• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Selam kızlar, ben bugün hayatımın en güzel haberini aldım.Biliyorsunuz bu hafta ikinci bir doktora daha görünüp kürtaj olmayı planlıyordum. Yeni doktorum eski ultrason görüntülerime bakıp pek sağlıklı görünmüyor ama Allah'tan umut kesilmez gel bir bakalım hem de onların cihazları pek bi eskiymiş dedi.Bir baktık ki 2 kese :))) Birinde bebeğim ve kalp atışları hem de gümbür gümbür.Diğeri biraz daha küçük bir keseydi ama içinde embriyo yoktu.Muhtemelen daha önce sonlanmıştır dedi.Ben ağlamaktan nefes alamıyordum inanamıyordum gördüklerime ve duyduklarıma.Oysa ki bu 3 hafta ben neler yaşadım.Her kontrolümde kanaman yok mu diye sordu doktorum.Umutsuz,hayattan beklentilerini yitirmiş depresif biri haline getirdiler beni.Allahından bulsun bana bunları yaşatanlar.Allahım sağlıkla kucağıma almayı nasip ettiğinde inşallah bunların hesabını hukuki olarak de soracağım.Ayrıca doktorum şunu da söyledi bugün ölü bebek teşhisiyle gelip canlı olduğunu öğrendiğimiz 5. kişisiniz dedi.Düşünün hayatımız kimlerin elinde!
alkan tek yumurtana güzel davran sev onu benim yaptıklarımı sen yapma ve lütfen seni üzmelerine izin verme.Güzel haberlerini alacağız eminim dualarımdan hiçbirinizi eksik etmedim.Allah hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah.
evimicin hadi senden de güzel haberler alalım inşallah :nazar:
Hepinize varlığınız için çok teşekkür ederim.Kocaman öpüldünüz :54:

İzmir'li hemşom, dedim sana o doktor sadece moral bozar başka doktora git diye.ahh nasıl sevindim anlatamam.dilerim mucizen seni bırakmaz.sağlıkla devam et arkadaşım.yeni gittiğin doktoru da merak ettim bana özelden ya da buradan yazar mısın?

Arkadaşlar merhaba...
ruise çok sevindim ya anlatamam. Bir kaç doktora görünüp fikir almakta fayda var herzaman demekki.

Ben şu an hastaneden girdim foruma 3 gündür hastanede yatıyorum fenalaştım birden antibiyotik tadavisi uyguluyorlar. Sanırım büyük olan kistim den dolayı yaşadığım bir durum acılar içinde kıvrandım kaldım Allah kimseye yaşatmasın

Hemşire geldi serum bağlamaya ,
Görüşürüz

Arkadaşlar merhaba...
ruise çok sevindim ya anlatamam. Bir kaç doktora görünüp fikir almakta fayda var herzaman demekki.

Ben şu an hastaneden girdim foruma 3 gündür hastanede yatıyorum fenalaştım birden antibiyotik tadavisi uyguluyorlar. Sanırım büyük olan kistim den dolayı yaşadığım bir durum acılar içinde kıvrandım kaldım Allah kimseye yaşatmasın

Hemşire geldi serum bağlamaya ,
Görüşürüz

Gecmis olsun. Kisa surede sifa bulursun insallah.

Selam kızlar, ben bugün hayatımın en güzel haberini aldım.Biliyorsunuz bu hafta ikinci bir doktora daha görünüp kürtaj olmayı planlıyordum. Yeni doktorum eski ultrason görüntülerime bakıp pek sağlıklı görünmüyor ama Allah'tan umut kesilmez gel bir bakalım hem de onların cihazları pek bi eskiymiş dedi.Bir baktık ki 2 kese :))) Birinde bebeğim ve kalp atışları hem de gümbür gümbür.Diğeri biraz daha küçük bir keseydi ama içinde embriyo yoktu.Muhtemelen daha önce sonlanmıştır dedi.Ben ağlamaktan nefes alamıyordum inanamıyordum gördüklerime ve duyduklarıma.Oysa ki bu 3 hafta ben neler yaşadım.Her kontrolümde kanaman yok mu diye sordu doktorum.Umutsuz,hayattan beklentilerini yitirmiş depresif biri haline getirdiler beni.Allahından bulsun bana bunları yaşatanlar.Allahım sağlıkla kucağıma almayı nasip ettiğinde inşallah bunların hesabını hukuki olarak de soracağım.Ayrıca doktorum şunu da söyledi bugün ölü bebek teşhisiyle gelip canlı olduğunu öğrendiğimiz 5. kişisiniz dedi.Düşünün hayatımız kimlerin elinde!
alkan tek yumurtana güzel davran sev onu benim yaptıklarımı sen yapma ve lütfen seni üzmelerine izin verme.Güzel haberlerini alacağız eminim dualarımdan hiçbirinizi eksik etmedim.Allah hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah.
evimicin hadi senden de güzel haberler alalım inşallah :nazar:
Hepinize varlığınız için çok teşekkür ederim.Kocaman öpüldünüz :54:

Rıuse ... cok sevındım .... Allahım gercekten mucıze ...O kadar guzel bır sey kı .. insan bınlerce şükretse yetersız kalır herhalde...Butun kalbımle saglıkla kucagına almanı dılıyorum .. Sevgıyle kal.

