38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

arkadaşlar umarım herkes iyidir, güzel pazarlar diliyorum

benim endometrium tedavisinde yine 5,7 mm de kaldık, bu kez transferi yapmaya karar verdik doktorumla ve yakın çevremle.... zor bir karardı ama verdim kararımı. çarşamba günü transferim var... büyük bir mucize bekliyorum,,,, umarım olur ve sizlere de umut olur, hepimiz için hayırlısı olsun diyorum. sevgiyle kalın.

alkancım, geçmiş olsun. İnşallah fıtık değildir.

melek, breezy ve naz73, bol şans diliyorum. Tedavilerinizi nerede oldunuz?

ben hospitaliuma gidiyorum...benim ilk denemem.
Yaş 42 olunca öncesinde aşılama falan demeden direk tüple daldık yani iki bebişim transfer edildi ( artık embriyo demeye dilim varmıyor da )

Transferimin 9. günü tıbba göre , bana sorarsan 20 günü geçti

Rabbim bebişlerimizi nasip etsin yeter.

Herkese bol sanslar... Ben tedavimi almanyada oluyorum. Burdaki doktorlar orasi gibi cok aciklamaya yapmiyorlar malesef ama bu defa cok stres yapmayacam ins. Allah dilese her halukarda olurdu yada olur..... Ne diyelim hakkimizda hayirlisi neyse o olsun kizlar. Mutlu kalin

inşallah allah tamamına erdirir melekçim bende bugün kontrole gittim 13mm ile 17,5 mm arasında 4 tane yumoş var banada dua edin pzt gene gideceğim opu günü karar verilecek

Naz cok güzel gelismis yumoslarin ins. kaliteleride iyi olur ve hersey yolunda gider canim bol sans

Allah bağışlasın canım yavrunu dualarına amin canım inşallah...breezey canım inş bebişlerin seninledir sımsıkı tuttunurlar sana hayırlı evlat olurlar.

Son düzenleme:
Aranizda cörek otu + tarcin + bal karisimi yapan deneyen oldumu? Baska bir topik de okumustum deneyen biri yazmisti yumurta kalitesinin artigini yazmisti bende denedim az. Sanki benim yumuslarin kalitesi arti gibi! !! denemekten ne cikar??

Alisalis canım inş transfer sonucunda mucizene kavuşursun canım dualarım seninle...

inşallah allah tamamına erdirir melekçim bende bugün kontrole gittim 13mm ile 17,5 mm arasında 4 tane yumoş var banada dua edin pzt gene gideceğim opu günü karar verilecek

maaşallah canım yumoşlarına Rabbim hayırlı evlat nasip etsin onları

Bugün sabah 8 de transferim yapildi :) 1 tane blastokist ve 2 tanesi blast öncesi devre... Allahim insallah yardim eder ve bana tutunur.... Lütfen benim icinde dua edin.

melek Rabbim yardımcın olsun meleklerin seninle olsun.Yurtdışındamısın canım TR.de en fazla iki embriyo transfer ediyolar yasaya göre 35 yaş üstüne

Slm arkadaslar transfer sonrasi neler yapiyorsunuz? yazar misiniz? benim bugün ikinci günüm, uzanmaya calisiyom fakat esim kiziyor hatta tranfer sonrasi eve geldigimizde ben uzandim diye bana kizdi kahvati hazirlayacak misim ah erkekler kalbsiz yaratiklar bu arada bende pihtilasma sorunuda var asprine devam ediyorum.

melek Rabbim yardımcın olsun meleklerin seninle olsun.Yurtdışındamısın canım TR.de en fazla iki embriyo transfer ediyolar yasaya göre 35 yaş üstüne
merhaba nimse evet genelde oyle sanirim yas faktönden dolayi 3 tane yaptilar hepsinin tutmayacagini biliyorlardir sanslarini deniyor iste...

hayırlısı olsun allah tamamını erdırsın benım yasım39 tuplerım yok tek yumurta o da yarım sorun cok yanı:)) umut tup bebekte yaptırıyorum yarın kontrolum var bakalım kısmet artık...

