38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

eşine söyle lütfen ilk 3 gün o sana kahvaltı hazırlasın...

benim bugün 9. günüm eşim halaa ayakta dolanıyorum diye söyleniyor.

Annelik bize Rabbimizin armağanı... Bu konuda en azından hislerine saygı duysun lütfen...

Eşlerimiz , aynı yastığa baş koyduklarımız, iyi günde - kötü günde beraber olmaya söz verdiklerimiz böyle yapmasın...

Biz anne olduğumuzda cennet ayaklarımızın altına serilecek... Bence kendi cehennemlerini yaratmasınlar...

Ayyy çok kızdımmm...:KK20:

Canim benim icten dileklerin icin tesekkur ederim, demek senle ayni durumdayiz fark esin cok ilgili.... Neyse Allah dilerse olur baska bisey elimden gelmez. Benim ki dolanmak mi nerde :-) sabah kahvaltiyi hazirladim, topla mutfagi, aksam yemegini yap topla dün gece yine mutfagi toparla..... Ne yapayim?????
Ustune beyefendi kiziyor bide niye hasta gibi duruyormusum :-) niye yatiyormusum off offf resmen moralimi bozuyor! !!! Yüce rabbime siginiyor ondan diliyor ondan geregini yapmasini bekliyorum...
Kafani sisirdim sizinde moralinizi bozmayayim canlarim.

Iyi geceler :-D

eşine söyle lütfen ilk 3 gün o sana kahvaltı hazırlasın...

benim bugün 9. günüm eşim halaa ayakta dolanıyorum diye söyleniyor.

Annelik bize Rabbimizin armağanı... Bu konuda en azından hislerine saygı duysun lütfen...

Eşlerimiz , aynı yastığa baş koyduklarımız, iyi günde - kötü günde beraber olmaya söz verdiklerimiz böyle yapmasın...

Biz anne olduğumuzda cennet ayaklarımızın altına serilecek... Bence kendi cehennemlerini yaratmasınlar...

Ayyy çok kızdımmm...:KK20:

Canim 9. günun ins. Pozif sonucu alirsin. 12. Gunde mi test yapacaksin? Hayirli haberi sabirsizlikla bekliyorum :-)
Neler hissediyorsun?
Bol sanslar

Canim benim icten dileklerin icin tesekkur ederim, demek senle ayni durumdayiz fark esin cok ilgili.... Neyse Allah dilerse olur baska bisey elimden gelmez. Benim ki dolanmak mi nerde :-) sabah kahvaltiyi hazirladim, topla mutfagi, aksam yemegini yap topla dün gece yine mutfagi toparla..... Ne yapayim?????
Ustune beyefendi kiziyor bide niye hasta gibi duruyormusum :-) niye yatiyormusum off offf resmen moralimi bozuyor! !!! Yüce rabbime siginiyor ondan diliyor ondan geregini yapmasini bekliyorum...

sen moralini bozma sakın öenmli olan bu... bebişlerimiz için pozitif olmalıyız bu aralar... Rabbim , her şeyi layıkıyla gören ve bilen Rabbim eşine de öyel bir duygu verir ki, senin bebeğini deli gibi sever.işten gelmeyi iple çeker...sen gönlünü ferah tut canım...:KK19:

Sana mı yazmıştım ya da başka bir yerde mi yazmıştım hatırlamıyorum ama yine yazayım...biz anne olunca cennet ayaklarımızın altında olacak,kendi cehennemlerini hazırlamasınlar bence:KK19:

Rabbim yar ve yardımcın olsun canım benimm:nazar::emir_bebek::emir_bebek::nazar:

