Gunaydin sevgili arkadaslarim hepinize hayirli gunler olsun insallahh..(cicegim yok gonderemiyorum size kaldirilmismi ne..)
denizgediciyim..senin o guzel kalbini seviyorum ..Allah razi olsun duan icin rabbim o guzeller guzeli meleyini ,yavrunuda sana ve babasina bagislasin..sariyorum seni kele optm yavrunuda op emi..hollandadan slm ..
maiciyim..canim benim insallah bu defa hersey yolunda gidecek rabbim yuzune bakicak inaniyorum herzaman duamdasin ..guzel haberlerini herzaman bekliyorum baciimm insallahh..bu sene sende ..anne olucan insallah.. tabi isteyeen butun arkadaslarimda AMIIN..INSALLAHH..
Alkancim..tatli arkadasim sana o 1 tane emriyon evlat olsun insaaaaallahh..diliyorum bunu butun kalbimle..yeterki RABBIMDEN UMUT KESME..gercekten herzaman duamdasin bunuda unutma ..hayat sprizlerle doludur unutma sende bu gayret var oldugu surece gelicek yavrun insallah ben bunu cani gonulden temmeni ediyorum saglicakla kal..opuyorum seni..
evimiicin..sen nasilsin gittinmi dr..birdaha..
cans ..sen ve bebisin nasilsiniz umarim hersey yolundadir canim benim..
alabama..denizbulut..kanguru..reuise..baharcim ..altinyunus nasilsiniz hepiniz iyisiniz insallah..ve ismini yazmadigim ama unutmadigim diger arkadaslarimida sevgiler selamlar..opuyorum hepinizi..![]()
Yarin gidiyorum. Hayirlisiyla cvs olucak.