38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Hemen nickini mumtobe yap:) sadece sana bakmak için geldim topiğinize, sana özelden attığım mesajdan hatırlarsın beni:KK66:
Seni tebrik ediyorum. Ne kadar sevindim sana, ne kadar umut oldun bana anlatamam
Allah tamamına erdirsin. Tek taşın Rabb'imize emanet olsun inşallah:KK66:
Ay içime su serpildi, valla bak:KK16:

Tek taşımız bizimle :nazar::nazar::nazar:
Rabbbim koklamayı kucağımıza almayı da nasip eder inşallah :emir_bebek: degerimiz artar sağlıklı bir bebek olur inşallah
Darısı tüm bekleyenlere olsun :KK66:

wanacım nasıl sevindim nasıl çok şükür.inşaAllah sağlıklı bir 9 ay geçirirsin canım.Allah kucağına aldığın günleride göstersin amin.

herkeze slmm bana acıll yrdmmmm buğu transferım 6,cı gunu test yaptırdım 1,2 ıyımı sızce yoksa ılaçları kesıyımmı kımse yokmuuuuuuuuuuuuuu

ilaydacım zaten emriyo 5. 6. günlerde tutnuyormuş.aslında sonucun kötü değil,arkadaşın dediği gibi sakın ilaçlarını bırkam aynen devam.12. güne kadar epey yükselir inşaAllah.5 in üsütü gebeliktir benim bildiğim.ama seninki dahada yükselecektir.

Hemen nickini mumtobe yap:) sadece sana bakmak için geldim topiğinize, sana özelden attığım mesajdan hatırlarsın beni:KK66:
Seni tebrik ediyorum. Ne kadar sevindim sana, ne kadar umut oldun bana anlatamam
Allah tamamına erdirsin. Tek taşın Rabb'imize emanet olsun inşallah:KK66:
Ay içime su serpildi, valla bak:KK16:

Evet hatırlıyorum tabi, dualarından Allah razı olsun
Çok teşekkür ederim ,,,darısı senin başına :KK66: ayy bende şimdi duygulandım inan şaşkınlık ,mutluluk hersey biririne karıştı....ağlak bir durumdayım ...:KK5:
Momtobe:KK66:) cok iyi fikir ...:KK1: umdunu hiç yitirme derlerdi de demesi kolay derdim... Evet demesi kolay ,,, pes etme sakın

wanacım nasıl sevindim nasıl çok şükür.inşaAllah sağlıklı bir 9 ay geçirirsin canım.Allah kucağına aldığın günleride göstersin amin.

Cnm çok tesekkür ederim ... Amnnnn inşallahhh o gunleri görelim...Haydi artık sıra sende
Yakın değil mi tedavi? Dualarımdasın

tşk.ederım en azında 0 degıl degılmı:))

herşey için çok erkennn...

hem olmasa sıfır çıkmıyor o değer...kendimden biliyorumm, 12.gün 0.31 çıkmıştı benimki... tutunamamışlardı bile bebişlerim...

ama sen ne üzül ne de umutsuzluğa kapıl...çooooooooooooooooooooooookkk erkennn...:KK49:

