simaycım üzme kendini yüksediyse düşerde dünyanın sonu değil sadece başlaman bir kaç ay gecikmiş öyle düşün benim sonucum 242 burdaki dr sağlıksız gebelik kürtaj öneriyorum dedi yatsan hemen kürtaj edecek düşünebiliyomusun sahip olmak için çabalıyoruz birde alacaklar bende bekleyeceyim dedim topikte bir dr sordum 4 mayısta ultrasonla belli olur sağlıklı olup olmayacağı dedi 4 mayısa kadar hiç tahlil yapmadan bebişimle yaşayacağım
inşaAllah bu tedaviyle bebeğinin ya da bebeklerinle başladığın yolculuğun olur.sonrada uzunnnn bir ömür sürer amin.
çok kötüyüm kızlar biri bana herşey normale döner desin
benim öpme beni öpme, bence sen hala çalışmalara devam et , bir gün bir gün daha dahaa
Memleketteki erik stoklarını ben eritiyorum piyasada erik kıtlığı olursa sebebi benim bil :)
Yatacağım simdi bu aksam yikanacaktim ama yine yıkanmamak icin bahaneler buldum kendime burada gezindim durdum zaten gec oldu bundan sonrada yıkanmam zatenbu Günü'de atlattık yıkanmadan yarin ilaçlama servisi gelir eve garanti
Sana kolay gelsin , yarin ayni saatlerde taciz ederim :)) iyi geceler
Herkese merhaba,
Bende haberler iyi değil, 2 ay önce 5.8 olan FSH bu ay 19 çıkarak, deneme yapmamıza izin vermedi.
İlaç kullanacağım bu ay önümüzdeki ay FSH değerine göre deneme yapacağız. Cumartesi günü yıkıldım desem yeridir,önce bir kist olduğunu söyledi doktor kan tahliline göre hareket edelim dedi. Kan verdim ve ben deli gibi ağlamaya başladım, hissettim birşeyler ters oysa o kadar sakin ve o kadar emindim ki herşeyin yolunda gideceğinden, yaşadığım şok sonucunda muslukları açtım. Hemşire geldi yanıma beni teselli ediyor, canım acıdığından ağlamıyorum dedim, güldü bana:)
Neyse sonra telefon ile verilen bilgi ve tedaviye başlayamama, ne diyeyim o gün kabus gibiydi, akşam arkadaşlarla buluştuk ben direndim ayakta kalmaya ama vücudum iflas etti ve gözlerim karardı kendimi kaybettim. Hastane derken, aşırı adet kanaması da birleşince yaşadığım duygusal çöküntü ile tansiyonum yerlerde geziyormuş. o gece serum ile sersemleşen ben deliksiz uyku ile yeni bir güne başladım ve hemen organizasyonlara ve dolu dizgin yaşama devam :)
Ne zaman tedavi başlayacak ne zaman bitecek ne zaman transfer olacak ince ince hepsini hesaplamıştım. Ne demişler hayat biz plan yaparken başımıza gelendir diye: ) şimdi duruyorum ve sakinleşmeye çalışıyorum. Tüm aldığım notları planları herşeyi çekmeceye tıkıştırdım. Bu ay sessiz sakin yaşamak istiyorum.
FSH nasıl düşer ne yapılır artık düşünmek istemiyorum, ben kaliteli yumurtlayacağım diye kendimi şartlandırdıkça düzgün çalışan sistemimi bozdum ki hiçbir destekleyici kullanmadım sadece omega 3 aldım yediklerime dikkat ettim, bal tarçın çörekotu yedim geçen adet dönemimde.Aman kötü yumurta çıkmasın dedikçe bozdum dengemi, düşünme şeklimi değiştiriyor ve endişelerimden uzaklaşmayı diliyorum. Bahar temizliği yapar gibi kafamın içindeki tüm düşünceleri çöpe atmak istiyorum, bana yardım etmesi için yüce yaradana yalvarıyorum.
