38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

brezeyy bu benımkı ne o zaman ben alısalıs arkadasımızın topigıne baktım.onlar yumurta topluyor.ay ay benımkı ıse 3 yumurta desteklenıp ıyı gelısır ıse transfer edılecek.

Canim alis rahim kalınlığı yeterli olmadıgı icin yumurta toplayıp embryo biriktiriyor zaan kaybetmemek icin , rahim uygun olsa hemen transfer yapılıyor

İyiyim canim , sorunu gormedim gecmisi okudum ama atlamış olabilirim :)
Oncelike sunu soyliyeyim mini tup hakkında en iyi bilgiyi sana alis arkadasımız verir , ben tedaviye baslamadan once araştırmalarımı yaparken daha cok standart tup tedavisi degil kisinin durumuna gore tedavi yapan merkezlerle gorustum , seçtiğim yerede bu yuzden gittim. Bana uyan bir baskasına olmayabilir yada bir baskasına olan bana olmayabilir. Ama durumumu dogrudurust bilmeden bana ilaci basıp tek amacı yumurta çoğaltmak olan yerlere hep tedirgin baktım.
Benimkinin adi mini tup degil , en aindan oyle adlandirilmiyor ama klasik tup tedaviside degil , klasik tup tedavisinde cok yuksek doz ilac veriliyor ve benimkinden daha uzun suruyor igneler , bende az ilaçla yumurta kalitesini bozmadan tedavi yaptılar ve toplamda 5 gun surdu . Ben de sadece iki folikul vardi yani yumurta , ilk kontrolde sadece 1 tanesi vardi 1 gun sonra ikincide cikti doktorum olanın kalitesini bozmadan az ilaçla büyüttü , opuda 2 toplandı , 2si dollendi ve 2 transfer yapildi ama biri hep onden gitti ve cok iyi kalitedeydi ,3. Gun transferi yapildi 8 hücreli olmadi gerekiyorken benim bir tanesi 10 hücreliydi :))

evet sımdı anladım benımkısı mını tup bebek degıl.sana uygulanan seyı bana uyguluyorlar.senın yolunda ılerlıyorum ınsaallah senın sonucunuda alırım.pekı ılaclar vs aynımı puffy cıgım.yarın tedavımın 3 cu gunu ve 8.30 randevum var.2 cı gün 3 yumurta gözlendı arkası gelebılırmıkı

evet sımdı anladım benımkısı mını tup bebek degıl.sana uygulanan seyı bana uyguluyorlar.senın yolunda ılerlıyorum ınsaallah senın sonucunuda alırım.pekı ılaclar vs aynımı puffy cıgım.yarın tedavımın 3 cu gunu ve 8.30 randevum var.2 cı gün 3 yumurta gözlendı arkası gelebılırmıkı

ayrıca neden baska merkezler kısının durumuna bakarak böyle seyler uygulamıyorlar.breezy arkadasım benımkı mını tüp degılmıs sımdı anladım.

ayrıca neden baska merkezler kısının durumuna bakarak böyle seyler uygulamıyorlar.breezy arkadasım benımkı mını tüp degılmıs sımdı anladım.

Aslinda bu merkezde standart tedavi yok bireye ve durumuna gore tedavi sekli var. Senin yasina daha önceki tedavi gecmisine ve su anki rahim yumurta durumuna gore tedavi yapıyorlar.
Her tedavi kisilerde ayni sonucu vermiyor ornek sen femara ile başlamışsın femara yumurta kalitesini arttırır , buyuk ihtimalle senin negatif 3 denemeni göz önüne alarak yumurt kalitesini arttırıyorlar , sonra olanı büyütecekler , aradanda gelen olabiliyor bazen.
Ama bende femara kullanılmadı daha once baska yerde yaptıgım bir denemede 3 yumrtam vardi tum yumurtalarım dolu çıkmış ve birinci kalie döllenmisti , ayrica ilk tedavindede yumurta ilaca hemen cevap vermisti bunu bildikleri icin direkt bende tedaviye geçtiler.
Bu arada vurulan iğnelerimiz ayni yani gonal f 2 kutu aldim bende , cetrotite baskilama icin ben 1 tane kullandım ve catlatma ignesi ovritella
Ama onemli olan yumurtalarin siki takibi , gunluk kontrol bu cok onemli ve dogru dozda ilac
Diger merkezler icin pek yorum yapamıyorum ama onlarda mutlaka kisinin durumuna gore tedavi yapıyordur mutlaka , klasik tup deniyor bulun adına ama bu adin altında tedavi sekilleri farkli
Sana tek tavsiyen icini ferah tut , kendine ve olacagina inan , ne kadar olumlu olursan o kadar tedavin guzel gecer
Hayirlisi olsun