Öncelikle Melek ve Wannacım sizleri candan tebrik ediyorum.Ne güzel haberlerle gelmişsiniz...Allah sonuna kadar sağlıkla devam ettirsin kucağınıza almanızı nasip etsin inşallah Amiiin...
Alisalis,geçmiş olsun demekten başka yapacak bir şey yok canım...Yola devam edeceksin başka yolu yok.Ve tabi diğer negatif sonuç alan arkadaşlarda öyle.Breziyyy(kesin böyle yazılmıyor ama idare et canım) seni kendime benzetiyorum.Yılmıyorsun helal olsun.İnşallah benim kadar beklemden gelsin bebeğin.Umutsuzluğa lüzum yok.Görüdüğü üzere oluyor işte.Zamanı denk geldiğinde oluyor.Alabama yazmış uzun uzun.Çok isteyeceğiz verecek yaradan.İstiyoruz,elimizden geleni yapıyoruz ve bekliyoruz.Allah hakkımızda hayırlısını versin inşallah Aminnn...Sonuç bekleyen,gün sayan arkadaşlardan da güzel haberleri alırız inşallah...
Benden pek bir haber yok arkadaşlar.Brancaları aylar sonra zar zor getirttim.Adetimi bekliyorum başlamak için ama tık yok.Ben ki 26.günü geçirmem 30 gün bu gün bitti.Teslerde bi numara yok.Büyük ihtimalle kist durumları söz konusu.Zaten emarda iki adet görülmüştü ama ben onları doğal foliküllerimdir diye yorumlamıştım.Hafta sonu dr yolu gözüktü.Nefffret ediyorum o masadan ama kaçış yok işte.Son denemem son denemem dedim durdum yapamadım bir türlü ama okullar kapanır kapanmaz yani haziranda bu işi bitireceğim.4.denemem de geliyormuş bebek mesela:)))Umut fakirin ekmeği ye dur anasını satiim...
Wanna sen bu hormonsuz bebeği nerde ve kaç yaşında yaptın tatlım yaaa?Helal olsun sana.Dönüp okuyacağım tedavini yeniden.Bir ara bir serumdn da bahsetmiştin galiba.Ayrıntılı yaz bir ara olur mu canım.Bende de durum aynı çünkü.Her ay kendiliğinden oluşan çift yumurta,aynı büyüme ve sonuç hüsran.En ağır doz ilaç kullandılar,en hafif doz verdiler,kendim femara ve klomen kullandım her seferinde iki tane oldu.Demek ki ilaç fayda etmiyor.Merkez ve doktorun hakkında yazarsan sevinirim canım.Yeniden hayırlı olsun ve inşallah güzel güzel katlansın değerin.
Diğer arkadaşlarıma da sevgilerimi gönderiyorum.Kendinize iyi bakın şekerler.Bahar topiğimize güzel haberlerle geldi.İnşallah böyle devam eder.Herkese yeniden iyi geceler...

Breziyyy(kesin böyle yazılmıyor ama idare et canım) seni kendime benzetiyorum.Yılmıyorsun helal olsun.İnşallah benim kadar beklemden gelsin bebeğin.Umutsuzluğa lüzum yok.Görüdüğü üzere oluyor işte.Zamanı denk geldiğinde oluyor

olsunn canımm olsunnn, nasıl yazdığın önemli değil, yazarken ne kadar samimi, duygularla yazdığın önemli:KK19:

teşekkür ederim benimle ilgili yazdıkların için...kolay teslim olmayı sevmiyorum ben de...:KK49:
nefes aldığımız sürece umut etmeliyiz.:nazar:

yaklaşan bahar ayları , tıpkı ağaçları yeşerttiği gibi , tomurcuklandırdığı gibi inşallah bizimde göbüşlerimizde tam da olmaları gereken yerde bebişlerimizi canlandırır...:KK16:

kendine çok iyi bak ... bizi habersiz bırakma canım:KK19:

Gunaydınnnn,

Sabahın körü sayfaya bakayım dedim, allam allam wanna tebrikler, tebrikler:) balkon da guneslenilecek demek ki:)

Öptüm:).

şimdi şöyle oluyor kuzummm...:KK19:

benim canım kocamcımın ilk evliliğinden ikiz kızlarımız var, 25 yaşında kızçelerim. :KK16:
eee ben bu durumda anne oluyorum yani...:KK37:
bir tanesi geçen sene nisanda doğum yaptı , ondan olan minnak sıpam bu ay sonu 1 yaşını dolduruyor.bir kere nene oldum yanii.:KK34:
öbür kızçem de 5 aylık hamile, kısmetse eylül sonu ekim başı gibi de ondan bir torunum daha olacak...:KK49:

Bir de miacım mayacımın minnakları var... :KK4:karar verdim onların da nenesi olacağım...:KK30:

şeyy evett biras ters bi durum ... önce nene oldum sonra anne olacağım Rabbimin izniyle...:KK16:

oy masallah sana güzel anneanne. allah torun sevgisinin yaninda insallah en kisa zamanda sana bir kez daha evlat sevgisini tattirir. zaten ikizler bir tadim almissin bir de gelecek bebisinle bir kez daha tadarsin.