Canim 9. günun ins. Pozif sonucu alirsin. 12. Gunde mi test yapacaksin? Hayirli haberi sabirsizlikla bekliyorum :-)
Neler hissediyorsun?
Bol sanslar

valla doktorum 7 nisan dedi amaa ben zor beklerim gibime geliyor.:KK37:

bana kalırsa bebişlerim benimle ama yine de Rabbim bilir:nazar::emir_bebek::emir_bebek::nazar:

melekciğim, hiçççççççççç kafana takma , n e derse desin, sen sabret ve o ilk 12 gün geçsin, moralin yüksek olsun, Allah sana özel olarak yardım edecektir, o yaptığından daha doğrusu yapmadıklarından sonra pişman olacaktır, hele ki bir de Allahın izniyle bebeğine kavuştun mu senden çok sevecek ve ilgilenecektir, o bir melek herkesi dize getirir, hep böyle düşün ve bebeğinle iletişim kur sen, gerisini boşver canım,

Canim tedavi merkezini bir ara bir cok klinik pazarda acik , normalde bu durumda pazar 2. Gunun oluyor ama bazen pazartesiyide kabul ediyorlar biraz reglinin tam sökme zamanıylada ilgili.mutlaka doktorun asistanında görüş bugun , bu arada tedavin olumlu sonuçlanır.
Transferden sonra 41 hamileden ayetel kursi toplamayı unutma :))))

pazartesiye randevu verdiler canım doktora ulaşmak ne mumkun cok yogun:KK43:inşallah olumlu sonuçlanır bu benım ilk denemem olcak cok heyecanlıyım.tşkr ederım cevabın için:)41 hamileyi nerden bulcaz:))

