38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Yarin gidiyorum. Hayirlisiyla cvs olucak.

Hepinize sıcak ve güneşli bir günden günaydın arkadaşlar ......
evimiçin inşallah her şey yolunda gider ve sağlıkla bebeğini kucağına alırsın ....
toana bebekler başladımı kıpırdamaya artık annelerine kendilerini hissettiriyorlarmı?
cans seninki nasıl bakim ?
denizgeldi kızın uyanmış kahvaltı yapıyorsunuzdur şimdi herhalde . Kızından bir öpücükde benim için al

gunaydin kizlar guzel bir gunden hepinize merabalar....

Kangurum..evet canim artik yavas yavas belli ediyolar kendilerini teyzesi...darisida sana sende benim gibi ol insallah emi..sabah sabah sana guzel bir dua..

KIZLAR ..dun beni memoriyalden aradilar saglik durumum icin hamilelik nasil gidiyor diye..birde ben simdiye kadar jel kullaniyordum...onuda dun sordum artik 12 haftaliksa birakabilirsin dediler..bende bugun kullanmadim ..sanki simdiye kadar jele guveniyordum..insallah bundan sonrada birsey olmaz ..ALLAHA EMANETIZ ARTIK..

MAI..alkandan haber aliyonmu nasilmis transferi nezaman olucakmis..bir haber er hele merak ettim valla..insallh hersey yolunda gider...