Tek taşımız bizimle :nazar::nazar::nazar:
Rabbbim koklamayı kucağımıza almayı da nasip eder inşallah :emir_bebek: degerimiz artar sağlıklı bir bebek olur inşallah
Darısı tüm bekleyenlere olsun :KK66:

wanna tek tasin hayirli ugurlu olsun. güzel güzel tutunup sana dünya tatlisi bebis olarak geri dönsün. Yüce rabbim insallah güzel test sonuclarini da paylasmayi nasip eylesin. inandin ve basardin ve eminim ki bebisin de senin gibi inancli ve güclü cikacak. senin gibi tatlisko bir anneyi birakmayacak. hayirlisi olsun yeniden :)

oy masallah sana güzel anneanne. allah torun sevgisinin yaninda insallah en kisa zamanda sana bir kez daha evlat sevgisini tattirir. zaten ikizler bir tadim almissin bir de gelecek bebisinle bir kez daha tadarsin.

ahhh be kuzummm , o kızçelerimi ben doğurmadım ki ...:KK50: kocamcımın ilk evliliğinden onlar...:KK49:
ben doğurmuş olsam , hele bir de torunlarım olsa , çocuk sahibi olmayı bu kadar ister miydim bilmiyorum...:KK34:

öncelikle seni tebrik etmek istedim.. Ne güzel kızlarını ve torunlarını candan kabullenmişsin en azından ben öyle hissettim.. Genelde ikinci evliliklerde çocuklar ve torunlar pek kabul edilip sevilmez. Ben 20 yaşındayken dedem ikinci evliliğini yaptı ama eşi ne bizi nede babamları sevmedi ve evine kabul etmedi... her yıl yaz tatilinde gidip gördüğümüz dedemizin evine hasret kalıyoduk ama yapcak bişey yoktu. Aradan 20 yıl geçti hala aynı... kaç yıl oldu dedemizi görmeyeli bilmeyiz.. kadın herkesten uzaklaştırdı onu varsa yoksa kendi kızları ve torunları önce çok üzülürdük küçüktük ama şimdi umrumda değil

öncelikle seni tebrik etmek istedim.. Ne güzel kızlarını ve torunlarını candan kabullenmişsin en azından ben öyle hissettim.. Genelde ikinci evliliklerde çocuklar ve torunlar pek kabul edilip sevilmez. Ben 20 yaşındayken dedem ikinci evliliğini yaptı ama eşi ne bizi nede babamları sevmedi ve evine kabul etmedi... her yıl yaz tatilinde gidip gördüğümüz dedemizin evine hasret kalıyoduk ama yapcak bişey yoktu. Aradan 20 yıl geçti hala aynı... kaç yıl oldu dedemizi görmeyeli bilmeyiz.. kadın herkesten uzaklaştırdı onu varsa yoksa kendi kızları ve torunları önce çok üzülürdük küçüktük ama şimdi umrumda değil

Teşekkür ederim canımmm. Kızçelerim , kocamcımın yani canımın canı , nasıl sevmem ben onları. Onları severken onlara ait parçaları , bebişlerini , minnak torunlarımı nasıl sevmem.:KK19:
Onlar gelince ,evimizi doldurunca yaşadığım mutluluğu , onlara yemek yapmanın ve iştahla yediklerini görmenin sevincini başka ne bana yaşatabilir ki...
onları madem bu kadar seviyorsun ve benimsemişsin , neden çocuk sahibi olmak istiyorsun diye düşünebilirsin. Zaten onları bu kadar sevdiğim için istiyorum çocuk sahibi olmayı...kardeşleri olsun diye...:KK49:
baştan pazarlık yaptılar benimle , biz senin ilk göz ağrılarınız , bizden çok sevme tamam mı diye... :KK34:

ve onlar ne zaman isterlerse gelirler bize.hiç kısıtlamadım hiç engellemedim.
insan evine kırmızı mumlu davetiye ile çağrılmaz ki değil mi ?
gelene kapımız açık ... yeter ki gelsinler , cıvıl cıvıl sesleriyle doldursunlar evimizi :KK16:

wanacım nasıl sevindim nasıl çok şükür.inşaallah sağlıklı bir 9 ay geçirirsin canım.allah kucağına aldığın günleride göstersin amin.

Ilaydacım zaten emriyo 5. 6. Günlerde tutnuyormuş.aslında sonucun kötü değil,arkadaşın dediği gibi sakın ilaçlarını bırkam aynen devam.12. Güne kadar epey yükselir inşaallah.5 in üsütü gebeliktir benim bildiğim.ama seninki dahada yükselecektir.

cvp ıcın cok tşk ederım ıyıkı varsınız...

herşey için çok erkennn...

Hem olmasa sıfır çıkmıyor o değer...kendimden biliyorumm, 12.gün 0.31 çıkmıştı benimki... Tutunamamışlardı bile bebişlerim...

Ama sen ne üzül ne de umutsuzluğa kapıl...çooooooooooooooooooooooookkk erkennn...:KK49:

cok tşk ederım allah herkeze sagılklı bebekler versın ıyıkı varsın cnm...

X