım ya çok duaya ihtiyacımız var..1 Mayıs..Bakalım hayırlı müjdeler getirecek mi?

Rabbimden hep hayirlisini dile , insallah gönlünden geceni verir , dualarımın hepinizle

Canim hep dua ediyorum hepimiz icin , az kaldi umarim bize guzel müjdeler verirsin :))

Pufyy maşallah bebeğine benimde Eyüp Sultan ve Aziz Mahmut hüdayi de adaklarım var...Allah nasip ederse 3ayı tamamlayınca gerçekleştireceğim ...
Dün doktor kontrolumuz vardı ,cok şükür keseyi gördük
Ama her bir adımda bir sonraki için nefesler tutulup beklenmeye başlanıyor ...dün omega 3 multıvıtamin ve kan sulandırıcı iğne başladım,,,bu iğne biraz can yakıyor ,,,herşeyde katlandık bunun lafımı olur dedik her akşam göbekten saplayacağım 1 tane :))) buarada doktorum bir doz daha intralipid uygulamak istedi fakat eczanelerde bulamadık((Dr um cok önemli değil desede ben bu serumu i bulmak istiyorum biran önce...ne kadar yazık bir durum !!! Serum suan depolarda yok !!!! Sabahtan beri eczaneleri arıyorum olmadı ecza depolarına tweet atacağım....

Son düzenleme:

bu iğneler ılaçlar hamile kaldıktan sonrada mı bıtmıyor ya ne cektık be topıkdaslarım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…