38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

denizbulut çok teşekkür ederim yorumların beni inanılmaz rahatlatıyor iyi ki varsın .Başka bir riskli gebelik uzmanı söyledi arkadaşlarım ama 26 marta anca randevu bulabildim.O zamana kadar ne olur kim bilir.Artık araştırmıyorum ne beta hcg değerlerine bakıyorum ne milletin kaçıncı haftada gebelik kesesi görülmüş bilmem ne psikolojimin içine ettiler.Olacağına varır her şey yaşayıp göreceğim.Üşenmeden yazdığın beni bilgilendirdiğin için çok teşekkür ederim.Allah sana ve evladına uzun sağlıklı bir ömür nasip etsin inşallah.
didemcim sana da sonsuz teşekkürler.Dediğin gibi başka bir doktora daha görünüp fikrini alıp ancak öyle sonlandırırım gebeliği.Umarım benim de arkadaşın gibi bir mucize olur her şey değişir.Sevgilerimle...

tayf danaların maşallah çok tatlılar yav.Nazar değmesin maşallah kırk bin kereSağlıklı,mutlu uzun ömürleri olsun inşallah.Gerçekten de birbirlerine çok benziyorlar.Benim yerime de kokla mis gibi kokularını enselerinden öp :)

Kizlar selammm nasilsinizz TAYFF bayildim ogullarinaaaa Allah nazarlardan saklasinn Allahim anali babali buyutsun yarabbim cok yakisiklilarrr benim icinn koklaya koklayaaaa op onlarr 41 kere Masallahhhhhhhh;Bende kan verdim sabah ama hala aramadilar,sanirim negatif ama sasirmam cunku umudum yok;neyse hastalansam da yeniden baslasamm.. muckkk sevgilerr

selam akide.... hadi inşallah sevincini paylaşırız...

herkese selam....iyi hafta sonları olsun....

Tayf... Maaşallah ikizlerine .. ikisi de bırbırınden şeker bir birinden tatlı.... Allah butun ömurlerı boyunca yollarını ve bahtlarını açık etsın....

Rıuse canım ..inşallah her sey yolunda gıder ve kucagına alırsın ...dualarımdasın

Bızım cumartesı gunku dr kontrolumuz cok ıyı gectı Allaha sukur... Bebegımız 12+ 6 gunluk cıktı boyu 6. 5 cm ultrasonda kıpır kıpırdı maaşallah .. ense olcumu 1. 5 mm dı burun kemıgı de kıreclenmıstı cok net gozukuyordu...Buyuk bır ıhtımalle erkek... Allaha bınlerce şukurler olsun ... kan testımızı de verdık sonuçlar carsamba gunu cıkacak inşallah ..

Butun bu guzellıklere golge dusuren sey lekelenmelerımın hala surmesı ve plesantanın rahım agzına yerlesmesı ... İnşallah her sey yolunda gıder ... Allahım herkese bu guzel duyguyu tattırır..sevgıyle kalın

cans ..cok sukur canim adina sevindim...kucagina aldigin gunlerde gelir insallahh..cinsiyet bu ense ye bakildiginda cikiyormumus yada tahminmi ediyorlar acaba..benimde cumaya ..Allah izin verirse ense kalinligina bakicaklar insallahh rabbim hic birimizi ..korktugumuza ugratmaz hayirli evlatlar verir insallahh..isteyen arkadaslarimada tattirir bu duyguyu...AMIIN.

selamlar :)tayf seni takip ediyordum baya uğraş verdin sonunda mutlu son spartacus ve crixus a kavuştun :)maşallah çok tatlılar sağlıklı ,mutlu ve huzurlu upuuzun ömürleri olsun ..ben bu bebek macerasın da 2 yıldır uğraşıyorum 1 aşılama ve negatif bir tüp bebek deneyimim var ..bakalım ne zman kavuşacağız sıpalara ..rieuse seninle aynı doktora gidiyoruz canım ben de ilk denememi kentte yaptım maalsef olmadı ama israel beye güveniyorum çok ii bir doktor sanırım aynı zmanlarda tedavideymişiz ..ben 29 yaşındayım ama 9 yumurtam toplandı ..6 sı kaliteli embriyo oldu bir tane 8 hücreli transfer edilmişti ..umutluyduk ama hiç tutunma bile olmmış .şimdi 2. adetimi bekliyorum donmuşları kullanmak için inşallah bu sefer olur ..seninde inşallah sağlıkla gebeliğin devam eder canım ..burda bu yola başkoyan herkes hemen hemen bebişlerine kavuşmuş azimli ve sabırlı olmak gerekiyor sanırım .bbeişlerinne kavuşmuş yeni hamiş kalmış tüm anneleri tebrik ediyorum sağlıkla huzurla büyüsünler inşallah ..

