38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Tek taşımız bizimle
Rabbbim koklamayı kucağımıza almayı da nasip eder inşallah degerimiz artar sağlıklı bir bebek olur inşallah
Darısı tüm bekleyenlere olsun

uzuuuuunnn zamandır aldığım beni en çok mutlu eden hamiş haberisin canımmmm...Allah tamamına erdirsin çok duygulandım yaaaaaaaaaaaa

Tek taşımız bizimle
Rabbbim koklamayı kucağımıza almayı da nasip eder inşallah degerimiz artar sağlıklı bir bebek olur inşallah
Darısı tüm bekleyenlere olsun

çok tebrik ederim canımmmm cok sevındım ınan tuylerım dıken dıken oldu:)Rabbim kucagına saglıkla almanı nasip etsinnn ne guzel haber bu:)

herkeze slmm bana acıll yrdmmmm buğu transferım 6,cı gunu test yaptırdım 1,2 ıyımı sızce yoksa ılaçları kesıyımmı

Canimsin evet dönmemedim sana heyecanlı bekleyışimiz sürüyordu ... Tatli millstonenumm çıtır güzeli sna umut olsun sakın pes etme başaracaksın , darısı en kısa zamanda sana olsun
İlk fırsatta arayacağım .

Çok tebrik ediyorum millstone den dolayı sizi takip ediyorum ve çok mutlu oldum sağlıkla ve vaktiyle kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim..

Wannacım, günlerdir foruma bakmıyordum ve senin için girdim. Çoook tebrik ediyorum arkadaşım, allah tamamına erdirsin. :)

Alarahan yol arkadasım teşekkur edıyorum...amın Insallah rabbbim kucağımıza almayı nasip etsın...cok emek harcıyoruz Cook ve anneliği çok hak ediyoruz... Istanbuldakı denemen son olacak ve başaracaksın ...dualarımdasın

tatlım kuzum sabahın 8inden beri senin için nette dolaşıyorum ama okulda zor oldu şimdi baktım sonucunu gördüm ne yazsam bu mutluluğu anlatır bilemem canımmm çok mutlu oldum çok duygulandım bu ne güzel bir mucize.. Rabbim kucağına almayıda nasip etsin İnşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh.. dualarım seninle seni çok seviyorummmmmm.... :119::119::119::119::119::119::119::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:

uzuuuuunnn zamandır aldığım beni en çok mutlu eden hamiş haberisin canımmmm...Allah tamamına erdirsin çok duygulandım yaaaaaaaaaaaa
Pıtırcığın annesi ,umut kaynağım bebeğinle bizlere dualar ettin ,rabbbim dualarımızı kabul etti sağlıkla da kavuşabiliriz inşallah dumanım....uzuun bır hikaye bu inşallah sonuda mutlu olacaktır inşallahhh

Son düzenleme:
çok tebrik ederim canımmmm cok sevındım ınan tuylerım dıken dıken oldu:)Rabbim kucagına saglıkla almanı nasip etsinnn ne guzel haber bu:)

msj kutun dolu canım sana ozelden bışeyler yazmıştım ama ulasamıyo
Amııınnnn inşallah :)
Canımm darısı başına suan tedavıdesın inşşalah su bekleme süresinin sonunda mutlu haberi verirsin...msj kutusunu boşaltıyorum hemen

Çok tebrik ediyorum millstone den dolayı sizi takip ediyorum ve çok mutlu oldum sağlıkla ve vaktiyle kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim..
Canım benım çok teşekkur ederım bende arada sizin topiği dikizliyorum )) seni tanıyorum...çıtır millstonenun tatlı arkadaşı
Amın inşallah devamı gelirde kucağımıza alırız
Darısı sana ve tüm isteyenlere dualarımdasınız

Yaa ben senı yerım çok tesekkür ederım ilknurumleventim
Amınnn inşallah Rabb'ime emanet tek taşım Rabbim sanada mucizesıini göndersin inşallah ..bendimde dualarım sizlerle inan ... Sabah ezanıyla uyanıp yollara düşüyorum boş sokaklarda yüksek sesle dua etmişliğim çoktur ...

Aminnnn inşallah...
saol canım hep beklerim topiğimize hamiş dolu sohbet edersiniz

herkeze slmm bana acıll yrdmmmm buğu transferım 6,cı gunu test yaptırdım 1,2 ıyımı sızce yoksa ılaçları kesıyımmı kımse yokmuuuuuuuuuuuuuu

herkeze slmm bana acıll yrdmmmm buğu transferım 6,cı gunu test yaptırdım 1,2 ıyımı sızce yoksa ılaçları kesıyımmı kımse yokmuuuuuuuuuuuuuu

6 .gun çok erken degıl mı test için? Mutlaka doktoruna sormalısın ...

6.gün çok erkennnn... bence de doktoruna sormalısın yada hiç aldırmamalı ve test gününü beklemelisin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…