Sizleri de sıktım sabah sabah ama bende durumlar budur. Sonucu aldığımdan beri elim bile gitmedi sayfaya bakmayaAma sizi habersiz bırakmak istemedim.. Ben buralardayım yine sizleri okumak iyi geliyor:)
Puffy bebişin haberlerini okudum, ay yerim ben o erkeği:)) Allah bahtını açık etsin:) Naz üzülme herşey olacağına varıyor. İlayda sende öyle...
Hepinize sevgiler, huzur sizinle olsun...
simaycım üzme kendini yüksediyse düşerde dünyanın sonu değil sadece başlaman bir kaç ay gecikmiş öyle düşün benim sonucum 242 burdaki dr sağlıksız gebelik kürtaj öneriyorum dedi yatsan hemen kürtaj edecek düşünebiliyomusun sahip olmak için çabalıyoruz birde alacaklar bende bekleyeceyim dedim topikte bir dr sordum 4 mayısta ultrasonla belli olur sağlıklı olup olmayacağı dedi 4 mayısa kadar hiç tahlil yapmadan bebişimle yaşayacağım
çok kötüyüm kızlar biri bana herşey normale döner desin
Reham transferın hayırlı olsun su gunlerı çabucak geçirip bize müjde verırsın insallah
Simay cok hazırdın ama bu ay böyle oldu diye hep böyle olacak değil ya... O yumurtayı illaki kıstıracaksın
Ivf herbal support kullanmışmıydın...mutlaka coq 10 200 gr ,omega3 1000 mg , multıvıtamin mutlaka kullanıp bir daha ki sürece hazırlanmalısın....dhea da listene ekleyebilirsin...
Pufyy ayy senı heyecanla takipteyim inan...maşallah mipili bebişimizeee
Naz inşallah Rabbim korktuğuna uğratmasın ...
Maiumut Insallah sendebebeğine kavuşursun...
Breezey nasıl gidiyor çalışmalar ?
Bende doktor randevusu ıçın gun sayıyorum heyecanlıyım bı o kadarda korkuyorum...
Rabbbim sağlıkla kavuşturur inşallahh
merhaba bayanlar.dün ıkı hastane ıle görüstüm.memorıal ve bahcecı.semra hanım ve aynur hanım muayene ettı.rezervımın düsük oldugu ıcın bana farklı bır yöntem uygulanacagını söyledı.ılk 5 gün tablet alacakmısım agızdan.sonra gonalofa gecıcem sanırım.az ılacla kalıtelı yumurta sanırım.öle anladım.sıze sorularım var.bunu aranızda yaptıran varmı.ıkıncısı benden rubella ıgl adlı bır test ıstedıler ben su anda bahcelıevlereyım.bu testı nerede yaptırabılırım.ben yurtdısından gelıyorum.burada sıgortamız yok.özel olacak yanı.memorıalde yaparız dedı ama bıraz pahalı.cok ınceledıler dosyamı.hastane lüks bır yerde degıldı ve dısarıdan eskı görünüyordu bahcecı ıle karsılastırınca.hemsırelerın üstü vs.dıyceksınızkı ne alaka ama ınsan acaba dıyor buna karsın ılgı cok ıyıydı arastırma acısından.bahcecı ıse cok sık bır yerde ve ıcı mükemmel kalıte farkı bellı oluyor.gürkan arıkan ıle ön görüsme yaptım.oda farklı bır yöntem önerdı.ve tavrı pekte hosoma gıtmedı.belkı dıger doktorlar farklıdır veya mustafa bey.ıste böyle .LÜTFEN SU TESTI NEREDE NASIL YAPTIRABILECEGIMI YAZARMISINIZ.BIRDE KLINIGIN KONUMU GÖRÜNTÜSÜ TÜP BEBEKTE ÖNEMLIMIDIR.GARIP BIR SORU OLDU AMA
Dun hayirlisiyla ilk trimisterde yani uc ayı tamamladım.