hocam...
çok sevindim....gözümüzaydın....kanamanızın bittiğine sevinmiştim de yazamamıştım....oğlan geliyor he....haydi sağlıkla gelsin inşallah

herkese selamlar....

günaydın 38 in gülleri

kızlar kar yağıyor..mart karını yaptı...annelere sevgiler.....tedavide olanlara bol şanslar....hamilelere hayırlı evlat.....bebelere de balon :))

canlı günaydın nisa

kızlar...kilo vermek isteyenlere aklıma gelen birşey var.yazayım dedim.işe gittiğim zamanlar sabahları aç karnına portakal sıkar içerdim.2-3 portakal.bne farkınd dğildim.bana söylemişlerdi sen zayıfladın diye...sonrasında kilomdan rahatsız olduğum zamnalarda tabik ettim.gerçekten de doğruydu.sabah aç karnına içilen portakal suyu zayıflatıyor beni.zaten diyetlerde c vitaminin yağları arittiğini okumuştum.
ilgilenenlerin dikkatine.
alabama kulakların çınlasın...

selam güller

Denizgeldi balonunu aldık Enes ve ben tşk ederiz.
C vitamini uyarın için tşkler bu kioma birşeyler yapmam lazım

Tayf ikizlerine Maşallah Maşallah Allah bahtlarını açık etsin sağlıklı uzunömürler versin,

Cans dr kontrolün Maşallah iyi geçmiş artık canım sağlıkla kucağına alana kadar bol bol dinleneceksin sanırım. Aman kilolarına dikkat et ben dinlebnirken çok kilo aldım şimdide vermek istiyorum.

cans maşallah iyi gidiyorsun. plesenta ilerleyen haftalarda yukarı çıkar. olmdı en fazla yata yata bitirirsin hamileliği. oğlunu sağlıkla kucağına alacaksın inşallah

denizverdi sen kızına sakın yaramaz deme gel bizi bizde gör :18: kitapları yolladım. birkaç güne alırsın

tayf ikizlerine maşallah. şu anda ikisi de birbirlerine benziyorlar. ileride benziyecek birilerini bulurlar nasıl olsa değişiyorlar. güle güle büyütün

badenur 27. haftaya başladı. 2 haftayı daha tamamlaması gerekiyor. günde 15-20 kere nts de 75 çıkan bebekleri aşağı doğru güçlü doğum sancısı denilen kasılmaları oluyormuş. ilaçlara rağmen böyleymiş. her seferinde ter içinde kalıp bağırıyorum diyor. nts de 100 çıkarsa doğum başlamış demekmiş. inşallah o ve bebekler önümüzdeki 2 haftayı da tamamlarlar.

alabama
bakıcı işini ne yaptın? bulabildin mi?

Son düzenleme:

sagol canım

cok tesekkur ederım canım...12. haftada ayrıntılı ultrason yapılıyor bılıyorsun . ense olcumu yapılıyorlar ve kan degerlerı olculuyor ..senın ıkız oldugu ıcın kan degerıne bakmazlar ..cınsıyei tahmını olarak soyledı canım henuz kesın degıl ama cıhazı ve tecrubesı cok ıyı oldugu ıcın erkek gıbı dedı.. darısı senın ve evımiçin basına...

hocam...
çok sevindim....gözümüzaydın....kanamanızın bittiğine sevinmiştim de yazamamıştım....oğlan geliyor he....haydi sağlıkla gelsin inşallah

herkese selamlar....

cok sagol cır cır böcegım cok sagol.....

sagol canım....aslına bakarsan yaklasık 7 haftadır yatıyorumama kılo almadım ..hıc ıstahım yok hala 60 kıloyum ama bundan sonra alırım gıbı gelıyor

sagol canım ... duse kalka bu gunlere kadar geldık ama ınşallah devamıda gelır.. Inanılmaz rahım agrılarım ve kasılmalarım var pek hayra işaret degıl gıbı gelıyor... lekelenme desen hıc bıtmedı...sagolsun meshur dr muz agrı kesıcı al demekten baska bır sey bılmıyor .. bebek ıyı ama sanırım rahım problemlı neyse Allaha guvenmekten baska caremız yok.. sevgıyle kal

Badenur ıcın hergun dua edıyorum Allah onu ve bebeklerını korusun.. Hıc merak etmesın 32. haftaya kadar gelecek ınşallah..

