bugun yumurta toplama gunumdu topu topu bır yumurtam var.olgunmu degılmı dıye haber vrcez dedıler bırkac saat sonra haber verdıler olgunmuş yumurtam eger olgun cıkmasaydı bu kdr ugraş boşa gıtcektıbu sımdılık sevındırıci bir haber benim için.tek yumurta olması şansımı baya azaltıyo ama ben umutluyum genede.kac gun sonra transfer yapılır kızlar?
herkeze slm gerı sayım basladı bugun transferım 5.cı gunu allah herkeze hayırlı bebışler versın:))
saat 23.06
15.04.2013
topikte bir ben varım bir de duova görünüyor
insallah o tek yumi cok saglikli bir bebek olur cnm...
tek yumi olunca
2.gun transfer ediliyor kavusmana az kaldi:)
canımmm dahliammm
inşallah puffycimin ki gibi altın yumurtan olur , güzel güzel gelişir , tutunur sana...
biz de güzel haberlerini alırız,mutluluğunu paylaşırız...
Rabbim sonuna kadar güzelliklerle devamını nasip etsin canımm kuzummm
normalde 1-5 arası fakat sen ısrar et 5.cı gunune transferını yaptır en kalıtelı onlar oluyor sagılıcakla kal...
Bu sabah topikleri ben acıyorum dun kısır krizim tutunca yaptim ve patlayacak kadar yedim sonra tabi mide agrisi ve aksam 8 de uyudum sabah 8 de kalktım , zaten ömrümün yarisi uyuyarak geciyor bu aralar galiba progestron ignesinden :)
Bebis iyi midemi bulandırıp duruyor , yada kasik agrilari bitmiyor kendini hep hatırlatıyor. Evde sakin gunler geçiriyoruz Pazartesi 2 li testim var gun sayıyorum , heyecanla bekliyorum iste :))
hayirli sabahlar kizlar :)
KIZLAR maalesef negatıf. kan testi sonucum 0.49 hepınize tesekkur. bır daha kı sefere.....
Bu sabah topikleri ben acıyorum dun kısır krizim tutunca yaptim ve patlayacak kadar yedim sonra tabi mide agrisi ve aksam 8 de uyudum sabah 8 de kalktım , zaten ömrümün yarisi uyuyarak geciyor bu aralar galiba progestron ignesinden :)
Bebis iyi midemi bulandırıp duruyor , yada kasik agrilari bitmiyor kendini hep hatırlatıyor. Evde sakin gunler geçiriyoruz Pazartesi 2 li testim var gun sayıyorum , heyecanla bekliyorum iste :))
hayirli sabahlar kizlar :)
günaydın puffy, bende çok severim kısırı canım:) bebiş istediyse yapcak bişey yok mecbur yiyeceksin tabi ama malum bulgur dokunabilir fazlası :))
HAyırlı sabahlar canım. Hava çok soğuk dimiyani istanbulda soğuk :))
ikili testte istediğin pozisyona gelmezse kuzum , totosuna 2 şaplak atıver e mi..
benim kızçemin de ikili testi vardı , çok şükür bir sorun çıkmadı...ama gizlideki minnak torunum ölçtürmemiş ense kalınlığını, uğraştırmış bayağı doktoru...ama o bahaneyle kızçem , renkli ultrasonda görmüş bebişini...
inşallah sen de güzel haberlerini verirsin kuzum...
sanada kuzummmm...
İstanbul çok soğukkk ve yağmurluuu
Almanya'da hava 24 derece hafif bulutlu ama genel itibariyle günesliiiiiiiiii.
ya breezy nasil yani torunun mu olacak. ya dalga gecme vallaha mi
Almanya'da hava 24 derece hafif bulutlu ama genel itibariyle günesliiiiiiiiii.
Tek taşımız bizimle
Rabbbim koklamayı kucağımıza almayı da nasip eder inşallahdegerimiz artar sağlıklı bir bebek olur inşallah
Darısı tüm bekleyenlere olsun inşallahhhh
Tek taşımız bizimle
Rabbbim koklamayı kucağımıza almayı da nasip eder inşallahdegerimiz artar sağlıklı bir bebek olur inşallah
Darısı tüm bekleyenlere olsun
Tek taşımız bizimle
Darısı tüm bekleyenlere olsun