Biraz önce güzel haberi aldimmm sonuc pozitif ve Bhcg degerim 760... Güzel Allahim dualarimizi kabul etti :) insallah kucagima almayida hayirlisiyla nasip eder....
Rabbim hepinize nasip eder ins.
Bugun benim dogum gunum ve Allahima sukurler olsun bana en guzel hediyeyi verdi...
Hepinizi opuyorum...
Harika bir haber bu ...tebrik ediyorum ,insallah saglikla kavusursunuztest gunun yaklastikca korku kapliyor beni...insallah bende mujde verebilirim ...
:
wannacığım, transferimiz aynı zamanda oldu sanırım, nasılsın var mı belirti vs vs, düne kadar benim sol kasıkta çekme gibi, sızı gibi birşey vardı ama, bugün yok gibi yine,,,, bana mucize lazım gerçi, endo 5,7 mm çünkü, hayırlısı olsun hepimiz için.Bır an ırkıldım çünkü balkonda günesın altında keyıf modundayım... Hıssettınyoksa a goruyormusun
İnşallah positive bir haber verebilirim tatlı kadın simay teyze... Insallah o minik tatli kuzunun temiz Agizla yaptigi dua hemencik Kabul olur...
enerjin hic tukenmesin guselimmmm
merhaba melek73, tebrik ederim gözünaydın canım... Rabbim kucağında görmeyi nasip etsin. Darısı biz isteyen ve yıllardır bekleyen anne adaylarının başına :))
melekçigğm, harika bir haber,,, allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
wannacığım, transferimiz aynı zamanda oldu sanırım, nasılsın var mı belirti vs vs, düne kadar benim sol kasıkta çekme gibi, sızı gibi birşey vardı ama, bugün yok gibi yine,,,, bana mucize lazım gerçi, endo 5,7 mm çünkü, hayırlısı olsun hepimiz için.
melek73 , canım kaçıncı gün test yapıldı, bayağı yüksek çünkü , maşallah,
bir de benim de bugün 9.günüm, idrar testi yapsam mı diye düşünüyorum,, sen idrar tessti yapmışmıydın,,,,
Melek meleklerin seninle , allaha şükürler olsun güzel bir haber aldık:) Bizim yaşlardaki her hamilelik haberi bana ilaç gibi geliyor..Çok çok çok tebrik ediyorum, allah bekleyen herkese göstersin pozitif sonuçları:)) sevgiler...
Canim benim bugum 14. gun cokkkk bekledim :) birde blast tranferiydi... ben 11 gun yaptim silik cikmisti istersen yari yap bi canim ama % 100 degil dene ama sonuca takilma olur mu...
Bol sanslar...
Merhaba arkadaşlar. Ben forumda yeniyim ve ilk kez yazıyorum. 40 yaşındayım ve 4 tane negatifle sonuçlanan tüp bebek denemem var. Artık çok yıprandık maddi, manevi çöktük beni en iyi sizler anlarsınız. Bazen tamam diyorum buraya kadardı benim maceram diyorum bazende hadi bi daha dene diyorum. Yaşım malum ortada siz ne düşünüyosunuz?? Yazılarınızı okudumda maşallah çok neşelisiniz imrendim doğrusu(
Bugun ilk defa biz olduğumuza inandım , benim çöp adam bayagi bayagi şekil yapmis , yumuk yumuk olmus ben ultrasonda onu görüp mutluluktan kıkirdadikca ben burdayim der gibi zip zip zipladi , butun gun her bahaneyle ağladım iyice duygusala bağladım :))
Benim sut kuzu kocaman olmus eli , yuzu , ayagi , kolu her bir seyi gayet net gozukuyor , birde hareketli maşallah zıp zıp zıpliyor , eli kolu hic durmuyor , fikir fikir oynuyor , doktorum cok hareketli bir bebek olacak dedi :))
Ultrasona gore 11+6 gözüküyorum , her sey yolunda , kese , bebek gayet sorunsuz bu gunümüzede sukur , 10 gun sonra ikili testim yapılacak gayet heyecanlıyım
Bu arada genital nub teorisine ve doktorumun on görusune gore erkek geliyor bize :)))) ama kesin bir sey yok Allah hayirlisini saglikla sihhatle nasip etsin
Bana seyehat ve cok hareket yasak hala doktor dikkat edeceksin kendine dedi , olsun sut kuzu iyi olsun ben raziyim her seye eksik etmeyin dualarinizi :))
Biraz önce güzel haberi aldimmm sonuc pozitif ve Bhcg degerim 760... Güzel Allahim dualarimizi kabul etti :) insallah kucagima almayida hayirlisiyla nasip eder....
Bugun benim dogum gunum ve Allahima sukurler olsun bana en guzel hediyeyi verdi...
Hepinizi opuyorum...
Hepinizi opuyorum...
canim benim, benim de yas 40 ve 3 negatif denemeyi arkamda biraktim. gercekten de arkamda biraktim cünkü artik onlar icin üzülmek aglamak hirpalanmak yok. temiz duygularal ileriye bakmak var. kismetse yazin 4.denememi yapacagim. vazgecmek yok bu yolda ancak ilerlemek var. bebegim biliyorum ki bir gün bana gelecek bende bunu mümkün kilmak icin elimden gelen herseyi yapacagim kismetse. umarim senden de en kisa sürede hayirli haberler aliriz bizi burada kendi deneyimlerin ile bilgilendirirsin. sevgilerle
kurban olsun teyzeleri süt kuzusuna. zip zip dolasan annenin yerini zip zip hoplayan bebis aldi. ay canim sen böyle yazdikca nasil de icim sevincle doluyor. canim benim mucizenle ne güzel moral oluyorsun bize. Yüce rabbim seni ve süt kuzunu her türlü kötülükten kem gözden korusun insallah. öpüyorum ikinizi de kocaman
ne kadar mutlu bir haber. cooooooooooooook sevindim melek. Yüce rabbim insallah sorunsuz bir hamilelik nasip eyler. hersey cok güzel olacak canim gönlünü ferah tut. mucizen artik seninle güzel haberlerini paylasmaya devam et bizimle. kizlar da senin icin raksetsin birazcik :))))
Evet canim cokk guzel bir haber rabbim isteyen ve bu yolda cabalayan herkese nasip eder ins. Umarim hersey yolunda giderde allah kucagima almayi ve kokusunu duymayi nasip eder :)
Benim icin dua ettiniz sizlerde benim dualarimda olacaksiniz...