Herkesı sevgıyle sarıyorummmmmm

denizgeldi sabah görmemişim mesajını canım a.selam.

canıs dr kontrolunun iyi geçmesine sevindim ama şu kasılmalara dr lar neden bişey yapamıyor.inşaAllah devamı güzel geçecek.

denizbulut badenurdan haber verdiğin için teşekkürler canım.inşaAllah hayırlısıyla gereken süre geçer.

Son düzenleme:
cans..aydinlattigin icin sagol rabbim evlatlarini sana bagislasin insallahh..benimde iki gundur kusmalarim basladi ve istahim yok ..cocuklar vitaminsiz kalmazlar insallah diye dusunuyuorum..

hamile bayanlar hepinizin hamileliği hayırlı olsun allah tamamına erdirsin darısıda biz isteyenlere olsun allah isteyen herkese tez zamanda versin ...tayf bebişlerin çok tatlı allah bağışlasın ne güzel iki dene çok benziyorlar...deniz bulut bu bahsettiğin hamile kalmadan çnce içtiğin calcium d-glucarate ne için içmiştin ostrojen için mi..ostrojen eksikliğindemi içiliyorum benim e2 en son 38di fsh 12içeyimmi bilemedim ..tedavide olan arkadaşlar hepinizin hayırlı olsun tedaviniz işallah hayırlarla sonuçlanır..allah isteyen herkese çifter çifter vesin tabiki hayırlıysa hayırlarla sağlıkla...

reiuse bence bebeğin sağlıkla büyüyecek, ben inanıyorum. zaten değer artışın da güzel gidiyordu. tekrar kontrol ettirdin mi, son durum nedir?
akideciknane, kara haber tez duyulur derler. senden hala ses çıkmadığına göre müjdeli haber bekliyorum ben :)
badenur da inşallah ikizlerini sağlıkla kucağına alır dualarımız onunla.
tayf senin de bebişlerin çok tatlı maşallah, allah bağışlasın.
kızlar ben 2011 kasım ayında kürtaj olmak zorunda kalmıştım. o zamandan beri adet kanamalarımda belirgin bir azalma var sizce nedeni ne olabilir? menopoza falan giriyor olabilir miyim?

selam kızlar geliyorum okuyorum ama yazamıyorum. neredeyse on gündür hastayız ailecek grip olduk daha yeni yeni kendimize geldik. mert de ilk kez grip oldu allahtan ateş olmadı öksürük ve bol bol burun tıkarınıklığı yaşadı oğlum. şurup ve burun açıcı spreyle geçiştirdik ancak ben ve babası ağır grip olduk zordu yani. neyse şimdi daha iyiyiz. hanfendi işten ayrılmadan gribini sattı gitti. uzun yıllardır sesim kısılmamıştı sesim kısıldı. neyse şu havalar bi düzelsede biraz kendimize gelsek. işe gidemiyorum tabi yine eve terfi ettim. danışmanlık firmasını aradım denizbulut bakalım birilerini yönlendirecekler inşallah iyi birini buluruz. bizim kaltak tam 6 ay çalıştı. gayet de memnundum bi sıkıntı yoktu mert açısından yani. yoksa evde başka bi kadın tahammülü zor bişiy neresinden bakarsan bak. yemek yapıyor ama ıhıh iyi yapamıyor. bi malzeme alıyorum mesela bana danışmadan saçma sapan bi şekilde pişiriyo ben de gücenmesin diye idare ediyorum. ama baktım olmuyor başladım ben akşamdan pişirmeye ki o pişirmesin diye .eşim beğenmedi yemeklerini ki ben ondan yemek beklemiyordum. önceki referansı iyi yemek yapıyor demişti ama bence sıfır. neyse oğlumu yediriyo içiriyo mutluluğunda gülücüklerinde kilosunda sağında solunda temizliğinde saçında başında bi problem yoktu bende gerisini koymuştum kenara bir birbuçuk yıl sabredeyim sonra kreşe vercez nasılsa diyorken kadın ayın başında maaşi hesabına yattı ertesi gün işe gelmedi. ne bi arama ne sorma yok. arıyorum teli kapalı, önce dedik allah korusun başına bişi mi geldi. insan işi bıraksa bile ben gelmiyorum der. aramızda hiçbir şekilde gerginlik yok. bana abla diyo ve her haltı danışıyor falan yani. ben eşinin çalıştığı firmayı netten bulup eşime arattım annesi hastalanmış amasyaya gitmiş hanfendi bana da mesaj atcakmış yok ne mesaj ne telefon. yalancı işte kendine iş buldu gitti. demek ki en iyisi bile buysa hepsi benim gözümde bundan sonra aynı kardeşim. artık abla falan yok bundan sonra ben patronum abicim işlerine gelirse. kamera koymamıştım şimdi koyduruyorum. geleni göz hapsinde tutcam. aynen insiyatif falan vermicem tüm sınırlarını çizicem yani bu kadar düşüncesizlik bu kadar terbiyesizlik olmaz biz onlara hayatımızın en kıymetli varlığını emanet ediyoruz bir de hayatımızın en huzurlu geçtiği çatımızı çatımızın altındaki tüm rahatlıkları sunuyoruz. yemekse yemek içmek se içmek herşey serbest. kaç kuruş için seni satıyorlar. maaşı en geç beşinde hesapta. insan yerine koyuyoruz. bilgimizi faydalarımızı sunuyoruz afedersin onlar bi kola bi soda peşinde 1100 lira veriyorum ben ona evinde yemediğini benim evimde yiyor. tüm beyinsiz muhabetlerine eyvallah çekiyoruz senle aşık attığnı sanıyo aptal sonrada zibidi bi yalanla ki onu bile eşine söyletip en fazla 1200 lira maaş için mittirip gidiyo kaltak.

