Canım Melekim günaydın
mamografiyi ben 20 şubatta çektirdim... O zaman daha bebişlerim yoktu, tedaviye başlamamıştım hatta o zamanlar düşünmüyordum bile...Onlar için endişelenme lütfen
Benim kızdığım , uyuz kadına dedim ki ya benim kendi doktorum zaten , USG yi yeterli görmediği için mamografi istedi.Yaş 42 dedi.
E devlet para ödüyor o merkezlere iş yapsınlar diye.Ben de devlete para ödüyorum sağlıktan yararlanayım diye.Madem öyle, onlara yaptırayım da bu sefer özel hastaneler kazanmasın dedim. Ama hata yapmışım...
Bana tutup mamografi yeterli olmamış, USG çektirsin diyorlar... çektirin gidin yaa
Ben de senin kadar ilaç kullanıyorum canım... Bir Folbiol,bir ecopirin, günde 2 defa jel. Rabbime şkürler olsun, değerlerim iyi oduğu için , çok ilaç kullanmıyorum canım.
Merkezde tedavilerde gördüğüm transfer olmuş kişiler, aman iğneci bul aman ilaçlarının saatini şaşırma diye beni korkuttular, transferden sonra o zamana kadar kullandığım tetradox ve prednoli bıraktırdı, kalanlarla devam dedi , ben şaştım kaldım.. Rabbime şükürler olsun. Yaş dışında bir sıkıntımız yok
Bebişlerimiz geldiğinde, bize ceee dediklerinde , bunların hiç bir önemi kalmayacak