38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Canim cok tesekkur ederim... icini rahat tut canim Allahim hayirlusini nasip etsin. Kendini hamile olarak dusun :) haftaya da ins. senin guzel haberini aliriz. Persembe bende gidecem dr ultrason ile bakacak : nazar:

Insallah canim....bu bekleyis cook yipratici

melekçigğm, harika bir haber,,, allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

wannacığım, transferimiz aynı zamanda oldu sanırım, nasılsın var mı belirti vs vs, düne kadar benim sol kasıkta çekme gibi, sızı gibi birşey vardı ama, bugün yok gibi yine,,,, bana mucize lazım gerçi, endo 5,7 mm çünkü, hayırlısı olsun hepimiz için.

Cnm evet ayni zaman da oldu ,belirtim var mi yok mu? Bende anlamadim
Ayakalrim cok. Usuyor, akıntıda artış var ki ben bunu kullandığım progestern fıtıle bağlıyorum,,,2gun once goguslerımde ağrı vardı,hıhh tamam işte oldu dedim,demez olaydım kayboldu :KK66:
Cok gergınım cok sınırlıyım,ağlama krızıne gırdım dün aksam
Mucizeler bizi bulur inşallah cnm ...2embrıyo transfer edildi sansın yüksek bence içerde ne olup bittiğini bilemeyiz transfer sonrası kalınmamış olabilir....
Diliyorum ki burdan positive bir haber verebiliriz

Son düzenleme:
Insallah canim....bu bekleyis cook yipratici

Cnm evet ayni zaman da oldu ,belirtim var mi yok mu? Bende anlamadim
Ayakalrim cok. Usuyor, akıntıda artış var ki ben bunu kullandığım progestern fıtıle bağlıyorum,,,2gun once goguslerımde ağrı vardı,hıhh tamam işte oldu dedim,demez olaydım kayboldu :KK66:
Cok gergınım cok sınırlıyım,ağlama krızıne gırdım dün aksam
Mucizeler bizi bulur inşallah cnm ...2embrıyo transfer edildi sansın yüksek bence içerde ne olup bittiğini bilemeyiz transfer sonrası kalınmamış olabilir....
Diliyorum ki burdan positive bir haber verebiliriz

waannaberciugğum, şekerim çok uzun ismin var, yazmak zor yani, kısaca WAN diyecem ona göre,,,,
ben bugün 10.gün diye idrar testi yaptım ve negatif,,,, henüz kana geçmemiş olabilir, geç döllenme olabilir, yada tutmamış olabilir, neyse fazla takmamak lazım,,,,

inşallah yine de kan da olumlu olur diyorum,,, ve inşallah senin ki de pozitif olur diyorum,,,,

bende aranıza yenı katıldım umarım allah c c anne olma duygusunu hepimize yasatır insallah amin

ben gecen hafta tansfer yaptırdım bugun 7 gunum cok bı belırtım yok umarım hayırlısı ıle sag salım tutunur ve 5 gun sonra mujdelı haberı alırım benım aslında buraya yazmamdakı amacım kullandıgım progestan 50 mg ıgne hakkında dr bana verdı hergun kullanmam gerekıyormus ben bu ıgneyı 4 gune kadar kullandım ama anamdan emdıgım sut burnumdan geldı dıyebılırım vurunduktan 6 saat sonra dahada artıyor agrılar ve ben bu agrının IKSIRINI buldum :KK70: arkadaslar bu ıgneyı yaptırmadan once ve yaptırdıktan sonra bıldıgımız zeytın yagını ıgne vurulacak bölgeye parmanızla masaj yapar seklınde surun ınanın ne ıgne olurken nede olduktan sonra her hangı bır agrı olusmuyor saglamasını yapıcak olursak durum sundan ılerı gelıyor bu ıgnenın ıcerısınde yag karısımı var ve vucutta dagılması zamn alıyor zeytın yagının burdakı rolude ıgne olucak bölgeyı yumusatması ve ıgnenın vurulan bölgede dagılımının agrısız bır sekılde dagılımasına neden olmakta ve agrılı ıgne kullanımındakı sıkıntılarımızıda bu sekılde almakta umarım dener ve faydasını görursunuz.

bende aranıza yenı katıldım umarım allah c c anne olma duygusunu hepimize yasatır insallah amin

ben gecen hafta tansfer yaptırdım bugun 7 gunum cok bı belırtım yok umarım hayırlısı ıle sag salım tutunur ve 5 gun sonra mujdelı haberı alırım benım aslında buraya yazmamdakı amacım kullandıgım progestan 50 mg ıgne hakkında dr bana verdı hergun kullanmam gerekıyormus ben bu ıgneyı 4 gune kadar kullandım ama anamdan emdıgım sut burnumdan geldı dıyebılırım vurunduktan 6 saat sonra dahada artıyor agrılar ve ben bu agrının IKSIRINI buldum :KK70: arkadaslar bu ıgneyı yaptırmadan once ve yaptırdıktan sonra bıldıgımız zeytın yagını ıgne vurulacak bölgeye parmanızla masaj yapar seklınde surun ınanın ne ıgne olurken nede olduktan sonra her hangı bır agrı olusmuyor saglamasını yapıcak olursak durum sundan ılerı gelıyor bu ıgnenın ıcerısınde yag karısımı var ve vucutta dagılması zamn alıyor zeytın yagının burdakı rolude ıgne olucak bölgeyı yumusatması ve ıgnenın vurulan bölgede dagılımının agrısız bır sekılde dagılımasına neden olmakta ve agrılı ıgne kullanımındakı sıkıntılarımızıda bu sekılde almakta umarım dener ve faydasını görursunuz.