Eyüp Sultan'da aldim soluğu lokum dağıtıldı , avluda Yasin ve bir cok dua okundu ,Rabb'ime sukuredildi .
Benim Rabb'ime şükürden baska soyliyecegim ve dileğim yok bu yuzden hepinizin icin saglikli bir hamilelik ve hayirli bir bebek istendi.
Aaa birde lokum dağıtıldı hepimiz icin hep tatli olsun ağzımızın tadı bozulmasın diye , eeee ne demisler benim adım hidir elimden gelen budur.
Gunun notu : işbirlikçi olarak kayınvalidemi de aldim yanıma duble dua yapalim diye , oturtdum Anne su duaları oku dedim sonrada kasim anneleri ve 38 ve 40 topigi icin istiyorum de dedim , o da nedir topik falan dedi nedir oyle kızım diyor , bosver sen soyle bak cok hayirli is yapıyorsun dedim. Kadin deli olduğumun farkında ama iyice inandı.
merhaba bayanlar.dün ıkı hastane ıle görüstüm.memorıal ve bahcecı.semra hanım ve aynur hanım muayene ettı.rezervımın düsük oldugu ıcın bana farklı bır yöntem uygulanacagını söyledı.ılk 5 gün tablet alacakmısım agızdan.sonra gonalofa gecıcem sanırım.az ılacla kalıtelı yumurta sanırım.öle anladım.sıze sorularım var.bunu aranızda yaptıran varmı.ıkıncısı benden rubella ıgl adlı bır test ıstedıler ben su anda bahcelıevlereyım.bu testı nerede yaptırabılırım.ben yurtdısından gelıyorum.burada sıgortamız yok.özel olacak yanı.memorıalde yaparız dedı ama bıraz pahalı.cok ınceledıler dosyamı.hastane lüks bır yerde degıldı ve dısarıdan eskı görünüyordu bahcecı ıle karsılastırınca.hemsırelerın üstü vs.dıyceksınızkı ne alaka ama ınsan acaba dıyor buna karsın ılgı cok ıyıydı arastırma acısından.bahcecı ıse cok sık bır yerde ve ıcı mükemmel kalıte farkı bellı oluyor.gürkan arıkan ıle ön görüsme yaptım.oda farklı bır yöntem önerdı.ve tavrı pekte hosoma gıtmedı.belkı dıger doktorlar farklıdır veya mustafa bey.ıste böyle .LÜTFEN SU TESTI NEREDE NASIL YAPTIRABILECEGIMI YAZARMISINIZ.BIRDE KLINIGIN KONUMU GÖRÜNTÜSÜ TÜP BEBEKTE ÖNEMLIMIDIR.GARIP BIR SORU OLDU AMA
kuzum günaydın
Maşallah subhanallah bebişimize
Ne güzel olmuş, ne güzel şeyler yapmışsınız,Rabbim kabul etsin.
Senin yüreğine , kayınvalidenin ve senin dilinize , nefesinize sağlık.
Merhabaa..
Belki37 bana da Semra Hn. aynı tedaviyi uyguladı 5 gün femara diye bir ilaç içiyorsun, aynı zamanda iğnelere de başlamıştık adetin 5.günü galiba. Çok kaliteli yumurta elde ettik 1.kalite embriyo transfer edildi ama malesef tutunamadı. TEdavime memorial da Semra hn. ve Aynur hn. ,ile devam ediyorum. Çok ilgililer ancak sen sormazsan çok şey anlatmıyorlar:) onun dışında ben çok memnunum:)
İçine neresi siniyorsa oraya git derim... sevgiler..
Puffy dualar için teşekkür:)
Eki Görüntüle 695103 Eki Görüntüle 695104
Evettt bahsettiğim patikler) Puffy mesaj atamadım burdan paylaşıyorum:) sevgiler...
