selam
hurre, Deniz Bulut, Zardeniz saolun kızlar.
Enesin sıkıntılarında viral enfeksiyon da varmış ateşlenmeleri sıkıntıları bu yüzdenmiş vücudu kırmızı kırmızı kabardı
Zarpdeniz Enesin sıkıntılarına karın ağrısı ve kabızlık eklenmesin diye demiri bırakmıştım drunada şimdilik bıraktım dedim iyi yapmışsınız dedi çünkü bu durumlarda ateşli ve sıkıtılı süreçte demir ilacını vermiyoruz dedi
hayatkavuniçi en kısa zamanda toparlanır sonraki tedavinde yada sürpriz bir şekilde bebeğine ulaşman için dua ediyorum.
Cans geçmiş olsun, Allah sana ve bebeğine sağlık, kuvvet versin,
hurre hangi yeri tercihin edeceğin sana kalmış canım tavsiyelerimizi yaptık içinden gelen sese kulak ver İnşallah emeklerin boşa çıkmaz.
lenova senin içinde aynı dileğim.
kartopu Maşallah oğluna Allah nazarlardan korusun.
Denizgeldi mucukkkhhh geçen aradım sanırım süslünle uğraşıyordun cvp veremedin mucukhlarım ikinizde.
Toana ikili test ultrasonla ense kalınlığına bakılıyor her zamnaki muayene gibi birde kan testi yapılıyor canım, İnşallah güzel gidicek herşey bebişlerin sağlıkla gelsinler.
ismini yazamadıklarım arkadaşlarada sevgiler,
girdim herkeslere uzun uzun yazdım sonra kopyalamadn gönderdim ve aptal site beni attı. hepsi gitti. sinirlerim bozuldu. inşallah sonra yazarım yine
evimcin..ALLAH im insallah senin bebeyinide hayirlisiyla gule gule kucagina almayi nasip etsin..canim benim istah yok yiyemiyorum hersey kokuyor burnuma..68 kiloyla hamile kaldim halaende oyleyim cok sukur insallah fazla almadan tamamlarim..yag,tuz fazla kara et yemiyorum hamur isleri pek yemiyorum cunki dikkat etmek lazim bizim yaslarda..haa sekerden uzak duruyorum kestim..sende her ultrasyonda kan veriyormusun..burda boyle cok sik kontrol var cok sukurki oyleler..hayirlisiyla problemsiz, ozursuz ..yavrularimizi anali babali dunyaya getirmeyi nasip estinn insalahh..
DENIZGELDI..canim ...salliycam senin icin bebiklerime elimi..diycem bu deniz teyzeniz icin..guldurdun beni.. ALLAHTA seni guldursun emi..
Hürrecim ben Cem Bey'i bır kez gordum ama gercekten cok anlayıslı ve karsındakını dınleyen bırı ve sunu soyledım kendısıne sansım varsa soyleyın yoksa soyleyın bıtmnıs bu azap:) ben 20.000 TL harcadım bugune kadar ve sıfırı tukettım. ama azda olsa sansım varsa 10.000'de sızın ıcın atarım:)) (tabı tam oyle demedım:))
ama ıste once rahımdekı yapısıklıgı alıcaz dedı reglıden sonra dedıgı ıcın su an beklemedeyım sanırım 12-13 mart gıbı olucam o zaman arayacagım
yanı gonul rahatlıgı ıle gıt herseyı acık acık anlat ama bıraz tuzlu oldugunu unutma memorıal'ın bılgıne:) cok optum
6 denemem var canım harcağım paranın miktarını artık bende bilmiyorum ve hesaplamıyorum.benim fsh 15 ve altında olduğunda 6-7 folikül olurken,başarısızlıklarını yumurtalarınız kalitesiz rezerviniz yetersiz yaşınız vs gibi sebeplerle açıklamalarından yoruldum.ilaç vererek fshnın düşürülebildiğini deha ve femerayla yumurta kalitesinin arttırıldığını(kürleri söylemiyorum çoğu kabul etmiyor çünkü)sizlerden öğrendim.şimdiye kadar gittiğim doktorlar anne karnında belirleniyor yumurtalıkların durumu biz bişey yapamıyoruz dediler.yine burda kromozom testi pıhtılaşma testi vs yi öğrendim bir taneside çıkıp acaba neden olmuyor demediler hep yaşımı öne sürdüler.çok dolu gideceğim memoriale.görüşmenin sonunda inşallah kapının önüne koyuvermezler beniALLAH'ım en kısa zamanda hayırlı sağlıklı bebeklerimizi önce karnımızda sonrada kucağımızda görebilmemizi nasip etsin sağlıkla inşallah.
ben de loto yu hayal etsem mi acabakızlar bir arkadaşım msnsine ne yazmış''ALLAH nasip ettirmeyeceği şeylerin hayalini vermez''
hurre cim o kadar doğru söylüyorsunki ilk iş doktorlar yaşınız yumurtanız az kalitesiz çok ümitlenmeyin bunun dışında bişey demiyolar yapmıyorlar....femera yı bende ilk burda duydum ne zaman hangi aşamada kullanılıyor hiç bilmiyorum madem kaliteyi artırıyor neden vermiyorlar ...allahım işallah isteyen herkese tez zamanda evlat versin ...hamilelrinde allah tamamına erdirsin hepimizin allah yardımcısı olsun ...bende bi çok şeyi burda duyuyorum..yaşasın kadınlar kulubü :)
ben de loto yu hayal etsem mi acabaşaka bir yana hangi memorial a gidersen git bazı şeyleri araştırmadan hemen gelin başlayalım diyeceklerini hiç sanmıyoum. tam takip edemityorum. sende hiç gebelik oluşmuş muydu? yaş ileri de olsa bu kadar embriyoya en azından 1 kimyasal olması gerekirdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?