- 15 Ekim 2007
- 4.471
- 17
- 683
ne güzel 12. haftayı tamamlamışsın. senin pıhtılaşma sorunun yoktu değil mi? o zaman kanaman olduğu dönemde iğne kullanma. sonra istersen kullanırsın. bu işlerde doktorlardan da görüyorsun tek kesin bir doğru yok. sen kendi kafana göre dilediğini doğru bulduğunu uygula.Merhaba Denız... Ben Allah'ın izniyle 12+ 3 gunlugum ... 12 haftayı tamamladık .. Bu hafta sonu perınatolog olan doktorumla randevumuz var ense olcumune bakacak ve ıkılı testı yapacak .. 15 gunde bır onun özel muayenehanesıne gıdıyoruz .. Aslında bır dr muz daha var Benım özel saglık sıgortamın gectıgı ozel bır hastanenın dr u ... arada ona da gıdıyoruz ..cok ılgınç bırı docent bırı profesor ama verdıklerı tedavı bırbırını tutmuyor .. bırı kan sulandırıcı kullanacaksın dıyor bırı hayır gerek yok dıyor ..bunun gıbı bır suru ornek .. Allah'a sukur kanamam kesıldı ..cumartesıyı beklıyorum baklaım olcumler nasıl cıkacacak... Sevgıyle kal..
Çok teşekkur ederım ... Butun dualarımız meleklerımızı sag salım kucagımıza almak uzerıne .. Allah hepımızın bebklerını korusun bu ugurda caba gosteren herkese bır an önce melegını gondersın...
Baharnaz ,Alabama cok tesekkurler.. Tum dostlar hepınıze esenlıkler..
İyi akşamlar kızlar,
Yazdıklarınızı okudum.Hepinize çok teşekkür ederim bana güç verdiniz.
Değerlerim ikiye katlamaya devam ediyor pazartesi günü 21.günümde 405 bugün de 978 idi .Fakat bu artışlar 5+5 e göre çok düşükmüş.Vajinal ultrasonda da minicik bir kese gördük ama doktor yine de dış gebelik tehlikesi tamamen kalktı demiyor bazen yalancı kese de olabilir diyor.
Denizbulut sanırım artık ben de senin gibi realist bakabiliyorum.Mucize beklemiyorum sonuç ortada.Nietzsche' nin dediği gibi ümit en büyük kötülüktür,çünkü işkenceyi uzatır.Beklemek,ümit etmek beni daha fazla yoruyor gerçekleri görmek gerek.Sen de genetik bozukluk olan gebeliğinden sonra mı doğal yolla hamile kalmıştın?
Hepimizin en kısa zamanda sağlıklı evlatlara sahip olmamız dileğiyle.Kocaman öptüm
İyi akşamlar kızlar,
Yazdıklarınızı okudum.Hepinize çok teşekkür ederim bana güç verdiniz.
Değerlerim ikiye katlamaya devam ediyor pazartesi günü 21.günümde 405 bugün de 978 idi .Fakat bu artışlar 5+5 e göre çok düşükmüş.Vajinal ultrasonda da minicik bir kese gördük ama doktor yine de dış gebelik tehlikesi tamamen kalktı demiyor bazen yalancı kese de olabilir diyor.
Denizbulut sanırım artık ben de senin gibi realist bakabiliyorum.Mucize beklemiyorum sonuç ortada.Nietzsche' nin dediği gibi ümit en büyük kötülüktür,çünkü işkenceyi uzatır.Beklemek,ümit etmek beni daha fazla yoruyor gerçekleri görmek gerek.Sen de genetik bozukluk olan gebeliğinden sonra mı doğal yolla hamile kalmıştın?
Hepimizin en kısa zamanda sağlıklı evlatlara sahip olmamız dileğiyle.Kocaman öptüm
Merhaba akideciknane,
Test ne zaman yaptıracaksın? 15. gün olmuş o yüzden sordum. Bir süredir takip ediyorum sizi merak ediyorum. Mutlu haberlerinizi bekliyorum inşallah.
Eki Görüntüle 364418 buda Özer nam-ı diğer crixus
tayf....koca danalarına maşallah... pis çirkin şeyler...aman nazar olmasınlar.
sağlıkla büyüt onları
güller...herkese selam...benim zilliden giremiyorum...Güzel Allahım isteyen herkese nasip etsin,daha fazla yormadan..AMİN..
SEVGİLER......
Eki Görüntüle 364412 bu dananın adı Barış nam-ı diğer spartacus...koca kafalım benim..
Eki Görüntüle 364418 buda Özer nam-ı diğer crixusBarışın aksine kaşık kadar suratı var...
tayfcımrabbim esirgesin.hayırlı evlat olsunlar inşaAllah.bence barış sana benziyor:)
anacım özer tamamda barış bence hastanede karıştı dedim ya sana,inan hala şüphe ile bakıyorum çocuğa...ilk doğduğunda yörük Ali'm diye seviyodum ve bakıp bakıp bi anlam veremiyodum bu kimin çocuğu acep diye :)))..insan ancak bu kadar hiçççç kimseye benzemeyen bi çocuk doğurabilirdi,onuda ben becerdim galiba:))))..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?