38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

herkeze slm gerı sayım basladı bugun transferım 5.cı gunu allah herkeze hayırlı bebışler versın:))

normalde 1-5 arası fakat sen ısrar et 5.cı gunune transferını yaptır en kalıtelı onlar oluyor sagılıcakla kal...

insallah o tek yumi cok saglikli bir bebek olur cnm...
tek yumi olunca
2.gun transfer ediliyor kavusmana az kaldi:)

neden 2.gun transfer ediliyo canım netten okuduklarıma göre 5.gun en iyisiymiş.netten araştırmasam daha iyi olcak ama genede bakıyorum işte:)o an kötu etkılenıyorum ama birazdan geçıyo o kötu düşünceler aklımdan:) olumlu düşünüyorum olcaksa bir yumurtaylada olur bu iş nasip kısmet meselesi

cok sagol canım benım:)inşallah o altın yumurta olur bende altın yumurtlayan tavuk:)hepimiz en kısa sürede kavusuruz ınşallah bebeklerimize.Rabbim istiyen herkese nasip etsinn

Bu sabah topikleri ben acıyorum dun kısır krizim tutunca yaptim ve patlayacak kadar yedim sonra tabi mide agrisi ve aksam 8 de uyudum sabah 8 de kalktım , zaten ömrümün yarisi uyuyarak geciyor bu aralar galiba progestron ignesinden :)
Bebis iyi midemi bulandırıp duruyor , yada kasik agrilari bitmiyor kendini hep hatırlatıyor. Evde sakin gunler geçiriyoruz Pazartesi 2 li testim var gun sayıyorum , heyecanla bekliyorum iste :))

günaydın puffy, bende çok severim kısırı canım:) bebiş istediyse yapcak bişey yok mecbur yiyeceksin tabi ama malum bulgur dokunabilir fazlası :))

hayirli sabahlar kizlar :)

HAyırlı sabahlar canım. Hava çok soğuk dimi yani istanbulda soğuk :))

KIZLAR maalesef negatıf. kan testi sonucum 0.49 hepınize tesekkur. bır daha kı sefere.....

Canım çok geçmiş olsun.Ben de kentte olumsuz bir deneyim yaşamış biri olarak sana tek tavsiyem İstanbulda bir kez daha denemendir.Allahtan umut kesilmez...İzmir tüp bebek konusunda İstanbulla kıyaslanmayacak kadar sığ...

ikili testte istediğin pozisyona gelmezse kuzum , totosuna 2 şaplak atıver e mi..

benim kızçemin de ikili testi vardı , çok şükür bir sorun çıkmadı...ama gizlideki minnak torunum ölçtürmemiş ense kalınlığını, uğraştırmış bayağı doktoru... ama o bahaneyle kızçem , renkli ultrasonda görmüş bebişini...

inşallah sen de güzel haberlerini verirsin kuzum...

hayirli sabahlar kizlar :)

sanada kuzummmm...
İstanbul çok soğukkk ve yağmurluuu

Almanya'da hava 24 derece hafif bulutlu ama genel itibariyle günesliiiiiiiiii.

ya breezy nasil yani torunun mu olacak. ya dalga gecme vallaha mi

ya breezy nasil yani torunun mu olacak. ya dalga gecme vallaha mi

şimdi şöyle oluyor kuzummm...

benim canım kocamcımın ilk evliliğinden ikiz kızlarımız var, 25 yaşında kızçelerim.
eee ben bu durumda anne oluyorum yani...
bir tanesi geçen sene nisanda doğum yaptı , ondan olan minnak sıpam bu ay sonu 1 yaşını dolduruyor.bir kere nene oldum yanii.
öbür kızçem de 5 aylık hamile, kısmetse eylül sonu ekim başı gibi de ondan bir torunum daha olacak...

Bir de miacım mayacımın minnakları var... karar verdim onların da nenesi olacağım...

şeyy evett biras ters bi durum ... önce nene oldum sonra anne olacağım Rabbimin izniyle...

Tek taşımız bizimle
Rabbbim koklamayı kucağımıza almayı da nasip eder inşallah degerimiz artar sağlıklı bir bebek olur inşallah
Darısı tüm bekleyenlere olsun

Son düzenleme:
Tek taşımız bizimle
Rabbbim koklamayı kucağımıza almayı da nasip eder inşallah degerimiz artar sağlıklı bir bebek olur inşallah
Darısı tüm bekleyenlere olsun inşallahhhh

canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm sabahtan berii topikleri gezmektenn senden haber alıcam diye helak oldum..Aradım telini inşş yanlış noyu aramamışımdır..Mesacda attım ama görmedin sanırımm...

Rabbimmmmmmm değerini katlanarak arttığını keseyii kalp atışlarını nasib etsinn.9 ayın sonunda kucağına almayı sağlıkla huzurla asib etsinn..

Millss teyzoşunun ennn kıymetlisi oo..Maşallahh subhanallah cnmm

Tek taşımız bizimle
Darısı tüm bekleyenlere olsun

Wannacım, günlerdir foruma bakmıyordum ve senin için girdim. Çoook tebrik ediyorum arkadaşım, allah tamamına erdirsin. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…