Bugün sabah 8 de transferim yapildi :) 1 tane blastokist ve 2 tanesi blast öncesi devre... Allahim insallah yardim eder ve bana tutunur.... Lütfen benim icinde dua edin.
Melek hayirli olsun transferin isallah siki siki tutunsunlar sana Allah saglikli sihhatli bebek olarak versin kucagina
Sol tarafına dogru yatmayı unutma ve her gun bir dilim ananas yersen iyi olur
Alkan iki haftadn beri iki büklüm canlarım yaaa:)))Hani yerden birden kalkıp belimden carrrt diye gelen bir sesle hastanelik olmuştum ya,o gün bu gündür cebelleşiyorum.DR istirahat verdi ilk hafta yattım biraz.Ama kardeşim yatmak hiç bana göre bir eylem değilmiş meğer,bir kere daha anladım.Önce biraz film izledim,sıkıldım kitap okudum sıkıldım,yattığım yerden tavana baka baka hayaller kurdum...Baktım baktım tepemden sarkan avizeme gıcık oldum(ki çok severek almıştım) yerimden kalkıp söküp çöpe atasım geldi.Heeeee anlaşıldı sen depresyona giriyorsun kalk kızım dedim...Geçen hafta her gün okula eşimle gittim geri döndüm.Sınıfta ve öğretmenler odasında sandalyelerde oturmak ne mümkün.Oklava yutmuş kazık misali hep ayakta dikildim durdum.Yıllardır en yakınlarımdaki insanlardan duyduğum bel ağrısının ne menem bir şey olduğunu böylece çoook güzel bir şekilde öğrendim.İki gece önce (randevuyu saat 23.30'a ancak alabildim yuhhh yani sabaha kadar çekim yapıyor adamlar)MR çekildim.Hey Allahım yaaa,o da ayrı bir olaymış meğer.Hani fırıncılar ekmekleri koca bir sopaya dizer sonra da fırına sürerler ya işte öyle bir fırına gözlerim kapalı bir şekilde sürüldüm.Ama öncesinde detaylı bir incelemeyle MR'ın var olan son yumilerime bir zararı olup olmadığını öğrendim.Ses dalgalarıyla tarama yöntemi olduğu için yokmuş bi zararı.Radyasyon almıyorsunuz dediler iyi bari dedim.Allahtan Fırının baş kısmı açıktı.Kapalı olanları da varmış ve daha betermiş.Neyse yumdum gözleri başladım dualarımı etmeye.İlk aklıma gelen yumilerim.Allahım lütfen onlara bir şey olmasın nolurrr,çocuk doğuracağım daha biliyorsun diyorum.Ben dualarımı söylüyor okuyorum. beynime çekiçlerle vuruluyor.Kızlar olmaz böyle bir işkence.Ses işkencesi,gürültü patırtı işkencesi...Envahit çeşit ses ama ne sessss...Önce baltalar,sonra çekiçler,sonra ıslıklar,olmadı sirenler.Sanki her yandan insanlar avaz avaz bağırıp çığlıklar atıyorlar...Kızım diyorum bir yerine iğne batırmıyorlar,hiç bir yerin yanmıyor,rahat ol...Sabret bekle geçececek bitecek...Geçmiyor şekerler.O sesler,sirenler arttıkça benim nabız sayım da doğru orantılı bir şekilde artmaya başladı.Kademe kademe kafayı yemeğe başladım...Açtım gözlerimi kestim duaları başladım fırının kenarlarına küt küt vurmaya.Çıkarın yeteeeeerrrr...Anında fırından dışarıya çekildim.Dışarda da beni camın arkasından izleyen ablam ve sevgilim...Ablam afferim iyi dayandı bu manyak demiş içinden...Neyse benim üşütmem çekimin sonlarına denk gelmiş işlem bitmiş Allahtan...Topu topu yedi dakika...
Yolda bir dolu hakaret işittim tabiii...Çocuklara,bebeklere,kalp hastalarına kimlere kimlere çekiyorlar da gıklarını çıkarmıyorlarmış.E ama üsütüklerede mi aynı diyemedim...Süt dökmüş,üstüne dayak yemiş kedi gibi kös kös eve geldim.Sonuçlar önümüzdeki hafta çıkacak.Bakalım fıtık mı olmuşum anlaşılacak...Neden beni fıtık ettin Allahım yaaa...Daha bu belle yapacak çoook işim var benim...
Canlarım sizler umarım iyisinizdir.Pufy bebişini göbişinde güzel güzel büyüt canım.Sakın,sakla ve hayırlısıyla doğur şekercim.O senin olduğu kadar bizim için de çook ama çok kıymetli...Diğer hamiş arkadaşlar içinde geçerli.Pufy için söylememin sebebi onun ilk üç ayının çok önemli olması ve çok dikkat etmesi gerektiği için...Yatman gerkiyorsa avizelere takmayı göze alıp yatacaksın yolu yok...yeni gelen arkadaşlara da selamlar bol şanslar diliyorum.İlayda Allah yardımcın olsun canım.Alarahan o altın yumurta umudunu sakın sakın yitirme e mi...