Kızlar ben gellldiiiiimmmm...Çok şükür evimdeyim artık.Öncelikle yüreği benim için bir an bile olsun çarpmış olan arkadaşlarıma gönül dolusu teşekkürler.Biliyorum benim için dua ettiniz,iyi dileklerinizi gönderdiniz.Sağolun varolun ve lütfen hep yanımda olun.Mai ve tayfa ayrıca teşekkürler.Dönüp okuyamadım ama biliyorum ki beni merak ettiniz.Biraz yazayım ama inanın şu tedavimle ilgili daha sonra yazacağım elli çeşit öykü var.Şimdilik sadece kendimle ilgili bir özet.Bu ayın dokuzunda merkeze gittim ve hemen o günün akşamı tedavim kısa protokolle başladı.sat 3 tü o gün.İlk üç günü burda hem iğnelerimi olarak hem de izinlerimi ayarlayarak geçirdim.Sonrasında ablama gittim.Benim tedavi en düşük doz ilaçlarla ve çok kısa sürdü.2 toz 1 su menogon ,5.günden itibarende setrotayt(okunuşu bu)bütün hepsi bu.İlk gün 3 yumurta ve iyi görünüyordu.2 si çok iyi gelişti.Son kontrolde yani tedaviye başladığımın haftasında Semra hanım çok iyi,bak ikisininde gelişimi başabaş gidiyor dedi.O gece çatlatma iğnesini verdi.Sabah kontrole çağırdılar gittim.Ultrasonda yumurtaları şişkin halde gördük.sonraki gün toplanacaklar.Kanımı verdim çıktım.Akşam üstü aradılar opuyu bir saat öne çekmişler.E2 de düşme varmış.Ama ben zaten bir şeylerin ters gittiğini anlamıştım.Ablamada benim yumurtalar çatladı sanki demiştim çünkü sürekli bir akntı.Fakat baktılar ya,ben de gördüm onlarda.yumurtalar yerinde.Neyse sabah opu için gittik.Toplıyacak olan dr.ultrasonla kontrol edip sayıyı teyit edelim dedi.Anaaaaa,daha 24 saat önce biri 18 diğeri 18,5 olan yumurtaların 18,5 olanının yerinde yeller esiyor.Hayır öyle bir terketmiş ki bedeni izi bile kalmamış.Bende moral sıfır.Uyudum,uyandım başımda ablam.Daha doğrusu ablam içeriye girmiş beni bir duvarın dibinde yatakta yatıyor ve ağlıyorken bulmuş.Onu görür görmez yumurtam gitmiş demişim ağlıya ağlaya.Sanki varolan çocuğum ölmüş yuh bana.Neyse transfer saatine kadar bende durum sağnak yağışlı,ara ara da gök gürültülü sağanak yağışlı..Zaten dirhemle olan şansım yarım dirheme düştü diye 2 gün zırlayıp durdum.İnanın arkadaşlar ben üzüntümden değil hırsımdan ağladım.Yani ama niyeeee?Yumurtayı kontrol edici iğne oluyorum.Tedavi sırasında ve bu kadar titiz kontrol edilirken nasıl olabiliyor.Ben zaten her ay bir tane kaliteli yumurtluyorum,geri kalanları ilaçlarla büyüyor ve çok kaliteli olmuyor.Hepi topu 3 taneydi.Birisi yarışa baştan katılmayıp 15 milimlerde kalmıştı.Eeee diğerini de farkedemediniz çekti gitti.Kala kala gene tek kaldı.neyse pazar günü opu,salı akşamı transfer.4 hücreli 1.kalite.Bundan da hiç emin olamadım.Embriolog çok dil döktü ikna etsin diye ama bir türlü olamadım.Yani herkesinki beklenip 8 ya da 16 hücreli olup transfer edilirken benimkisi 4 hücreli ama 1.kaliteymiş.Eee bekleseydiniz dedim. bölünseydi.Ama anne karnı daha güvenilir ortammış mış mış.Ben bizimkilere dedim umut etmeyin bu işten bi iş çıkmaz diye.Zorla çarşambayı yatarak geçirdim ve çıktım geldim evime.Ağır bir şey yapmıyorum,dinleniyorum kitap okuyorum.Kızlar kitabımın adı KIŞ BAHÇESİ okumayanlara ısrarla tavsiye ederim.
İşte böyle canlar...Haftaya cumartesi test günüm ama ben 25 günde adet olduğum için o günden önce öğrenirim.Bu tedavinin detaylarını,orada gördüğüm,duyduğum yaşadığım olayları dediğim gibi daha sonra detaylı yazıcam.Şimdi üstümden sanki kamyon geçmiş gibi.Çok yorgun hissediyorum.Bedenimde kafamda çok yorgun.Sevgilime sürekli dişlerimi gösteriyorum.Zavallıcık ne yapsa kabahat.Meğer ben çok kötü huyluymuşum da haberim yokmuş.Ablam giderken tembihledi.Aman uslu kız ol,kocanın kalbini kırma dedi.Ama napiim içimden birilerine sataşasım geliyor.Oysa ben onu çooook ama çok seviyorum...
Bu da geçecek biliyorum.Beni en iyi bir tek siz anlayabilirsiniz.Diğerleri sadece anlamaya çalışırlar,anlar gibi yaparlar ama anlayamazlar.Bu 3 aşamalı bir süreç.Tedavi öncesi,tedavi sırası ve tedavi sonrası.3 etabı da birbirinden stresli ve bom bok hissettiriyor insanı.
Güzel günlerde buluşmak dileğimle hepinize iyi geceler kucak dolusu sevgiler arkadaşlarım.Kendinize iyi bakın ve bana dua etmeğe devam edin.Olur mu olur...Bir mucize de belki benden çıkar kim bilebilir....

Selam kızlar, ben bugün hayatımın en güzel haberini aldım.Biliyorsunuz bu hafta ikinci bir doktora daha görünüp kürtaj olmayı planlıyordum. Yeni doktorum eski ultrason görüntülerime bakıp pek sağlıklı görünmüyor ama Allah'tan umut kesilmez gel bir bakalım hem de onların cihazları pek bi eskiymiş dedi.Bir baktık ki 2 kese :))) Birinde bebeğim ve kalp atışları hem de gümbür gümbür.Diğeri biraz daha küçük bir keseydi ama içinde embriyo yoktu.Muhtemelen daha önce sonlanmıştır dedi.Ben ağlamaktan nefes alamıyordum inanamıyordum gördüklerime ve duyduklarıma.Oysa ki bu 3 hafta ben neler yaşadım.Her kontrolümde kanaman yok mu diye sordu doktorum.Umutsuz,hayattan beklentilerini yitirmiş depresif biri haline getirdiler beni.Allahından bulsun bana bunları yaşatanlar.Allahım sağlıkla kucağıma almayı nasip ettiğinde inşallah bunların hesabını hukuki olarak de soracağım.Ayrıca doktorum şunu da söyledi bugün ölü bebek teşhisiyle gelip canlı olduğunu öğrendiğimiz 5. kişisiniz dedi.Düşünün hayatımız kimlerin elinde!
alkan tek yumurtana güzel davran sev onu benim yaptıklarımı sen yapma ve lütfen seni üzmelerine izin verme.Güzel haberlerini alacağız eminim dualarımdan hiçbirinizi eksik etmedim.Allah hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah.
evimicin hadi senden de güzel haberler alalım inşallah
Hepinize varlığınız için çok teşekkür ederim.Kocaman öpüldünüz

