38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Deniz Bulut, Altinyunus, bebeklere demir takviyesini ayriyeten verdiniz mi? Ne zaman biraktiniz yada biraktiniz mi? Mama yiyen bebekler icin bazi doktorlar gerek olmadigini dusunuyor. 4.aydan sonra demir takviyesine basladik ama bu aralar kizim ne demir ne de D vitamini takviyesini almak istemiyor puskuruyor! Bu arada kan testi yaptirdik kalsiyum haric diger degerler normal cikti.

hmmm enteresan. cevabini ben bilmiyorum ama arastiracagim simdi. benim de 4 denemem tutunmadan bitti. simdiye kadar bir doktor da neden tutunmuyor biraz daha arastiralim demedi yani.

canım ben de hep arıyorum biyerlerde bişeyler ama bunu bir ürologla görüşmek gerek...tüp bebek uzamanları maalesef, erkek üzerinde hiç durmuyor...ben de bilmişlik olmasın diye bişey diyememiştim.....önemsemediğine göre var heralde bir bildiği koskocaman prof dedim.....ama inana şimdi de öyle zor geliyorki, yine doktorlar, ürolog,testler...şu anda onları kaldıracak durumda değilim....ama birtaraftan da içim içimi yiyor, ya sorun oysa,bir dahaki de olmazsa diye....off allah hepimize yardım etsin canım...

zardenizcim çok sağol canım......FISH DEDİĞİN YÖNTEM IMSI GİBİ Mİ ACABA.....Bİ DE ŞÖYLE BİŞEY DÜŞÜNÜYORUM,SAĞLIKSIZ Bİ SPERMDEN 1.KALİTE BİR EMBRİYO OLUŞABİLİR Mİ????.....ÜROLOG MACERASINA ATILSAK O DA NERDEYSE EN AZ 3 AYLIK BİR SÜRE DEMEK.....BEN TOPARLANAYIM BİRAZ....HAYIRLISIYLA BİR YOL ÇİZERİZ ELBET...........BEBEĞİNE VE SANA SEVGİLER....

zarpdeniz merhaba canım,

oğluştan ayrılmak ikimizede çok zor geliyor,bugün 3. gün hala alışamadım işe aklım hep evde kalıyor,dün zaten beni protesto etmiş herhalde oğlum hiç mama yememiş ben gidincede zar zor yedi bugün biraz daha iyi imiş ,en azından yarım biberon yemiş mamasını. bizde 4.aydan itibaren demir hapı kullanmaya başladık.3 damla 3 damla bölüşerek veriyorum o zaman alıyor demiri,hepsini birden verirsem kusuyordu bende bölerek vermeye başladım d vit.arada sıkıştırıyorum. ben birde demirini mamasını yedirirken arada veriyorum o zaman pek sorun olmuyor. benim oğlumda 1 aylıktan itibaren hep mama yedi ama doktor demir ilacını yinede verdi.

clarisa büyümüştür artık yakında diş çıkarmaya başlar Allah sağlık sıhhat versin öp benim için güzel kızını lütfen

canım bende okmeydanı memorıal maıl attım ama hala gerı donen olmadı Cem bey'e de atmıstım ama attıktan 2 gun sonra randevu alıp gıttım ve bana mesajımı aldıgını ama yurtdısında oldugu ıcın cevaplayamadıgını o gun ıcın cevap verecegını soyledı ve sız daha hızlı davranp gelmıssınız dedı.
rahımdekı yapısıklık ıcın muayehanesınde yapacagını soyledı cok az bır yapısıklık var ama yınede gormem lazım rahımı dedı. cok guzel dınledı benım benı can yerımden vuran lafı ıse 18 aydır basınızdan gecenlerı ben yasasam kaldıramazdım demesıydı. kısmetsızlık yasamıssınız dedı sızı bosuna keserek amelıyat yapmıslar dedı 3,5 mm mıyomu laproskopı ıle alabılırlerdı cok yuksek dozda ılac vererek zaten en fazla 2 olan yumurtanızı kalıtesız kılmıslar dedı. yanı sansınız az da olsa var sıze az ılac vererek o ıkı yumrtayı gelısterecegım elımden gelenı yaparım sıze yardım etmeyı cok ısterım bır aıle bırlıktelıgı cocuk ıle kurulabılıyor daha guzel olabılıyor ve ben bunu ıyı bılıyorum dedı..