Maicim,görüşemedik canım son durumları bana bi ara bildir e mi...Topik çok sessiz sakin.Kampa çalışmalarından lütfen bize de detaylı haberler ver.Reis hocam,güzel kibar narin hocammm... Sen de ara ara gel yaz bence.Yazmak için illa da tedavide olmak,tedavi planlıyor olmak hamiş olmak gerekmiyor ki...Hayatta anlatılacak paylaşılacak başka şeylerde var şekerler...Ama tabiki öncelik bebek sahibi olmak isteği.Bu hepimizin içinde var olan çok çok güçlü bir duygu.Hiç birimiz daha 45 i geçip ellilerimize dayanmadık.Umut hep var...Adet görüyor olmak en kesin ölçüt...Olur,olabilir,belki de en yakın zamanda hepimizin bebekleri olacak bunu sadece Allah bilir gerisi boşşşş...İstemelere,uğraşmalara,çalışmalara(bu belle biraz zor oluyor ama olsun:)))devam kızlar...Allah hepimizin gönlündekini en kısa zamanda versin Aminnnn.
Herkese kucak dolusu sevgiler...
Alkancigim oncelikle gecmis olsun kisa zamanda bir bebegin olsunda unuttursun bu gunleri sana
Beni sorarsan yatmaya devam karpuz gibi oldum yata yata büyüteceğim , ahizelere takmak ne dmek her eşyaya taktım hatta son gunlerde esime taktım onu çöpe atasim var , ne guzel emekliyim hayatımın en rahat günlerini gecirecektim maddi manevi en rahat donemdeydim bir suru gitmek istedigim yerler vardi ahanda simdi evin kapısından çıkamıyorum.
Bu arada saclarda beyazlar boyasizliktan cikti , yüzümü ergenlik sivilceleri kapladı , herseyden midem bulaniyor , hem cok acım hem hic bir sey yiyemiyorum , ay harika ne guzel is'te saglikli hamilelik yasıyorsun diye memnun olan ama benim boğmak istedigim bir doktorum var
Butun bunlara ragmen hayatımdan cok memnunum benim bebis su ana kadar beni üzmedi cok saglikli büyüyor Allah sukur
Umarim hem ben hem bebeğim uzun bir mücadeleden sonra bu gunleri atlatacagiz o büyüdükçe karnimda umudumda büyüyor onunla ( sata gore tam 8+5 gözüküyorum ama erken dollenmeymis ultrasona gore 9+4 oldum )
inşallah allah tamamına erdirir melekçim bende bugün kontrole gittim 13mm ile 17,5 mm arasında 4 tane yumoş var banada dua edin pzt gene gideceğim opu günü karar verilecek
Canim hayili opu dilerim sana insallah hepsi dollenir ve iyi kalitede embryolariniz olur
arkadaşlar umarım herkes iyidir, güzel pazarlar diliyorum
benim endometrium tedavisinde yine 5,7 mm de kaldık, bu kez transferi yapmaya karar verdik doktorumla ve yakın çevremle.... zor bir karardı ama verdim kararımı. çarşamba günü transferim var... büyük bir mucize bekliyorum,,,, umarım olur ve sizlere de umut olur, hepimiz için hayırlısı olsun diyorum. sevgiyle kalın.
Benim biricik arkadasim Çarşamba gunu minislerin ile randevun guzel gecer insallah , mucizeler uzak degil bize kendimden biliyorum , annelerine siki siki tutunsunlar üçüde beraber buyutelim
Çarşambaya kadar daha cok gorusuruz basindayim transfer boyunca , âlisi ve pasayi op benim icin , bu arada doktordan izin cikarsa puffy'i gorecegim onumuzdeki hafta , oğlan bu hafta aşılarını tamamladı icim rahat
Slm arkadaslar transfer sonrasi neler yapiyorsunuz? yazar misiniz? benim bugün ikinci günüm, uzanmaya calisiyom fakat esim kiziyor
hatta tranfer sonrasi eve geldigimizde ben uzandim diye bana kizdi
kahvati hazirlayacak misim
ah erkekler kalbsiz yaratiklar
bu arada bende pihtilasma sorunuda var asprine devam ediyorum.
Canim ben transfer sonrasi 2-3 gun yattim yemek bile elime geldi, asla sicak suyla uzun banyo yapmadim , ev ısı hic yapmadim
Sonraki gunler sadece yemek yaptim oda basit seyler , hic dışarı çıkmadim hep evde zaman geçirdim, ev ısı yapmadim haftada bir kadin geliyor o evi temizledi , onun dışındaki yatak toplamak sofra kurmak alis veriş aklina ne gelirse her seyi esim yapti
Biliyorum yapmakla yapmamak arasında bir fark yok diyorlar ama ben ilk denememde normal hayatim neyse ona devam etmiştim
Ama negatifi alınca ikincide tam tersini yapacagim , aptalca olsa bile her seyi yapacagim dedim ve yaptim :
Bu arada eşini tebrik ediyorum cok sey soylemek isterdim ama yakinida bebek var simdiden ayıp seyler öğrenmesin :))
hayırlısı olsun allah tamamını erdırsın benım yasım39 tuplerım yok tek yumurta o da yarım sorun cok yanı:)) umut tup bebekte yaptırıyorum yarın kontrolum var bakalım kısmet artık...
Canim eşimin bir lafı var cok hoşuma gidiyor : olacaksa çeyreklede olur , yarımlada olur , tamladada olur
Neler okuduk bu topikte hic umudu olmayan ama hamile kalıp bebege kavuşan cok , umudunu körü , duanı esirgeme , gerisi kader , kısmet