38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

kizlar bende sizler gibi umut yolcusuyum belki bazilariniz beni taniyordur.4 cüyü deneyecegim.arkadaslara iki hastaneyi sormustum bahceci ve memorial ve cogunluk bakceci dedi bana benim kafamda yatiyor lakin topikte baktigimizda memorial topigi 3000 lere ulasmis bahceci ise 200 falan bunu cözemedim nerede öyle ise bu talep

Merhaba arkadaşım senin kendime çok benzettim benimde 4. denemem olcak çünkü :)) şuanki ruh halini o kadar çok anlıyorumki.... bende merkez araştırmaktan çok yorulmuştum ve nihayet Bahçecide karar kıldık. Geçen hafta görüşmeye gittik eşimle gayet memnun kaldık kafamıza yattı. Ümit beyle tedaviye başlıcaz inşallah.. sende görüşmeler yap ondan sonra kararını ver canım. topik vs kafana takılmasın herkes biz gibi burda vaktini ayırmıyor yada farklı farklı başlıklarda yazıyorlar. git görüş ve kararını ver canım sonuçlarıda yaz lütfen...

Merhaba arkadaslar nihayet yarin test günüm lütfen dua edermisiniz, sizlerin saf ve güzel kalpli oldugunu biliyorum... burda hepimizin tek istegi var : hayirlisi ile saglikli bir cocuk sahibi olmak.... Allah emeklerimizi bosa cikarmasin.
Hepinize simdiden tesekkur ediyorum.

Merhaba arkadaslar nihayet yarin test günüm lütfen dua edermisiniz, sizlerin saf ve güzel kalpli oldugunu biliyorum... burda hepimizin tek istegi var : hayirlisi ile saglikli bir cocuk sahibi olmak.... Allah emeklerimizi bosa cikarmasin.

canımm melekim ,:KK19:

Dilerim güzel haberler alırsın , hatta o kadar güzel bir test değeri alırsın ki son zamanların en yüksek değeri olur...:KK9:

Rabbim zamanı geldiyse ve senin için hayırlısıysa verecektir endişelenme ve kalbini ferah tut canım benim...:KK16:

Güzel haberlerini bekliyorum yarın... Rabbim yar ve yardımcın olsun kuzumm:KK19::KK16:

aminn allahim emeklerimizi. karsiliksiz birakmasin...

insallah yarin mutlu haberi yazarsin...benimde test tarihim yaklasiyor nasil bir ruh halindesin anlayabiliyorm...

Alabama cidden dediğin kadar. Kolay mı :KK34:

Dün ilk doğal denemesinde küüüt diye hamile kalmış arkadaşım ""cok iste, bebeğini cok istersen olur "" dedi
4 opu ,3 transfer birde spontan oluşan gebeliğimi parça parça kaybettim:KK43:((
Bugüne kadar kullandığım vitaminler takviyeler taaaa nerelerden sipariş verdiğim kürler,,, döktüğüm gözyaşları , her ay umutla bekleyişi mmm falan filan
Sizce ben bebeğimi çok istemediğim için mi ?bu kadar sıkıntı çekiyorum

canımm olurmu hiç yle Rabbim biliyor nasıl yürekten istediğini istediğimizi.ama bizede yazılan bir zamn vardır.sabırla ve yapılması gerekeni yaparak o zamana ulaşacaz inşaAllah.

Bugun ilk defa biz olduğumuza inandım , benim çöp adam bayagi bayagi şekil yapmis , yumuk yumuk olmus ben ultrasonda onu görüp mutluluktan kıkirdadikca ben burdayim der gibi zip zip zipladi , butun gun her bahaneyle ağladım iyice duygusala bağladım :))