sımdı yapacagı ıslem ıcın reglı olmayı beklıyorum reglı bıttıkten sonra yapacagız dedı ılk gunu arayıp randevu alın dedı.. ama korkuyorum muayehanede lokal anestesı yapabılıyorlar mı canım acayacakmı bılemıyorum ama herseye deger yeterkı bır bebegım olsun.. senı kocaman opuyorum ve tekrar tesekkur edıyorum. umarım Cem bey son duragım olur bana bebegımı verır..sevgıler

zarp deniz..canim benim kontrolum..ayin 16 sinda bebeklerin ensesine baktircaz bir problem varmi diye bakalim insallah hersey guzel olsun..tabi bizim istegimiz olursa dedi dr umu mecbur deyilsiniz dedi..ama bizim icimiz rahat etsin..birde birsey sorucam sabah kalktim..ben sol gogusten birseyler akmis beyaz sari karisimi sutmu ki..ama erken..deyilmi..kafam karisti valla senin bilgin olabilirmi ..opuyorum seni ve dantelli kizini oyy yerim onu ben..

diger arkadaslarimada selamlar opuyorum hepinizi guzelller..

herkese selam
hiç vakit yok bi ara geleceğim inşallah. bakıcı kaltağı işten ayrıldı uzun uzuuuun yazacağım.

hayatkavuniçi canım üzüldüm hemen toparlanırsın ve yola devam edersin inşallah.

cans canım çok geçmiş olsun çok korktum ama iyimişsiniz çok sevindim allaha emanet olun dualırım seninle.

badenur ayın 5 inde bana yazmış. 26 hafta dolmuş dr 28 olsa yeter diyormuş. allahın izniyle ikizlerin 2 hafta daha kalması gerekiyor. kanama yok dikişler açılmamış ama günde 6 tansiyon 2 kas gevşetici ilacı alıyormuş. dua eden hherkesten allah razı olsun diyor. inşallah ilaçlar bebeklerime zarar vermiyordur diyor allah korusun 2 günde bir muayene oluyor. yerinden kalkmıyor hastanede yaşıyor. herşeye rağmen çok şükür diyelim.

toana merhaba canım,

geçmişi okuyamadım, anladığım kadarıyla hamilesin ve herhalde ikiz çok sevindim canım,Allah tamamını erdirsin,hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin inşallah.kaç haftalık oldun,bildiğim kadarı ile son haftalara doğru süt gelebiliyor göğüsten ama bende olmadı,zaten benim sütümde fazla gelmedi ben mama ile besliyorum oğlumu

cans merhaba,

şimdi gördüm hamilesin herhalde hayırlısı olsun, çok sevindim

Çok teşekkur ederım canım ... Bır takım sorunlar yasıyoruz ama Allah'ın ıznıyle atlatacagız inşallah... Bız de aılecek sızı tekrar tebrık edıyoruz.. Allah oglunuza ve aılenıze saglık ve mutluluk versın.... gorusmek uzere...

Zarpdenız sagol canım ... Kanama muhtemelen plesantanın arkasındakı bır damardan kaynaklanıyor olabılırmıs....İnşallah bır daha olmaz Bu cumartesı rısklı gebelık uzmanı olan dr muzdan randevumuz var inşalla her sey yolunda gıder ... ..Clarıssa'yı kocaman opuyorum ...

Denızgeldı canım sagol.... Denız'i anlatsana bıraz ..Özledım ..