Alisalis canım inş transfer sonucunda mucizene kavuşursun canım dualarım seninle...

canım, Allah razı olsun senden ve dua eden herkesten,, Allah isteyen herkese tez zamanda hayırlısıyla evlat sahibi yapsın inşallah,

melekcim, kocana yuh yani,,, ne kahvaltısıymış , haklısın bu erkekler gerçekten duygusuz... erkeklerin beyni kadınlardan çok farklı işliyor bu kesin yani..... biz neler düşünüyoruz onlar hala boğaz derdinde.... kafana takma birkaç istisna dışında hepsi aynı şekerim..... dualarımız seninle , inşallah bebeğin tutunur ve kucağına almak sağlıkla nasip olur.

Bugün sabah 8 de transferim yapildi :) 1 tane blastokist ve 2 tanesi blast öncesi devre... Allahim insallah yardim eder ve bana tutunur.... Lütfen benim icinde dua edin.

Melek hayirli olsun transferin isallah siki siki tutunsunlar sana Allah saglikli sihhatli bebek olarak versin kucagina
Sol tarafına dogru yatmayı unutma ve her gun bir dilim ananas yersen iyi olur

Alkancigim oncelikle gecmis olsun kisa zamanda bir bebegin olsunda unuttursun bu gunleri sana
Beni sorarsan yatmaya devam karpuz gibi oldum yata yata büyüteceğim , ahizelere takmak ne dmek her eşyaya taktım hatta son gunlerde esime taktım onu çöpe atasim var , ne guzel emekliyim hayatımın en rahat günlerini gecirecektim maddi manevi en rahat donemdeydim bir suru gitmek istedigim yerler vardi ahanda simdi evin kapısından çıkamıyorum.
Bu arada saclarda beyazlar boyasizliktan cikti , yüzümü ergenlik sivilceleri kapladı , herseyden midem bulaniyor , hem cok acım hem hic bir sey yiyemiyorum , ay harika ne guzel is'te saglikli hamilelik yasıyorsun diye memnun olan ama benim boğmak istedigim bir doktorum var
Butun bunlara ragmen hayatımdan cok memnunum benim bebis su ana kadar beni üzmedi cok saglikli büyüyor Allah sukur
Umarim hem ben hem bebeğim uzun bir mücadeleden sonra bu gunleri atlatacagiz o büyüdükçe karnimda umudumda büyüyor onunla ( sata gore tam 8+5 gözüküyorum ama erken dollenmeymis ultrasona gore 9+4 oldum )

Canim hayili opu dilerim sana insallah hepsi dollenir ve iyi kalitede embryolariniz olur

Benim biricik arkadasim Çarşamba gunu minislerin ile randevun guzel gecer insallah , mucizeler uzak degil bize kendimden biliyorum , annelerine siki siki tutunsunlar üçüde beraber buyutelim
Çarşambaya kadar daha cok gorusuruz basindayim transfer boyunca , âlisi ve pasayi op benim icin , bu arada doktordan izin cikarsa puffy'i gorecegim onumuzdeki hafta , oğlan bu hafta aşılarını tamamladı icim rahat

Canim ben transfer sonrasi 2-3 gun yattim yemek bile elime geldi, asla sicak suyla uzun banyo yapmadim , ev ısı hic yapmadim
Sonraki gunler sadece yemek yaptim oda basit seyler , hic dışarı çıkmadim hep evde zaman geçirdim, ev ısı yapmadim haftada bir kadin geliyor o evi temizledi , onun dışındaki yatak toplamak sofra kurmak alis veriş aklina ne gelirse her seyi esim yapti

Biliyorum yapmakla yapmamak arasında bir fark yok diyorlar ama ben ilk denememde normal hayatim neyse ona devam etmiştim
Ama negatifi alınca ikincide tam tersini yapacagim , aptalca olsa bile her seyi yapacagim dedim ve yaptim :
Bu arada eşini tebrik ediyorum cok sey soylemek isterdim ama yakinida bebek var simdiden ayıp seyler öğrenmesin :))

hayırlısı olsun allah tamamını erdırsın benım yasım39 tuplerım yok tek yumurta o da yarım sorun cok yanı:)) umut tup bebekte yaptırıyorum yarın kontrolum var bakalım kısmet artık...