Hoscakal canim
maşallah melekçim darısı bizim başımıza çok sevindim biraz öncede sormuştum bugün benim 7. günüm hiç belirti oldumu sende bende hiç farklılık yok olmadımıki diye korkuyorum
Canim belirti olmadi... benim bir basariz denemem olduozaman herseyi belirtiye yoruyordum ki oyle olmadi basarisiz... ilk hafta belirti olmadi canim, ikinci hafta adet agrilari gibi oldu herkesde oluyor... sanirim 10. Gunden itibaren alt karinda batmalar yumatalik bogesine baski... en onemlisi idrara sik cikma oluyor:)
Rahat ol canim ins. Bebisin sana tutunmustur...
Saglicakla kal...
Hepinizi opuyorum...
Hepinizi opuyorum...
melekimmmm
öbür topiğe yazdım ama buraya da yazayımmmmm...
çok sevindimmm çok çooooooooooooooooooooooooooooooooooooooookkkk
varsın cok hareket etme canım seyahat etme bu herşeye deger:)sen bızler ıcın umut kaynagısın.Allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsın bebeğini:)
Allah tamamına erdirsin canım. tabi en az 3 ay dikkat etmelisin canım :)
puffycim maşaAllah süt kuzuna.canım biraz daha sık dişini,hatta 7 ay daha sık.her şey kuzular için.
kuzummm puffyim ,
biliyorsun senin dokktoru çok tutuyorumm... onun sözünden dışarı çıkmak yokk..
Maşallah Subhanallah bebişine , daha şimdiden anneciğini nasıl mutlu edeceğini biliyor... Sen de onu mutlu et annesi..
Bu konuda ne yapacağını bildiğine eminim...
ovalıyoruz göbüşü, mutlu ediyoruz bebişiiii
Rabbim sonuna kadar böyle güzelliklerle gitmeni nasip etsin...kocamannnn öpüyorummm
Benim de yakında yumurta toplama yapılacak.Bekleyenlere hayırlı haberler diliyorum.Hamileri de tebrik ederimmm(Puffy hanım) bildiğim başka varsa...
Harika bir haber bu ...tebrik ediyorum ,insallah saglikla kavusursunuztest gunun yaklastikca korku kapliyor beni...insallah bende mujde verebilirim ...
Puffy senin sut kuzuna da masallah
Puffyy büyüdü kuzucuk:) seninle aynı zamanda olmuştu benim denememde , seni okuyunca bir an eğer tutsaydı dedim bende aynı şeyleri yaşayacaktım, sakın yanlış anlama kıskanmadım, içim buruldu azıcık:)) amaa olsun ben mayıs hamilesi olacağım, sen şiş karınla yaz sıcaklarında gezerken ben denize gireceğim:)) (çok mu kötüyüm:)))
çok çok güzel haberler bunlar, her haberi merakla bekliyorum, her güzel gelişme umut oluyor bana, bahar dalları gibi pıtırcıklanıyorum... öpücükkkk sana ve bebişinee...
canim benim, benim de yas 40 ve 3 negatif denemeyi arkamda biraktim. gercekten de arkamda biraktim cünkü artik onlar icin üzülmek aglamak hirpalanmak yok. temiz duygularal ileriye bakmak var. kismetse yazin 4.denememi yapacagim. vazgecmek yok bu yolda ancak ilerlemek var. bebegim biliyorum ki bir gün bana gelecek bende bunu mümkün kilmak icin elimden gelen herseyi yapacagim kismetse. umarim senden de en kisa sürede hayirli haberler aliriz bizi burada kendi deneyimlerin ile bilgilendirirsin. sevgilerle
kurban olsun teyzeleri süt kuzusuna. zip zip dolasan annenin yerini zip zip hoplayan bebis aldi. ay canim sen böyle yazdikca nasil de icim sevincle doluyor. canim benim mucizenle ne güzel moral oluyorsun bize. Yüce rabbim seni ve süt kuzunu her türlü kötülükten kem gözden korusun insallah. öpüyorum ikinizi de kocaman
ne kadar mutlu bir haber. cooooooooooooook sevindim melek. Yüce rabbim insallah sorunsuz bir hamilelik nasip eyler. hersey cok güzel olacak canim gönlünü ferah tut. mucizen artik seninle güzel haberlerini paylasmaya devam et bizimle. kizlar da senin icin raksetsin birazcik :))))
Eki Görüntüle 684009
Canim belirti olmadi... benim bir basariz denemem olduozaman herseyi belirtiye yoruyordum ki oyle olmadi basarisiz... ilk hafta belirti olmadi canim, ikinci hafta adet agrilari gibi oldu herkesde oluyor... sanirim 10. Gunden itibaren alt karinda batmalar yumatalik bogesine baski... en onemlisi idrara sik cikma oluyor:)
Rahat ol canim ins. Bebisin sana tutunmustur...
Saglicakla kal...