Arkadaşlar hepınızı sevgıyle sarıyorum...

inşallah sorunsuz bebeğinizi kucağınıza alacaksınız canım Allah yar ve yardımcınız olsun. iyi dileklerin içinde ayrıca teşekkürler,sevgiler

kartopu..sagol canim ve hosgeldin tekrar..canim ben daha yeni hamileyim 11 .haftadayim ama sut gibi birsey gelmis emin deyilim tabi..insallah kotu birsey deyildir diye umut ediyorum..dileklerin icin sagol canim benim..sen nasilsin oglusun nasil buyumustur artik degilmi..op yerime..

alabama..uzuldum canim ya..sende bu bakicaidan az cekmiyon insallahh iyi biri cikarda karsina kurtulursun dusuncenden..calismak bu yonden zor cocuk varken zor yani ama napacan mecburen calisiyorsun tabiki..hic yakinin felan yokmu bakabilecek yavruna.. nediyim canim ALLAH yardimcin olsun insallahh..

cans..biraz daha iyimisin canim dinleniyorsun degilmi..insallah hersey yolunda gidecek..allah buyuk..saglicakla kal..

evimicin..sen nasilsin canim hic sesin cikmiyor..hamilelik nasil gidiyor..kac haftalik oldun sen..

selam

hurre, Deniz Bulut, Zardeniz saolun kızlar.

Enesin sıkıntılarında viral enfeksiyon da varmış ateşlenmeleri sıkıntıları bu yüzdenmiş vücudu kırmızı kırmızı kabardı
Zarpdeniz Enesin sıkıntılarına karın ağrısı ve kabızlık eklenmesin diye demiri bırakmıştım drunada şimdilik bıraktım dedim iyi yapmışsınız dedi çünkü bu durumlarda ateşli ve sıkıtılı süreçte demir ilacını vermiyoruz dedi

hayatkavuniçi en kısa zamanda toparlanır sonraki tedavinde yada sürpriz bir şekilde bebeğine ulaşman için dua ediyorum.

Cans geçmiş olsun, Allah sana ve bebeğine sağlık, kuvvet versin,

hurre hangi yeri tercihin edeceğin sana kalmış canım tavsiyelerimizi yaptık içinden gelen sese kulak ver İnşallah emeklerin boşa çıkmaz.

lenova senin içinde aynı dileğim.

kartopu Maşallah oğluna Allah nazarlardan korusun.

Denizgeldi mucukkkhhh geçen aradım sanırım süslünle uğraşıyordun cvp veremedin mucukhlarım ikinizde.

Toana ikili test ultrasonla ense kalınlığına bakılıyor her zamnaki muayene gibi birde kan testi yapılıyor canım, İnşallah güzel gidicek herşey bebişlerin sağlıkla gelsinler.

ismini yazamadıklarım arkadaşlarada sevgiler,

kizlar 3 aya yaklastikca mide bulantisi gecer diyorlar ama benimkisi fazlalasti ..hersey kokuyor burnuma ..basimi kaldiramiyorum yukaridan asagiya 12 lerde ine biliyorum..sarhos gibiyim kele bune ..benimkiler cok hasin olucak herhal..amann napim cekerim iyi olsunlarda saglikli dogsunlarda..bunlarda guzel ve zor gunler..rabbim isteyen butun arkadaslarima insallahh biran once tattirsin bu duyguyu insallahh...AMIINNN..

ALKAN..sen nasilsin canim az kaldi herhalde senin tedavine dusunuyorsun degilmi..(toana herdefasinda bana hatirlatiyo deme haaa..istiyorum bebeyin olsun yanlis anlamiyorsundur umarim) ...tabiki hayirlisi ..sende tam zamaninda yakaliycan bebeyini.. insallahh arkadasim insallahh..

mai ..sen nasilsin canim umarim hersey gonlunce olucak..opuyorum..

GÜLLER...herkese selam.

...bahar hiç farkında değilim canım aradığının.afedersin.bakarım...telim kız geldiğinden beri sessizde.çok sonraları bakıyorum.hatta inan bazı duyduğum zamanlarda bakmıyorum bile.çünkü o anlar deniz tam dalmak üzere oluyor yada uyanacak olduğu zamanlar oluyor.arıyacağım seni en uygun zamanımda...sevgiler.benden de öpücükkk...dur.kızımın öptüğü gibi öpeyim.mmmmmm mah.

akide... hayırlı habrle gel.

