Canim testte ne kadar kaldi :)
herkeze slm benım kımıyasal gebelıgım oldu 22 sınde testı yaptırdım 2,1 cıkmıştı fakat bırsey sormak ıstıyorum ne zaman adet olucam acaba?*
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim testte ne kadar kaldi :)
herkeze slm benım kımıyasal gebelıgım oldu 22 sınde testı yaptırdım 2,1 cıkmıştı fakat bırsey sormak ıstıyorum ne zaman adet olucam acaba?*
Guzel kadinlar, ne haberler var bakalim?! Biraz seyrek giriyorum internete bu aralar, ama bilinki kalbim sizinle. Istanbul'dan en yakin arkadaslarimdan biri geldi, onu gezdirdim, hic eve girmedim son bir haftadir. Ofise de ugramadim tabi, simdi biraz calisma zamani. Cok utandim ya, 5 sene oncesine kadar ayni formda oldugum arkadasimla aramda 35 kg fark varmis, utanmadan bir de size soyledim iste. Ben sistikce o inceldi, sonuc boyle oldu. Boyum var gostermiyorum falan yalan oldu, rakam kendini gosterdi. Bana biraz motivasyon verdi gitti. Neyse hergun yeni bir gun, cikmayan candan umit kesilmez, azimle ... duvari deler, diyerek tekrar basladim diyetime.
Yumurta takibime devam ediyorum, 2 kere bos cikmisti, yarin bir defa daha bakacagiz. Amaaan bahar gelmis, bu sefer basima da vurmus, gecen gun arkadasimi buradaki parklardan birine goturdum, serdik piknik ortusunu, ayakkabilar fora, kirmizi ojeli parmaklar yesil cimenlerin arasina karisti, tepemizde manolya agaci, dallar neredeyse kirilacak cicekten, oh daha ne isteriz...
Bu aralar tek derdim arada bir tutan cadilik krizlerim. Eskiden aldigim hormonlara baglar, durumu kurtarirdim, simdi aciklamasi da yok. Zavallim tatlimi tatli esime yukleniyorum arada, onun melek kanatlari benim de cadi supurgem eksik bir tek. Neyse olur o kadar diyelim.
Hepinize ama hepinize kucak dolusu sevgi, pozitif enerji gonderiyorum. Istedigimiz hersey, kendi planladigimiz zamanda degil ancak bizim icin en dogru zamanda gelecek, inaniyorum, siz de inanin. Herkese opucukler
kullandığın hormon içerikli ilaçları bıraktın mı canım..
progestan jel , östrojen hapları falan...
o ilaçları bıraktıktan 1 -2 gün içerisinde olursun.
eğer bu dediğim zaman dolduysa ve hala reglin başlamadıysa doktora muayene olmanda yarar var.
bu kullanılan ılaclar adetı gecıktırıyo mu canım?
Sınıfı geçtik kizlar benim civciv benden inatci çıktı yas 45 ama sonuc doktorumun dediği gibi superrrrrr
bu kullanılan ılaclar adetı gecıktırıyo mu canım?
Ben yanıtlayayım , evet geciktirebiliyor :)
Kızlar, mini tüp bebek tedavime başladım, adetin 8.günü bugün , tek yumi var, 15 mm olmuş,,, endo kalınlığı 5,2 mmm... Altın yumurta olabilir diye devam dedim ,,, herşey yolunda giderse e2 falan yani,,, ptesi opu olur..... görüşmek üzere...
oleyyy oleyyyy oleyyyyyyy...
mini mini bir tüp olmuştu , alısıma konmuştu...
inşallah kuzummm inşallah...
çok güzel haberlerini bekliyoruz. Rabbim yanında yardımcın olsun
Dun hayirlisiyla ilk trimisterde yani uc ayı tamamladım.
Eyüp Sultan'da aldim soluğu lokum dağıtıldı , avluda Yasin ve bir cok dua okundu ,Rabb'ime sukuredildi .
Benim Rabb'ime şükürden baska soyliyecegim ve dileğim yok bu yuzden hepinizin icin saglikli bir hamilelik ve hayirli bir bebek istendi.
Aaa birde lokum dağıtıldı hepimiz icin hep tatli olsun ağzımızın tadı bozulmasın diye , eeee ne demisler benim adım hidir elimden gelen budur.
Gunun notu : işbirlikçi olarak kayınvalidemi de aldim yanıma duble dua yapalim diye , oturtdum Anne su duaları oku dedim sonrada kasim anneleri ve 38 ve 40 topigi icin istiyorum de dedim , o da nedir topik falan dedi nedir oyle kızım diyor , bosver sen soyle bak cok hayirli is yapıyorsun dedim. Kadin deli olduğumun farkında ama iyice inandı.
Dun hayirlisiyla ilk trimisterde yani uc ayı tamamladım.
Eyüp Sultan'da aldim soluğu lokum dağıtıldı , avluda Yasin ve bir cok dua okundu ,Rabb'ime sukuredildi .
Benim Rabb'ime şükürden baska soyliyecegim ve dileğim yok bu yuzden hepinizin icin saglikli bir hamilelik ve hayirli bir bebek istendi.
Aaa birde lokum dağıtıldı hepimiz icin hep tatli olsun ağzımızın tadı bozulmasın diye , eeee ne demisler benim adım hidir elimden gelen budur.
Gunun notu : işbirlikçi olarak kayınvalidemi de aldim yanıma duble dua yapalim diye , oturtdum Anne su duaları oku dedim sonrada kasim anneleri ve 38 ve 40 topigi icin istiyorum de dedim , o da nedir topik falan dedi nedir oyle kızım diyor , bosver sen soyle bak cok hayirli is yapıyorsun dedim. Kadin deli olduğumun farkında ama iyice inandı.
puffyı sana özelden msj attım
bakıp arayabılırmısın
Testi yaptırabileceğimi yakın Ve fiyatı uygun yerler telefonları internette var
Bahçelievler Ozel Nisa Hastanesi
Yenibosna Ozel Safa Hastanesi