38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

ne güzel 12. haftayı tamamlamışsın. senin pıhtılaşma sorunun yoktu değil mi? o zaman kanaman olduğu dönemde iğne kullanma. sonra istersen kullanırsın. bu işlerde doktorlardan da görüyorsun tek kesin bir doğru yok. sen kendi kafana göre dilediğini doğru bulduğunu uygula.

rieuse canım çok iyi anlıyorum. ben de 8. hafta kalbi durmayaydı hemen ilk testte negatifi görseydim daha kolaydı demiştim.sen artışın 5+5 e göre düşük olduğunu falan düşünme. bu test aralığı o kadar geniş ki düşük diye birşey yok. şu an önemli olan ikiye katlaması ki katlıyor. bence artık 6. haftanın sonunda veya 7. hafta kalp atışını görmeye gidene kadar da test yaptırma. nasıl olsa olacak olan olacak. kese olduğuna göre ne dış gebeliği. değerler de hep güzel katlıyor. salak bu doktor. evet ben düşükten sonra dağal hamile kalmıştım ve5+5 de sadece 1 kese gözükmüştü. o zaman rastgele gittiğim salak dr içinde bebek yok hadi o tamam da yolk sac da yok boş kese olabilir demişti. ama 7+0 da yolk sac da vardı bebek de kalp atışı da. doktorlara bakma sen. onlar da öyle herşeyi bilmiyor. dediğim gibi inşallah 12 haftayı ölçümleri sağlıkla tamamlayıp bu salak doktorunu bir güzel döversin

Son düzenleme:

Herkese selamlar,

rieuse, benim bir arkadaşım 5. haftasında doktora gitmişti ve doktor kese yamuk içi dolu da olsa kalp atışı olmaz istersen alalım yok beklemek istiyorum dersen 2 hafta sonra gel kalp atışı yoksa alalım demiş. 2 hafta sonra tekrar doktora gidiyo ve doktor kalp atışı yok hemen alalım diyo, arkadaşım da bugün hazır değilim bir iki gün sonra olsun diyo ve gidiyo. 2 gün sonra başka bir doktora gidiyo ve kalp atışları duyuluyo bebeğin. şimdi 1 yaşında ve gayet sağlıklı. acaba sen de başka bir doktora daha görünsen mi?

Arkadaşlar,

Beta HCG :Gebelik Haftasına Göre Beta HCG Değerleri sitesinden gebelik haftasına göre beta hcg değerlerini buldum.

Son Adet Tarihi(SAT) esas alınarak gebelik haftaları ve Beta HCG değerleri:
3 hafta 10 – 50
4 hafta 5 – 425
5 hafta 20 – 7300
6 hafta 1,080 – 56,000

7 -12 hf 7,650 – 290,000
13-16 hf 13,300 – 250,000
17-24 hf 4,000 – 165,000

Beta HCG sonucu değerlendirmesinde bir diğer kriter ise yumurtlamadan sonra geçen süre gün, en düşük,en yüksek ve ortalama Beta HCG değerleridir.Gebeliğin ilk tanısında yumurtlamadan sonraki ilk 20 gün içinde,gebelik nedeniyle çıkan Beta HCG Değerleri:
En Düşük Beta HCG, En Yüksek Beta HCG, Ortalama Beta HCG
12.gün: 17 119 48
13.gün 17 147 59
14.gün 33 223 95
15.gün 17 429 132
16.gün 70 758 292
17.gün 111 514 303
18.gün 135 1690 522
19.gün 324 4310 1061
20.gün 185 3279 1287

Allah ın selamı,rahmeti,bereketi,ikramı ve ihsanı üzerimize olsun.güzel dualarımız kabul olsun.hayırlı cumalar...

Merhaba akideciknane,

Test ne zaman yaptıracaksın? 15. gün olmuş o yüzden sordum. Bir süredir takip ediyorum sizi merak ediyorum. Mutlu haberlerinizi bekliyorum inşallah.

meraba arkadaslar..hayirli cumalar rabbim hepinizin dularini kabul etsin.. merhametini rahmetini uzerimizden eksik etmesin insallahh...

Merhaba akideciknane,

Test ne zaman yaptıracaksın? 15. gün olmuş o yüzden sordum. Bir süredir takip ediyorum sizi merak ediyorum. Mutlu haberlerinizi bekliyorum inşallah.

Canim sabah kan vermeye gidicem ama hic umidim yok cmm cunku goguslerime gecen hafta el degmiyordu simdi aci falan kalmadi ve ustelik adet agrilarim var o yuzden umit yok cnm;;ama sana haber vericem sozz sevgilerr

buda Özer nam-ı diğer crixus Barışın aksine kaşık kadar suratı var...

Son düzenleme:
tayf....koca danalarına maşallah... pis çirkin şeyler...aman nazar olmasınlar.

sağlıkla büyüt onları

güller...herkese selam...benim zilliden giremiyorum...Güzel Allahım isteyen herkese nasip etsin,daha fazla yormadan..AMİN..
SEVGİLER......

teşekkür ederim evimiçin,inşallah senin bebişinde fotolarını göreceğiz burada...

sağol denizgeldi,senin zilliyi öp benim için...

tayf..MasallahhALLAHIM ESIRGESIN SANA HAYIRLI EVLAT OMURLERI UZUN OLSUN INSALLAHH..tays sana mi benziyolar yoksa babalarinami ..ama birbirlerine cok benziyor bacim..ayy darisi benimkilere diyim artik..op yerime mis kokululari..Allah anali babali buyutsun..

tayfcım rabbim esirgesin.hayırlı evlat olsunlar inşaAllah.bence barış sana benziyor:)

anacım özer tamamda barış bence hastanede karıştı dedim ya sana,inan hala şüphe ile bakıyorum çocuğa...ilk doğduğunda yörük Ali'm diye seviyodum ve bakıp bakıp bi anlam veremiyodum bu kimin çocuğu acep diye :)))..insan ancak bu kadar hiçççç kimseye benzemeyen bi çocuk doğurabilirdi,onuda ben becerdim galiba :))))..

evet evet özerde benziyor.zaten ikiside birbirne benziyor ee bu durumda sanada benziyor.leylek getir getir dedin kimbilir nerden buldu getirdi.amannn boş benzemesin kimseye geldiya ona bak.o büyünce benzeyecek birini bulur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…