herkeze slmm bana acıll yrdmmmm buğu transferım 6,cı gunu test yaptırdım 1,2 ıyımı sızce yoksa ılaçları kesıyımmı kımse yokmuuuuuuuuuuuuuu
6.gün çok erkennnn...bence de doktoruna sormalısın yada hiç aldırmamalı ve test gününü beklemelisin...
Tek taşımız bizimle
Rabbbim koklamayı kucağımıza almayı da nasip eder inşallahdegerimiz artar sağlıklı bir bebek olur inşallah
Darısı tüm bekleyenlere olsun
herkeze slmm bana acıll yrdmmmm buğu transferım 6,cı gunu test yaptırdım 1,2 ıyımı sızce yoksa ılaçları kesıyımmı kımse yokmuuuuuuuuuuuuuu
Hemen nickini mumtobe yap:) sadece sana bakmak için geldim topiğinize, sana özelden attığım mesajdan hatırlarsın beni
Seni tebrik ediyorum. Ne kadar sevindim sana, ne kadar umut oldun bana anlatamam
Allah tamamına erdirsin. Tek taşın Rabb'imize emanet olsun inşallah
Ay içime su serpildi, valla bak
wanacım nasıl sevindim nasıl çok şükür.inşaAllah sağlıklı bir 9 ay geçirirsin canım.Allah kucağına aldığın günleride göstersin amin.
Cnm çok tesekkür ederim ... Amnnnn inşallahhh o gunleri görelim...Haydi artık sıra sende
Yakın değil mi tedavi? Dualarımdasın
hayırlı olsun allah tamamına erdirsin..kucağınada al işallah..darısı bizlere tüm isteyenlere..
tşk.ederım en azında 0 degıl degılmı:))
Egunal işlem tamam :) senin işlemde Millstone
Breziyyy(kesin böyle yazılmıyor ama idare et canım) seni kendime benzetiyorum.Yılmıyorsun helal olsun.İnşallah benim kadar beklemden gelsin bebeğin.Umutsuzluğa lüzum yok.Görüdüğü üzere oluyor işte.Zamanı denk geldiğinde oluyor
şimdi şöyle oluyor kuzummm...
benim canım kocamcımın ilk evliliğinden ikiz kızlarımız var, 25 yaşında kızçelerim.
eee ben bu durumda anne oluyorum yani...
bir tanesi geçen sene nisanda doğum yaptı , ondan olan minnak sıpam bu ay sonu 1 yaşını dolduruyor.bir kere nene oldum yanii.
öbür kızçem de 5 aylık hamile, kısmetse eylül sonu ekim başı gibi de ondan bir torunum daha olacak...
Bir de miacım mayacımın minnakları var...karar verdim onların da nenesi olacağım...
şeyy evett biras ters bi durum ... önce nene oldum sonra anne olacağım Rabbimin izniyle...
Tek taşımız bizimle
Rabbbim koklamayı kucağımıza almayı da nasip eder inşallahdegerimiz artar sağlıklı bir bebek olur inşallah
Darısı tüm bekleyenlere olsun
oy masallah sana güzel anneanne. allah torun sevgisinin yaninda insallah en kisa zamanda sana bir kez daha evlat sevgisini tattirir. zaten ikizler bir tadim almissin bir de gelecek bebisinle bir kez daha tadarsin.
öncelikle seni tebrik etmek istedim.. Ne güzel kızlarını ve torunlarını candan kabullenmişsin en azından ben öyle hissettim.. Genelde ikinci evliliklerde çocuklar ve torunlar pek kabul edilip sevilmez. Ben 20 yaşındayken dedem ikinci evliliğini yaptı ama eşi ne bizi nede babamları sevmedi ve evine kabul etmedi... her yıl yaz tatilinde gidip gördüğümüz dedemizin evine hasret kalıyoduk ama yapcak bişey yoktu. Aradan 20 yıl geçti hala aynı... kaç yıl oldu dedemizi görmeyeli bilmeyiz.. kadın herkesten uzaklaştırdı onu varsa yoksa kendi kızları ve torunları önce çok üzülürdük küçüktük ama şimdi umrumda değil
wanacım nasıl sevindim nasıl çok şükür.inşaallah sağlıklı bir 9 ay geçirirsin canım.allah kucağına aldığın günleride göstersin amin.
Ilaydacım zaten emriyo 5. 6. Günlerde tutnuyormuş.aslında sonucun kötü değil,arkadaşın dediği gibi sakın ilaçlarını bırkam aynen devam.12. Güne kadar epey yükselir inşaallah.5 in üsütü gebeliktir benim bildiğim.ama seninki dahada yükselecektir.
herşey için çok erkennn...
Hem olmasa sıfır çıkmıyor o değer...kendimden biliyorumm, 12.gün 0.31 çıkmıştı benimki... Tutunamamışlardı bile bebişlerim...
Ama sen ne üzül ne de umutsuzluğa kapıl...çooooooooooooooooooooooookkk erkennn...