Alkancım lutfen karamsar olma... İnşallah her şey hayırlısı ıle gelısecek ve bebegın sana gelecek... Senı ve o guzel cumlelerını cok aradık . yoklugun hemen farkedılıyor .. İnşallah olumlu gelışecek her şey...

Kangurum... merhaba yenı fılızlenen ve tomurcuklanan agaçlar misalı bu bahar senın de baharın olsun inşallah .. Bu ugurda ugraş veren dıleyen ısteyen herkesı muradına kavuştursun ...

Herkese kucak dolusu sevgıler....( Alabama Denızbulut .. özledık sızı....)

herkese selam
cans canım saolasın ben de sizi özledim evde Mert ile başbaşa baya bi yoğunuz aslında okuyorum ama bi türlü yazamıyorum.

riuese canım cok sevindim allah kucağına almayı nasip etsin allahım öyle büyük ki işte böyle sevindiriyor filizlendiriyor çok şükür.

alkancım hadi hayırlısı olsun o güzel yumurtan embriyo oldu şimdi sen hamilesin cumartesi günü bunu inşallah güzel bir değerle resmileştireceğiz. allah emanet bana üç tane koydular bir tane oldu bu işin bi formülü yokki. elbette şansın artıyor ama oluşunu yada olmayışını değiştirmiyo be gülüm. olacaksa bir tane de tutar olmayacaksa üç tane de koysa tutmaz. sen keyfine bak şimdi bu güzel anı yaşa bol dua et. ananas ye çekirdek çıtlat benim için. ayrıca sev karnını okşa eşine de kapris yapma aksine iyi davran öp kokla bebişin de duysun senin ne kadar tatlı bir anne olduğunu. ayrıca herzaman ki gidi davranma farklı davran ki kaderin yolu değişsin. şeytanın yolunu şaşırt bildiği yoldan gelse bile çıkmaza girsin.

evimiçinden haber var mı göremedim inşallah herşey yolunda gitmiştir.

diğer arkadaşlar hepinizi öpüyorum. ben badenuru arayamadım haberim yok aklımda ama arayamadım. şimdi arıcam ulaşırsam yazarım.

mai canım çok sevindim değişikli iyi gelir inşallah.

denizgeldi canım bunlar en son çekilenlerden

Eklentiler

• $m1.webp
    $m1.webp
    10,9 KB · Görüntüleme: 28
  • $m2.webp
    $m2.webp
    16,4 KB · Görüntüleme: 34
  • $m3.webp
    $m3.webp
    35,4 KB · Görüntüleme: 32
  • $m4.webp
    $m4.webp
    72,3 KB · Görüntüleme: 37
Alabama... maaşallah maaşallah o ne şirinlik öyle .. Allah nazarlardan saklasın çok tatlı sarı kafa .. Yerim ben o sarı lüleleri... Maaşallahhh:nazar:

emir34..gecmis olsun canim..
Alabama..masaallah mertoya..Allah bagislasin insallahh..

Evimicin..cok sevindim gozun aydin..demek oglan maasallah..Anali Babali dogsun gelsin kucagina insallahh..

Kizlar selam bende gene asilama oldum ama hic umitsizken dun aksam maiden iyi bir firca yedim kendime geldimm bakalim kismett ne olacak karnim cok agiriyor;bu arada herkes iyi insallah evimicin oglun hayirli olsun yarabbimm alkann sana bravoo yahuu ama emin ol bebis geliyor bu seferr hepiniz iyisinizdir,gelismeleri yazarim size sevgilerr

