38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Persembe gunu hayri bey ense kalinligina baska bir aciklama getirdi. Omfolosel diye bebegin karninin tam kapanmamasi yada gobek fitigi nedeniyle bu kalinlik olabilir dedi. Bu haftada karnin kapanmamasi normal dedi. Bu hafta tekrar bakacak ve kesin birseyler soyleyebilecek. Birkac doktora daha sorduk hepsi de 13. haftaya kadar surer bu karin kapanmasi dediler. Bebek boyle dogsa bile tedavisi varmis , dogumdan hemen sonra dikis atiliyormus. Ama bana bunu anlatana kadar yaklasik 10 dakika surdu cunku ilk kurdugu cumle " bebegin organlari disarida kalmis" dan sonra ben bon bon adamin suratina bakiyordum. Soyledigi hic birseyi duymuyordum. Cvs yapmamiz lazim dedi. Bebek boyu 4.1 ense 2.2 olctu. Ben amniyoyu beklemek istiyorum ama o zaman cok gec olacak. En az 5 hafta daha beklemem lazim. Belki bebegi hissetmeye bile baslayacagim. Kendi doktorum "yapalim cvs , rahat edelim " dedi. Hayri bey icin amniyo da cvs de ayni dedi. Yani biri birinden daha riskli degil dedi. Bu hafta yapacak cvs.
Geceleriuyuyamiyorum. Yarim yarim hep uykularim. Ama icimde bir his hersey yolunda diyor. Bazen iste geliyorlar ya birsey cikarsa diye.

Alkan seni de dusundum hep. Hersey yolundadir umarim.

evimiçin canım ben o aşamalara gelmediğim için bu konu bişey diyemiyorum.ama dilerim Allahtan herşey yolunda gidecek.arkadaşların dediğine göre haftası erkenmiş.inşaAllah bir sorun çıkmadan kucağına alacaksın.uyuyamamanı anlıyorum.dua edicem sana canım ve hamile olan diğer arkadaşlara.

evimicin Ben de Mai gibi bu aşamalara hiç gelemediğim için ne doğrudur ne yanlıştır hiç bilemiyorum.Ama gönlüm çok rahat yavrunu sağlıkla kucağına alacaksın buna inanıyorum.Endişelenme demenin hiç faydası yok işte bunu en iyi bilenlerdenim.Allah yardımcın olsun bütün dualarımız seninle.Güzel haberlerini sabırsızlıkla bekliyorum...

Mai ve rieuse insallah , hepimizin yuzu gulsun. Bende cok dua ediyorum. Hatta tum dualarima " Allhim benden sikildin bbelki ama ..." diye basliyorum. Nerdeyse artik en cok onunla konusuyorum.

canım inşallah her şey olumlu gelısır ve bebegın sana sımsıkı tutunur .. ama daha once de soyledıgımı tekrar edıyorum sen hamıle kalabılıyorsun bır gun mutlaka her seyın cok guzel gelıstıgı bır hamılelıge rastlayacaksın .. inşlallah bu hamılelıgın olumlu sonuclanır .ıstersen bır dahakı sefere pgt yaptırıp tup bebege baslayıp daha hamıle kalmadan kan sulandırıcı ıgnelere baslarsın ..pes etme ne olur ..inan hepımızın basına neler gelıyor ben 19 haftalık kaybettıgım bebegıme hala yanıyorum mesela... her sey guzel olacak .. yeterkı sen ınan...

Alkan butun dualarımız senınle ...Sanırım toplama ışlemı bugun yapılacak ... her seyın cok guzel gelısmesı dılegyle.....Yeterkı sen de ınan ....olacak bu sefer olacak ....

kangurum hosgeldın canım .. maalesef o dıbe vurmalar zaman zaman hepımızde oluyor ama ınanç yaşama gudusu ınsanı ayaga tekrar kaldırıyor .. hıcbır sey bıtmıs degıl .. daha önunde kocaman yıllar var ... ınsan uzuldukce daha cok karamsarlasıyor .. her seye ılk defa baslıyormussun gıbı dusun sankı hıçbır sey bılmıyorsun ve ılk defa tedavı oluyorsun ...dualarım senınle canım...

