Tek taşımız bizimle
Rabbbim koklamayı kucağımıza almayı da nasip eder inşallahdegerimiz artar sağlıklı bir bebek olur inşallah
Darısı tüm bekleyenlere olsun
Tek taşımız bizimle
Rabbbim koklamayı kucağımıza almayı da nasip eder inşallahdegerimiz artar sağlıklı bir bebek olur inşallah
Darısı tüm bekleyenlere olsun
canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm sabahtan berii topikleri gezmektenn senden haber alıcam diye helak oldum..Aradım telini inşş yanlış noyu aramamışımdır..Mesacda attım ama görmedin sanırımm...
Rabbimmmmmmm değerini katlanarak arttığını keseyii kalp atışlarını nasib etsinn.9 ayın sonunda kucağına almayı sağlıkla huzurla asib etsinn..
Millss teyzoşunun ennn kıymetlisi oo..Maşallahh subhanallah cnmm
Cok tesekkurler ....dualarimı Cook içten söylüyorum...allahım isteyen herkese nasip et...oyyy Maşallah Subhanallahhh
Aminn aminnn duaların içinn
Wannacım, günlerdir foruma bakmıyordum ve senin için girdim. Çoook tebrik ediyorum arkadaşım, allah tamamına erdirsin. :)
Cnm cok teşekkur ederım... Amın. İnşallah darısı sana ve tum bekleyenleregözünaydın bitanem.allah sağsalim kucağına almayı nasip etsin inşallah.
Pıtırcığın annesi ,umut kaynağım bebeğinle bizlere dualar ettin ,rabbbim dualarımızı kabul etti sağlıkla da kavuşabiliriz inşallah dumanım....uzuun bır hikaye bu inşallah sonuda mutlu olacaktır inşallahhhuzuuuuunnn zamandır aldığım beni en çok mutlu eden hamiş haberisin canımmmm...Allah tamamına erdirsin çok duygulandım yaaaaaaaaaaaa
çok tebrik ederim canımmmm cok sevındım ınan tuylerım dıken dıken oldu:)Rabbim kucagına saglıkla almanı nasip etsinnn ne guzel haber bu:)
Amııınnnn inşallah :)msj kutun dolu canım sana ozelden bışeyler yazmıştım ama ulasamıyo
Canım benım çok teşekkur ederım bende arada sizin topiği dikizliyorumÇok tebrik ediyorum millstone den dolayı sizi takip ediyorum ve çok mutlu oldum sağlıkla ve vaktiyle kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim..
Yaa ben senı yerım çok tesekkür ederım ilknurumleventimtatlım kuzum sabahın 8inden beri senin için nette dolaşıyorum ama okulda zor oldu şimdi baktım sonucunu gördüm ne yazsam bu mutluluğu anlatır bilemem canımmm çok mutlu oldum çok duygulandım bu ne güzel bir mucize.. Rabbim kucağına almayıda nasip etsin İnşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh.. dualarım seninle seni çok seviyorummmmmm....:119::119::119::119::119::119::119::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:
Canım benım çok teşekkur ederım bende arada sizin topiği dikizliyorum)) seni tanıyorum...çıtır millstonenun tatlı arkadaşı
Amın inşallah devamı gelirde kucağımıza alırız
Darısı sana ve tüm isteyenlere dualarımdasınız
herkeze slmm bana acıll yrdmmmm buğu transferım 6,cı gunu test yaptırdım 1,2 ıyımı sızce yoksa ılaçları kesıyımmı kımse yokmuuuuuuuuuuuuuu
herkeze slmm bana acıll yrdmmmm buğu transferım 6,cı gunu test yaptırdım 1,2 ıyımı sızce yoksa ılaçları kesıyımmı kımse yokmuuuuuuuuuuuuuu
6 .gun çok erken degıl mı test için? Mutlaka doktoruna sormalısın ...