Selam kızlar, ben bugün hayatımın en güzel haberini aldım.Biliyorsunuz bu hafta ikinci bir doktora daha görünüp kürtaj olmayı planlıyordum. Yeni doktorum eski ultrason görüntülerime bakıp pek sağlıklı görünmüyor ama Allah'tan umut kesilmez gel bir bakalım hem de onların cihazları pek bi eskiymiş dedi.Bir baktık ki 2 kese :))) Birinde bebeğim ve kalp atışları hem de gümbür gümbür.Diğeri biraz daha küçük bir keseydi ama içinde embriyo yoktu.Muhtemelen daha önce sonlanmıştır dedi.Ben ağlamaktan nefes alamıyordum inanamıyordum gördüklerime ve duyduklarıma.Oysa ki bu 3 hafta ben neler yaşadım.Her kontrolümde kanaman yok mu diye sordu doktorum.Umutsuz,hayattan beklentilerini yitirmiş depresif biri haline getirdiler beni.Allahından bulsun bana bunları yaşatanlar.Allahım sağlıkla kucağıma almayı nasip ettiğinde inşallah bunların hesabını hukuki olarak de soracağım.Ayrıca doktorum şunu da söyledi bugün ölü bebek teşhisiyle gelip canlı olduğunu öğrendiğimiz 5. kişisiniz dedi.Düşünün hayatımız kimlerin elinde!
alkan tek yumurtana güzel davran sev onu benim yaptıklarımı sen yapma ve lütfen seni üzmelerine izin verme.Güzel haberlerini alacağız eminim dualarımdan hiçbirinizi eksik etmedim.Allah hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah.
evimicin hadi senden de güzel haberler alalım inşallah
Hepinize varlığınız için çok teşekkür ederim.Kocaman öpüldünüz
Arkadaşlar merhaba...
ruise çok sevindim ya anlatamam. Bir kaç doktora görünüp fikir almakta fayda var herzaman demekki.
Ben şu an hastaneden girdim foruma 3 gündür hastanede yatıyorum fenalaştım birden antibiyotik tadavisi uyguluyorlar. Sanırım büyük olan kistim den dolayı yaşadığım bir durum acılar içinde kıvrandım kaldım Allah kimseye yaşatmasın
Hemşire geldi serum bağlamaya ,
Görüşürüz
Selam kızlar, ben bugün hayatımın en güzel haberini aldım.Biliyorsunuz bu hafta ikinci bir doktora daha görünüp kürtaj olmayı planlıyordum. Yeni doktorum eski ultrason görüntülerime bakıp pek sağlıklı görünmüyor ama Allah'tan umut kesilmez gel bir bakalım hem de onların cihazları pek bi eskiymiş dedi.Bir baktık ki 2 kese :))) Birinde bebeğim ve kalp atışları hem de gümbür gümbür.Diğeri biraz daha küçük bir keseydi ama içinde embriyo yoktu.Muhtemelen daha önce sonlanmıştır dedi.Ben ağlamaktan nefes alamıyordum inanamıyordum gördüklerime ve duyduklarıma.Oysa ki bu 3 hafta ben neler yaşadım.Her kontrolümde kanaman yok mu diye sordu doktorum.Umutsuz,hayattan beklentilerini yitirmiş depresif biri haline getirdiler beni.Allahından bulsun bana bunları yaşatanlar.Allahım sağlıkla kucağıma almayı nasip ettiğinde inşallah bunların hesabını hukuki olarak de soracağım.Ayrıca doktorum şunu da söyledi bugün ölü bebek teşhisiyle gelip canlı olduğunu öğrendiğimiz 5. kişisiniz dedi.Düşünün hayatımız kimlerin elinde!
alkan tek yumurtana güzel davran sev onu benim yaptıklarımı sen yapma ve lütfen seni üzmelerine izin verme.Güzel haberlerini alacağız eminim dualarımdan hiçbirinizi eksik etmedim.Allah hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah.
evimicin hadi senden de güzel haberler alalım inşallah
Hepinize varlığınız için çok teşekkür ederim.Kocaman öpüldünüz
İnşallah canım yaaaa.Senin,benim,isteyen uğraşan herkesin bebeği biran önce gelsin inşallahhh...Kizlar selam bende gene asilama oldum ama hic umitsizken dun aksam maiden iyi bir firca yedim kendime geldimm bakalim kismett ne olacak karnim cok agiriyor;bu arada herkes iyi insallah evimicin oglun hayirli olsun yarabbimm alkann sana bravoo yahuu ama emin ol bebis geliyor bu seferr hepiniz iyisinizdir,gelismeleri yazarim size sevgilerr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?