TOANA ... Canım gozun aydın .. bebeklerıne maaşallah her sey boyle devam eder ınşallah hepımız ve anne olmak ısteyen tum arkadaşlar bebeklerımızı kucagımıza alırız...

DENIZGELDI... sagol canım ben bugun ışe basladım allah'a cok sukur lekelenmeler bıttı ama agrılarım cok fazla .. ben hıcbır hamılelıgımde boyle agrı cekmedım .. kasılma ve kramp seklınde ve maalesef rahım ıcınde ..kasık agrısı degıl yanı .. hayırlısı bakalım...

EVIMİÇİN .. inşallah her sey guzel gelısecek .. yalnız ben senın dr larını anlamıyorum karın kapanması 12. haftanın sonunda olur dıye bılıyorum ben ... uzulme canım .. daha oncede yazdıgım gıbı aslında hepımız bır sekılde sınavdan gecıyoruz ..mesala benım 11. haftada 19. haftada 7. haftada kaybetttıgım bebeklerım var ...cok zor senı cok ıyı anlıyorum .. ınşallah her sey guzel gelısecek ..dualarımdasın

Alabama baharnaz denızbulut maıumut zarpdenız altınyunus hereda neclakurt lenova71 tum dostlar ... herkese guzel bır hafta dılıyorum...

ıyı haberler alacaksın kalbını ferah tut canım.. o yumoslar kalıtelı embrıyo olacak ve emanetlerını salı yada carsamba alacaksın..Allahın ıznıyle..
bende 33 gun uzerıne regl oldum nıhayet ve carsamba gunu ofıs hıstereskopısı ıcın randevu aldım. Bakalım sonrası ne gosterecek.. herseyı hayırlısı haberlerını beklıyorum...
aramızdakı tüm hamıs arkadaslara:) ve tedavıde olan haber bekleyen arkadaslarıma guzel bır hafta dılıyorum

sevgıler

Haklısın hayatım ilkinden sonra indirim yaptıkları için bizde bir öncekinde düşünücez sanırım. Maddi anlamda yıpranıyor insan. Kafadan atanlar nasıl atar anlamadım. Görüşmeye gittiğimizde bile rüyalarım tersine dönüyor o kadar işlemiş kafama

Arkadaşlar merhaba

Ben geçen hafta Doktor görüşmeleri yaptım ist. gidip. İlk olarak Acıbadem Bülent Traş a gittik. 47-48 mm. lik kistim oluşmuş. Hemen tüp bebek yapalım kiste birşey yapamayız daha önce ameliyat olmuşsun çünkü dedi.
Yanında ki hasta sorumlusu derya hanım a daha önceden sinir olduğum için görüşmek istemedim ama sekreter kıza söylediğim halde diğer sekreter " Derya Hn. hastamız direk Bülent Beyle görüşmek istiyor"dedi uyuz oldum. Tabi görüştük gene (Daha önce Ankaradayken onlara ilk denememizi yaptırmıştık terslemişti beni)

Bülent Bey ilaçları yazalım bu ay başlayalım dedi. Derya Hn. önce parayı söyledi.

Tabi biz bu arada sabah erken çıktığımız için dolaşmaktan tuvalete gidemedim bir de başka yerde zor oluyor bütün gün şiş bir karınla gezdim.

Ordan çıktık Mermorial e geçtik ordaki sekreter kız Semra Hn.ın sekreteri olan. Hanımefendi görüşeceğiniz doktor prof. dedi.Bende dedim ki benim gittiğim doktorların hepsi prof. "labilir ama bizim ki ayrı"dedi. Biz gerizekalıyız ya anlamıyoruz bu işlerden.

Daha önceki tahlillerimizi istediler. Arabaya geldik tahlilleri aldık götürdük fotokop.çekildi. geri döndük arabamızın camını patlatmışlar. Dünya kadar araba varken bizimkinin camı gitmiş sadece, plaka yabancı olunca sanırım o yüzden bişeyler aramışlar bagajı falan karıştırmışlar. Sinirlerim boşandı akşam hava kararmak üzereydi zaten osaatte sanayi bulmayacağımız için ordaki tekel bayiine girdik, onlarda duyunca çok üzüldüler, Allah razı olsun büyük bir poşet verdiler bantla yapıştırdık bağladık. O soğukta öyle geçtik anadolu yakasına. Sonra orada tanıdığımız sanayiye götürdü eşim. Dönüşte diyorum beddua etmeyim ama diye eşimde üzüldü et istediğin kadar et dedi. Çok sinirlendim ağlayarak eve geldim.