brezeyy bu benımkı ne o zaman ben alısalıs arkadasımızın topigıne baktım.onlar yumurta topluyor.ay ay benımkı ıse 3 yumurta desteklenıp ıyı gelısır ıse transfer edılecek.

belkicim kadınlar doğuştan belli bir yumurta sayısı ile doğar.sonra bunlar ilk yıllar çok olmak üzere her ay yavaş yavaş tükenir.ve her ay folikül sayısı değişken olabilir.bizlerde tedaviye başladığımız zamn şansımıza o ay kaç folikül görünüyorsa onlar destekleniyor.yok eğer tedavi görmüyorsak içlerinden biri ilerleyip büyür ve çatlar eğer hamilelik olursa zaten olur olmazsa o da gider.şimdi sen tedaviye başladığın için bu ay üç folikün var inşaAllah üçüde büyür ve toplanıp emriyo olur.başka ay belki daha fazla belki daha az olabilir.yani normal tğp bebek tedavisinde de az foliküllü bir aya denk gelinebilir.mesela ben normal tüp tedavisi görüdm 9 folikül oldu ay da oldu 2 olduğu ayda.

burdab tedavi olacak ve olmayı düşüneneler tavsiyem adetin 2.3. günleri kontrollerini yapsınlar folikül sayısı iyi oldu ay başlasınlar tedavilerine.yinede rabbim ol dediği zamn görüldüğü üzere bir tane bile yetiyor.herkese bol şanslar dilerim.

yarın test gunum ve ben cok heycnlıyım bu gece nasıl uyuycam bılmıyorum ıster ıstemez endıselenıyorum.degerımın en az kac cıkması lazım hamılelık ıcın?sabah dayanamadım ıdrar testı yaptım tek cızgı cıktı:KK43:ıdrarda bazen cıkmadıgını okumuştum ınşallah oyle bışeydır.keske bakmasaydım

yarın test gunum ve ben cok heycnlıyım bu gece nasıl uyuycam bılmıyorum ıster ıstemez endıselenıyorum.degerımın en az kac cıkması lazım hamılelık ıcın?sabah dayanamadım ıdrar testı yaptım tek cızgı cıktı:KK43:ıdrarda bazen cıkmadıgını okumuştum ınşallah oyle bışeydır.keske bakmasaydım

Bakma sen o idrar testine , yanıltıcı olabiliyor :KK43:
Hamilelik icin bhcg 25 ve ustu olmasi gerekiyor insallah guzel haberler yazacaksın

Hayır canim ac karnina gitmene gerek yok tok gidebilirsin
Yaptığın test erken gebelik testimi normal testmi

normal test canım transferden sonrakı 12. gunum yarın.ıdrarda cıkmadı umarım kanda cıkar.ben genede sabah gıdıyımde kurtulayım bıran once bu stresten

Son düzenleme:
belkicim kadınlar doğuştan belli bir yumurta sayısı ile doğar.sonra bunlar ilk yıllar çok olmak üzere her ay yavaş yavaş tükenir.ve her ay folikül sayısı değişken olabilir.bizlerde tedaviye başladığımız zamn şansımıza o ay kaç folikül görünüyorsa onlar destekleniyor.yok eğer tedavi görmüyorsak içlerinden biri ilerleyip büyür ve çatlar eğer hamilelik olursa zaten olur olmazsa o da gider.şimdi sen tedaviye başladığın için bu ay üç folikün var inşaAllah üçüde büyür ve toplanıp emriyo olur.başka ay belki daha fazla belki daha az olabilir.yani normal tğp bebek tedavisinde de az foliküllü bir aya denk gelinebilir.mesela ben normal tüp tedavisi görüdm 9 folikül oldu ay da oldu 2 olduğu ayda.