zarphocam...denizle hayat süperrrr! arada hafiften deliriyoruz.(artık masa üstünde koltuk tepelerinde geziyor .masayı odanın ortasına aldık.kullandığımız iki sandalye de deniz uyanıkken onun yatağında oturuyorlar!zilli.mama sandalyesinden sarkıyor.iki ayağını da sarkıtıp yüzüme dakikalarca bakıyor!
yalnız şunu keşfettim.dün ikimiz de çok mutluyduk.süperdik..oyunlar...masallar...şarkılar...herşey....dün hiç ibir iş yapmadım yemek haricinde.yani hiç iş yapmazsam herşey süper.yoksa işim zor.çnkü ben bir işi yaparken o bana yenisini çıkarıyor.yani elde var sıfır(
clarisanın yeni fotosunu koyarmısınız.öptüm ikinizi de...

cans hocam....nedense hocalarıma gerçektennn bir sarılasım geliyor...hocam..inşallah herşey yolunda...bakın denizi anlatmışım..size de olmuş..

kartopu...hoşgelmişin canım....oplanın fotosunu da koymuşun...maşallah ona...zamanla alışırsın çalışan anne olmaya...sevgiler...

aiabama.....hay senin taltak bakıcına....hih hih hih...kısa süreliğine baktım güldürdün ya..Allah ta seni güldürsün.iyi bakıcı göndersin sana.
badenur a sevindim.Allah herkesin yavrusunu yavrularını korusun...bunu şimdi anne olarak çok daha iyi anlıyorum..özellikle de yavrum bu sefer ateşlenmişti de çk korkmuştum..hatta dr daha önce hiç ateşlenmedi hayati bir tehliksei yok değilmi diye sormuştum da dr bana gülmüştü..Allahımmm hepimizin yavrularını korusun...nerde varsa.AMİNNNN

TOANA....Hollandaya selam...ikizlere el salla benim için ultrasyonunda:))

herkese ço selammmm.sevgiler....Güzel Allahım herksein muradını versin.AMİNNN

hurre.....kromozom analizleri devlette yapılıyor fakat çok geç alıyorsun sonucunu.. 9 ay sonrasına alıyorsun.ben özelde yaptırmıştım.yaklaşık 1 buçuk sene öncesine 500-600 tl civarıydı.benimki detaylıydı.pıhtılaşma ile ilgili.ayrıca eşimle ikimizin kromozom tahlillerini de kendi isteğimiz üzerine biz yaptırmıştık.o da bir o kadardı.dr lar niyeyse istemiyorlar.ticari kaygı olabilir

evet sanırım öyle.teşekkür ederim cevabın için.yaptırayımda adetli olmak gereklimi yani belli bir zamanı varmı?birde ben hala adet olamadım menepozdan korkuyorum(son adetim normalde 5 gün sürerken 8 gün sürdü ciddi üzüntülü bir dönemde geçirdim.ALLAH korusun kötü bişey olmasa((((

cans..biraz daha iyimisin canim dinleniyorsun degilmi..insallah hersey yolunda gidecek..allah buyuk..saglicakla kal..

evimicin..sen nasilsin canim hic sesin cikmiyor..hamilelik nasil gidiyor..kac haftalik oldun sen..

Sevgiler ikiz annesi. Ben 9 haftalik oldum. En son gecen haftaydi kontrol. Hersey yolunda dedi doktor. Tek endisem cok kilo aldim. Bu progestandan midir bilmiyorum her gecen gun biraz daha sisiyorum. 54 kiloydum hamile haberini alinca 58 oldum simdi. 1-2 haftaya birakacakmisim progestani ama birakinca da inmem herhalde. Bulanti ve tiksinme falan da yok oyuzden istah da yerinde. Cok abartmiyorum ama ne yesem kaliyor. Tuza dikkat ediyorum cok su iciyorum ancak elimden bu kadar geliyor. Endisem de sonraki aylarda bana zorluk cikarmasi bu kilolarin, bebege zarar vermesi.
Senin ikili testlerinde hayirli olurinsallah. Rabbim mujdeni korusun . Amin...

teşekkür ederim canım senin dediğin mantıklı adetim gelirse öyle yapayım,kızını kocaman öpüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…