Dun hayirlisiyla ilk trimisterde yani uc ayı tamamladım.
Eyüp Sultan'da aldim soluğu lokum dağıtıldı , avluda Yasin ve bir cok dua okundu ,Rabb'ime sukuredildi .
Benim Rabb'ime şükürden baska soyliyecegim ve dileğim yok bu yuzden hepinizin icin saglikli bir hamilelik ve hayirli bir bebek istendi.
Aaa birde lokum dağıtıldı hepimiz icin hep tatli olsun ağzımızın tadı bozulmasın diye , eeee ne demisler benim adım hidir elimden gelen budur.
Gunun notu : işbirlikçi olarak kayınvalidemi de aldim yanıma duble dua yapalim diye , oturtdum Anne su duaları oku dedim sonrada kasim anneleri ve 38 ve 40 topigi icin istiyorum de dedim , o da nedir topik falan dedi nedir oyle kızım diyor , bosver sen soyle bak cok hayirli is yapıyorsun dedim. Kadin deli olduğumun farkında ama iyice inandı.
Reham transferın hayırlı olsun su gunlerı çabucak geçirip bize müjde verırsın insallah
Simay cok hazırdın ama bu ay böyle oldu diye hep böyle olacak değil ya... O yumurtayı illaki kıstıracaksın
Ivf herbal support kullanmışmıydın...mutlaka coq 10 200 gr ,omega3 1000 mg , multıvıtamin mutlaka kullanıp bir daha ki sürece hazırlanmalısın....dhea da listene ekleyebilirsin...
Pufyy ayy senı heyecanla takipteyim inan...maşallah mipili bebişimizeee
Naz inşallah Rabbim korktuğuna uğratmasın ...
Maiumut Insallah sendebebeğine kavuşursun...
Breezey nasıl gidiyor çalışmalar ?
Bende doktor randevusu ıçın gun sayıyorum heyecanlıyım bı o kadarda korkuyorum...
Rabbbim sağlıkla kavuşturur inşallahh
Allah sağlıcakla kucagına almayı nasip etsin.. yaptıgın dualar kabul olsun. Ağzınıza sağlık. Allah razı olsun canım .
Selam kizlar
38,5 yasinda genc yummy mummy adayi olarak aranizdayim:))) Iki hafta sonra Kadikoy Acibadem hastanesinde ilk gorusmem var. heyecan dorukta!!! Eylul/ekim gibi ilk tedaviyi dusunuyoruz ama hani bir laf vardir " kullari plan yaparken Allah gulermis" hakkimda hayirlisi olsun !!
Ben de sorun yok esimde sperm yok denecek kadar az, TESE olacak . Bir de tansiyon hastasi aldigi ilaclardan dolayi bosalma sorunu da var.
Sizlerin hikayelerini okuyunca icime bir umut doguyor ama kendimi cok da sartlandirmiyorum hayalkirikligi yasamamak icin . Kendime kiziyorum keske daha erken cocuk isteseydik diye. 10 sene biz istemedik , kariyer yapmak pesinde kostum( buyuk hata!! Calistigim/ yasadigim yerde cok var 38/45 arasi anne olan ben de daha vakit var diye hic ustune dusmedim bir de biraz bencillik vardi sanirim insan uzun yillar cocuksuz olunca alisiyor ve pek de aklina gelmiyor cocuk yapmak. Esimle istedigimiz yere tatile gitmek , spontene yasamak istedigimizi istedigimiz zaman yapmak daha cazip geldi !!! 2-3 sene once anladim ben de anne olmak istiyorum bu seferde esimin sorunuyla karsilastik. Umarim is isten gecmemistir.
Insallah hepimiz istedigimiz bebislere kavusuruz diyorum. Kendinize cok iyi bakin. Herkese selam x
Allah razı olsun sevgili puffy sürekli takip ediyorum sizi ve bu topiki.Beni hep gülümsetiyorsum Allah seni de güldürsün bebeğinle.