cok tşk ederım allah herkeze sagılklı bebekler versın ıyıkı varsın cnm...
aminnn canımm aminnn...hepimiz için aminn..
Kavuşacağız bebişlerimize... Rabbim olsun dediğinde , vakti saati geldiğinde... O güne kadar sabır kuzum
benım4.cu denemem yas 39 tuplerım yok tek yumurtam 4 hısteroskopı 2 lağoroskopı gecırdım allah yuzumuze guler ıns. Sızın sorunuz nedır acaba
Tek taşımız bizimle
Rabbbim koklamayı kucağımıza almayı da nasip eder inşallahdegerimiz artar sağlıklı bir bebek olur inşallah
Darısı tüm bekleyenlere olsun
kızlaarrr ben bişi istiyorum sizden yütfeennn
yemek yarışması var kk da tüpçülerimizden biri katılıyo oylarınızla kazancak inşallah...
oy verirmisiniz
oylama sayfasının linki aşağıda giriş yapabilirsiniz yemeğimizin adına dikkat lütfen
PORTAKALLI PIRASA VE ŞEHRİYELİ TAVUK SALATA...
http://www.kadinlarkulubu.com/yemekteyiz-soframiz-mutfagim/610915-zeytinyaglilar-salatalar.html
teşekkürler
ahhh be kuzummm , o kızçelerimi ben doğurmadım ki ...kocamcımın ilk evliliğinden onlar...
ben doğurmuş olsam , hele bir de torunlarım olsa , çocuk sahibi olmayı bu kadar ister miydim bilmiyorum...
canım ya, sen yüce gönüllü bir insansın, tebrik koyuyorum sana.... inşallah bizlerin de olur ve hepimiz aynı muttulluğu tadarız arkadaşım,
Rabbim yardımcın olsun canımmm...
Anladığım kadarı ile sizleri de böyle okudukça ben sorunum var demeye de utanıyorum yani...
sadece yaşım 42 o kadar... inan başka bir sorunum yok, varsa da şimdiye kadar yapılan tahlillerin kontrollerin hiç birinde çıkmadı.
ama sırf bu yaşım yüzünden tüm doktorlar tüp bebek dedi... yaptık tüpü de Rabbimin izniyle ama olmadı tutmadı...
5 nisan regl günümdü , transfere rağmen o gün akşam regl başladı... sonrası başka bir doktora gittim muayene için , hiç bir şey kalmamış rahimde , tertemiz dedi...
şimdi de inat ettim , bir zaman denemeyeceğim tüp bebeği... Madem her şeyim normal o zaman vakti saati var , anne olmam için... Onu bekleyeceğim.
Dediğim gibi benim sorunum yok aslında , sadece yaşım 42...
dhea destegı vermedılermı sıze benım arkadasım 2 kere tup bebek yaptı tutmadı ordakı dr dhea destegını verdı 3 ay sonra kendılıgınden kaldı allah verdıkce verıyor pekı genetık testlerınızı yaptırdınızmı?? ben umut tup bebek hastanesıne gıdıyorum ılk denemde bıyokımıyasal oluşmustu cok memnunum fakat esımle karar aldık bu son dıye...
ilk denemede bunların hiçbiri yapılmadı...
doktoruma güvendim ben ama öncelerinde de görmüştüm hala da görüyorum güvenmekle hata etmişim...
Rabbime güveniyorum artık sadece... zaten negatif yeni olduğu için bu arada tüp bebek adına hiç bir şey yapmayacağım.
sadece başka şeylerle geçireceğim bu vakti... böylesi bana daha iyi gelecek...
3 ay sonra da bakalım , kısmet canım...
valla tup bebekte bırsey var egerkı aynı yerde 2 kere yaptırıpta tutmazsa dr degıstır bence cnm...
Wannacığım, kusura bakma bugün gördüm,,, tebrik ederim, allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah, kendine ve bebeğine iyi bak,,,
aynı yerde 2 kere yaptırmayacağım ki...
3 ay sonra düşüneceğim bir karar bu ayrıca... 2. denemeyi yapmak yada yapmamak...maddi ve manevi olarak yoran bir süreç sen de biliyorsundur eminim...
Öncelikle Melek ve Wannacım sizleri candan tebrik ediyorum.Ne güzel haberlerle gelmişsiniz...Allah sonuna kadar sağlıkla devam ettirsin kucağınıza almanızı .....
Alkan tesekkur ederim güzel dileklerin icin. Umarim sonuna kadar hersey yolunda gider ve bu guzel duygu yarim kalmaz. Rabbim isteyen herkese ve bizlerede nasip eder ins. :)
Burda gordugum bircok arkadas sende dahil olmak uzere cok pozitif vede cok caba sarf ediyorsunuz, Allahim emeklerinizi bosa cikarmasin. Bunu hak ettiginizi dusunuyorum.
Saglicakla kalin.
3 ay sonra düşüneceğim bir karar bu ayrıca... 2. denemeyi yapmak yada yapmamak...maddi ve manevi olarak yoran bir süreç sen de biliyorsundur eminim...
transferım bugun yapıldı paylaşmak istedim sizlerlee:)dualarınıza çok ihtiyacım var.elimizden geleni yaptık takdır Allahın:)ınşallah hayırlı sonuçlar alırızz hepımız ıstıyen herkesın yuzunu güldürsün Rabbim