38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

herkeze slm benım kımıyasal gebelıgım oldu 22 sınde testı yaptırdım 2,1 cıkmıştı fakat bırsey sormak ıstıyorum ne zaman adet olucam acaba?*

kullandığın hormon içerikli ilaçları bıraktın mı canım..
progestan jel , östrojen hapları falan...
o ilaçları bıraktıktan 1 -2 gün içerisinde olursun.

eğer bu dediğim zaman dolduysa ve hala reglin başlamadıysa doktora muayene olmanda yarar var.

Guzel kadinlar, ne haberler var bakalim?! Biraz seyrek giriyorum internete bu aralar, ama bilinki kalbim sizinle. Istanbul'dan en yakin arkadaslarimdan biri geldi, onu gezdirdim, hic eve girmedim son bir haftadir. Ofise de ugramadim tabi, simdi biraz calisma zamani. Cok utandim ya, 5 sene oncesine kadar ayni formda oldugum arkadasimla aramda 35 kg fark varmis, utanmadan bir de size soyledim iste. Ben sistikce o inceldi, sonuc boyle oldu. Boyum var gostermiyorum falan yalan oldu, rakam kendini gosterdi. Bana biraz motivasyon verdi gitti. Neyse hergun yeni bir gun, cikmayan candan umit kesilmez, azimle ... duvari deler, diyerek tekrar basladim diyetime.
Yumurta takibime devam ediyorum, 2 kere bos cikmisti, yarin bir defa daha bakacagiz. Amaaan bahar gelmis, bu sefer basima da vurmus, gecen gun arkadasimi buradaki parklardan birine goturdum, serdik piknik ortusunu, ayakkabilar fora, kirmizi ojeli parmaklar yesil cimenlerin arasina karisti, tepemizde manolya agaci, dallar neredeyse kirilacak cicekten, oh daha ne isteriz...
Bu aralar tek derdim arada bir tutan cadilik krizlerim. Eskiden aldigim hormonlara baglar, durumu kurtarirdim, simdi aciklamasi da yok. Zavallim tatlimi tatli esime yukleniyorum arada, onun melek kanatlari benim de cadi supurgem eksik bir tek. Neyse olur o kadar diyelim.
Hepinize ama hepinize kucak dolusu sevgi, pozitif enerji gonderiyorum. Istedigimiz hersey, kendi planladigimiz zamanda degil ancak bizim icin en dogru zamanda gelecek, inaniyorum, siz de inanin. Herkese opucukler :KK54:

Guzel kadinlar, ne haberler var bakalim?! Biraz seyrek giriyorum internete bu aralar, ama bilinki kalbim sizinle. Istanbul'dan en yakin arkadaslarimdan biri geldi, onu gezdirdim, hic eve girmedim son bir haftadir. Ofise de ugramadim tabi, simdi biraz calisma zamani. Cok utandim ya, 5 sene oncesine kadar ayni formda oldugum arkadasimla aramda 35 kg fark varmis, utanmadan bir de size soyledim iste. Ben sistikce o inceldi, sonuc boyle oldu. Boyum var gostermiyorum falan yalan oldu, rakam kendini gosterdi. Bana biraz motivasyon verdi gitti. Neyse hergun yeni bir gun, cikmayan candan umit kesilmez, azimle ... duvari deler, diyerek tekrar basladim diyetime.
Yumurta takibime devam ediyorum, 2 kere bos cikmisti, yarin bir defa daha bakacagiz. Amaaan bahar gelmis, bu sefer basima da vurmus, gecen gun arkadasimi buradaki parklardan birine goturdum, serdik piknik ortusunu, ayakkabilar fora, kirmizi ojeli parmaklar yesil cimenlerin arasina karisti, tepemizde manolya agaci, dallar neredeyse kirilacak cicekten, oh daha ne isteriz...
Bu aralar tek derdim arada bir tutan cadilik krizlerim. Eskiden aldigim hormonlara baglar, durumu kurtarirdim, simdi aciklamasi da yok. Zavallim tatlimi tatli esime yukleniyorum arada, onun melek kanatlari benim de cadi supurgem eksik bir tek. Neyse olur o kadar diyelim.
Hepinize ama hepinize kucak dolusu sevgi, pozitif enerji gonderiyorum. Istedigimiz hersey, kendi planladigimiz zamanda degil ancak bizim icin en dogru zamanda gelecek, inaniyorum, siz de inanin. Herkese opucukler :KK54:

hoşgeldin kampam kuzum...:KK19:

aşağı yukarı bıraktığın gibiyiz..senin de bu sürede güzel günler geçirmene sevindim.son satırdaki cümleni pek beğendim.
her şeyimizin en iyisini olmasını istiyoruz ya , doğru şeyler yapmak... bizim bebeklerimiz de anneleri gibi olacak. mükemmeliyetçi.

ayyy ben yine buldum bir bahaneee:KK37:

Sınıfı geçtik kizlar benim civciv benden inatci çıktı yas 45 ama sonuc doktorumun dediği gibi superrrrrr:nazar::nazar::nazar::nazar:

kullandığın hormon içerikli ilaçları bıraktın mı canım..
progestan jel , östrojen hapları falan...
o ilaçları bıraktıktan 1 -2 gün içerisinde olursun.

eğer bu dediğim zaman dolduysa ve hala reglin başlamadıysa doktora muayene olmanda yarar var.

bu kullanılan ılaclar adetı gecıktırıyo mu canım?

Testi yaptırabileceğimi yakın Ve fiyatı uygun yerler telefonları internette var

Bahçelievler Ozel Nisa Hastanesi

Yenibosna Ozel Safa Hastanesi

selam,gecmisi cok okuyamadim canim, ne yaptin en son kan testi degerin düsüktü sonrasini bilmiyorum umarim artmistir degerin.

herkeze slm benım kımıyasal gebelıgım oldu 22 sınde testı yaptırdım 2,1 cıkmıştı fakat bırsey sormak ıstıyorum ne zaman adet olucam acaba?*

Yukarida bende sana sormustum son durumu bir önceki sayfaya yazmissin. benim denemem olmadi ama, arkadaslardan ögrendigim kadariyla, ilaclarini birakinca adet olacaksin umarim cok beklemeden bebegini kucagina alirsin.

Kızlar, mini tüp bebek tedavime başladım, adetin 8.günü bugün , tek yumi var, 15 mm olmuş,,, endo kalınlığı 5,2 mmm... Altın yumurta olabilir diye devam dedim ,,, herşey yolunda giderse e2 falan yani,,, ptesi opu olur..... görüşmek üzere...

Sınıfı geçtik kizlar benim civciv benden inatci çıktı yas 45 ama sonuc doktorumun dediği gibi superrrrrr:nazar::nazar::nazar::nazar:

bizim bebiş ( yoksa çok uzun adı var ) tamamen senin genlerini taşıyor kuzum... babasını bilmiyoruz ama bilsek de farketmez , tamamen senin genlerin.
Maşallah bebişimize...Rabbim hep korusun ikinizi...Güzel haberlerini hiç eksik etmesin kuzumm:KK19:

bu kullanılan ılaclar adetı gecıktırıyo mu canım?

Ben yanıtlayayım , evet geciktirebiliyor :)

evett ben de cevaplayayım , geciktirebiliyor.

aaa aynı cevabı vermişiz puffyimm:KK1:

rahim duvarını kalınlaştıran ilaçlar , gebelik var sinyali gönderdiği için regl olmak gecikir.bu tür ilaçlar bırakıldıktan bir kaç gün sonra , regl başlar...:KK51:

bu da tıbbi açıklama:KK37::KK1:

Kızlar, mini tüp bebek tedavime başladım, adetin 8.günü bugün , tek yumi var, 15 mm olmuş,,, endo kalınlığı 5,2 mmm... Altın yumurta olabilir diye devam dedim ,,, herşey yolunda giderse e2 falan yani,,, ptesi opu olur..... görüşmek üzere...