Canim eşimin bir lafı var cok hoşuma gidiyor : olacaksa çeyreklede olur , yarımlada olur , tamladada olur
Neler okuduk bu topikte hic umudu olmayan ama hamile kalıp bebege kavuşan cok , umudunu körü , duanı esirgeme , gerisi kader , kısmet

hayırlısıyla olur inşaallah kızlar size bişey sorcam dr sormaya utandım bu iğne olduğumuz dönemlerde cinsel ilişkinin sakıncası varmı

Puffy, Alisalis ve diger arkadaslar guzel dilekleriniz ve konuya cevap lariniz inanin moral oluyor bana. Hepimiz sanirim ayni durumdayiz ve birbirimizi daha iyi anliyoruz

Puffy tebrik ediyorum seni bana ve bircok arkadasa umut oluyorsun. Allahim saglicakla kucagina almayi nasip etsin canim. Darisi diger arkadaslara ve bana olsun.

Sanirim benim durum sizden biraz farkli esimin 2 cocugu var... yani cocuk duygusunu tatmis, o yüzden olsa gerek bana böyle davranmasi... Onun icin olsada olur olmasa da olur ve bu beni cok uzuyor zaten onun yuzunden tedaviyede gec basladim umursamiyor. Tabi bunu direk dile getir miyor ama davranis ve yaklasimlarindan anliyorum.... Kendisine herzaman dedigim gibi Allaha havale ediyorum, herseyin en iyisi Rabbim daha iyi bilir....

Puffy tavsilerin icin sagol, evet sola yatmaya calisiyorum fakat olmuyor surekli dönuyorum aksilik ya degisik pozisyonlarda yatiyom ananasa transfer öncesi basladim canim

Ilk transfer sonrasi hic dikkat etmedim yine esimin yardimiyla aliveris, yuruyus, 4. Kata in cik.... Kararliyim bu dfa disari bir hafta cikmayacam ins. kokana kadar dus yapmayacam

Allah yardimcimiz olsun.

hayırlısıyla olur inşaallah kızlar size bişey sorcam dr sormaya utandım bu iğne olduğumuz dönemlerde cinsel ilişkinin sakıncası varmı

ben söyleyeyim... hatta doktorumun bana söylediği şekilde " bu aralar eşinizle görüşmüyorsunuz " dedi... Yani yasak

Olsunn... bebişlerimiz gelecek ,işimiz var,değil mi kızlar

Rabbim hepimizin ama en çok da senin yardımcın olsun canım...

Benim eşiminde önceki evliliğinden kızlarımız var...Ama Rabbime şükürler olsun ki ben çocuk sahibi olmak istiyorum, evlatlarım olsun dediğimde, o benden çok heyecanlandı,beni destekledi...Hatta tüp bebeğe karar vermeden önce geçen süreçte, hamile kalamadığım her ay sakın üzülme bir daha ki aya olur diye teselli etti...

Anne olmak bir kadının doğal hakkıdır...Buna kimse mani olmamalıdır...

Bu transferinde lütfen ilk 3 gün çok dikkat et,sonrasında hafif hafif günlük hayatına dön. Rabbim gerisini gönlüne göre verecektir zaten

eşine söyle lütfen ilk 3 gün o sana kahvaltı hazırlasın...

benim bugün 9. günüm eşim halaa ayakta dolanıyorum diye söyleniyor.

Annelik bize Rabbimizin armağanı... Bu konuda en azından hislerine saygı duysun lütfen...

Eşlerimiz , aynı yastığa baş koyduklarımız, iyi günde - kötü günde beraber olmaya söz verdiklerimiz böyle yapmasın...

Biz anne olduğumuzda cennet ayaklarımızın altına serilecek... Bence kendi cehennemlerini yaratmasınlar...

Ayyy çok kızdımmm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…