Alkan iki haftadn beri iki büklüm canlarım yaaa:)))Hani yerden birden kalkıp belimden carrrt diye gelen bir sesle hastanelik olmuştum ya,o gün bu gündür cebelleşiyorum.DR istirahat verdi ilk hafta yattım biraz.Ama kardeşim yatmak hiç bana göre bir eylem değilmiş meğer,bir kere daha anladım.Önce biraz film izledim,sıkıldım kitap okudum sıkıldım,yattığım yerden tavana baka baka hayaller kurdum...Baktım baktım tepemden sarkan avizeme gıcık oldum(ki çok severek almıştım) yerimden kalkıp söküp çöpe atasım geldi.Heeeee anlaşıldı sen depresyona giriyorsun kalk kızım dedim...Geçen hafta her gün okula eşimle gittim geri döndüm.Sınıfta ve öğretmenler odasında sandalyelerde oturmak ne mümkün.Oklava yutmuş kazık misali hep ayakta dikildim durdum.Yıllardır en yakınlarımdaki insanlardan duyduğum bel ağrısının ne menem bir şey olduğunu böylece çoook güzel bir şekilde öğrendim.İki gece önce (randevuyu saat 23.30'a ancak alabildim yuhhh yani sabaha kadar çekim yapıyor adamlar)MR çekildim.Hey Allahım yaaa,o da ayrı bir olaymış meğer.Hani fırıncılar ekmekleri koca bir sopaya dizer sonra da fırına sürerler ya işte öyle bir fırına gözlerim kapalı bir şekilde sürüldüm.Ama öncesinde detaylı bir incelemeyle MR'ın var olan son yumilerime bir zararı olup olmadığını öğrendim.Ses dalgalarıyla tarama yöntemi olduğu için yokmuş bi zararı.Radyasyon almıyorsunuz dediler iyi bari dedim.Allahtan Fırının baş kısmı açıktı.Kapalı olanları da varmış ve daha betermiş.Neyse yumdum gözleri başladım dualarımı etmeye.İlk aklıma gelen yumilerim.Allahım lütfen onlara bir şey olmasın nolurrr,çocuk doğuracağım daha biliyorsun diyorum.Ben dualarımı söylüyor okuyorum. beynime çekiçlerle vuruluyor.Kızlar olmaz böyle bir işkence.Ses işkencesi,gürültü patırtı işkencesi...Envahit çeşit ses ama ne sessss...Önce baltalar,sonra çekiçler,sonra ıslıklar,olmadı sirenler.Sanki her yandan insanlar avaz avaz bağırıp çığlıklar atıyorlar...Kızım diyorum bir yerine iğne batırmıyorlar,hiç bir yerin yanmıyor,rahat ol...Sabret bekle geçececek bitecek...Geçmiyor şekerler.O sesler,sirenler arttıkça benim nabız sayım da doğru orantılı bir şekilde artmaya başladı.Kademe kademe kafayı yemeğe başladım...Açtım gözlerimi kestim duaları başladım fırının kenarlarına küt küt vurmaya.Çıkarın yeteeeeerrrr...Anında fırından dışarıya çekildim.Dışarda da beni camın arkasından izleyen ablam ve sevgilim...Ablam afferim iyi dayandı bu manyak demiş içinden...Neyse benim üşütmem çekimin sonlarına denk gelmiş işlem bitmiş Allahtan...Topu topu yedi dakika...
Yolda bir dolu hakaret işittim tabiii...Çocuklara,bebeklere,kalp hastalarına kimlere kimlere çekiyorlar da gıklarını çıkarmıyorlarmış.E ama üsütüklerede mi aynı diyemedim...Süt dökmüş,üstüne dayak yemiş kedi gibi kös kös eve geldim.Sonuçlar önümüzdeki hafta çıkacak.Bakalım fıtık mı olmuşum anlaşılacak...Neden beni fıtık ettin Allahım yaaa...Daha bu belle yapacak çoook işim var benim...
Canlarım sizler umarım iyisinizdir.Pufy bebişini göbişinde güzel güzel büyüt canım.Sakın,sakla ve hayırlısıyla doğur şekercim.O senin olduğu kadar bizim için de çook ama çok kıymetli...Diğer hamiş arkadaşlar içinde geçerli.Pufy için söylememin sebebi onun ilk üç ayının çok önemli olması ve çok dikkat etmesi gerektiği için...Yatman gerkiyorsa avizelere takmayı göze alıp yatacaksın yolu yok...yeni gelen arkadaşlara da selamlar bol şanslar diliyorum.İlayda Allah yardımcın olsun canım.Alarahan o altın yumurta umudunu sakın sakın yitirme e mi...
Maicim,görüşemedik canım son durumları bana bi ara bildir e mi...Topik çok sessiz sakin.Kampa çalışmalarından lütfen bize de detaylı haberler ver.Reis hocam,güzel kibar narin hocammm... Sen de ara ara gel yaz bence.Yazmak için illa da tedavide olmak,tedavi planlıyor olmak hamiş olmak gerekmiyor ki...Hayatta anlatılacak paylaşılacak başka şeylerde var şekerler...Ama tabiki öncelik bebek sahibi olmak isteği.Bu hepimizin içinde var olan çok çok güçlü bir duygu.Hiç birimiz daha 45 i geçip ellilerimize dayanmadık.Umut hep var...Adet görüyor olmak en kesin ölçüt...Olur,olabilir,belki de en yakın zamanda hepimizin bebekleri olacak bunu sadece Allah bilir gerisi boşşşş...İstemelere,uğraşmalara,çalışmalara(bu belle biraz zor oluyor ama olsun:)))devam kızlar...Allah hepimizin gönlündekini en kısa zamanda versin Aminnnn.
Herkese kucak dolusu sevgiler...

geçmiş olsun alkan,umarım saglık sorununu biran once atlatırsın.yazılarını sürekli okuyorum çok tatlı birisin:)ınşallah dediğin gibi hepimizin bebekleri olcakk:)

Uyku düzenim birbirine girdi aksam erkenden uyuyorum sabah güneş dogmadan ayaktayim , yatinca vakitte gecmiyor sizi okuyarak zaman geçiriyorum :)))

hayırlısıyla olur inşaallah kızlar size bişey sorcam dr sormaya utandım bu iğne olduğumuz dönemlerde cinsel ilişkinin sakıncası varmı

Canim bizde doktor tedavinin basında yasakladı , tedavi süresince iliski yok dedi :))

Puffy, Alisalis ve diger arkadaslar guzel dilekleriniz ve konuya cevap lariniz inanin moral oluyor bana. Hepimiz sanirim ayni durumdayiz ve birbirimizi daha iyi anliyoruz :-)

Puffy tebrik ediyorum seni bana ve bircok arkadasa umut oluyorsun. Allahim saglicakla kucagina almayi nasip etsin canim. Darisi diger arkadaslara ve bana olsun.