Güzel bir gün olsun hepimize arkadaşlar...
Reis ben zaten o hıyar drun söylediklerini ciddiye almamıştım.Gözün aydın cicim.Şimdi artık gider o uyuzun yüzünü mü cırmıklarsın yoksa daha başka hani özgün diyorlar ya öyle bi planla mı intikamını alırsın bilemiyorum artık.(Anammmm ben iyice psikopata bağladım kızlar,durum vahim)
Evimcim paşa geliyormuş canım.Çoook sevindim çok.Her şeyin güzel olması için ettiğin dualar döktüğün yaşlar boşa değil..Hadi artık günleri huzur içinde sayalım.
Alabama oğluna bayıldım bayıldım maşallah ona maşallahhhh...Aynı şehirlerde yaşasaydık gönder bana tutayım elinden götüreyim okula bakıcı makıcı arama.Tenefüslerde çıksın bahçeye ağbileri ablalarıyla simit yesin ayran içsin.Akşam 5 te gelir alırsın fena mı olurdu annesi:))
Günler geçmek bilmiyor.Bu gün daha 4.günün sabahı.Yatıyorum,kalkıyorum,okuyorum,izliyorum ama vakit geçmiyor.Telde annem arıyor ona cırlıyorum.Ablalarım yemek yapıp getiriyor ya da gönderiyorlar sanki hastaymışım gibi.Kızlar ben daha önce yazmış mıydın 4 ablam olduğunu size.Birisi İstanbul'da diğer 3'ü burdalar.Benim bir büyüğüm attığım her adımda yanımda gölgem gibi.Tedaviye birlikte başladık,iğneleri birlikte olduk,toplama transfer hep birlikte.Şimdi o da gün sayıyor.Diyorum ki bak çok şansımız yok.Olursa mucize olur seviniriz olmazsa sakın çok üzülme ağlama e mi...Yine denersin...Manyak diyor asıl sen ağlama üzülme.Ben niye deniycem sen denersin.Dalgamı geçiyorum işte..İki evladı var onun.Kızı önümüzdeki hafta sonu sınava girecek.Zavallı ablam bana ve melikeye dua etmekten yakında kanat takıp uçacak.
Sevgilime gelince...Alabama canım,sevgilim bu gidişle benden çok yakında soğur napiim elimde değil..Ben meğer ne iki yüzlü,çift karakterliymişim de ikimizin de haberi yokmuş.Kış boyunca ikimizde bir kere bile grip filan olmadık olduysakda hafif soğuk algınlığıdır belki hatırlamıyorum.Ama şimdi benim koca salya sümük.öksürmek tıksırmak...Ben önceleri o hastalandığında napacağımı bilemezdim,etrafında fır dönerdim,sabaha kadar ateşine bakar terini silerdim ammaaaaaaaaa şimdi kaçacak delik arıyorum.Ennnn önemlisi de birlikte yatmıyorum kahroluyor ölüyor.EEEE napimmm baksaydın kendine hastalanmasaydın diyorum.Kırk yılda bir tüp yaptık gittin hastalandın.
Gece yattığımızda bana mesaj atıyor.Seni bütün cadalozluğuna rağmen yine de seviyorum bebeğimize iyi bak diyor.Ben de seni seviyorum aşkımmmmmm.Ama napiim ödüm kopuyor.İçimdeki kelebek ya kanatlarını çırpmaktan vazgeçerse diye...
Canlarım benden haberler şimdilik böyle...Topikteki yeni arkadaşlarımla henüz tanışamadım onları da sevgiyle sarıyorum.Cans ben de sizi özlüyorum.Ayrı kaldığımda içimde boşluk oluşuyor.Sen de kendine iyi bak e mi.Herkes iyi baksın...
Hepinizi sevgiyle öpüyorum.Benim için dua etmeyi unutmayın.Ben de hem kendime hemde herkese ediyorum.Allah yardımcımız olsun.Hoşçakalın...

Kizlar selam bende gene asilama oldum ama hic umitsizken dun aksam maiden iyi bir firca yedim kendime geldimm bakalim kismett ne olacak karnim cok agiriyor;bu arada herkes iyi insallah evimicin oglun hayirli olsun yarabbimm alkann sana bravoo yahuu ama emin ol bebis geliyor bu seferr hepiniz iyisinizdir,gelismeleri yazarim size sevgilerr
İnşallah canım yaaaa.Senin,benim,isteyen uğraşan herkesin bebeği biran önce gelsin inşallahhh...

