38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

İcinibosaltip rahatlayacaksan neden olmasin? Ama korkarim sana piskin piskin cevaplar verip seni daha cok sinir etmesinden. Yada hic sallamamasindan. Benim elimde dava etsem kazanacagim delillerim olmasina ragmen ugrasamayacak kadar kizgindim doktoruma. Sanki yuzunu gorsem bogazina yapisacak gibiydim. Sesini duysam kufur sallayacak gibiydim. Allaha havale ettim. Cikar bir yerden mutlaka dedim. Sonra bu surecte oyle sakinlestim ki. Biri ile ilgili kotu birsey dusunuruum de bana doner gelir diye odum patliyordu. Kimi kirdim incittim de bana ah eder diye dusunuyordum gece gunduz. Hala oyleyim. Minigime zarar gelmesin diye yuzume tukurseler donup gidecek gibiyim. Belki abartiyorum ama korkudan boyle oldum.
Sonra o doktorun hemsiresi aylar sonra aradi beni. Nasilsiniz? Tekrar tedaviye baslayacakmisiniz diye. Ozaman doktum icimi. Yaptigi butun yanlis tedavileri anlattim. İnsallah soyler hemsiresi ona. Boylece icinmde kalmamis oldu.

Herkesin kadinlar gunu kutlu olsun. Anneler ve anne adaylari icinde tatli bir huzurla gecirsin bugunu...ve diger gunleri. Cunku biz kadinlar bunu hak ediyoruz.

Simdi gordum. Cok gecmis olsun. İnsallah daha iyisindir. Meleklerle yasamak diye bir kitapokumustum. Ozamandan beri ne zaman zorda olsam meleklerimle konusur onlardan yardim dilerim. Melekler seninle olsun.

meraba ..kizlar nasilsiniz umarim hepiniz iyisiniz..bugunumuz kutlu olsun..dunyanin neresinde olursa olsun siddet goren kadinlarimiza rabbim yardim etsin ve onlara kalkan eller kirilsin insallahh..

canım olan olmuş gerçekten ama kendinde o gücü buluyorsan yap,yanlız o günleri hatırlayıp moralin bozulacak.benimde yaşadıklarım hep doktor hatası yoksa şimdi bebişim koşturuyor olacaktı evimizde.bende eşimi zor tuttum gidip kafasını gözünü dağıtacaktı ama onlara hiç bir şey olmaz olan bize olurdu.ama ne yapıyorum herkese anlatıyorum amn o doktor şöyle o hastane böyle gitmeyin diye.kimsenin ahını rabbim yerde koymazmış.bak ne acılar çekiyoruz,yaş geçiyor onların umrundamı.eviminiçi arkadaşımın dediği gibipişkin konuşup bide yağ gibi suüstüne çıkıyorlar.doktorum bana en başta ooo köyde 50 yaşında bile normal doğuran kadınlar var derken sonradan ne uğraşıuorsun bu yaştan sonra gez keyfine bak demişti.bir çoğu dengesiz bunların,allah korkusu yok içlerinde.ben allaha havale ettim üzülmüyormuyum hemde çok,ne zahmetler ne acılar çekiyoruz rabbimde bunu görüyorve bizi yanlız bırakmaz buna inanıyorum.mücadeleye devam hayırlısıyla.

sınırlerımı bozmamın bır anlamı yok dedıgınız gıbı pıskın pıskın bır cevap verecek zeytınyag gıbı uste cıkacak.. bende sınır olacagım. Ama kızlar ınsan bu kadar cok seyı ust uste yasasınca nedır bu kısmetsızlık demeden edemıyor 18 aydır cektıklerımı dusununce sadece doktorların cebını doldurmusum onlarsa hep aynı sebeplerı gostererek (yasın var yumurta az , kalıtesız yumurta verıyorsun, mıyom polıp vs vs ) işin ıcınden sıyrılıyorlar.

bu bende guvensızlık yaratıyor kafamın ıcınde bır suru soru ya yıne cebını doldurmaya calısan sonrada bınbırdereden su getırerek olmadı olmayacak dıyerek benı yıkmalarından cok korkuyorum.

kısmet artık kızlar herseyın hayırlısı yasamadan ogrenemem umarım bu sefer dogru ınsan dogru zamandır ve Allahım benı de anne yapar
hepınızın kadınlar gununu kutluyorum

sevgılerımle

lenova aç badenur un 41 yaşında hayatımda ilk hez hamileyim yazısını oku. doktorunun bozuk bir rahip tıkalı tüplerden akan iltihap ile ve üstelik bir kısım ultrasondan bile anlaşılırken sadece para almak için 3 tüp denemesi yaptığına bak. ayrıca doktorun yapışıklık az demiş. benim de kürtajdan sonra rahimde az yapışıklık vardı. tüpten sonraki ay histeroskopi gerekli mi diye 6-7 tüp doktoruna gittim. sadece memorial hale hanım ve bruksel tüp yücel bey önce histeroskopi yapıp işi garantiye alalım sonra tüp yapalım dediler. senin de yapışıklık az olduğundan belki eski doktorun çok şart görmedi.
bir de hayıt tohumunu sormuştun aç karnına içiliyor. robotton çekersen demi daha iyi çıkıyor. ben sabah ve akşam aç karnına 1 er tatlı kaşığı 10 dakika sıcak suda demleyip süzüp içiyordum.

canım kimyasal gebelikte hamilelik kan testi ile saptanıyor ama sonuç genelde 50 den düşük çıkıyor ve 2 gün sonraki testte daha da düşüp sonuçta sıfırlıyor. yani tutunmak isteyen bir embriyo oluyor ama hamilelik keseyi, kalp atışını klinik olarak görme aşamasından önce son buluyorsa kimyasal gebelik oluyor. kısaca sadece test ile kimyasal olarak saptanmış oluyor. 6 tüp denemesinden sadece 2 tanesinin transfer aşamasına gelmesi de tuhaf. hangi hastanede yaptırmıştın? labaratuarı nasıldı?

cans senin 12 haftayı bitirmene ne kadar kaldı? BİR ARKADAŞIM TÜP SONUCU HAMİLE KALIP İLK 4 AYI KANAMALI YATARAK GEÇİRMİŞTİ. SONRASI RAHAT GEÇTİ. senin de inşallah bundan sonrası sorunsuz geçer.