oleyyy oleyyyy oleyyyyyyy...:21:
mini mini bir tüp olmuştu , alısıma konmuştu...:KK37::nazar:
inşallah kuzummm inşallah...:KK16:
çok güzel haberlerini bekliyoruz. Rabbim yanında yardımcın olsun:KK19:

oleyyy oleyyyy oleyyyyyyy...:21:
mini mini bir tüp olmuştu , alısıma konmuştu...:KK37::nazar:
inşallah kuzummm inşallah...:KK16:
çok güzel haberlerini bekliyoruz. Rabbim yanında yardımcın olsun:KK19:

amin şekerim , inşallah konar,,,
darısı yumurta bekleyen herkesin başına.... ay halimize bakın, tek yumurtalara kaldık kızlarrrrr,,, e bukadar gecikirsek böyle olur,,, Allah sonumuzu hayreyleye................

Dun hayirlisiyla ilk trimisterde yani uc ayı tamamladım.
Eyüp Sultan'da aldim soluğu lokum dağıtıldı , avluda Yasin ve bir cok dua okundu ,Rabb'ime sukuredildi .
Benim Rabb'ime şükürden baska soyliyecegim ve dileğim yok bu yuzden hepinizin icin saglikli bir hamilelik ve hayirli bir bebek istendi.
Aaa birde lokum dağıtıldı hepimiz icin hep tatli olsun ağzımızın tadı bozulmasın diye , eeee ne demisler benim adım hidir elimden gelen budur.

Gunun notu : işbirlikçi olarak kayınvalidemi de aldim yanıma duble dua yapalim diye , oturtdum Anne su duaları oku dedim sonrada kasim anneleri ve 38 ve 40 topigi icin istiyorum de dedim , o da nedir topik falan dedi nedir oyle kızım diyor , bosver sen soyle bak cok hayirli is yapıyorsun dedim. Kadin deli olduğumun farkında ama iyice inandı.

Sıkı bir yokuş çıktın. Artık düzlüktesin. Keyfini cıkar. Sonra bir yokuş daha gelecek. Ondan önce naz mı yapcan, kapris mi yapcan ne yapcaksan yap , bir daha bu kadar tolere edilemeyebilirsin :KK1:

Dun hayirlisiyla ilk trimisterde yani uc ayı tamamladım.
Eyüp Sultan'da aldim soluğu lokum dağıtıldı , avluda Yasin ve bir cok dua okundu ,Rabb'ime sukuredildi .
Benim Rabb'ime şükürden baska soyliyecegim ve dileğim yok bu yuzden hepinizin icin saglikli bir hamilelik ve hayirli bir bebek istendi.
Aaa birde lokum dağıtıldı hepimiz icin hep tatli olsun ağzımızın tadı bozulmasın diye , eeee ne demisler benim adım hidir elimden gelen budur.

Gunun notu : işbirlikçi olarak kayınvalidemi de aldim yanıma duble dua yapalim diye , oturtdum Anne su duaları oku dedim sonrada kasim anneleri ve 38 ve 40 topigi icin istiyorum de dedim , o da nedir topik falan dedi nedir oyle kızım diyor , bosver sen soyle bak cok hayirli is yapıyorsun dedim. Kadin deli olduğumun farkında ama iyice inandı.

Allah dualarinizi kabul etsin canim ve bizlerede dua ettiginiz icin tesekkur ederim...
Cok sevindim 3 ay sorunsuz atlattin masallah. Gerisi kendiliginden gelir :)

Bugun dr gittim melegimin kalp atisini gorduk Allahima sukurler olsun. Dr. hersey yolunda dedi :) birde kucuk bir bebek daha var dedi :) ama onun kalbi henuz atmiyormus, gecen hafta gormemisti :))) sanirim duser kendiliginden ins. obur bebisime zarar vermez.
Saglicakla kal....

Testi yaptırabileceğimi yakın Ve fiyatı uygun yerler telefonları internette var

Bahçelievler Ozel Nisa Hastanesi

Yenibosna Ozel Safa Hastanesi

okudum msj arkadasım.tamam buraya gıdecegım.öle gıdıp ben bu testı yaptırmak ıstıyorum dıycem öylemı.ve yarın ılaclarımı almalıyım nerden nasıl kac.bırde a alacagım

X