Sanirim benim durum sizden biraz farkli:KK43: esimin 2 cocugu var... yani cocuk duygusunu tatmis, o yüzden olsa gerek bana böyle davranmasi... Onun icin olsada olur olmasa da olur ve bu beni cok uzuyor:KK43: zaten onun yuzunden tedaviyede gec basladim umursamiyor. Tabi bunu direk dile getir miyor ama davranis ve yaklasimlarindan anliyorum.... Kendisine herzaman dedigim gibi Allaha havale ediyorum, herseyin en iyisi Rabbim daha iyi bilir....

Puffy tavsilerin icin sagol, evet sola yatmaya calisiyorum fakat olmuyor surekli dönuyorum aksilik ya degisik pozisyonlarda yatiyom:-) ananasa transfer öncesi basladim canim :-)

Ilk transfer sonrasi hic dikkat etmedim yine esimin yardimiyla aliveris, yuruyus, 4. Kata in cik.... Kararliyim bu dfa disari bir hafta cikmayacam ins. :-) kokana kadar dus yapmayacam :-)

Allah yardimcimiz olsun.

Canim benim ablam 40 yasinda 5. Denemede kizi buldu simdi 11 yasinda yeğenim , ayni yollardan geçtiğimiz icin ne zaman bir sıkıntı olsa bana sunu söylüyor " bu bebeği bu yasta sadece kendin icin yapıyorsun onemli olan sensin ve senin istegin , o yuzden ne kendini ne karnindakini uzme " hep boyle dusun bu bebeği kendin icin yaptığını koy elini karnina sen benimsin de , kim istemiş kim sevmemiş kimene , onemli olan sen istiyorsun ya , sen seviyorsun ya gerisi bos.
Bu arada benim 21 yasinda esimin 8 yasinda bir oğlu var , esimin oğlu bizimle yaşıyor yani evde bir cocukta var ama bu benim annelik haklarımı ve bu yolda isteklerimi engellemez.
Seni cok iyi anliyorum butun o ilaclar zaten bizi bir cinai cinnet haline getiriyor, hormonlar tavan , alinganlik had safada ama ne yapalım hepimizin payına bir oduncan dusuyor , boyna Allah a havale ediyoruzda yüce Rabbim hangisine uğraşsın.
Sen butun bunlari bosver ananasini ye , evde kinse yokken hep soluna yat , yapma is güç hatta yemek kimse ölmez , amannnn yapanda bir yapmayanda de , su sonucu alana kadar da tıka kulaklarını , ay sefam olsun de vur ısı biraz deliliğe vallaha akıllı olmanın kimseye faydası yok , Tecrübeyle sabit :KK53:

pazartesiye randevu verdiler canım doktora ulaşmak ne mumkun cok yogun:KK43:inşallah olumlu sonuçlanır bu benım ilk denemem olcak cok heyecanlıyım.tşkr ederım cevabın için:)41 hamileyi nerden bulcaz:))

Ne demek destek icin buradayiz bizi biz anlarız isteeee
41 hamileyi bulmak kolay , hamile topikleri var oraya yazarız isteriz cogu okuyor , Alise yapacagim hatirlatirsan sana da yazarız ama transferin basinda olacak unutma ( ben kasim annelerindeyim oraya yazarim )

Hayatim ne moralimiz bozulacak benim esim cok anlayışlidir , bu arada basta bebek cok isteyen oydu sonradan benim aklima girdi bende cok istemeye basladim , bu yastan sonra bu islere kalkıştım diye tedavinin basından bu yana her edepsizliğimde katlanıyor ama sonucta erkek oda beni arada delirtiyor. Hepimizin evinde yaşanan seyler iste bunlar kafamız falan şişmiyor.
Ama bak cok canim sıkılırsa sakin kendini kasma yolla seninkini bana ifadesini alayım hazir hamile dokunulmazlığım varken, esim bana Kezban Hatemi gibi bir kadınsin Allah eline diline düşürmesin diyor, edepsizlik masterim varmis. Sen tam transfer ustu sıkma canını uzme minisleri yolla bana hazir hızım uzerimdeyken alayım ifadesini şükretsin sana :))))

