38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

ayyy allahim 20 gündür yedim kendi kendimi memorialmi bahcecimi kafayi usutecegim bi insan bu kadarmi kararsiz olu.deli olacagim.100 kere karar veriyorum degistiriyorum .normaldede böyleyim ama bu is dahada beter.deli olacagim.22 de ucuyorum nereye gidecegimi bilmiyorum.bide son denememiz ondan bu kadar üzerinde duruyorum ama bu kadarida beni cok yipratiyor

puffycimle bir kontak kursana canımm... onun doktoru neredeyse o hastaneye git...onun doktoru benim için olabilirler arasında ama tabii ben bir kaç ay moladayım...
sonrası belki denerim belki de deneme gerek kalmaz, bebişlerim kendi gelir.

Arkadaşlar ben tüp bebek denemsi yapmak için hazırlık sürecine başladım doktorum biestoron vardı elimde yarım kutu vardı ancak bugün itibaroyla bitti ve her yerde aradım yok hatta ithakatcı fimayla bile görüştüm onlarda 1 hafta 10 gün sonra gelir dediler.Bu topikte çoğunuz erken yumurta yetmezliği olduğu için elinde bu ilaçtan son kulanma tarihi geçmemiş olan var mı?Varsa parasıyla ilacı bana satabilir m,i yarım kutu kalmış da olabilir.Son umudum işte.

Biosteron DHEA 10 mg 60 Tablet - Bitkisel Store

canım bu siteye bir baksan , sanki netten de satışı olabiliyor gibi... belki yardımcı olur sana

Canım ben kararımı verdim Mustafa Bahçecide denicem bu son denememi Allah izin verirse. Sende bi an önce kararını ver ve bol bol dua et canım yolun açık olsun arkadaşım..

KIZLAR maalesef negatıf. kan testi sonucum 0.49 hepınize tesekkur. bır daha kı sefere.....

elbette bir daha ki sefere... o sefere kadar doktorunla neyin olmadığını konuş...
dilerim seninki benimkinden daha ilgilidir de yardımcı olur...

bak bugün kaçıncı gün ki 5 nisanda kanamam başlayınca aradım... ama ondan sonra beni ne arayan var ne soran...
aldılar parayı ...gerisi hikaye.

sabrın bol olsun kuzum...Rabbim nasip edecektir , kalbini ona doğru tut , yeter

KIZLAR maalesef negatıf. kan testi sonucum 0.49 hepınize tesekkur. bır daha kı sefere.....

ne desem sanirim bos. acini o kadar iyi anliyorum ki. benimki de hala taze. ama inanki geciyor. bak 3 tane biraktim arkamda. zaman herseyin ilaci. agla üzül zirla ama sonra silkin ve toparlan. sonraki sürecler icin dinc ve kendinden emin bir kafaya ihtiyacin var. canim benim insallah Yüce Rabbim bize bir sonraki denememizde meleklerimizi gönderir. öpüyorum

bugun yumurta toplama gunumdu topu topu bır yumurtam var.olgunmu degılmı dıye haber vrcez dedıler bırkac saat sonra haber verdıler olgunmuş yumurtam eger olgun cıkmasaydı bu kdr ugraş boşa gıtcektıbu sımdılık sevındırıci bir haber benim için.tek yumurta olması şansımı baya azaltıyo ama ben umutluyum genede.kac gun sonra transfer yapılır kızlar?

Canımmm çok üzgünüm ( lütfen kendini çok üzme bi dahaki sefer olcak inşallah ümidini sakın kaybetme ....
teşekkür ederim, inşallah canım.

amin inşallah hepimize nasip eder inşallah, benim endo 5,7 mm olduğundan tutunamadılar canım, hem de 3 tane transfer olmuştu, 6,7,7 hücreli idi, tutacağı varsa bu kalınlıkta bile tutar dedim ama olmadı işte. az önce de regl oldum galiba hafif bir pembelik gördüm.. hepimize sabır versin Yüce RAbbim.
hopecim, canım , sağolasın,, yarın takviyelere başlayacağım, inşallah meleklerimiz yoldadır... öptüm çok.

dahliacığım, bir yumurta bile olacaksa inan yeter, umarım senden güzel haber alırız. buna da şükür diyelim, zamanı gelince hayırlısıyla hepimiz meleklerimize kavuşuruz inşallah.

olcak olduktan sonra biride bır besıde bır dıye düşünüyorum bende canım.Rabbim nasıp etmişşe bir sekılde oluyo hayırlısı olsun ne dıyelım.sende kendini cok uzme bılıyorum elde degıl ama sansımız oldugu muddetce denemeye devam.Allahım emeklerımızı boşa cıkarmaz inşallah.şu nazlı bebekler bizide bulcak mutlakaa

canım benim aminnnnnnnnnn,, takviyelere başlıyorum bakacağız artık.... öptüm seni çok

insallah o tek yumi cok saglikli bir bebek olur cnm...
tek yumi olunca
2.gun transfer ediliyor kavusmana az kaldi:)

canımmm dahliammm

inşallah puffycimin ki gibi altın yumurtan olur , güzel güzel gelişir , tutunur sana...
biz de güzel haberlerini alırız,mutluluğunu paylaşırız...

Rabbim sonuna kadar güzelliklerle devamını nasip etsin canımm kuzummm

cnm cok uzgunum insallah rabbim sana bu bekleme suresine yavrunu gonderir...

canım sağol, Wancığım, aksilik olmazsa hemen yumi toplamaya başlayacağım yine, biraz biriktirip sonra transfer düşünüyorum, sevgiyle kal

Canim benim uzulme zamani degilmis demekki. Benim bir basarisiz denemem oldu, ins. seninkide birsonraki denemede olur... kisa zamanda toparlanmaya bak canim...
melekcim, doğru zaman değilmiş demekki, geç olsun sağlıklı olsun inşallah, sağolasın , kendine iyi bak canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…