burdab tedavi olacak ve olmayı düşüneneler tavsiyem adetin 2.3. günleri kontrollerini yapsınlar folikül sayısı iyi oldu ay başlasınlar tedavilerine.yinede rabbim ol dediği zamn görüldüğü üzere bir tane bile yetiyor.herkese bol şanslar dilerim.

tesekkür ederım arkadasım güzel acıklamıssın.basımdan gecen amelıyatlar sonucu rezervım düstü.artı endometrıozıs görüldü rahımda ve alındı.keske öle bır sansım olsaydı .her ay folikül kontrolü.ama ben yurtdısından gelıyorum.geldım muayene oldum ve baslanıldı.allahtan hayırlısı ne dıyeyım.

normal test canım transferden sonrakı 12. gunum yarın.ıdrarda cıkmadı umarım kanda cıkar.ben genede sabah gıdıyımde kurtulayım bıran once bu stresten

Dahliacigim bosuna stres yapmissin normal testte çıkmaz ki :) normal testler regl geçtikten sonra yapılır ve onlarda etkilidir.
Bizim durumumuz icin erken gebelik testleri satılıyor eczanelerde onlardan kullanmak gerekiyor idrardaki gebelik hormonuna daha duyarlı.
Az kaldi yarin insallah guzel haber verirsin peki durumun hissin ne , kasıkta sancın falan varmı

Dahliacigim bosuna stres yapmissin normal testte çıkmaz ki :) normal testler regl geçtikten sonra yapılır ve onlarda etkilidir.
Bizim durumumuz icin erken gebelik testleri satılıyor eczanelerde onlardan kullanmak gerekiyor idrardaki gebelik hormonuna daha duyarlı.
Az kaldi yarin insallah guzel haber verirsin peki durumun hissin ne , kasıkta sancın falan varmı

ay ne bılıyım ben canım:)gene benı rahatlattın:))regl gunum aslında ayın 1 ınde ama ben daıma 26-27 gunde bır regl olurum ıkı gundur regl sancılarım oldu ama bışey yok eger hamılelık yoksa bıle regl olmama nedenım su progestan ıgnelerımı?kasıgımıın sag tarafında ara ara agrı oldu.akıntım yok sadece su gıbı var galıba o ıgnelerden ne regl belırtısı ne leke hıçbışey yok ne hamılelık ne regl belırtısı var anlıycagın:)ne oldugum bellı degıl bende anlamadım:)normal sartlarda dun regl olmayı beklıyodum cuma gecesı cok regl sancım oldu tm dedım sabh kesın olcak bu.bılmıyorum bışey oldugundanmı yoksa ıgnelerdenmı gelen gıden yok:)sabah ola hayrola kımbılır bu gece kac kere uyancam

Dahlia, umarim hamilesindir, guzel haberlerle gelirsin sabah..heyecanla bekliyoruzzzz..

Belki37, sanirim Memorial'de basladin tedaviye, hayirli olsun ve bebegin gelsin insallah..Hangi merkezlerle gorusup karar verdin Memorial'e? Ben hala Amerikan Hastanesi ve Memorial arasindayim..

Puffy, kisiye ve duruma gore tedavi dedin, kafam yine karisti:) benim de korkum o, tam da karar vermistim Amerikana ama yine karisti..Bir de benim esim benle 2-3 gunlugune gelip dondurucak ya spermleri, vaktim de olmayacak 2 merkezle de gorusup oyle karar vermeye..Memorial'e mi gitsem..off ne zor isler..Cem Hoca'ya da guveniyorum ama hala ve hala kararsizim! bir turlu icime sinmedi ikisi de..Bu arada seninle erik muhabbetinden sonra burda cildirip butun arap bakkallarini gezdim, ve de bulduuuum..su an son derece gurultulu bi sekilde kemiriyorum kendilerini zevkle :)

Breezey, sen ne zaman basliyorsun tedaviye ve nerde dusunuyorsun? Maalesef hala sigara iciyorum ve her ictigimde de kendime bu gidisle kaliteli yumurtalari ruyanda gorursun diyorum..ama Mayis 1 den itibaren icmiycem insallah..gunde 3-5 de olsa cok zararli biliyorum :KK43: ama burda evdeyim su ara surekli, biraz da sikintidan galiba..

Cok guzel bir hafta olsun herkes icin!

X