38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

melekçigğm, harika bir haber,,, allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Harika bir haber bu ...tebrik ediyorum ,insallah saglikla kavusursunuz test gunun yaklastikca korku kapliyor beni...insallah bende mujde verebilirim ...

:

wannacığım, transferimiz aynı zamanda oldu sanırım, nasılsın var mı belirti vs vs, düne kadar benim sol kasıkta çekme gibi, sızı gibi birşey vardı ama, bugün yok gibi yine,,,, bana mucize lazım gerçi, endo 5,7 mm çünkü, hayırlısı olsun hepimiz için.

merhaba melek73, tebrik ederim gözünaydın canım... Rabbim kucağında görmeyi nasip etsin. Darısı biz isteyen ve yıllardır bekleyen anne adaylarının başına :))

Tesekkur ederim canim ins. dedigin gibi kucagima almayida nasip eder allahim.. rabbim isteyen herkese nasip etsin.

Sevgiler...

Canim cok sagol :)) darisi insallah butun adaylara.. sizden de ins. Guzel haber aliriz...

melek73 , canım kaçıncı gün test yapıldı, bayağı yüksek çünkü , maşallah,

bir de benim de bugün 9.günüm, idrar testi yapsam mı diye düşünüyorum,, sen idrar tessti yapmışmıydın,,,,

Canim benim bugum 14. gun cokkkk bekledim :) birde blast tranferiydi... ben 11 gun yaptim silik cikmisti istersen yari yap bi canim ama % 100 degil dene ama sonuca takilma olur mu...
Bol sanslar...

Evet canim melegim bana tutundu ve allahinyardimi ile ins. biakmaz beni... biz yasi sorun yapiyoruz en guzel ornek puffy :::) allah isteyen herkese ve bizlere de bu guzel duyguyu hayirlisi ile yasatsin...

Canim benim bugum 14. gun cokkkk bekledim :) birde blast tranferiydi... ben 11 gun yaptim silik cikmisti istersen yari yap bi canim ama % 100 degil dene ama sonuca takilma olur mu...
Bol sanslar...

tamam melekcim, yapınca haber veririm, dua etmeyi unutmazsın hamişsin ya daha çok tutar şekerim,

canim benim, benim de yas 40 ve 3 negatif denemeyi arkamda biraktim. gercekten de arkamda biraktim cünkü artik onlar icin üzülmek aglamak hirpalanmak yok. temiz duygularal ileriye bakmak var. kismetse yazin 4.denememi yapacagim. vazgecmek yok bu yolda ancak ilerlemek var. bebegim biliyorum ki bir gün bana gelecek bende bunu mümkün kilmak icin elimden gelen herseyi yapacagim kismetse. umarim senden de en kisa sürede hayirli haberler aliriz bizi burada kendi deneyimlerin ile bilgilendirirsin. sevgilerle

kurban olsun teyzeleri süt kuzusuna. zip zip dolasan annenin yerini zip zip hoplayan bebis aldi. ay canim sen böyle yazdikca nasil de icim sevincle doluyor. canim benim mucizenle ne güzel moral oluyorsun bize. Yüce rabbim seni ve süt kuzunu her türlü kötülükten kem gözden korusun insallah. öpüyorum ikinizi de kocaman

ne kadar mutlu bir haber. cooooooooooooook sevindim melek. Yüce rabbim insallah sorunsuz bir hamilelik nasip eyler. hersey cok güzel olacak canim gönlünü ferah tut. mucizen artik seninle güzel haberlerini paylasmaya devam et bizimle. kizlar da senin icin raksetsin birazcik :))))

Eki Görüntüle 684009

maşallah melekçim darısı bizim başımıza çok sevindim biraz öncede sormuştum bugün benim 7. günüm hiç belirti oldumu sende bende hiç farklılık yok olmadımıki diye korkuyorum

maşallah melekçim darısı bizim başımıza çok sevindim biraz öncede sormuştum bugün benim 7. günüm hiç belirti oldumu sende bende hiç farklılık yok olmadımıki diye korkuyorum

Canim belirti olmadi... benim bir basariz denemem oldu ozaman herseyi belirtiye yoruyordum ki oyle olmadi basarisiz... ilk hafta belirti olmadi canim, ikinci hafta adet agrilari gibi oldu herkesde oluyor... sanirim 10. Gunden itibaren alt karinda batmalar yumatalik bogesine baski... en onemlisi idrara sik cikma oluyor:)
Rahat ol canim ins. Bebisin sana tutunmustur...
Saglicakla kal...

melekimmmm

öbür topiğe yazdım ama buraya da yazayımmmmm...