hoşgeldin... :KK3:transferin hayırlı olsun... dilerim katlanarak pozitifleri görürsün... güzel ve sevinçli haberlerini paylaşmak üzere..:KK49:

melek canim cok sevindim hayirli uğurlu olsun , allah huzur ve sıhhat içinde bir hamilelik geçirmeni nasip etsin , hep mutlu haberlerle gel inşallah
kliyoruzYuce Rabbim once keseyi , sonra kalp atisini , sonrada benim gibi kipirtilari görmeyi nasip etsin
sira diğer kizlarda hadi bakalim güzel baberler bekliyoruz :)

Rehberimiz :) guzel dileklerin icin cok tesekkur ederim.. umarim hersey dedigin gibi yolunda gider ve arkandan gelirimmm. Cuma gunu dizinde bir testiniz vardi kusura bakma takip edemedim ama sanirim hersey yolunda gitmis sevindim. :)
Allah herkese annelik duygusunu yasatir ins.
Mutlu kal...

sağol canım insanın hiç belirti hissetmeden 12 gün beklemesi çok zor.12 gün ne yaptın yattınmı

Merhaba canim, kusura bakma cevabim gec oldu :KK43: ilk hafta dikkat ettim uzandim ara ara disari cikmadim, ikinci hafta disari ciktim yurudum... Insallah bebeklerimize kavusuruz. Stres yapma demesi kolay diyecen ama olumlu dusun canim...

Rehberimiz :) guzel dileklerin icin cok tesekkur ederim.. umarim hersey dedigin gibi yolunda gider ve arkandan gelirimmm. Cuma gunu dizinde bir testiniz vardi kusura bakma takip edemedim ama sanirim hersey yolunda gitmis sevindim. :)
Allah herkese annelik duygusunu yasatir ins.
Mutlu kal...

Puffy deneyimlerin faydalanabilimiyim!!! Karnimda ara ara kramplar oluyor, sanci gibi cabuk geciyor surekli degil, bunlar neden oluyor acaba? persembe dr gidecem, kan testide bir kere yapildi, bir daha cagirmadilar... Insallah hersey yolundadir.

Iyi pazarlar...

aranizda pihtilasma sorunu olup igne kullanan arkadaslar var mi acaba? ??? Karnim 3 defada mosmor oldu. Sizde de ayni sorun varmi yoksa ben yanlis mi yapiyorum...

Puffy deneyimlerin faydalanabilimiyim!!! Karnimda ara ara kramplar oluyor, sanci gibi cabuk geciyor surekli degil, bunlar neden oluyor acaba? persembe dr gidecem, kan testide bir kere yapildi, bir daha cagirmadilar... Insallah hersey yolundadir.

Iyi pazarlar...

Canim kamplar gayet normal ilk zaman bendede vardi , halada var eger karin agrisi ve geçmeyen yogun sanci halini alırsa doktorunu ara iyi olur
İlk regline ve ikinci regline gelen gunler daha adet sancısı seklinde olacaktır endiselenme
Doğumunun denk geldigi ay ile ilgili topigi bul seninle ayni seyleri yasayan bir suru anne adayı olacaktır onlari takip edersin mesela ben kasim 2013 annelerindeyim bir cok konuda birbirimizi takip edip doktor bilgilerini paylaşıp rahatlıyoruz , birde ben pozitifi alır almaz hemen doğumuma kadar beni takip edecek doktoru buldum hep ona devam ettim tup merkezine gitmedim , zaten cok zor elde ediyoruz riske edecek lüksümüz yok.

Melek canim sana basit bir kac tavsiye İlk 3 ay dolana kadar dikkat et bunlara
Bitki çayları , adacayi , çay icme
Hurma , dereotu , maydanoz fazla tüketme
Cok sicak suyla banyo yapma ve uzun sure banyoda kalma
Egilerek ve uzanarak is yapma
Cok fazla ayakta kalma mutlaka gun ici uzun dinlenme zamanari ayir kendine
Elektrik süpürgesi kullanma
Kabiz olmamak icin sulu gıdalar ye , kabiz olduysan bana sor bir suru çarem var
Kabiz olduysan kesinlikle ikinma sakin , bunun yerine tuvalete oturduğunda surekli derin nefes alarak makatini açıp kapat acip kapat ısını kolaylaştıracaktır
Yataktan koltuktan ani kalkma , ani hareketler yapma
İlk 3 ay yasam temponu yavaşlat , cok yürüme mümkünse evinde dinlen
Her gun sut , yoğurt , peynir mutlaka tüket
Sırt ustu uyumamda çalış sagına ve soluna yat