Bugun bir kez daha hayran oldum sana. Gucune azmine. Dualarim seninle.

Yaaaaa ben biliyodum yaa yemin ederim içimden hep iyi olacak diye geçiyodu. Değerlerin normaldi nasıl uyduruyo bu doktorlar anlamıyorum hiç. İşte günün en güzel haberi inşallah sağlıkla büyüyecek ve kucağına alacaksın bebeğini.

reuise..gozun aydin canim rabbim den umut kesilmiycegini bir kez daha anladim..cok sukur canim adina sevindim..insallah yavrunuda kucagina alirsin canim..

Alkan..canim insallah o biirtane emriyon sana siki siki sarilir..eskileri yasadiklarini unut ve duani et..cokta takma tuttumu tutmadimi diye allaha birak..kabiz olma ve hersey ye derim sana ozellikle sebze agirlikli..dualarim seninle..optmm..

adını yanlış yazmış olabilirim.bence git o o o bilmeme ne b... tan dr a deki bakkkkkk bebeğim ünüversiteye gidiyor.

canım allaha şükürler olsun güle güle içinde büyüt bebeğini ve geçen günlerin acısını çıkar.

reis..reissssss...süpersin yaaa.çokkkkkkkkkkkkkk sevindim.kendim kadar...hadi inşallahhhhh.kucağına da alıcan.çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk tebrikler

alkan daha okuyamadım uzun yazmışsın.ama çok istiyorum okumayı....inşallah sende vericen müjdeyi

herkese selam...çok istiyorum girip yazmak ama olmuyor...önceleri okuyordum da yazamıyordum.şimdi okuyamıyorum bie.neti açsam da kka ya girsem de kapatmak zorunda kalıyorum hemen zilliden.
herkese çokkk selam...

ev,miçin...inşallah senin yüreğinde ferahlayacak...inşallah...amin...

çabuk çabuk yazdım.koca bağıracak şimdi:))
deniz de süpürge ile savaşıyo
uyusun da belki gece okurum

reısu cok ama cok sevındım . Kalbını ferah tut canım Allahım ol demıs artık.. bebegını saglıkla kucaklayacaksın..
Alkancım sen bana demezmıydın hepımız tek yumurtadan olduk dıye ..Dualarım senınle canım olacak zamanı geldı ınsallah..

bende nısan da baslayacagım son kez bır deneme daha yapacagım. Senın gıbı dusuk doz ılac verecekler banada hem benım bılıyorsun hep 2 yumurta oluyor hıc 3 gormedım.. umarım bu sefer hepımızın zamanı gelmıstır kızlar

tum hamıs arkadaslara ve bu yolda emek harcayan arkadaslarıma hayırlı cumalar dılıyorum

sevgıler

Gune bu kadar guzel haberle baslamak muhtesem. Nasil sevindim anlatamam. Mucizene cok iyi bak. Cunku o Alllah'in sana bir hediyesi.

alkan, hiç belli olmuyor bu işler.2 hücreli 2 adet embriyo ile ikiz doğuran arkadaşım var.3 yaşını geçtiler bile.dilerim mucizen 9 ay seninle kalır duaların/dualarımız kabul olur arkadaşım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…