denizbulut çok teşekkür ederim yorumların beni inanılmaz rahatlatıyor iyi ki varsın .Başka bir riskli gebelik uzmanı söyledi arkadaşlarım ama 26 marta anca randevu bulabildim.O zamana kadar ne olur kim bilir.Artık araştırmıyorum ne beta hcg değerlerine bakıyorum ne milletin kaçıncı haftada gebelik kesesi görülmüş bilmem ne psikolojimin içine ettiler.Olacağına varır her şey yaşayıp göreceğim.Üşenmeden yazdığın beni bilgilendirdiğin için çok teşekkür ederim.Allah sana ve evladına uzun sağlıklı bir ömür nasip etsin inşallah.ne güzel 12. haftayı tamamlamışsın. senin pıhtılaşma sorunun yoktu değil mi? o zaman kanaman olduğu dönemde iğne kullanma. sonra istersen kullanırsın. bu işlerde doktorlardan da görüyorsun tek kesin bir doğru yok. sen kendi kafana göre dilediğini doğru bulduğunu uygula.
rieuse canım çok iyi anlıyorum. ben de 8. hafta kalbi durmayaydı hemen ilk testte negatifi görseydim daha kolaydı demiştim.sen artışın 5+5 e göre düşük olduğunu falan düşünme. bu test aralığı o kadar geniş ki düşük diye birşey yok. şu an önemli olan ikiye katlaması ki katlıyor. bence artık 6. haftanın sonunda veya 7. hafta kalp atışını görmeye gidene kadar da test yaptırma. nasıl olsa olacak olan olacak. kese olduğuna göre ne dış gebeliği. değerler de hep güzel katlıyor. salak bu doktor. evet ben düşükten sonra dağal hamile kalmıştım ve5+5 de sadece 1 kese gözükmüştü. o zaman rastgele gittiğim salak dr içinde bebek yok hadi o tamam da yolk sac da yok boş kese olabilir demişti. ama 7+0 da yolk sac da vardı bebek de kalp atışı da. doktorlara bakma sen. onlar da öyle herşeyi bilmiyor. dediğim gibi inşallah 12 haftayı ölçümleri sağlıkla tamamlayıp bu salak doktorunu bir güzel döversin
didemcim sana da sonsuz teşekkürler.Dediğin gibi başka bir doktora daha görünüp fikrini alıp ancak öyle sonlandırırım gebeliği.Umarım benim de arkadaşın gibi bir mucize olur her şey değişir.Sevgilerimle...Herkese selamlar,
rieuse, benim bir arkadaşım 5. haftasında doktora gitmişti ve doktor kese yamuk içi dolu da olsa kalp atışı olmaz istersen alalım yok beklemek istiyorum dersen 2 hafta sonra gel kalp atışı yoksa alalım demiş. 2 hafta sonra tekrar doktora gidiyo ve doktor kalp atışı yok hemen alalım diyo, arkadaşım da bugün hazır değilim bir iki gün sonra olsun diyo ve gidiyo. 2 gün sonra başka bir doktora gidiyo ve kalp atışları duyuluyo bebeğin. şimdi 1 yaşında ve gayet sağlıklı. acaba sen de başka bir doktora daha görünsen mi?
Kizlar selammm nasilsinizz TAYFF bayildim ogullarinaaaa Allah nazarlardan saklasinn Allahim anali babali buyutsun yarabbim cok yakisiklilarrr benim icinn koklaya koklayaaaa op onlarr 41 kere Masallahhhhhhhh;Bende kan verdim sabah ama hala aramadilar,sanirim negatif ama sasirmam cunku umudum yok;neyse hastalansam da yeniden baslasamm.. muckkk sevgilerr
Bızım cumartesı gunku dr kontrolumuz cok ıyı gectı Allaha sukur... Bebegımız 12+ 6 gunluk cıktı boyu 6. 5 cm ultrasonda kıpır kıpırdı maaşallah .. ense olcumu 1. 5 mm dı burun kemıgı de kıreclenmıstı cok net gozukuyordu...Buyuk bır ıhtımalle erkek...Allaha bınlerce şukurler olsun ... kan testımızı de verdık sonuçlar carsamba gunu cıkacak inşallah ..
Butun bu guzellıklere golge dusuren sey lekelenmelerımın hala surmesı ve plesantanın rahım agzına yerlesmesı ... İnşallah her sey yolunda gıder ... Allahım herkese bu guzel duyguyu tattırır..sevgıyle kalın
tayf danaların maşallah çok tatlılar yav.Nazar değmesin maşallah kırk bin kereSağlıklı,mutlu uzun ömürleri olsun inşallah.Gerçekten de birbirlerine çok benziyorlar.Benim yerime de kokla mis gibi kokularını enselerinden öp :)
Bızım cumartesı gunku dr kontrolumuz cok ıyı gectı Allaha sukur... Bebegımız 12+ 6 gunluk cıktı boyu 6. 5 cm ultrasonda kıpır kıpırdı maaşallah .. ense olcumu 1. 5 mm dı burun kemıgı de kıreclenmıstı cok net gozukuyordu...Buyuk bır ıhtımalle erkek...Allaha bınlerce şukurler olsun ... kan testımızı de verdık sonuçlar carsamba gunu cıkacak inşallah ..
Butun bu guzellıklere golge dusuren sey lekelenmelerımın hala surmesı ve plesantanın rahım agzına yerlesmesı ... İnşallah her sey yolunda gıder ... Allahım herkese bu guzel duyguyu tattırır..sevgıyle kalın
cans ..cok sukur canim adina sevindim...kucagina aldigin gunlerde gelir insallahh..cinsiyet bu ense ye bakildiginda cikiyormumus yada tahminmi ediyorlar acaba..benimde cumaya ..Allah izin verirse ense kalinligina bakicaklar insallahh rabbim hic birimizi ..korktugumuza ugratmaz hayirli evlatlar verir insallahh..isteyen arkadaslarimada tattirir bu duyguyu...AMIIN.
hocam...
çok sevindim....gözümüzaydın....kanamanızın bittiğine sevinmiştim de yazamamıştım....oğlan geliyor he....haydi sağlıkla gelsin inşallah
herkese selamlar....
selam güller
cans dr kontrolün Maşallah iyi geçmiş artık canım sağlıkla kucağına alana kadar bol bol dinleneceksin sanırım. Aman kilolarına dikkat et ben dinlebnirken çok kilo aldım şimdide vermek istiyorum.
cans maşallah iyi gidiyorsun. plesenta ilerleyen haftalarda yukarı çıkar. olmdı en fazla yata yata bitirirsin hamileliği. oğlunu sağlıkla kucağına alacaksın inşallah
denizverdi sen kızına sakın yaramaz deme gel bizi bizde gör :18:kitapları yolladım. birkaç güne alırsın
tayf ikizlerine maşallah. şu anda ikisi de birbirlerine benziyorlar. ileride benziyecek birilerini bulurlar nasıl olsa değişiyorlar. güle güle büyütün
badenur 27. haftaya başladı. 2 haftayı daha tamamlaması gerekiyor. günde 15-20 kere nts de 75 çıkan bebekleri aşağı doğru güçlü doğum sancısı denilen kasılmaları oluyormuş. ilaçlara rağmen böyleymiş. her seferinde ter içinde kalıp bağırıyorum diyor. nts de 100 çıkarsa doğum başlamış demekmiş. inşallah o ve bebekler önümüzdeki 2 haftayı da tamamlarlar.
alabama bakıcı işini ne yaptın? bulabildin mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?