Ertesi gün ASM ye geçtik Aydın Bey le görüşmek için. Hatta bir bayanın gebeliği gerçekleşmişti çok sevindim yüzüm güldü inanın. Umarım bi gün kendime de sevinmeyi nasip eder Allah. İki gündür çıkamadığım tuvalete o gün çıktım kendimi orada nedense rahatlamış hissettim.
Aydın Bey kisti küçültmeden bebeğe geçmeyelim dedi. Doğum kontrol hapı verdi iki ay kadar kullan dedi. Zaten son zamanlarda çok ağrım vardı ben hep ameliyat yerim acıyo diye düşünüyordum meğer ondanmış. Öyle ki iki tüp birbirine değecek kadar büyümüş.

Heryerde önce parayı söylerken buranın önce tedaviden konuşması para alırken de normal muayene ücreti alması da rahatlattı beni. Aklımda Memorial vardı ama. Rabbim hangi taraf hayırlı ise oraya yönlendirsin.

Acıbadem de bir bayanla tanıştım. 5. denemesiymiş muhabbet ettik o da daha önce yaptırdığı hastanede rahimdeki sorununu söylememişler direk yapmışlar.
Şimdi burda yaptırdım sonucu bekliyorum diyor. Testte de çıkmamış (negatifmiş) adette olmamış, numarasını alacaktım olmadı merak ettim son durumunu çünkü.
Annesiyle gelmiş kadıncağız diyor ki yavrum kime benzediniz böyle, bende dedim ki bilmiyorum teyze annem halalarınıza benziyorsunuz diyor ama maşallah hepsinde 5-10 tane çocuk demek ki yalanmış dedim.
Bebek yaptıran bayanda diyor ki bende anlamadım bizde kalabalık aileyiz ikiz bile var ama bende yok sadece neden olmadığının sebebini söyleyebilseler de bizde ona göre davransak dedi. Keşke dedim keşke en azından sizin olmuş ama düşükle sonuçlanmış inanın o bile bi umut.

Kısmetse iki ay sonrasına kalacak durumum inşallah hayırlısı olsun benim için hepimiz için.

Kizlar merhaba ,oncellikle toana basin sagolsun Allah sizlere omur versin elden birsey gelmiyor bende 43 yasindaydi babami kaybettim zor bir sey sabir diliyorum.Bende cok yorucu islerle ugrasdim asilama sonucum once pozitifdi arkadan degerler dusdu ve netice kimyasal,uzulmedim cunku gercekden umidim yokdu zaten hemen gene ignelere basladim bugun ultrasona girdim sagdan calismayan yumurtalik 2 soldan 1 toplam 3 yumurtam olmus, yani demekki biz yaslardakilerin yukek doz ilac aleyhineymiss ben tek gonal f ve 150 oluyorum gunde velhasil bugunde igne yarin ne olacak bilmiyorum;benimde kayinvaldem burada yani belcikada ve cok hatalandi donemiyor turkiyeye 10 nisanda ameliyat olucak bogazindaki kistlerden bende neye kosturacagimi sasirdim,gene asilama olucam sayet gene olmazsa mayis ayinda turkiyedede sansimi deneyip bu defteri kapaticam cunku gercekden yoruldum;ben hatta artik kapatmaya karar vermisken esimin zorunla gene devam ediyorum;herkes iyidir insalllah benden haberler boyle sevgiyle kalin;

gunaydin kizlar hayirli gunler olsun hepimize..buraya yaz geldi hava guzel..gerci burda yagmur yagarsa kis,gunes acarsa yazdir..

akidecik sagolasin olum hepimiz icin rabbim genclerden uzak etsin insallah..

maiciyim..senden nehaber guzel haberlerini bekliyoruz insallah..

alkancim senden nehaber insallah hersey yolundadir..yumoslarin guzel guzel dollenir insallahh..

diger arkadaslarima slmlar hepinizi opuyorum ..