şimdi dinleyin ayın beşinde doktora gittik ben oğlanı götürdüm oraya bi karı geldi. oğlu ve kayınvalidesiyle sıramızı beklerken konuştuk falan oğlunun adı efe benim oğlan ne tatlı kaç aylık muhabbeti falan yaptı. işte dadıyı nerden buldunuz falan ben de söyledim. gülşahla da konuşuyo hangi firma diye. ben diyorum benim firmanın adını gülşah diyo başka bi firma adı ulan dedim niye onu söylüyo ki ben onu o firmadan bulmadım ki. neyse ben dedim gülşah mertin ablası nasıl yani dedi kadın şaşırdı ben dedim ki biz abla diyoruz bakıcı demiyoruz sahipleniyorum salağı. ayrıca ben 41 yaşındayım onun da annesi yaşındayım annesi çok genç dedim benim yaşımda. aaa hiç göstermiyorsunuz falan dedi karı. bu arada oğlu 12 aylıkmış. kendisinin de ağzında maske var gripmiş de kapamış ağzını. neyse işte konuşuyoruz 3 yaşında falan kreşe vercez o yaşa kadar şart falan. ben dedim benim kendi işim on ay ben kendim baktım aa negüzel dedi. mert ilk defa hasta oldu dedim işte anne sütü korudu muhabbetleri. ben veremedim o kadar filan dedi. sonra gülşahı sizden ayrılınca bana yollarsınız dedi bana bende hem saf hem akıllıyım ya dedim ki e sizin ki de 3 yaşında olcak napcaksınız gülşahı kadın bi afalladı ben ikinciyi düşünüyorum demez mi ulan daha düşünüyosun ve şimdiden bakıcı arıyomuş beni orda yedi ama o anlık. bende ooo gülşah o zamana kadar kendi çocuk yapar dedim yani kızlar bu karı varya danışıklı döğüşüklü bizim şıllığın aramasıyla benden çaktırmadan referans almaya geldi. ben sonra aradım karıya ulaşmak için sekreterden telini istedim o gün efe bebek yok kayıtlarda dediler ben zaten olayı çözmüştüm. bizim ki hem pirinçten hem bulgurdan olmamak için beni kullanıd kadında referans almadan bunu işe almayacağı için kalktı geldi ikisinin de allah cezasını versin başka bişi demiyorum inşallah onu da öyle yarıyoldu bırakır bu kaltak o karıda bu hareketinden dolayı pişman olur. diyeceksiniz ki nerden eminsin eminim valla yanılmayı isterdim ama hiç sanmıyorum. insanlar üç kuruş için neler yapıyorlar hala öğrenmeye devam ediyorum vallahi pesss.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…