Benim sut kuzu kocaman olmus eli , yuzu , ayagi , kolu her bir seyi gayet net gozukuyor , birde hareketli maşallah zıp zıp zıpliyor , eli kolu hic durmuyor , fikir fikir oynuyor , doktorum cok hareketli bir bebek olacak dedi :))
Ultrasona gore 11+6 gözüküyorum , her sey yolunda , kese , bebek gayet sorunsuz bu gunümüzede sukur , 10 gun sonra ikili testim yapılacak gayet heyecanlıyım
Bu arada genital nub teorisine ve doktorumun on görusune gore erkek geliyor bize :)))) ama kesin bir sey yok Allah hayirlisini saglikla sihhatle nasip etsin
Bana seyehat ve cok hareket yasak hala doktor dikkat edeceksin kendine dedi , olsun sut kuzu iyi olsun ben raziyim her seye eksik etmeyin dualarinizi :))

Bugun ilk defa biz olduğumuza inandım , benim çöp adam bayagi bayagi şekil yapmis , yumuk yumuk olmus ben ultrasonda onu görüp mutluluktan kıkirdadikca ben burdayim der gibi zip zip zipladi , butun gun her bahaneyle ağladım iyice duygusala bağladım :))

Benim sut kuzu kocaman olmus eli , yuzu , ayagi , kolu her bir seyi gayet net gozukuyor , birde hareketli maşallah zıp zıp zıpliyor , eli kolu hic durmuyor , fikir fikir oynuyor , doktorum cok hareketli bir bebek olacak dedi :))
Ultrasona gore 11+6 gözüküyorum , her sey yolunda , kese , bebek gayet sorunsuz bu gunümüzede sukur , 10 gun sonra ikili testim yapılacak gayet heyecanlıyım
Bu arada genital nub teorisine ve doktorumun on görusune gore erkek geliyor bize :)))) ama kesin bir sey yok Allah hayirlisini saglikla sihhatle nasip etsin
Bana seyehat ve cok hareket yasak hala doktor dikkat edeceksin kendine dedi , olsun sut kuzu iyi olsun ben raziyim her seye eksik etmeyin dualarinizi :))

varsın cok hareket etme canım seyahat etme bu herşeye deger:)sen bızler ıcın umut kaynagısın.Allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsın bebeğini:)

puffycim maşaAllah süt kuzuna.canım biraz daha sık dişini,hatta 7 ay daha sık.her şey kuzular için.

kuzummm puffyim ,:KK19:

biliyorsun senin dokktoru çok tutuyorumm... onun sözünden dışarı çıkmak yokk..:KK20:

Maşallah Subhanallah bebişine , daha şimdiden anneciğini nasıl mutlu edeceğini biliyor... Sen de onu mutlu et annesi..:KK34:
Bu konuda ne yapacağını bildiğine eminim...:KK37:

ovalıyoruz göbüşü, mutlu ediyoruz bebişiiii:KK19:

Rabbim sonuna kadar böyle güzelliklerle gitmeni nasip etsin...:KK16: kocamannnn öpüyorummm:KK19:

Benim de yakında yumurta toplama yapılacak.Bekleyenlere hayırlı haberler diliyorum.Hamileri de tebrik ederimmm(Puffy hanım) bildiğim başka varsa...

Biraz önce güzel haberi aldimmm sonuc pozitif ve Bhcg degerim 760... Güzel Allahim dualarimizi kabul etti :) insallah kucagima almayida hayirlisiyla nasip eder....
Rabbim hepinize nasip eder ins.
Bugun benim dogum gunum ve Allahima sukurler olsun bana en guzel hediyeyi verdi...
Hepinizi opuyorum...

Biraz önce güzel haberi aldimmm sonuc pozitif ve Bhcg degerim 760... Güzel Allahim dualarimizi kabul etti :) insallah kucagima almayida hayirlisiyla nasip eder....
Bugun benim dogum gunum ve Allahima sukurler olsun bana en guzel hediyeyi verdi...
Hepinizi opuyorum...

Harika bir haber bu ...tebrik ediyorum ,insallah saglikla kavusursunuz:nazar::nazar::nazar: test gunun yaklastikca korku kapliyor beni...insallah bende mujde verebilirim ...

Puffy senin sut kuzuna da masallah :nazar:

Son düzenleme:
Hepinizi opuyorum...