selam arkadaşlar

alkandan haber vereyim.kendisi de söylemişti iki folikül vardı.opuya girmeden önce yapılan ulrasyonda birinin çatladığını söylemiş dr.bu yüzden morli biraz bozuk.kalan yumurtayı pazar günü almışlar.bu sabah onu arayıp saat beşte transfer yapılacaı söylenmiş.bana istersen yaz dedi bende ona dua etmeniz için yazmak istedim.rabbim o birtaneyi ona bebek olara nasip etsin inşaAllah.

toana canım beni sormuşsun.tahlillerimi yaptırdım.bu gün götürdüm.dr yumurta rezervin bize yeter dedi.çok şükür.vitaminlerimi verdi.onlarla başlacam bakalım.rabbim hayırlısın versin hepimze inşaAllah.

selam güller
herkese günaydın.....
az önce Allahıma şükrett,m hamdettim.güzel yavrum için.diğer bebek bekleyen annelere,uğraşanlara isteyen herkese,gönülde anne olmak isteyen herkese..Allahım inşallah duydu...

nisa yazmış...alkan....duam ilk sana kabul olsun inşallah....gelecekse o bebek gelecek ...herşeye rağmen..inşallah bebeğin gelecek.gelsinnn...çok istiyorum...Allahım sizleri d e sevindirsin.inşallah Allahımmmm.inşallah...

herkese sevgiler...

nisa seni de merak ediyordum..zilliden arayacağım o kadar çok kişi var ki...neredeyse küsecekler bana artık...aklımdasın...Allahım senin de ve bu yolda uğraşan herkesin emeklerini boşa çıkarmasın.AMİN.

NOT:namazın ardından cans ve toana aklımdaydı.Alahımdan bebeklerinizi korumasını istedim(isimlerinizi söyledim:))

kabul olacak inşallah.....amin...amin...amin...

Son düzenleme:

denızgeldı sagol canım ... Guzel kalbının tum dıleklerı kabul olsun inşallah..amın..

Ben de herkese esenlıkler ve guzellıkler dılıyorum...

güanyadın hepinize

denizgeldi canım dün dr la görüştüm.tahlil sonuçlarımı güzel buldu.vitamin hapları yazdı vitaminle başlicaz bakalım.sıfırdan başlar gibi.bütün dualarına günülden amin diyorum.

günaydın... Günaydın... Günaydın ..... Bendende herkese sevgiler bugünün diğer günlerden daha güzel olması ve hepimizin dualarını kabul olmasını ben de yürekten diliyorum... Okuldayım nöbetçiyim ve dersim boş bende bir iki satır karalıyim dedim....ne güzel ne içten dua denizgeldi bendende ammmmiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn.......

Gunaydin sevgili arkadaslarim hepinize hayirli gunler olsun insallahh..(cicegim yok gonderemiyorum size kaldirilmismi ne..)

denizgediciyim..senin o guzel kalbini seviyorum ..Allah razi olsun duan icin rabbim o guzeller guzeli meleyini ,yavrunuda sana ve babasina bagislasin..sariyorum seni kele optm yavrunuda op emi..hollandadan slm ..

maiciyim..canim benim insallah bu defa hersey yolunda gidecek rabbim yuzune bakicak inaniyorum herzaman duamdasin ..guzel haberlerini herzaman bekliyorum baciimm insallahh..bu sene sende ..anne olucan insallah.. tabi isteyeen butun arkadaslarimda AMIIN..INSALLAHH..

Alkancim..tatli arkadasim sana o 1 tane emriyon evlat olsun insaaaaallahh..diliyorum bunu butun kalbimle..yeterki RABBIMDEN UMUT KESME..gercekten herzaman duamdasin bunuda unutma ..hayat sprizlerle doludur unutma sende bu gayret var oldugu surece gelicek yavrun insallah ben bunu cani gonulden temmeni ediyorum saglicakla kal..opuyorum seni..

evimiicin..sen nasilsin gittinmi dr..birdaha..

cans ..sen ve bebisin nasilsiniz umarim hersey yolundadir canim benim..

alabama..denizbulut..kanguru..reuise..baharcim ..altinyunus nasilsiniz hepiniz iyisiniz insallah..ve ismini yazmadigim ama unutmadigim diger arkadaslarimida sevgiler selamlar..opuyorum hepinizi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…