şimdi okudum yazını canım,inşallah ben de arkadaşın kadar şanslı olurum.Güzel dileklerin için terşekkür ederim.Sevgiler...

badenurdan haberler herşeye rağmen gayet iyi.
28+4 olmuşlar 45 gündür hastanede hala hastanede ama 28 i doldurduğu için daha umutlu korkusu azalmış . kalbi ve solunumu hala badenuru zorluyor. nks de doğum sancıları 100 çıkıyormuş.ilaçlarla ancak 1 gün duruyor tekrar başlıyormuş. heran doğum olabilirmiş. doktour 1 - 2 hafta daha dayan diyormuş inşallah dayansın inşallah yavrularına sağlıkla kavuşsun. duaya devam.

merto ellerinizden öpüyor kızlar allah size de en kısa zamanda nasip edecek inşallah. saolun güzel dilekleriniz ve bakışlarınız için.

cans canım inşallah daha iyisin sancıların azaldı mı?

akidecik aşılama yapılmış inşallah karnın bebelerle dolsun ne zaman test yapıcan?

alkancım vallahi ist olsaydı bırakırdım oğlumu sana hiç zorluk çıkarmazdı vallahi çok uslu benim kuzucum. bu ara çok bakıcı gelip gidiyo inşallah doğru kararı veririm. ay başı biriyle başlıcam inşallah. kelebeğin sana tutundu bile annesi hobidi gırtlak tumba yatak yapıp bölünüyo şimdi. vallahi bi hamileliğin resmileşsin zil takıp oynucam ;)

herkes işinde gücünde...napiiim yazıyım bari...
kızlar benim transfer günü salıydı.Pazar sabahı toplama, salı akşam 5 te transfer.Gittik merkeze ÇIKTIK ODALARIMIZA.Yatağın üstünde ameliyat elbisesi yandan çıtçıtlı.Kafaya bone,ayağa kağıt terlik:))Elbise mavi çıtır pıtır desenli.Su iç dediler olur dedim.Hayatım boyunca da suyu sevmemişimdir bilen bilir şaşırır.Anlamsız gelir bana tatsız tuzsuz.Zorlarım kendimi içmek için.Ama gün boyu sudan başka çok şey içeim.çay,kahve,meyvesuyu,kola mola ne olursa artık.Su hariç.haaa bi de hiç çok çişim de gelmez tutarım gün boyu.12 yıldır çalıştığım okulumun wc sine 12 kere gitmişliğim ya vardır ya yoktur.Giremem yapamam evime saklarım.gün boyu hissetmeden tutmuşumdur ya eve geldiğimde ayakkabıları zor çıkarırım doğğğğru banyoya.Neyse Ablam üç küçük su aldı,guluk guluk diktim kafaya içtim.Saat daha 4 transfere var 1 saat.hemşire hadi bakalım sıkışmış mısınız dedi.Bakmaya gerek yok çatlıyorum ama tutarım dedim.Olmazmış 2 bardak kadar yapmalıymışım.Ohaaaaa.Oturcan şar şar işerken durcan... oldu canım görürsem söylerİM.Yok böyle bi şey canlarım.Bi yapmaya başlıyorsun son zerresine kadar yapıyorsun okadar.Yaptım gitti 3 şişe su.Yeniden iç dediler.Gittim bi odaya.Benden başka 4 kadın.Hepimiz bi örnek.Çıtır pıtır desenli elbiseler üstümüzde.Kafalarda küçük ev dizisindeki loranın uyku şapkası.Koymuşlar bi sebil iç babam iç.Odanın içinde su içip yürüyen (yürümek lazımmış ki sular aşağı insin)aynı tip kıyafetli kadınlar.gram makyaj da yok.Bende gözler çipil çipil.Kızlarla ordan burdan kaçıncı denemeden yaştan filan bahsedip sohbet ederken kim getirdi bilmem söz geldi internete ve kk ya.Evet dedim giriyorum bende.Aaaa bizde dediler.Nick ne muhabbeti,dedim ben ALkan.Ayyyy sen misin alkan demez mi bir arkadaş.Ben seni hep okuyorum tedavini biliyorum demek o sensiiiin.Ulen kızım dedim deşifre oldun hem de bu kılıkla rezil oldun.İlk iş kafadan boneyi söktüm attım.Şöööle bi saçları dağıttım.Evet evet benim ama bu gün biraz işte böyleeee...neyse:)))İçtik suları girdik transfere koydular kelebeği içime sonra odaya ablaların yanına.2 ablam sabah beri hastanede basmadık karo bırakmamışlar,hemşirelerle ahbaplığı ilerletip telefon ve adres alışverişi yapmışlar.Beni daha odama getirdiler ya allahım ölüyorum çişimden.20 dakika kalkmamam lazımmış ama ölcem dayanamam. mümkün değil.48 saat çiş tutan ben değilim sanki yuhhhh bana.Karnıma kıramplar giriyor kıvranıyorum....
Neyse bundan sonrasını eğer bir gün bize gelirseniz ablam size anlatır.3 gündür hem anlatıyor hem de bana kızgınlığından ağlıyor garibim.
Görüşmek üzere sevgiler...

Back
X