İyiyim canim , sorunu gormedim gecmisi okudum ama atlamış olabilirim :)
Oncelike sunu soyliyeyim mini tup hakkında en iyi bilgiyi sana alis arkadasımız verir , ben tedaviye baslamadan once araştırmalarımı yaparken daha cok standart tup tedavisi degil kisinin durumuna gore tedavi yapan merkezlerle gorustum , seçtiğim yerede bu yuzden gittim. Bana uyan bir baskasına olmayabilir yada bir baskasına olan bana olmayabilir. Ama durumumu dogrudurust bilmeden bana ilaci basıp tek amacı yumurta çoğaltmak olan yerlere hep tedirgin baktım.
Benimkinin adi mini tup degil , en aindan oyle adlandirilmiyor ama klasik tup tedaviside degil , klasik tup tedavisinde cok yuksek doz ilac veriliyor ve benimkinden daha uzun suruyor igneler , bende az ilaçla yumurta kalitesini bozmadan tedavi yaptılar ve toplamda 5 gun surdu . Ben de sadece iki folikul vardi yani yumurta , ilk kontrolde sadece 1 tanesi vardi 1 gun sonra ikincide cikti doktorum olanın kalitesini bozmadan az ilaçla büyüttü , opuda 2 toplandı , 2si dollendi ve 2 transfer yapildi ama biri hep onden gitti ve cok iyi kalitedeydi ,3. Gun transferi yapildi 8 hücreli olmadi gerekiyorken benim bir tanesi 10 hücreliydi :))