Canim kamplar gayet normal ilk zaman bendede vardi , halada var eger karin agrisi ve geçmeyen yogun sanci halini alırsa doktorunu ara iyi olur
İlk regline ve ikinci regline gelen gunler daha adet sancısı seklinde olacaktır endiselenme
Doğumunun denk geldigi ay ile ilgili topigi bul seninle ayni seyleri yasayan bir suru anne adayı olacaktır onlari takip edersin mesela ben kasim 2013 annelerindeyim bir cok konuda birbirimizi takip edip doktor bilgilerini paylaşıp rahatlıyoruz , birde ben pozitifi alır almaz hemen doğumuma kadar beni takip edecek doktoru buldum hep ona devam ettim tup merkezine gitmedim , zaten cok zor elde ediyoruz riske edecek lüksümüz yok.

Melek canim sana basit bir kac tavsiye İlk 3 ay dolana kadar dikkat et bunlara
Bitki çayları , adacayi , çay icme
Hurma , dereotu , maydanoz fazla tüketme
Cok sicak suyla banyo yapma ve uzun sure banyoda kalma
Egilerek ve uzanarak is yapma
Cok fazla ayakta kalma mutlaka gun ici uzun dinlenme zamanari ayir kendine
Elektrik süpürgesi kullanma
Kabiz olmamak icin sulu gıdalar ye , kabiz olduysan bana sor bir suru çarem var
Kabiz olduysan kesinlikle ikinma sakin , bunun yerine tuvalete oturduğunda surekli derin nefes alarak makatini açıp kapat acip kapat ısını kolaylaştıracaktır
Yataktan koltuktan ani kalkma , ani hareketler yapma
İlk 3 ay yasam temponu yavaşlat , cok yürüme mümkünse evinde dinlen
Her gun sut , yoğurt , peynir mutlaka tüket
Sırt ustu uyumamda çalış sagına ve soluna yat

Canim cokkk sagol bilgilerin ve tavsiyelerin icin, hepsini uygulamaya calisacam :-)
Bilgisayardaki hesaba gore 15 aralik 2013 :-) ins. Allah nasip eder o günleri.
Persembe gunu klinige gidecem ultrason ile bakilacak sanirim sonradan kendi dr. artik takip icin devam ederim...
Tesekkur ediyorum, bebeginle saglicakla kal...

kızlar bende anne olmaya çalışan ve 4 kez tüpbebek deneyerek hamile kalamayan bir anne adayıyımmm...
rabbim hamile olanlara sağlıklı hayırlı evlatlar versin inşallah....emeklerinizin karşılığını çifter çifter bebişlerle alın inşallah....
kimler hamile acaba??

muhattttttttttt senin ne işin var burdaaaaaaaaaaa...sen daha 38 yaşında bile değilsinnnn fıstığımmmmmmm

takiptesinnnnnnnnnnnnnnnnnnnn hoşgeldin canımmmmmm..

sönmez ilksayfayı dikketle inceledin mi??
el muallime rumuzlu viri varmış
3 kızı olmuş :)

muhattttttttttt senin ne işin var burdaaaaaaaaaaa...sen daha 38 yaşında bile değilsinnnn fıstığımmmmmmm

takiptesinnnnnnnnnnnnnnnnnnnn hoşgeldin canımmmmmm..
A

rabbim nasip ederse o yaşı da görcem :)
fellik fellik sizi arıyorum :)

aranizda pihtilasma sorunu olup igne kullanan arkadaslar var mi acaba? ??? Karnim 3 defada mosmor oldu. Sizde de ayni sorun varmi yoksa ben yanlis mi yapiyorum...

canım bende o iğneden kullanmıştım benimde olmuştu dikkat etmek lazım sanırım biraz daha sonra geçti....
hangi iğneyi kullanıyorsun..ben fraxiparine kullanmıştım.....

Canim cokkk sagol bilgilerin ve tavsiyelerin icin, hepsini uygulamaya calisacam :-)
Bilgisayardaki hesaba gore 15 aralik 2013 :-) ins. Allah nasip eder o günleri.
Persembe gunu klinige gidecem ultrason ile bakilacak sanirim sonradan kendi dr. artik takip icin devam ederim...
Tesekkur ediyorum, bebeginle saglicakla kal...

Canim bu gunler icin bir aradayiz ilk gunler en ufak bir sey öğrenmek icin tirim tirim geziyordum , aklina ne zaman bir sey takilirsa sorabilirsin :))

kızlar bende anne olmaya çalışan ve 4 kez tüpbebek deneyerek hamile kalamayan bir anne adayıyımmm...
rabbim hamile olanlara sağlıklı hayırlı evlatlar versin inşallah....emeklerinizin karşılığını çifter çifter bebişlerle alın inşallah....
kimler hamile acaba??

Ben hamileyim :)
45 yasindayim , 2. Tup denemem de tek yumurtayla pozitifi gordum , şimdilik her sey yolunda Allah sizede nasip etsin :))

X