çok sevindimmm çok çooooooooooooooooooooooooooooooooooooooookkkk

maşallah allah tamamına erdirsin..ne güzel hamile haberleri artıyor..

maşaAllah canım Allah kucağınada almayı nasip etsin.darısı tüm isteyenlere inşaAllah amin.

Çok sevindim çok.Allah tamamına erdirsin.Bekleyenler de nasip etsin..

melekimmmm

öbür topiğe yazdım ama buraya da yazayımmmmm...

çok sevindimmm çok çooooooooooooooooooooooooooooooooooooooookkkk

Tesekkur ederim, darisi sana ve butun arkadaslara.....♥♥♥

Buradan herkese ayri ayri tesekkur ediyorum guzel dilekleri icin... Rabbim isteyen herkese hayirlisi ile nasip etsin ins.
♥♥♥♥♥

varsın cok hareket etme canım seyahat etme bu herşeye deger:)sen bızler ıcın umut kaynagısın.Allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsın bebeğini:)

Allah tamamına erdirsin canım. tabi en az 3 ay dikkat etmelisin canım :)

puffycim maşaAllah süt kuzuna.canım biraz daha sık dişini,hatta 7 ay daha sık.her şey kuzular için.

Benim de yakında yumurta toplama yapılacak.Bekleyenlere hayırlı haberler diliyorum.Hamileri de tebrik ederimmm(Puffy hanım) bildiğim başka varsa...

Harika bir haber bu ...tebrik ediyorum ,insallah saglikla kavusursunuz test gunun yaklastikca korku kapliyor beni...insallah bende mujde verebilirim ...

Puffy senin sut kuzuna da masallah

yazdiginzi her sey için cok teşekkürler cok moral oluyor , aslinda siz bana daha cok moral oluyorsunuz kafam ne zaman bir seye takılsa sizi okuyorum dalip gidiyorum heycanlarimiz , uzuntulerimiz , sevinçlerimiz ,kirikliklarimiz hatta endişelerimiz ayni :)
rabbim bizi ve evlatlarimizi , olacak evlatlarimizi korusun , bizi umutsuz birakmasin , ne zaman kipirtilari gordum umudun nasil bir sey olduğunu daha iyi anladim , nasilda yasamak için savaş veriyor insan evladi , allah hic birimizi yasam için umut savaşindan yoksun etmesin .
biz dun az hareketle ve dikkatli bir sekilde babamizin ailesiyle Emirgan korusuna gittik , kalabalık bir hatun grubu piknik yaptık , ben gunese oturdum bol bol gunes aldim, gobisi ovdum , börekler çörekler yedim , mide bulantilarim biraz düzene girdi sürekli yiyorum , aklim fikrim yemekte ablam arsiz hamile diyor :)
elim hep karnimda sanki bir yere gidecekmiş gibi :) ben ve sut kuzu hepiniz operrrrrrr

melek canim cok sevindim hayirli uğurlu olsun , allah huzur ve sıhhat içinde bir hamilelik geçirmeni nasip etsin , hep mutlu haberlerle gel inşallah
kliyoruzYuce Rabbim once keseyi , sonra kalp atisini , sonrada benim gibi kipirtilari görmeyi nasip etsin
sira diğer kizlarda hadi bakalim güzel baberler bekliyoruz :)

bana yaz sicaklarinda denize gireceğim diye hava atmak ha
o kadar kolay değil canim oyle o dediğin ben her seyi atlatmis bir elimde dondurma , bir elimde karpuz tikinirken
sen her gordugun gida maddesine oguruyor olacaksin
hadi bakalim miden ve kafan donuyorken gir girebilirsen o denize
kim kotuymuş bakayim

bana ve kuzuya yamuk ha asla affetmem

sağol canım insanın hiç belirti hissetmeden 12 gün beklemesi çok zor.12 gün ne yaptın yattınmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…