Hayatim ne moralimiz bozulacak benim esim cok anlayışlidir , bu arada basta bebek cok isteyen oydu sonradan benim aklima girdi bende cok istemeye basladim , bu yastan sonra bu islere kalkıştım diye tedavinin basından bu yana her edepsizliğimde katlanıyor ama sonucta erkek oda beni arada delirtiyor. Hepimizin evinde yaşanan seyler iste bunlar kafamız falan şişmiyor.
Ama bak cok canim sıkılırsa sakin kendini kasma yolla seninkini bana ifadesini alayım hazir hamile dokunulmazlığım varken, esim bana Kezban Hatemi gibi bir kadınsin Allah eline diline düşürmesin diyor, edepsizlik masterim varmis. Sen tam transfer ustu sıkma canını uzme minisleri yolla bana hazir hızım uzerimdeyken alayım ifadesini şükretsin sana :))))

Merhaba canim, harika insanlarsiniz :-) destekleriniz icin coookkkk tesekkur ediyorum. Ilk edapta uzuluyorum tabi ama sonradan takmamaya calisiyorum. Dediginiz gibi bu bebisi kendim icin istiyorum rabbim nasip eder ins.
Uzanmaya calisiyom ve doktor bol bol su ic dedi bana :-) yapmaya calisiyom, ananas yiyom, sut iciyom....
Simdi belimde hafif agri var :KK43:

valla doktorum 7 nisan dedi amaa ben zor beklerim gibime geliyor.:KK37:

bana kalırsa bebişlerim benimle ama yine de Rabbim bilir:nazar::emir_bebek::emir_bebek::nazar:

Canim beklemek cokkk zor biliyorum hayirlisiyla bir haftan kalmis :-) ilk pozitif haberi senden aliriz :-):-) 12 sinde de benim test gunum :-) ve dogum gunum ayni zamanda. Ins. bana dogum gunu hediyesi olur :-):-)

melekciğim, hiçççççççççç kafana takma , n e derse desin, sen sabret ve o ilk 12 gün geçsin, moralin yüksek olsun, Allah sana özel olarak yardım edecektir, o yaptığından daha doğrusu yapmadıklarından sonra pişman olacaktır, hele ki bir de Allahın izniyle bebeğine kavuştun mu senden çok sevecek ve ilgilenecektir, o bir melek herkesi dize getirir, hep böyle düşün ve bebeğinle iletişim kur sen, gerisini boşver canım,

Cokkkk tesekkur ederim canim tavsiyelerin icin... Allah hepimizin yardimcisi olsun ve bu guzel duyguyu bizlerede yasatsin :-) evet bir Melegim olsun istiyorummmm.

Canim beklemek cokkk zor biliyorum hayirlisiyla bir haftan kalmis :-) ilk pozitif haberi senden aliriz :-):-) 12 sinde de benim test gunum :-) ve dogum gunum ayni zamanda. Ins. bana dogum gunu hediyesi olur :-):-)

benim teskere 1 gün kısaldı...:KK19:

Doktorumla görüştüm bugün , 7 nisan pazar dedim , nasıl olacak dedim , 6 nisanda yaptır o zaman dedi...:KK8:
Eeee bugün bitti zaten, şurda kaldı 4 güncükk :KK37:

Gel teskere gel teskere , bebişler nerdeeee:nazar::emir_bebek::emir_bebek::nazar:

puffy peşindeyim...En Büyük KK

valla ben de şu an tam formumdayımm ... 2 dakikada paketleriz:KK37:

Anne olmak hakkımız , söke söke alırız :KK20:

Anarşik ruhum depreştii... :KK52:Bebişlerim tırsacak, yok annem yokk..size demedim... :nazar::emir_bebek::emir_bebek::nazar:

Uyku düzenim birbirine girdi aksam erkenden uyuyorum sabah güneş dogmadan ayaktayim , yatinca vakitte gecmiyor sizi okuyarak zaman geçiriyorum :)))

Valla puffyciğim :KK19:

İdolümsün...:nazar:

Bugün doktorun hemşiresine bile söyledimmmm Siz yaptığınız işten eminseniz , yaş falan hikaye dedim.. Benim bir arkadaşım var - o sen oluyosun :KK19: - hamile dedimm... :nazar:

Benim uyku düzenimde transferden sonra seninkine döndü , tv izlerken uyuklamalar , sabah erken uyanmalar...:KK37:

Rabbim sonumuzu hayır etsin...:KK16:

ben diyorum ki bebişlere hazırlık yapıyor vücut:nazar::emir_bebek::emir_bebek::nazar:

puffy peşindeyim...En Büyük KK

valla ben de şu an tam formumdayımm ... 2 dakikada paketleriz:KK37:

Anne olmak hakkımız , söke söke alırız :KK20:

Anarşik ruhum depreştii... :KK52:Bebişlerim tırsacak, yok annem yokk..size demedim... :nazar::emir_bebek::emir_bebek::nazar:

HARIKASINIZ kizlar :-) hadi ins. bende pesinizden gelirim...
Breezey 4 gun hadi hayirli haberlerini bekliyoruz canim, enerjin yuksek bence bebis sana SIKI SIKI tutunmus canim :-)

HARIKASINIZ kizlar :-) hadi ins. bende pesinizden gelirim...
Breezey 4 gun hadi hayirli haberlerini bekliyoruz canim, enerjin yuksek bence bebis sana SIKI SIKI tutunmus canim :-)

bugün sinirden tırsıp kaçmadılarsa kesin tutunmuşlardır canım :KK17:

Kadın Aile Sağlığı Merkezindeki kadına uyuz oldum,iş yapıyorlar diye duruyorlar orda... :KK47:
Yaşınız 40 ı geçince mamografi çektirin diyorlar. Çektiriyoruz, mamografi yetersiz , USG çektirin diyor...USG var , o yetersiz diye mamografi istedi doktor diyorum... olsun git bir daha çektir diyorlar...:KK52:

Ya bi siz çektirin gidin yaa...:KK53:

neysee şimdi daha sakinim , bebişlerimde sakinlemiştir umarım:nazar::emir_bebek::emir_bebek::nazar:

Hangi doktora gidiyorsunuz kızlar

bende 36 yaşındayım benide aranıza alırmısınız

yumurta rezervim az fsh değerim yüksek

5 yıllık evliyim hiç korunmadık bebek olmadı

iyi bir doktor arıyorum istanbulda beni takip edebilecek siz kimlere gidiyorsunuz memnun musunuz doktorunuzdan

Hangi doktora gidiyorsunuz kızlar

bende 36 yaşındayım benide aranıza alırmısınız

yumurta rezervim az fsh değerim yüksek

5 yıllık evliyim hiç korunmadık bebek olmadı

iyi bir doktor arıyorum istanbulda beni takip edebilecek siz kimlere gidiyorsunuz memnun musunuz doktorunuzdan

Hoşgeldin semos :KK19:

Benim doktorum Hospitalium da Dr. Kamil Kutlay...42 yaşındayım ben ama bizim neden sebepsiz infertilite idi... Transferimin 10. günündeyim.... İlk tedavim ve şimdilik memnunum...:nazar:

Ücretini de merak edersennnn 1350 TL + ilaçlar SGK güvencesi olanlar için...:nazar:

Sormak istediğin başka şeyler varsa da sor,elimden geldiğince yanıtlarım:KK49:

Rabbim bebişlerimizi nasip etsin, ağlıklı huzurlu günler geçirelim hep beraber, Aminnn:nazar::emir_bebek::emir_bebek::nazar:

bugun tedvıye başladık hayılırslıyla.yaptıranlara bışey sormak ıstıyorum kac yumurtayla tedavıye basladınız?

X