Merhaba Denız... Ben Allah'ın izniyle 12+ 3 gunlugum ... 12 haftayı tamamladık .. Bu hafta sonu perınatolog olan doktorumla randevumuz var ense olcumune bakacak ve ıkılı testı yapacak .. 15 gunde bır onun özel muayenehanesıne gıdıyoruz .. Aslında bır dr muz daha var Benım özel saglık sıgortamın gectıgı ozel bır hastanenın dr u ... arada ona da gıdıyoruz ..cok ılgınç bırı docent bırı profesor ama verdıklerı tedavı bırbırını tutmuyor .. bırı kan sulandırıcı kullanacaksın dıyor bırı hayır gerek yok dıyor ..bunun gıbı bır suru ornek .. Allah'a sukur kanamam kesıldı ..cumartesıyı beklıyorum baklaım olcumler nasıl cıkacacak... Sevgıyle kal..

Simdi gordum. Cok gecmis olsun. İnsallah daha iyisindir. Meleklerle yasamak diye bir kitapokumustum. Ozamandan beri ne zaman zorda olsam meleklerimle konusur onlardan yardim dilerim. Melekler seninle olsun.

Çok teşekkur ederım ... Butun dualarımız meleklerımızı sag salım kucagımıza almak uzerıne .. Allah hepımızın bebklerını korusun bu ugurda caba gosteren herkese bır an önce melegını gondersın...

Baharnaz ,Alabama cok tesekkurler.. Tum dostlar hepınıze esenlıkler..

sence bır kac doktora daha mı gıdeyım yapısıklık cok az ama yınede acmadan yapmak ıstemem dedı yenı doktor acaba cok az yapısıklıkla hamıle kalınabılır mı yoksa hıc rıske atmadan 2500 tl bayılayayım mı:) nasılsa alıstık paraları basmaya:)

bu arada eskı doktorum yapısıklıgın var bıle demedı kı dese ne ala yapısıklıgın var cok az ama onemsız dese uzulmeyecegım

eskı doktor ve yenı doktor arası 4 yada 5 gun yanı o kadar surede olusmadı heralde bu yapısıklık benı muayene ettı en son hıc bısey demedı rahım harıka dedı hatta.. ama yenı doktor ekranda gosterdı yapısık yerı cok az ama sonucta rısk teskıl eder dedı..

İyi akşamlar kızlar,
Yazdıklarınızı okudum.Hepinize çok teşekkür ederim bana güç verdiniz.
Değerlerim ikiye katlamaya devam ediyor pazartesi günü 21.günümde 405 bugün de 978 idi .Fakat bu artışlar 5+5 e göre çok düşükmüş.Vajinal ultrasonda da minicik bir kese gördük ama doktor yine de dış gebelik tehlikesi tamamen kalktı demiyor bazen yalancı kese de olabilir diyor.
Denizbulut sanırım artık ben de senin gibi realist bakabiliyorum.Mucize beklemiyorum sonuç ortada.Nietzsche' nin dediği gibi ümit en büyük kötülüktür,çünkü işkenceyi uzatır.Beklemek,ümit etmek beni daha fazla yoruyor gerçekleri görmek gerek.Sen de genetik bozukluk olan gebeliğinden sonra mı doğal yolla hamile kalmıştın?
Hepimizin en kısa zamanda sağlıklı evlatlara sahip olmamız dileğiyle.Kocaman öptüm

Canscım maşallah ne güzel ilerlemiş hamileliğin çok sevindim canım.Kanamana üzülme lütfen tayf neler çekmişti.Kan sulandırıcı iğneler konusunda ben de pıhtılaşmama rağmen doktorların elinde oyuncak oldum.Kime inanacağımı şaşırdım.Ama pıhtılaşması olan arkadaşlarımdan bildiğim kadarıyla kanamalı olan dönemde biraz ara verdiler.Sen de istersen tehlikeyi atlatana kadar iğneni vurulma.
Güzel haberlerini almak dileğiyle

Adetin 21. gunu 405 mi? Benim 27. gun 97 idi. Pazartesi 21. gun ise nasil 5+5 oluyor? 5. haftada benim kese 1mm falandi.

evimicin transferden sonra 21.günde 405 .sat 28 ocak olduğuna göre 5+5 oluyor bugün.

İnsallah sana bir supriz oolur. Benim bu 97 li 190 li degrlerin oldugu gunlerde buradaki hamilelerle karsilastiriyordum onlar binlerden bahsediyorlardi ben cok endiseleniyordum. Kalp atisini duyana kadar rahat edemedim. Ama bunun sonu yok tabii. umarim yuzunun gulecegi gunlerin yakindir.

Çok teşekkür ederim canım.İnşallah senin hamileliğin sorunsuz ilerler ve sağlıkla alırsın yavrunu kucağına.Güzel haberlerini almak dileğiyle...

Guzel kadinlarr KADINLAR GUNUNUZ KUTLU OLSUNN kadin olmanin tadini cikarinn kizlarrrrr;benim yarin asilamada 15 gun ama gogus acilarim gecdi hasta olucamm sanirim cunku midemin icinde fazlalik varmis gibi bulaniyorr valla umidimm yok ama olsunn uzulmekde yokk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…