Melek meleklerin seninle , allaha şükürler olsun güzel bir haber aldık:) Bizim yaşlardaki her hamilelik haberi bana ilaç gibi geliyor..Çok çok çok tebrik ediyorum, allah bekleyen herkese göstersin pozitif sonuçları:)) sevgiler...

Puffyy büyüdü kuzucuk:) seninle aynı zamanda olmuştu benim denememde , seni okuyunca bir an eğer tutsaydı dedim bende aynı şeyleri yaşayacaktım, sakın yanlış anlama kıskanmadım, içim buruldu azıcık:)) amaa olsun ben mayıs hamilesi olacağım, sen şiş karınla yaz sıcaklarında gezerken ben denize gireceğim:)) (çok mu kötüyüm:)))

çok çok güzel haberler bunlar, her haberi merakla bekliyorum, her güzel gelişme umut oluyor bana, bahar dalları gibi pıtırcıklanıyorum... öpücükkkk sana ve bebişinee...

Harika bir haber bu ...tebrik ediyorum ,insallah saglikla kavusursunuz:nazar::nazar::nazar: test gunun yaklastikca korku kapliyor beni...insallah bende mujde verebilirim ...

Wannaaa senden de güzel haber bekliyorummmm hadi bakalım:) otur kabak çekirdeği ye, fazla hareket yok, hayal et; bebeğini emzirdiğini, ne bilim oda düşünüyorsan internette bebek odalarına bak:)) Bak güneş açtı çık balkona güneşlen:)

Öğlen emirgandaydım ondan galiba böyle gereksiz bir enerji doluyum:) erkenden de kaçacağım ofisden, kızkardeşimin ikizleri var 5 yaşında onları mıncırmaya gideceğim galiba ondan birazda bu gereksiz neşem:) bunlar doğal ikiz hemi de kız ikisi de allah bağışlasın çok da güzeller.. Geçen diyorm ki birine benim için dua edermisin? ederim teyzecim dedim, o zaman gel beraber edelim dedim:) Simay teyzeme benim kadar güzel bir kız bebek gönder allahım diye dua ettirdim.. :)) Nasıl kikirdiyor bir görseniz:) saçmalıyorum galiba off neysee.. hepinize öpücük...

Wannaaa senden de güzel haber bekliyorummmm hadi bakalım:) otur kabak çekirdeği ye, fazla hareket yok, hayal et; bebeğini emzirdiğini, ne bilim oda düşünüyorsan internette bebek odalarına bak:)) Bak güneş açtı çık balkona güneşlen:)

Öğlen emirgandaydım ondan galiba böyle gereksiz bir enerji doluyum:) erkenden de kaçacağım ofisden, kızkardeşimin ikizleri var 5 yaşında onları mıncırmaya gideceğim galiba ondan birazda bu gereksiz neşem:) bunlar doğal ikiz hemi de kız ikisi de allah bağışlasın çok da güzeller.. Geçen diyorm ki birine benim için dua edermisin? ederim teyzecim dedim, o zaman gel beraber edelim dedim:) Simay teyzeme benim kadar güzel bir kız bebek gönder allahım diye dua ettirdim.. :)) Nasıl kikirdiyor bir görseniz:) saçmalıyorum galiba off neysee.. hepinize öpücük...

Bır an ırkıldım çünkü balkonda günesın altında keyıf modundayım... Hıssettın:KK9: yoksa a goruyormusun:KK9:

İnşallah positive bir haber verebilirim tatlı kadın simay teyze... Insallah o minik tatli kuzunun temiz Agizla yaptigi dua hemencik Kabul olur...
:KK16::KK16: enerjin hic tukenmesin guselimmmm

Hepinizi opuyorum...

merhaba melek73, tebrik ederim gözünaydın canım... Rabbim kucağında görmeyi nasip etsin. Darısı biz isteyen ve yıllardır bekleyen anne adaylarının başına :))

Canim cok tesekkur ederim... icini rahat tut canim Allahim hayirlusini nasip etsin. Kendini hamile olarak dusun :) haftaya da ins. senin guzel haberini aliriz. Persembe bende gidecem dr ultrason ile bakacak : nazar:

X